Ολυμπιακός

Δεν πιστεύω να είχε κανείς απαίτηση απ’ αυτήν την ομάδα ε! :lol:

[SPOILER]ΠΑΑΑΑΑΑΑΝΑΓΙΩΩΩΩΩΤΗΗΗΗΗΣ
ΜΠΑΡΤΖΩΩΩΩΩΩΚΑΑΑΑΑΑΣ :!:[/SPOILER]

Αξιος ο Ολυμπιακος, αμυνα για σεμιναριο, η ΤΣΣΚΑ απλα δεν μπορεσε να κανει τιποτα.

Ε το γαμησες λιγακι.

ωραιο ακουγεται!! :lol:

Ας συνεχίσουμε στο θρεντ του μπάσκετ αυτή την κουβέντα, μην τη χαλάμε στους γαύρους.

Γατάκια ρώσοι δεν μας κέρδισαν με σισκάουσκας και κιριλένκο και περίμεναν να μας πάρουν με ευνουχισμένο τεόντοσιτς. 8)

Μεγάλοι θεοί παικτες και μπαρτζώκας. εύγε!

Ελπίζω οι ισπανοί να πάνε σε 2 παρατάσεις και να σκάσουν :stuck_out_tongue:

γενικά cool αλλα… [SPOILER]ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ΘΕΟΥΛΗΔΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΑΙΝΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΡΜΑΝΤΙΝΙ :vibrate::vibrate::vibrate::vibrate::vibrate::vibrate::vibrate::vibrate::vibrate:[/SPOILER]

Μεγάλος ηγέτης αυτός ο Τεοντοσιτς :lol::lol:

Όπως και να έχει επιβλητική εμφάνιση Ολυμπιακού εκτός Παουελ όλοι ήταν πολλοί καλοί, ο δε Χαινς απλά από άλλο πλανήτη. Αυτόν πρέπει να τον κάνουν συμβόλαιο για το υπόλοιπο της ζωής του.

περιμενω μεγαλη εμφανιση παουελ στο τελικο!

Ε, Ζούγκλα, θυμάσαι μια φορά κι έναν καιρό που μου υπερασπιζόσουνα τον Τεόντοσιτς απέναντι στον Φώτση; :stuck_out_tongue:

χαχαχαχ ο Μίλος παραμένει μεγάλη μου αγάπη γιατί είναι αλητήριος και ταλαντούχος και απρόβλεπτος. Ε και πήγε ο άμπαλος ο Μεσίνα και του λέει να παίξει κοντρόλ . Ε όχι ρε Ετόρε :!:

Και ο φώτσης πολύ καλός είναι, μην τον πάρετε πίσω γιατί δυναμώνετε πολύ :slight_smile:

καραγκιόζης τεραστίων διαστάσεων είναι ο Τεοντοσιτς και αν συνεχίσει έτσι δεν πρόκειται να δει ευρωπαϊκή κούπα ακόμα και έρθει ο Lebron στην ευρώπη και παίζουν στην ίδια ομάδα.

μπράβο σας.
καύλα ο κοντός (για ψηλό) χαινς.

δεν έχω να πω τίποτα, μακάρι να.ζήσω από κοντά το Θρύλο να το σηκώνει την Κυριακή

Ναι ρε, ο Μεσίνα το χει το πρόβλημα. Όχι ο Τεόντοσιτς. :lol:
Μ’ αρέσει πολύ που τον υπερασπίζεσαι ακόμα και σήμερα, ακόμα και απέναντι σ’ ένα δικό σου παίκτη (Άντιτς).

Θα το σκεφτούμε. =Ρ

[B][SIZE=“4”][B]HINES ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ…[/B][/SIZE][/B]

Εξαιρετικη εμφανιση απο ολους με εξαιρεση Παουελ, γαμησαν Χαινς, Αντιτς, Σπανουλης… Φοβερος και ο Σερμαντινι σε αμυνα και επιθεση. Με καυλωσε ασχημα η ομαδα, ειχαν τους Ρωσους συνεχως απο κατω… Δεν ειμαι σε φαση να πω περισσοτερα…

[B][SIZE=“5”][SIZE=“4”][B]ΤΩΡΑ ΤΑ ΡΩΣΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΒΛΑ, ΠΩΠΩ ΚΑΥΛΑ, ΠΩΠΩ ΚΑΥΛΑ…[/B][/SIZE][/SIZE][/B]

Ο Τεόντοσιτς είναι παίκτουρας . τελεία. γιαυτό άλλωστε έπεσε τόσο η ομάδα του σήμερα… Επίσης ο Πέρο είναι θεούλης γιατί παίζει με τα νεύρα των αντιπάλων του . Δείτε τη φάπα που σκάει στον Μίλος όταν και καλά έχει τελειώσει η φάση και είναι όλα κουλ. :wink: Ο Μεσίνα έχει πρόβλημα προφανώς, δεν ξέρει να μιλά ελληνικά και έχει φάει κόμπλα από τον Πάο :lol:

Εποχή Τσαουσέστσκου που λέει και ο Τράκης :stuck_out_tongue: Φάνηκε σήμερα ποιος φουσκώνει τον λογαριασμό του Ρήγα και του Μπερτομέου :lol:

Ο Χαϊνς είναι λόγος για να βλέπεις μπάσκετ…

άσχετο : Ο Μπουρούσης πόσο παπάρας πρέπει να νοιώθει τώρα ;

:lol: δεν θα κοιμάται πια τα βράδια!! :lol:

κύριε ΜααΑακη, φάααρμακο :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: