Ματσάρα η σημερινή, Χάινς θεός, και όλο το team. Διεισδύσεις Σπανούλη και άγιος ο θεός
Πάμε γερά για τελικό
Ματσάρα η σημερινή, Χάινς θεός, και όλο το team. Διεισδύσεις Σπανούλη και άγιος ο θεός
Πάμε γερά για τελικό
αστοδιαλο, μας κάβλωσε ο γάβρος παρασκευιάτικα.
Εντωμεταξύ Γιώργο τονε λένε τον άνθρωπο, ούτε ξέρω γιατί μούχει κολλήσει το Παναγιώτης. Μάλλον επειδή έπρεπε να πάρει ένα και ο δράκος.
γιατί δεν πήγαινε το σύνθημα.
ε στο καλάθι το έχασε ο δράκος το 10.
Γαμιέσαι πατόκορφα :!:
i feel malakas
Μπράβο στην ομάδα είπαμε?
Να το ξαναπούμε.
Το σημερινό ματς έχει υπογραφή Γ. ΜΠΑΡΤΖΩ. από το 1ο μέχρι και το 40ο λεπτό.
Αδριάντα σε Χάινς κάποια στιγμή έξω από το ΣΕΦ.
Έτσι νιώθουν συνήθως οι αγάμητοι.
με την επιθυμια θα μεινεις
ο τυπος ειναι ο ορισμος του τουριστα, μπαινει απλα για να πεταξει κανα δυο τζαμπ σουτακια και μετα αραγμα στον παγκο
το ειδα το ματς. με δυσκολια, αναμεσα σε αμερικανους που ασχολουνται με nba και τα σχετικα. μεγαλη εμφανιση. εγω περιμενα να το κλεψουμε το ματς. σε καμια περιπτωση δεν περιμενα να ειμαστε τοσο μα τοσο δυνατοι. μου εκανε μεγαλη εντυπωση το ανοιγμα στο πικ εν ρολ και η τρομερη αμυνα στο θεοδοση!!!
τετοια σκυλισια αμυνα δεν μπορω να θυμηθω .
μου την σπαει ο παουελ , οι αλλοι τα δινουν ολα και εκεινος ειναι χαλαρος.
ο ολυμπιακος διχνει τρομερη συγκεντρωση και παιζει παντα στο πλανο του μπαρτζωκα.
χρειαζεται ομως εναν πιο καλο σπανουλη και παπανικολαου να το σηκωσει.
ΠΑΜΕ ΡΕ ΘΡΥΛΕ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ
Με Ρεάλ λοιπόν σε τελικό μετά από 18 χρόνια. Πιο καλή η Ρεάλ χτες που την είδα από την Μπαρτσελόνα, παίζει πολύ πιο παθιασμένα. Δύσκολο ματς, είναι και τελικός,μακάρι να παίξουμε όπως χτες!
ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΡΕ ΟΜΑΔΑΡΑ!
Ξέρω ό,τι και να μην τα καταφέρουν θα δώσουν και την ψυχή τους μέσα στο παρκέ…
Μυθικό ξεκώλιασμα του Μπαρτζώκα στην ΤΣΣΚΑ χθες , μας το βούλωσε σε όλους.
Πιο συγκροτημένο μπάσκετ δεν εχω ξαναδει απο Ολυμπιακό και στην άμυνα ηταν ΤΕΡΑΤΑ
Περα απο παίκτες κτλ,που όλοι ξερουμε πως εχουμε ταλεντο και ικανότητες που λιγες ομαδες εχουν,το χθεσινό ήταν απο στρατηγικής απόψεως Μπαρτζώ
…μπράβο στα παιδιά, και ειδικότερα στον ‘‘γίγαντα’’ Χάηνς…η Ρεάλ έπαιξε καλά χθες με τους λούζερς, να δούμε ποια απ’τις δύο ομάδες θά’ναι σε καλύτερη κατάσταση αύριο
…για απόψε, έχει στον Πειραιά…Αλκίνοο:p
:):!:
Μη ξεχνιομεθα παντως, θα ηθελα να ευχηθω στους φιλους γαυρους καλα αποτελεσματα στον τελικο με τον Αστερα και καλη κουπα τελωσπαντων
[SPOILER][/SPOILER]
… πολλά :respect: στον Ντίνο Ράτσα:):!:
ρατζα παιδακι μου, ακου ρατσα… :lol:
στα της μπαλας, ποσως μου καιγεται καρφακι αν νικησουμε η χασουμε, αλλαρε μιτσελ τελικος ειναι οχι αγωνας παλαιμαχων και μου βαζεις το μοντεστο δεξι μπακ…
Mόνο σ’αυτή την ομάδα βλέπεις τέτοια πράγματα. Αντε πάρτε ακόμα εναι κύπελλο να χάσετε το λογαριασμό να γουστάρετε.
τον αλλο τον καριόλη πάνω στην γραμμη για τι τον έχουν να βλέπει?
Γελαει ο κοσμος μαγκες.Απο δω και περα προτιμοτερο ειναι να κανετε κατευθειαν την απονομη χωρις να παιζεται τα παιχνιδια