Ολυμπιακός

δεν εχω ιδεα τι παιχτηκε στο ματς,αλλα αποτι διαβαζω τι ειχες γιαννη τι 'χα παντα

Ελάτε παιδιά να μαζευτούμε όλοι οι ολυμπιακοί του φόρουμ να ποστάρουμε ένας-ένας “ήταν πέναλτι κι αποβολή κι αλλοιώθηκε το σκορ” μπας και φύγει το κόμπλεξ από τους πικραμένους κι ασχοληθούμε εδώ μέσα με κάτι που να έχει ενδιαφέρον και για εμάς.

Θέλω να δω πως θα καταφέρω αύριο να δουλέψω. Ήδη έχω άγχος για τον τελικό

Ετσι. Καθε χρονια που θα σφαζετε οποια ομαδα βρεθει στο δρομο σας, θα γινομαστε ολοι οι υπολοιποι ‘‘οι πικραμενοι που βγαζουν κομπλεξ’’.

Θλιβερος. ΑΠΛΑ ΘΛΙΒΕΡΟΣ.

Αύριο η ομάδα αυτού του τόπικ θα προσπαθήσει να κάνει πάλι όλους τους μπασκετόφιλους να πορωθούν μαζί της και εμάς να ψάχνουμε σε άκυρες στιγμές να δούμε ολόκληρα ματς της στο youtube και να θαυμάσουμε το καθαρό παιχνίδι της (εξαιρείται ο Περπέρογλου), το πάθος της και το πείσμα της. Το έκανε πέρσι και θα το προσπαθήσει κι αύριο. Για το τόπικ του Ολυμπιακού, δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Είστε άκυροι και μην περιμένετε απάντηση. Πηγαίντε στο τόπικ του κυπέλλου και γκρινιάξτε όσο θέλετε για αυτό που ενδιαφέρει εσάς.

Δεν σφάζω εγώ ομάδες, δεν στηρίζω εγώ τέτοιες λογικές και δεν θα απολογηθώ σε εσένα, απλά και μόνο για να σου φύγει το κόμπλεξ που η ομάδα που υποστηρίζεις από τα παιδικά σου χρόνια δεν πάει καλά στο άθλιο ελλ.ποδόσφαιρο.

Γαυροι ρε φιλε

Αν δεν στηριζεις τις λογικες που ολη η Ελλαδα βλεπει να συμβαινουν την τελευταια δεκαετια, τοτε παυεις να υποστηριζεις αυτη την ομαδα. Τοσο απλα.
Και αφηστε αυτο το υφακι ‘‘μα δεν μας ενδιαφερει το κυπελλο και δεν ασχολουμαστε’’ - εκ του ασφαλους και αφου το εχετε παρει - για να απαλλαγειτε οι οπαδοι απο τη ρετσινια των πετσινων τιτλων.
Αν ησουν στην αντιστροφη θεση της ομαδας που της ειχαν κλεψει τον μοναδικο τιτλο που διεκδικησε θα ηθελα να δω τι θα ελεγες. Αλλα κοιτα να δεις που αυτο δεν παιζει να συμβει ποτε.

• και δεν υποστηριζω Ηρακλη απο τα παιδικα μου χρονια, οποτε την πατησες, δεν μπορεις να ριξεις ως επιχειρημα τη λογικη οτι ολοι συνεχιζουμε να υποστηριζουμε την ομαδα που γιναμε απο μικροι. :wink:

Real Madrid vs Olympiakos 57-58 Euroleague 1994

Να παψω να ειμαι ΘΡΥΛΟΣ για τον Χοντρο;Σοβαρα τωρα Αλεξ;Ελα ρε σοβαρευτειτε να πουμε.Δεν ειναι πονοκεφαλος να παρεις ντεπον να σου περασει η ομαδα.

Και επι Κοκκαλη παντως, δηλαδη απο τοτε περιπου που ξεκινησαμε να ασχολουμαστε εμεις οι 20κατι ηλικιακα και να διαλεγουμε ομαδα, τα ιδια και χειροτερα βλεπαμε. Δεν ειναι οτι τωρα εγινε ετσι αυτη η ‘‘τιμια’’ ομαδα.

Κοίτα Άλεξ, η αλήθεια είναι ότι αυτή η κουβέντα που έχεις αρχίσει δε βγάζει πουθενά. Μοιάζεις σα να περιμένεις από τους γαύρους να πούνε “ναι, ντρεπόμαστε για την ομάδα μας και πλέον σταματάμε να την υποστηρίζουμε”. Ξέρεις ότι δεν πρόκειται να συμβεί. Οπότε τι το συνεχίζεις; Άστους να έχουν απέναντι στα όσα γίνονται στο ποδόσφαιρο ό,τι στάση καταλαβαίνουν.

Εχεις δικιο

…εγώ δεν ξέρω τι λέτε-γράφετε…ο Αλκίνοος έπαιξε μια χαρά απόψε στο Πάσπορτ στον Πειραιά…είχε πολλά κέφια, και όσοι ήμασταν…καραγουστάραμε…έτσι θα καραγουστάρουμε και σε 15-16 ώρες ότι και να γίνει στον τελικό:):!:

Mετα τον Τελικο της ξεφτιλας του 2011 στον οποιο επρεπε η ΑΕΚ οπωσδηποτε και με καθε τροπο να το παρει,ετσι και σημερα η ελληνικη ξεφτιλα συνεχιστηκε.
Ας το παρουν χαμπαρι οι φιλαθλοι και οι παιχτες καθε μικροτερης επαρχιακης η μη ομαδας:στην Ελλαδα ολα ειναι Ολυμπιακος.Δεν εχει σημασια αν παιζεις μπαλα,αν προηγεισαι,αν εχεις τις ευκαιριες,στο τελος θα πανηγυρισει ο Ολυμπιακος.
Μπραβο στους νουνεχεις οποαδους του Ολυμπιακου που απο ντροπη και τσιπα εφυγαν και δεν παρακολουθησαν την απονομη,διοτι μαλακα Γιαχο υπαρχουν και ανθρωποι με φιλοτιμο σε αυτον τον τοπο και οχι μονο πουλημενα τομαρια σαν κι εσενα.
Και συμφωνω απολυτα με Γρακχο οτι οι φιλοι του Ολυμπιακου δεν γινεται να σταματησουν να υποστηριζουν Ολυμπιακο ετσι απλα.Απλα καποιοι κρατανε και μια κριτικη σταση απεναντι στα γεγονοτα και δεν παρουσιαζουν συμπτωματα προβατιλας οπως οι περισσοτεροι.

ρε παιδες σορρυ κιολας, γιατι καθε φορα που γινεται κατι τετοιο πρεπει να λεμε τα ιδια?
προσωπικα οπως και στους περισοτερους ολυμπιακους εδω μεσα αυτο που εγινε χτες φυσικα και δεν αρεσε. περιμενετε να πουμε το αντιθετο δηλαδη? στραβοι ειμαστε? εμεις δηλαδη δεν ξερουμε να χανουμε? γιατι μας ταυτιζετε παντα με τους γνωστους καφρους και τον μαρινακη που δεν του αρεσει να χανει ουτε στο ταβλι? και οχι τπτ αλλο, μπαινετε να τα γραψετε εδω μεσα ολοι σας, λες και θα αλλαξει κατι ας πουμε ετσι?
και αν μη τι αλλο, αυτο που παντα θα συμβαινει ειναι οτιδηποτε αλλο να συμβαινει στην χωρα κια πολυ χειροτερο δεν θα μας νοιαζει τοσο οσο το αν θα παρει ο ολυμπιακος σφυριγμα στην μπαλα. ειλικρινα σας αρεσει εσας αυτο?

φετος στην μπαλα απο τη μερια μας υπηρχε ετσι κι αλλιως η απολυτη ξενερα. ομαδα με ελειψεις, αχρειαστες αλλαγες προπονητων, κτλ. και φυσικα μεσα στους τυφλους βασιλευει παντα ο μονοφθαλμος, εγινε κ το χτεσινο οπου δεν αφηνουν μια επαρχιακη ομαδα (το οποιο σαν επαρχιωτης το θελω παρα πολυ να γινει) να παρει ενα τροπαιο και για μενα ηταν η ταφοπλακα. ετσι κι αλλιως δεν τη γοσυαταρα την μπαλα φετος, η χρονια αυτη φευγει και με το χειροτερο τροπο, να ακους απο αλλους “ετσι ειστε εσεις οι γαυροι, αυτοι ειστε, τα 'χετε πηδηξει ολα κτλ” .
ρε παιδες ολυμπιακοι ειμαστε, δεν γινεται να μην ειμαστε, πως να το κανουμε. καλα ειπε καποιος πριν, δεν ειναι πονοκεφαλος να φυγει με ντεπον το να αλλαξεις ομαδα η να μην την στηριζεις. φυσικα και δεν μου αρεσε τι εγινε χτες και το καταδικαζω κιολας με τη σταση μου να μην παταω γηπεδο μετα τα οσα εγιναν σε εκεινο το ματς με τον παναθηναικο στο καραισκακη, και οπως ειχα γραψει κ στο ποστ μου στο ημιχρονο δεν με πολυενοιαζε ποιος θα νικησει. αλλα πλζ παψτε να γραφετε εδω μεσα σχολια λες και εγω και οι αλλοι ολυμπιακοι εδω μεσα φταιμε επειδη γιναμε ολυμπιακοι. ελεος…

εχουμε και μπασκετ σημερα παιδια, τελικο ευρωλιγκα με ρεαλ. αυτο ειναι το αθλητικο γεγονος του σαββατοκυριακου. και πχ να δω κανα σχολιο αν χασουμε αποψε του στυλ θεια δικη, ειλικρινα ειναι περα για περα ηλιθιο. λες και εχει σχεση το ενα με το αλλο ας πουμε.

σορρυ ρε μαγκες εχετε δικιο, επαιζε ο ολυμπιακος με επαρχιακη ομαδα που παει πρωτη φορα τελικο στην ιστορια της και επρεπε να παρει 2 πεναλτι και να αποβληθουν και χολεμπας-μανιατης.

Σωστα.

Ηρθαν οι βοσκοι απο την Τριπολη να παιξουν τελικο και ηθελαν και 2 πεναλτι και 2 αποβολες.

Αναρωτιεμαι ποτε εχει παρει 2 πεναλτι και 2 αποβολες ο Ολυμπιακος σε τελικο κυπελλου; Γιατι εγω θυμαμαι με την αεκ να δεχεται γκολ οφσαιντ και στο τελος να παιζει με 9 και με το βαζελο να νικαει με 10 παικτες απο το 20.

//επισης προφανως δε θα δεχτω νουθεσιες απο οπαδους της ομαδας που ειχε κατασφαξει τον Αρη στο τελικο του κυπελλου στο Λιντο (τα μεταξυ μας τ αφηνω απ εξω) αλλα οταν τους τους ρωτας κανουν τις παπιες και σου λενε για τα 6 ευρωπαικα και επομενως δε μπορεις να διαμαρτυρεσαι.

Κι εγω εχω 40 τιτλους στο ποδοσφαιρο οποτε το τι λεει ο καθε βοσκος που πηγε πρωτη φορα τελικο ποσως μ ενδιαφερει

Αλλη περιπτωση το ΑΕΚ-ατρομητος και παντως το 99% των ΑΕΚτζηδων εκεινη τη μερα αηδιασε. Αντιθετως το 99% των γαυρων με τη ριζουπολη καυλωσε. Οι γαυροι ειναι (νομιζω) οι μονοι που θα πανηγυριζαν με παθος ένα πρωταθλημα σαν αυτο το 08.

Στα του μπασκετ, ο ολυμπιακος ειναι μια ομαδα νορμαλ, με νορμαλ ανθρωπους να τη διοικουν και γι αυτο αποψε θα υποστηριχτει από πολλους.

Ρε φίλε συγγνώμη κιόλας, αλλά, ΧΑΖΟΣ ΕΙΣΑΙ? Τι πάει να πει “πήγαν πρώτη φορά τελικό”? Αυτό αναιρεί το σφάξιμο του Αστέρα και τη χτεσινή αλλοίωση αποτελέσματος, και την άνιση αντιμετώπιση των παικτών των δύο ομάδων? Πέρισυ κάναμε ολόκληρη ιστορία με το πέναλτι που δε μας δόθηκε στην Ξάνθη πού διάολο ήταν, και τώρα ξινίζεις τη μούρη σου επειδή ο Αστέρας ζητάει δύο ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ πέναλτι και μία αποβολή? Άσε μας ρε μεγάλε.

Και επίσης τους χαρακτηρισμούς των ανθρώπων που κατάγονται από μία συγκεκριμένη περιοχή καλύτερα να τους αφήσεις, γιατί αφ’ ενός, δεν βρίσκω κάτι το ντροπιαστικό στο επάγγελμα του βοσκού και αφ’ ετέρου τυχαίνει να κατάγομαι από την Αρκαδία (κατά το ήμισυ) και προσβάλλομαι. Καλό θα ήταν όταν δε μας παίρνει να το βουλώνουμε και λίγο, έτσι?

Φιλικά.

Σε άλλα νέα εγώ χτες ως Ολυμπιακός ντράπηκα. Στήριζα τον Αστέρα στον χτεσινό τελικό, ήθελα να πάρει το Κύπελλο, όχι μόνο λόγω καταγωγής, αλλά πρωτ’ απ’ όλα γιατί το άξιζε έχοντας παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο όλη τη χρονιά (ή τουλάχιστον στα ελάχιστα ματς που έχω δει). Ομάδα δε γίνεται να αλλάξω, με τον Ολυμπιακό μεγάλωσα, και τον Ολυμπιακό θα υποστηρίζω, το είπαν και τα παιδιά πιο πάνω, αλλά αν είναι να παίρνουμε τίτλους με τέτοιο τρόπο, καλύτερα να παίρνουμε τα παπάρια μας.

Σε άλλων νέων συνέχεια, σήμερα είναι μια πολύ μεγάλη μέρα για αυτή την ομάδα του μπάσκετ, που ό,τι κι αν κάνει, θα της αξίζουν μόνο συγχαρητήρια. Πάμε μωρή τρέλα!!!

Εγώ πάντως ως οπαδός του Ολυμπιακού αισθάνομαι αδικημένος. Στιγματίζεται η ομάδα για άλλη μια φορά. Και είναι σίγουρο ότι οι οπαδοί των υπολοίπων ομάδων θα μάς το '‘χτυπάνε’ για χρόνια αυτό το κύπελλο (όπως και το πρωτάθλημα του '08 ) και καλά θα μάς κάνουν. Η αδικία έγκειται στο ότι μακροπρόθεσμα πιο πολύ θα ‘‘μείνουν’’ στη συλλογική συνείδηση (εννοώ όλων των οπαδών) τα 1-2-3-15 (βάλτε όσα θέλετε) πρωταθλήματα/κύπελλα που πήραμε άδικα παρά τα για (για μένα) πολύ περισσότερα 100% δίκαια (σε όσο περιβάλλον δικαιοσύνης μπορεί να υπάρξει στην Ελλάδα τέλος πάντων).Και μάλιστα τα δεύτερα ‘‘σβήνονται’’ σιγά σιγά.Ακόμα και οι Ολυμπιακοί πιο πολύ κουβέντα κάνουμε π.χ. για το '99-'00 που ΕΠΡΕΠΕ να το πάρει ο ΠΑΟ παρά για τα επόμενα πρωταθλήματα, με καλή ομάδα, καλή μπάλα, και διψήφιες διαφορές απ τον δεύτερο, που συχνά ήταν η ΑΕΚ μάλιστα.
Σας ευχαριστούμε κύριε Μαρινάκη που κάνετε μικρότερη και ακόμα πιο σιχαμένη στους φιλάθλους ομάδα τον Ολυμπιακό.
Τέλος, τραγικός ο Ολυμπιακός χθες, δεν άξιζε, ντροπή κλπ αλλά πραγματικά ο Αστέρας θέλει να θεωρηθεί σοβαρή ομάδα όταν δεν μπορεί να κοντράρει αυτό το αίσχος με κόκκινες φανέλες? Ναι οκ, έπρεπε να πάρει το πέναλτι, ήταν και αποβολή, τον έσφαξε η διαιτησία αλλά δεν είδα και κανένα φοβερό πείσμα/πλάνο/ταλέντο από μεριάς Αστέρα, εγώ τουλάχιστον.

εγω πάλι λέω οτι χάθηκε η ευκαιρία για μια καταπληκτική βραδιά.
[B]ΔΩΝΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ![/B]

γιατι προσβαλεσαι τοτε; μηπως εισαι εσυ ο χαζος;

φιλικα παντα

//ασχετο κι εγω ειμαι απο πυργο αλλα δε μ εμποδιζει να λεω οτι ειναι γυφτοπεριοχη και οτι στην πλειοψηφια τους οι ντοπιοι ειναι σκατοψυχοι

το αν εχεις κομπλεξ για την καταγωγη σου ειναι δικο σου θεμα οχι δικο μου