Με αυτα που συμβαινουν φετος μην φατε κανα ξυλο δεν ξερω.
Έλα ρεεε, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα…γίνονται;;;
Γίνονται…
Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Όχχχχχι ρε, δεν γίνονται…
…τελικά 33.000 τα τικέτα, 13.000 του Αστέρα, και 3.000 της Ε.Π.Ο
…στα 49.000 δηλαδή
:):!:
Πολύ ησυχία δεν έχει πέσει εδώ; Για πάμε λίγο!
Πω, ρε πούστη εκεί στο τέλος, η καρδιά μου ξαναχτύπαγε όπως πέρσι…τρομερό ματς…
Οτι και να γίνει την Παρασκευή , 3 γενιές κομπλεξικών θα βγαζουν οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ με τον Ολυμπιακό μετά απο εκείνο το χουνέρι
Ρε ακόμα να πιστέψω ότι αυτό το αρχίδι έδωσε φάουλ το ΥΠΕΡΤΑΠΙΔΙ του Παπ στον Ν’Ντονγκ.
Που να την καταπιείς και να κλάνεις σφυρίζοντας καραγκιόζη :!:
…μεγαλύτερο χουνέρι κιαπ’το Τσέρνομπιλ τους κάναμε:p :!:
αν και ειμαι ποδοσφαιροφιλος φέτος πήγα σχεδόν σε όλα τα μάτς της euroleague εκτός απο τα μάτς με την Εφές
Πιστεύω οτι έχουμε το υλικό να πάμε πολύ δυνατά στο final 4
ΥΓ
Μακάρι να περάσουμε ΤΣΣΚΑ και μετά θέλω Μπαρτσελόνα στον τελικό:D
Όλο συνεντεύξεις είμαστε τις τελευταίες μέρες όμως και μεγάλα λόγια. Οι Ρώσσοι είχαν μια εβδομάδα παραπάνω προετοιμασία για το ματς. Μην το κάνουμε Εθνική στο Μουντιάλ του 1994 βρε παιδιά.
Ω θεοί. ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΤΣ. Κάνε edit.
(οι συνεντεύξεις έγιναν όλες σε μία μέρα, την media day απλά βγαίνουν λίγες λίγες)
Δεν είχα μιλήσει το 94, θα τα πω τώρα
…όπως και νά’χει, θά’χουμε γεμάτο πσκ:):!:
Εύκολο το ματσάκι αύριο με τους πελάτες
Προτιμώ μπάρτσα από ρεάλ για κάποιο λόγο…
18 o Παπ
15 ο Σπανούλης
12 ο Πρίντεζης
13 ο Άντιτς με (3/5 τρίποντα )
12 ο Πάουελ ( 3/3 δίποντα στα 3 πρώτα λεπτά του ημιτελικού)
6 ο Χαινς ( με 10 ριμπάουντ)
12 ο Λο
καλά είναι :roll:
Πέρα από την πλακίτσα, θέλω να δω αύριο την ομάδα να παίζει συγκεντρωμένα και κυρίως χωρίς το κωλοάγχος που είχε όλη τη χρονιά .
Ξεχασες Σλουκι Σλουκ
Κατα τα αλλα, ουτε προβλεψεις,ουτε προσδοκιες ουτε τιποτα.Με αυτη την ομαδα ειμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ο,τι κ αν γινει στο final 4.
Βραβευτηκε και ο Σπανουλης ως MVP της Euroleague και ο Παπανικολου ως Rising Star της σεζον. Στις δηλωσεις του ο Σπανουλης ειπε οτι υπηρχε πιεση μετα την περσινη επιτυχια για την ομαδα, αλλα τα καταφερε και ειναι στο Final 4 και οτι θα κανουν οτι καλυτερο για να επαναληφθει η περσινη επιτυχια.
Ολη την χρονια πιστευα στην ομαδα και με δικαιωσε με την προκριση στο Final 4. 2 ματς ακομα και θα ειμαστε και παλι πρωταθλητες Ευρωπης. Χρειαζεται υπομονη και προσοχη να μην χασουμε δικα μας ματς οπως συνεβη πολλες φορες μεσα στην χρονια.
πω ρε γκαντεμοσαυροι ολοι τωρα βρηκατε και μαζευτηκατε…??? :lol::lol: