Ντάξει ξέρω γω, κλασική ελληνική νοοτροπία. Δε νοείται καινούριος προπονητής να έχει παθητικό ήδη από την τρίτη αγωνιστική. Αυτή είναι η γνώμη μου όμως, μην το κουράζουμε
ωραιος ο οσφπ χθες με την πενταρα αλλα εγω ενα δεν καταλαβαινω. αυτος ο ντιογκο , των 10+ εκατομμυριων γιατι εμενα δεν μ φαινεται και τοσο παικταρας? οκ ,την δουλεια του την κάνει βέβαια , γκολ βάζει αλλα αυτό το κανει και ο ογκουνσότο και ο λαμπριάκος!
σε όλο τον αγώνα ουτε ντριπλα, ούτε καμια τρελή πάσα και πολυυυυυυυυ πέσιμο. όλο κατω ειναι και παραπονιέται!
σε γενικές γραμμές δεν ειναι κακος παιχτης απλα δεν ειναι για τοσα χρήματα.
κατα τα αλλα μπελούτσι πολυ καλός και εμενα μ αρεσε και ο γκαλιτσιος:wink:
Ωραίος ο Γκαλίτσιος ναι. Έχει και γλυκιά σέντρα. Μακάρι να παίξει και αυτός. ¶ντε να δούμε και τους μικρούς τους Παπαδόπουλους κάποια στιγμή.
^
και σε μενα για την γλυκια σεντρα ξεχώρισε ο γκαλίτσιος και πιστευω οτι αν εχετε μεσα και κοβασεβιτς και ντιογκο θα βγαζουν καλές φάσεις απο τις σεντρες .
Πάντως περί Ντιογο που λες , δεν έχει κάνει παπάδες αλλά νομίζω ότι γίνεται ντόρος επειδή είναι μικρός και εξελίξιμος και επειδή δείχνει να προσαρμόζεται πολύ γρήγορα στην ομάδα. Εκτός αυτού μετράνε και τα γκολ που έχει βάλει. Θα περιμένουμε να δούμε και για αυτόν. Γενικά η ομάδα φέτος ξαναχτίστηκε σχεδόν από την αρχή οπότε θέλει χρόνο ακόμα. Απλά ελπίζω πως μετά τον Γενάρη θα παίζουμε μπάλα.
Ο ντιογο θα γινει πολυ καλος παιχτης σιγουρα! και ηταν η πιο πετυχημενη μεταγραφη σας! εχετε πολυ καλες μοναδες αλλα σαν ομαδα προς το παρον τουλαχιστον δν λετε πολλα
Η ομάδα δεν έχει δέσει ακόμα. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Ειδικά στο πρώτο 20λεπτο κάθε αγώνα η άμυνα πελαγοδρομεί και δημιουργούνται φάσεις κυρίως από τα άκρα.
Ενω ο μπλανκο εχει τεχνικη Μεσι.Μια χαρα παιχτης ειναι ο Ντιογο.Δες ποσες κλωτσιες τρωει και μετα
μιλαμε για πεσιματα.Δεν συμφωνω με το γεγονος οτι πεφτει.Ουτε εμενα μ’αρεσει.
Τι γκολαρα εβαλε το θηριο παλι ρε ? 8O
Θα συμφωνησω.Παντως η χτεσινη εμφανιση ηταν πολυ καλη αν και οι Δανοι τις κανανε τις φασεις τους.
Δεν υπαρχει ισορροπια ρε παιδι μου σε αυτη την ομαδα!
ο Λετο αν ηρεμισει λιγο και κοιταει να παιζει μπαλα και οχι να διαμαρτυρεται θα αφησει ιστορια στον ολυμπιακο
Δε θα προλαβει.Θα ναι Αγγλια τοτε…
:lol3: :lol3:
δανεικό τον έχουμε… σε 1-2 χρόνια θα μας φύγει
Θα προλάβει να γράψει ιστορία;
Aν στρωσει σαν χαρακτηρας γιατι ακομα πιτσιρικας ειναι βλεπω τον Κοκκαλη να τα σκαει χοντρα για να τον παρει…
Σιγά ρε παιδιά… Παίκτης της σειράς είναι…
E ναι, δε παίζει στην Αεκ.
Όχι δεν παίζει στην ΑΕΚ. Αλλά που κολλάει αυτό;
Εισαι σε λαθος θρεντ.Εδω επρεπε να το ποσταρεις http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=57
Ε καλα λεει ρε,δεν ειναι δα και Σκοκο.(η Πελετιερι)…
Ρε θα μας τρελανετε…
Ότι πεις αρχηγέ μου. Αν έχεις να μου αντιτάξεις κανένα ποδοσφαιρικό επιχείρημα για να αντικρούσεις αυτό που λέω γράφτο. Μέχρι τότε…
Εδω εσυ παρεταξες καποιο ποδοσφαιρικο επιχειρημα για να το υποστηριξεις αυτο?
Με τον Πελετιέρι δεν μπορεί να συγκριθεί γιατί παίζουν σε άλλη θέση. Τώρα όσον αφορά τον Σκόκο πάνω κάτω ίδιου επιπέδου παίκτες είναι. Πήγαινε στο thread της ΑΕΚ και θα δεις ότι όταν αναφέρομαι σε αυτόν πάντα μιλάω και για τα θετικά του και για τα αρνητικά του. Ούτε είπα ποτέ για αυτόν καμιά υπερβολή του στυλ θα αφήσει εποχή. Για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω πως δεν είναι καλός παίκτης ο Λέτο. Αλλά εδώ πάτε να μου τον βγάλετε νέο Γκιγκς. Έλεος δηλαδή.