Ρε συ ελα τωρα…ναι κι ο Ζε Ελιας κλαδευε και πολυ μαλιστα.Ο ChrisP ομως εθιξε με αυτη τη προταση την αντιμετωπιση που εχουν τετοιοι παιχτες απο τους Ελληνες αμυντικους,τι τραβηγμα και κλωτσια τρωνε…Ακομα θυμαμαι και μου χει μεινει σαν εικονα τα τραβηγματα της φανελας και η κλωτσια με το μυτακι απο πισω καθε φορα που σκαγε ο Ζιο ποδια σε καποιον…Γενικα αποκλειεται να μη το χεις παρατηρησει,οποιους τους κανει χαζους,τον ταραζουν στο ξυλο:wink:
Kαλά δε γίνεται μόνο στην Ελλάδα αυτό!
Όταν έπαιζε ο Μαραντόνα οι κλωτσιές που έτρωγε σε κάθε αγώνα ήταν περισσότερες και από αθλητή κικ μποξ!
εμ,χαλισεκο,τα κατέχω τα μυστικά.
*παμπκιν,δεν αντιλέγω,αλλά αυτό γινόταν και γίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα,και τα θυμήθηκε τώρα όλη η Ελλάδα μετά το ματς στο Ηράκλειο,πφ,ας είμεθα σοβαροί.
Ε προφανως και γινεται παντου.Αλλα στην Ελλαδα που οι αμυντικοι ειναι ηδη τσουρουκαδες,με τετοιους παικτες γινονται φονιαδες.Κατσιαμπης,Ανατολακης,Κολτσιδας,Σεμος και λοιποι…μεχρι κι οι μεσοι σκοτωνουν εδω(βλεπε Γεωργιαδης κι οχι μια φορα…).Ρε σεις εγω δε τα παιρνω με καποιον που θα το κανει μια φορα ισως κι απο λαθος.Αλλα μερικους παικτες τους βλεπεις εχουν σκοπο να τον βγαλουν εξω απ την αρχη του ματς…στο ψαχνο συνεχεια…
Για Μανο αυτο.
@Rudolf:Ε στο Ηρακλειο το θυμηθηκαν ολοι γιατι κλαδευε ολοκληρη η ενδεκαδα του Οφη:p
Καλύτεροι από τον Τζιοβάνι αυτοί;;;:-k
Α ρε Ελλαδάρα!!! Πάλι καλά που δεν έχουμε πει ακόμα ότι ήταν καλύτεροι και από τον Ντιέγκο Μαραντόνα. Ήδη έχω ακούσει από κάποιους ότι ήταν καλύτεροι από τον Ζιντάν.(Pumpkin δεν πάει για εσένα αυτό, γενικά με τσαντίζει που ορισμένοι έχουν θεοποιήσει κάποιους Έλληνες παίκτες του παρελθόντος. Βάζω στοίχημα ότι σε 10 χρόνια θα ακούσουμε ότι ο Γκάλης ήταν καλύτερος του Jordan)
Ωω σ’αυτο συμφωνω!Αυτο με το Γκαλη οσο κι αν δε το πιστευεις το χω ακουσει:lol:
Ηταν βασικα και αλλες οι συνθηκες…Εχω κατι βιντεοκασσετες με παλια Μουντιαλ και καθε φορα που τα βλεπω μου κανει εντυπωση πχ που καναν οι παχτες κατι σπριντ απο το τερμα μεχρι τη σεντρα ανενοχλητοι.Πολυ πιο μεγαλες οι αποστασεις αναμεσα σε παικτες και λιγοτερη ταχυτητα.Εφτανε απλα να σαι τεχνιτης και να χεις αντοχες(φυσικως η με εφεδρινη:lol:).Τωρα πρεπει να σα γρηγορος,τεχνιτης,δυνατος και με αντοχες για να διακριθεις…Και βασικα για τον Ζιο θυμαμαι που το λεγαν κιολας οτι θα του ταιριαζε πιο πολυ το παλιο παιξιμο…
Για το Ντιεγκο καπου διαβασα παντως οτι το 80% των γκολ του τα βαλε στο δευτερο ημιχρονο.Κι οτι ειναι λογικο αφου επαιρνε εφεδρινη…(ουσια αντοχης)κι οντως τον αποθυμοποιει καπως αυτο…Αλλα οπως και να χει απο οσα εχω δει ειναι ο αγαπημενος μου απ τους παλιους…argentina φορ εβα:p
To να συγκρίνεις την μπάλα τώρα με την μπαλα πριν 30 χρόνια είναι σαν να συγκρίνεις τένις με μπάντμιντον! Έτσι είναι γιατί έτσι πάει
σωστός ο μανοσογδονταεφτά.
Βασικα το μονο που δε ξερουμε ειναι αν θα τα καταφερναν οι παλιοι με τις τωρινες συνθηκες.Το αναποδο το ξερουμε.
Φανταστειτε το Μεσσι σ’ανοιχτο γηπεδο:lol:
ο μέσσι αν έπαιζε μπάλα πριν 35 χρόνια δε θα ταν ίδιος παίχτης, απλά. παρομοίως, αν ο τοστάο είχε γεννηθεί πριν 25 χρόνια, δε θα έπαιζε με τον ίδιο τρόπο. δεν είναι πιο παιχταράδες ή κάτι τέτοιο οι τωρινοί. προφανώς όμως αν φέρναμε μια ομαδάρα του παρελθόντος να παίξει με μια τωρινή θα τα βρισκαν κάτι παραπάνω από σκούρα, δεν αντιλέγω.
Σπάω το κεφάλι μου αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ παίκτη του ΠΑΟ που να τραυματίστηκε εξαιτίας μαρκαρίσματος αντιπάλου την τελευταία 10ετία.
By the way, ξαναβλέπω το γκολ του Ντιόγο που ακυρώθηκε και πραγματικά δεν υπάρχει καμία περίπτωση φάουλ. Εκτός η μπάλα είναι πλέον άθλημα για κοριτσάκια κ τον τιμώρησε που ακούμπησε το βυζί του αμυντικού. Έχω όμως ένσταση στο ότι ο Μάλαρτζ έμεινε ακίνητος μιας κ είχε σφυρίξει ο διαιτητής. Μπορούσε εύκολα να αποκρούσει.
παει αυτο τωρα. τον οφη παντως τον βαλανε στην μπουκα… δεν τον βλεπω καλα για φετος…
σημερα εμεις τι κανουμε. λενε ντουντου με πατσατσογλου στο κεντρο, το οποιο δειχνει λαθος σε μενα. ο Ντουντου δεν κοβει κ πολυ, καλυτερα αντζας αντι πατσα…
Ντάρκο + Ντιόγο…καλό αποτέλεσμα, συμπαθητική εμφάνιση.
Ελαφρώς έδρα ο Βασσάρας.
Καλός ο Γ. Παπαδόπουλος:).
Θρυλε ολε Θρυλε ολε Θρυλε ολεο…:vibrate:
Μπράβο για τη νίκη μας:)
Ο Ντουντου τι έπαθε??:-s
του κανανε Ντουυυυ
μπραβο στον βαλβερδε που εβαλε το παπαδοπουλο. ωραιο παιχτακι και ριχνει τα σουτακια του. το ματς δεν ηταν και τοσο καλο και φταιει ο βασσαρας. σφυριζε τα παντα. πολλα φαουλ και φυσικο επομενο οι καρτες. οι προσωπικες ενεργειες μας εδωσαν την νικη. στο 1ο ημιχρονο ο ντιογκο μονος του στην εστια της αεκ ηταν βουτυρο στο ψωμι των αμυντικων της αεκ, αλλα με το που μπηκε ο νταρκο αλλαξανε ολα αφου με το καλημερα το καρφωσε. το 2ο γκολ ανηκει στο παπαδοπουλο καταρχην και μετα στο ντομι, ο ντιογκο θα το καρφωνε το παστελακι. απο την αεκ μου αρεσε ο πελετιερι, προκειται για πολυ καλο κοφτη και φαινεται το λαθος μας το καλοκαιρι που δεν τον πηραμε. το οτι μας λειπει ενας κοφτης εκανε μπαμ στο ματς. αυτος ο πατσατζογλου δεν πμπορει, ετσι απλα. καλος και ο κυργιακος μεχρι που μπηκε ο νταρκο. οσο και αν του φωναζουν δεν μασαει, ωρες ωρες απορω γιατι γυρισε ελλαδα.
Aν και δεν μου αρέσει η κουβέντα για την διαιτησία έπρεπε ο Κυργιάκος να έχει βγει με κόκκινη στο φάουλ στον Γκαλέτι, κάτι ήξερε ο Δώνης που τον έβαλε αρχηγό. Κατά τα άλλα το παιχνίδι ήταν μέτριο και απλά φάνηκε ότι ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλύτερους παίχτες από την ΑΕΚ. Μάγκας και ο Ερνέστο…
Ρε τι γκολάρα ήταν το 2ο ! ! ! !
Ειχα παει στο γηπεδο χθες και το 2ο γκολ ηταν απιστευτο απο την αρχη της φασης.Μπραβο στον κοουτς που εβαλε τον Παπαδοπουλο!
Ειναι πιτσιρικας και εχει σπουδαιο μελλον μπροστα του.