Θες ένα; Χάνει πάρα πολλές προσωπικές μονομαχίες. Έχει καλή τεχνική αλλά στο ένας εναντίον ενός δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά. Και ακραίο χαφ που δεν τα πηγαίνει καλά στο ένας εναντίον ενός (σε αντίθεση με τον Τζόρτζεβιτς στα καλά του για παράδειγμα) εποχή δεν αφήνει. Α!Και αυτό που είχα γράψει για “ποδοσφαιρικό επιχείρημα” αναφερόταν στον Τόλκι. Όχι σε εσένα.
Μαλλον δε θα χεις προσεξει οτι σχεδον καθε φορα που μιλαει καποιος Ολυμπιακος για τον Λετο ξεκιναει με τη φραση “αν ωριμασει,κοψει τις περιττες ενεργειες” κτλπ με λιγα λογια γινεται κριτικη και ανγνωριζονται τα αρνητικα του.Εγω δεν ειμαι και τοσο ενθουσιασμενος οπως τα παιδια που ποσταραν πριν,σιγουρα ομως εχω δει καποια στοιχεια που τον κανουν τουλαχιστον αξιολογο παιχτη.Για παραδειγμα εγω δεν εχω δει αριστερο χαφ στην Ελλαδα με καλυτερη τεχνικη .Οχι γενικα βεβαια,που να παιζουν τωρα εννοω.Αλλα επειδη το να συγκρινεις με παικτες που παιζουν στο ελληνικο πρωταθλημα δεν ειναι αρκετο,ειμαι επιφυλακτικος και περιμενω πως θα συνεχισει…
Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι παικτης της σειρας,τετοιος ειναι ο Οσκαρ για παραδειγμα(ας περιοριστω στην ομαδα μου)
Για το ενας με εναν διαφωνω ως προς την ικανοντητα…Οι περισσοτερες μοναχιες που χανει ειναι γιατι διαλεγει λαθος στιγμες,προσπαθει καμια φορα να εντυπωσιασει(δε φαινεται μονο απο αυτο,θυμισου κατι ακυρα τα τακουνακια που επιχειρησε κανα 2 φορες,εχει αγχος να ξεχωρισει:wink:).Ομως τον εχω δει να κανει και κατι αδειασματα κατσε καλα και ξερω οτι το χει αυτο οταν το κανει με καθαρο μυαλο…
Δεν πειράζει… Αν την Κυριακή τον μαρκάρει ο Ράμος, τότε θα δείξει βελτίωση στο 1 εναντίον 1 :lol::lol:
Kαλά, κοίτα μόνο μην παίξει ο Λεονάρντο από τα αριστερά γιατί ο Εντίνιο θα θυμηθεί τα περσινά που του είχε κάνει. Είναι τραυματίας νομίζω όμως γαμώτο…:lol::lol:
Καλή μπάλα χτες αλλά μην τρελαινόμαστε κιόλας.
Την Κυριακή ελπίζω να δω τσαμπουκά και τρέξιμο από την ομάδα, γιατί πολλούς κενούς χώρους βλέπω και δεν μου αρέσει.
μιας και δεν παιζει ο Στολτιδης, καλο ειναι να αφησει τονΑντζα στο κεντρο για να κοβει καποιος. Και να μπει ο Ντουντου στη θεση του Μενδρινου. ο Γκαλετι να παει στη θεση του και ο Τοροσιδης στη θεση του Γκαλιτσιου.
ναι οκ δεν εχει τρομερη τεχνική ο μπλάνκο αλλα τουλάχιστον η Άεκ τον πήρε με 2 εκ και οχι με 15 εκ.
το κυριοτερο κόλλημα μου με τον ντιόγκο ειναι οτι πιστεύω πως δεν αξίζει τόσα πολλά χρήματα.
Ο Μπλανκο κοστιζε πολυ λιγα και ηταν 4ος-5ος επιθετικος στην ομαδα του. δεν ειχε βαλει τοσα γκολ στο πρωταθλημα της χωρας του. ο ντιογκο ειχε βαλει και η τιμη του εκτοξευτηκε περσι μετα το γεναρη (οταν τοτε μπορουσαμε να τον παρουμε με 4 εκ ευρω, αλλα δεν τον πηραμε λογω ιβιτς). με 10 εκ ευρω τον πηραμε. και αλλωστε δεν ειναι ιδιοι παιχτες με τον μπλανκο. διαφερουν πολυ.
Όσον αφορά τα χρήματα ξέρει κανείς μας αν όντως δαπανώνται τα λεφτά που διαβάζουμε?? Μεγάλο ζήτημα και δύσκολο να απαντήσει κανείς με σιγουριά…
Μα δεν σ ειπα εγω οτι μοιάζουν σαν παικτες… και στην τελευταία χρονιά του Μπλάνκο στην Κολον Σαντα Φε εβαλε 21 γκολ.
Οντως zouglau δεν το ξερουμε για τα χρηματα αλλα σιγουρα δεν μπορεί να υπάρχουν τεράστιεσ αποκλίσεις απο το πραγματικό ποσό
Όπως και νά’χει αύριο είναι πολύ γερό κραςς τεστ.
Για σέντερ φορ Βραζιλιάνο που θεωρείται μεγάλο ταλέντο στη χώρα του τα 10 εκ. είναι μια στάνταρ τιμή.
Έτσι επιβιώνουν οι βραζιλιάνικες ομάδες καθώς και τα εκεί γραφεία μάνατζερ.
Κι εν πάση περιπτώσει, απ’ ότι έχει φανεί μέχρι τώρα, καλύτερα Ντιόγο με 10 εκ. παρά Τζιμπούρ με 3.
Όλα αυτά μέχρι κάποιο τσεκούρι να του κόψει τη μπάλα όπως έκαναν και με τον Ζιοβάνι.
αυτός δεν ήταν που δεν είχε παίξει ούτε λεπτό μπάλα στα εκτός ευρωπαϊκά?:-k
Ναι,ειδικα μεσα στο Ριαθορ ηταν τραγικος.Ουτε 40 ασιστ δε μοιρασε ο ασχετος.
Και λεπτο να μην ειχε παιξει στα εκτος,παραμενει ο νο1 τεχνιτης εδω και πολλα χρονια στην Ελλαδα(ναι ναι ακομα κι απ τον Ριμπο).Δεν ετρεχε,δεν ετρεχε συμφωνοι αλλα χαιροσουν να τον βλεπεις,εχουμε πολλους τετοιους στην Ελλαδα τωρα?
τσουκ.Ήταν ο καλυτερότερος έβερ.
τι χατζηπαναγής και παικτάκια τώρα
Μένα μ’αρέσει και ο Λούγκας Βύντρα.
18 χρονων ειμαι φιλε και σχολιαζω μονο οσους παικτες προλαβα να δω.Ναι κι ο Χατζηπαναγης κι ο Δεληκαρης κι ο Δομαζος καλυτεροι ηταν χαιρω πολυ,πες μου εσυ τη τελευταια 5 ετια καποιον που να ξερε καλυτεροι μπαλα απ τον Ζιοβαννι να σου απαντησω.
Δεν αμφισβήτησα ποτέ την αξία του ε,παιχτούρα τεχνικά,φορ σουρ.
Απ’την άλλη,τώρα ανακαλύψαμε τα τσεκούρια και τα δρεπάνια?Τι να πει ο Νορβηγός (νομίζω) που του έκοψε την μπάλα ο Σολτίδης δηλαδή…
που κολλαει ο χατζηπαναγης τωρα? εδω και πολλα χρονια ειπε ο ανθρωπος οχι ο πιο τεχνιτης στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου…
Εμ,είδες,δεν κολλάει.
Τι περιμένεις από βλαμμένο βάζελο
αυτο :!: