απο τη στιγμη που γραφεις κατι τετοιο δεν εχει νοημα η συνεχεια της κουβεντας. την ισοπεδωνεις.
Κατ’ αρχήν αν διάβαζες λίγο πιο προσεκτικά θα καταλάβαινες ότι το χαζός αναφερόταν σ’ αυτά που έγραφες για τα πέναλτι.
Το ότι εσύ δε γουστάρεις το ότι είσαι από Πύργο (όπως κι εγώ γιατί από εκεί κατάγομαι απ’ το άλλο μισό και έχω ακριβώς την ίδια άποψη με 'σένα) δε σου δίνει κανένα δικαίωμα να χαρακτηρίζεις ανθρώπους από μια συγκεκριμένη περιοχή, επειδή μόνο και μόνο είπαν κάτι δικαιολογημένο και απόλυτα δεκτό.
Τρίτον, δεν έχω κανένα κόμπλεξ με καμία καταγωγή όπως δε νιώθω και καμία υπερηφάνεια. Αλλά μεγάλε δεν τρώμε κουτόχορτο, μη μου πεις τώρα ότι το “βοσκοί” ήταν καθαρή αναφορά σου στον κτηνοτροφικό χαρακτήρα της Αρκαδίας, και όχι υποτιμητικός χαρακτηρισμός για τους κατοίκους της (ανάλογος του “τσομπαναραίοι”, “μπαστουνόβλαχοι” κλπ) γιατί θα γελάνε μαζί σου και τα γίδια.
:):!:
ήδη γελάνε
Παιδιά επειδή χθες το βράδυ, έβλεπα Threshold στο Λονδινο και ευτυχώς το ξέχασα, πείτε μου ποιος κέρδισε;
Btw οι Threshold ΓΑΜΗΣΑΝ…θα τα πω αργότερα.
το ποδόσφαιρο…
Αν δν υπαρχαμε και εμεις οι βοσκοι/χωριατες κτλ να δω εκει στην αθηνα και στις μεγαλες πολεις τι θα τρωγατε ρε.Γεια σου ρε Ελληναρα αθανατε
…και καλά κάνουν που γελάνε…αφού δεν ντρεπόμαστε εμείς μαυτά που βλέπουμε, ειδικά φέτος
…χθες, αν και δεν πολυασχολήθηκα, αλλά είδα τις φάσεις τα ξημερώματα, ο Αστέρας έχει δικαίωμα καραμπινάτο, και με τις τρεις φάσεις πέναλντι να μιλά για αλλείωση αποτελέσματος…χθες βράδυ, δεν κέρδισε ο καλύτερος, και είναι κρίμα να αδικείται με τέτοιο τρόπο μια επαρχειακή ομάδα, η οποία είχε πάρα πολύ καλή παρουσία φέτος…μια απ’τις χειρότερες ομάδες πού’χε από καταβολής επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ο Ολυμπιακός, απ’το 79-80 δηλαδή, πήρε νταμπλ…αυτό αποτελεί αδικία και για τις πολύ ανώτερες ομάδες πού’χε ο Ολυμπιακός τα πέτρινα χρόνια,88-96 επί Μπλαχίν πχ, έπαιξε μπαλάρα, και πήρε ένα κύπελο, κιάλλο ένα επί Ντέταρι…βαίβαια τότε αδικείτο ο Ολυμπιακός
:):!:
το θρεντ αυτό λέγεται “ολυμπιακός”, δε λέγεται “εδώ εμείς οι γαύροι συζητάμε μόνο ό,τι μας κάνει να νιώθουμε περήφανους και όχι ντροπιασμένους, αυτά τα βάζουμε στην ντουλάπα με τους σκελετούς”. αυτά για τον άκυρο που είπε να πάμε να γκρινιάξουμε στο θρεντ του κυπέλλου. κι εσύ να πας να γράψεις μόνο στο θρεντ της ευρωλίγκας με αυτή τη λογική, ίδιο πράγμα είναι.
το ποστ σεντόνι του angel7 μνημείο καθυστερημένου ελληναρά, ελπίζω να φαγε πόντο (ή καλύτερα τρίποντο, για να μαστε και στο κλίμα της ημέρας). μας το παίζει και ψαγμενοσυνειδητοποιημένος τυπάς που δεν τρώει κουτόχορτο στα πολιτικά θρεντς και γελάει ο κόσμος. οι τύποι που λες βοσκούς κάτι ΓΙΔΙΑ σαν κι εσένα έχουν στο κοπάδι τους.
dude προxώρα εναντίον του, θα βάλω support
o dude χειμαρρώδης.δικαιολογημένα βέβαια.
είσαι ωραίος.Κ γενικά ένα μπράβο στον κόσμο που έφυγε αντι να καθίσει να πανηγυρίσει.
Θα ηθελα και εγω με τη σειρα μου να δωσω συγχαρητηρια στην μεγαλη αυτη ομαδα που πηρε αλλον εναν παναξιο τιτλο. Οι υπολοιποι κομπλεξικοι που δεν το βλεπουν ας προσεχαν.
αυτό ακριβώς…
εχω να παρακολουθησω μπαλα απ’ το 08-09(οσο πιο δηκαιολογημενα γινεται)και απλα επειδη βαριομουν χτες ειπα να δω γιατι τρωγονται οι ποδοσφαιροφιλοι φιλοι μας και σημερα βλεπω αυτο το ποστ.
Ε ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΧΑΣΙΚΛΗ.
νομιζα πως κατι τετοιοι τυποι ειχαν απαγορευτει απ’ τους ιδιους τους συλλογους του οσφπ.
όντως αν ήταν ο παοκ στην θέση του αστέρα τρίπολης θα ήταν ωραία στο ΟΑΚΑ…
Δεν θέλω ούτε καν να το φανταστώ φίλε…
Έχεις δίκιο. Το θρεντ λέγεται “Ολυμπιακός” και υπάρχει για να έρχεστε εδώ όλοι και να μην λέτε τίποτα ουσιαστικό για τον Ολυμπιακό, αλλά απλά να βγάλετε το άχτι σας που η ΑΕΚ έπεσε στη Β, ο ΠΑΟ ελπίζει να μην πάρει κάποια άλλη ομάδα άδεια λειτουργίας και ο ΠΑΟΚ ακόμη κυνηγάει τον Δώνη. Καλά καλά, ούτε οι εφημερίδες του Ολυμπιακού δεν πανηγυριζούν το χθεσινό.
Πριν το ματς ο μόνος που ασχολήθηκε με το κύπελλο ήταν ο Angmar :!: και μετά από το ματς οι υπόλοιποι προσπαθείτε με μανία να μας επιβάλλετε την παρουσία σας και να συζητήσουμε για κάτι που δεν υπάρχει κάτι να συζητηθεί, αφού τα πράγματα είναι φως-φανάρι. Αλλά σοβαρά, τι ακριβώς έχετε βγάλει από την ντουλάπα ρε dude? Ποιο είναι το ποστ ουσίας που έχει γίνει και το πνίγουμε και δε το συζητάμε; Δείξε μου το αν μπορείς, γιατί εγώ είμαι ο άκυρος και δεν το βλέπω.
edit: Η κωμωδία του τελικού έχει ξεκινήσει από την τιμωρία του Κάκου που έκανε το αδύνατον-δυνατόν για να μην είναι διαιτητής σε πιθανό τελικό ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.
δεν θα τελειωνε ποτε ο αγωνας…
Δυστυχως ειδα μονο το δευτερο ημιχρονο, αλλα περαν του χαβαλε κλπ που κανω στο φορουμ, απλα δεν προσπαθουσατε. Ο Αστερας δεν επαιξε ποδοσφαιρο κλασης δα αλλα ιδρωσε τη φανελα, ακομα και να προσπερασεις κατι πεναλτι φαουλ κλπ, στεκοταν καλυτερα στον αγωνιστικο χωρο.
κακώς… θα ήταν μια βραδιά που θα έβγαζε στην επιφάνεια όλες της πτυχές του ελληνικού ποδοσφαίρου που κρύβουν κάτω από την σοβαροφάνεια μερικοί…
τις διαιτησίες, τα μπερδεμένα, ντου ξύλο, κίνητρο για τους ολυμπιακούς να έρθουν στο γήπεδο και να μην είναι άδειες οι κερκίδες, και τέλος ίσως τον πρώτο τελικό που δεν θα τελείωνε ποτέ…