Ολυμπιακός

κάτσε ρε karvou.όταν έρχονται κάποιοι στο θρέντ του ολυμπιακού και καυτηριάζουν(δικαιολογημένα) το γεγονός οτι ο διαιτητής τον ευνόησε σε βαθμό αλλοίωσης αποτελέσματος πάει να πει οτι βγάζει το άχτι του επειδή η αεκ ή ο παο ή ο οποιοσδήποτε δεν είχε καλή χρονιά?

Δες τα ποστ από χθες και μέτρα:

1. πόσοι καυτηρίασαν το γεγονός
  2. πόσοι με αφορμή το γεγονός προσπάθησαν να μειώσουν όσους γενικότερα υποστηρίζουν Ολυμπιακό.

Εγώ συμφωνώ 100% με samis. Αυτές τις μέρες με νοιάζει ένα πράγμα μόνο. Κι από ότι βλέπω συμφωνούν με εμένα κι άλλοι. Πέναλτι ήταν, έγινε αλλοίωση αποτελέσματος, αλλά χεσμένο το είχα αυτό το ματς και πριν γίνει και όσο έγινε και τώρα. Τελικός ενός ποδοσφαίρου παρωδία ήταν εξάλλου.

το πόσοι καυτηρίασαν το γεγονός δεν σημαίνει οτι έβγαλαν το άχτι τους. καλά έκαναν και το καυτηρίασαν.δικαιολογημένα έγινε λόγω πολύ κακής διαιτησίας που αλλοίωσε αποτέλεσμα.

το να προσπαθείς να μειώσεις κάποιον άλλον ανεξαρτήτως ομάδας είναι μαλακία,εκτός αν το τραβάει ο οργανισμός του…

καζούρα λέγεται…

Το ίδιο λέμε. Άντε να μαζευτούμε όλοι οι γαύροι εδώ να γράψουμε “πέναλτι κι αποβολή ήταν και αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα” μπας και ηρεμήσετε οι υπόλοιποι (θα έχετε πάλι ευκαιρία για καζούρα στο Ch.L.) και ασχοληθούμε οι υπόλοιποι με αυτό που μας ενδιαφέρει.

δεν λέμε το ίδιο.Άλλο να προσπαθούμε να μείωσουμε τους γάβρους(όπως γράφεις) κ άλλο να γίνεται κουβέντα για το γεγονός.Ήδη έχω γράψει ότι αξίζει ένα μπράβο στους οπαδούς που έφυγαν αντι να πανηγυρίσουν.Δεν νομίζω να είναι τόσο μειωτικό αυτό.

Άρα, δεν αναφερόμουν σε ποστ σου :wink:

Κατά τα άλλα:

[SPOILER]

Αναλυτικά όσα είπε ο Αρλάουκας στο Goal:

«Ο Ολυμπιακός έπαιξε σε πολύ ανώτερο επίπεδο σε σχέση με την εικόνα που παρουσίαζε όλη τη σεζόν», ήταν τα πρώτα λόγια του [B]Αρλάουκας[/B].

Όσον αφορά τον τελικό της Ευρωλίγκας το 1995, ανέφερε: «Αυτή όντως είναι μια υπέροχη ανάμνηση που μπορώ να τη μοιραστώ με τους συμπαίκτες μου σε εκείνη την ομάδα. Με τον Σαμπόνις, για παράδειγμα, που είναι εδώ και πριν από λίγη ώρα μιλούσαμε, θυμηθήκαμε εκείνο το ματς. Δεν ξέρω μήπως υποκύψουμε στον πειρασμό και ζητήσουμε από τον Λάσο να μας δηλώσει για τον τελικό με τον Ολυμπιακό».

Τέλος, ο 47χρονος παλαίμαχος φόργουορντ είπε τα καλύτερα για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στον ημιτελικό απέναντι στην ΤΣΣΚΑ: «Έμεινα με ανοικτό το στόμα από τη λυσσασμένη άμυνα που έπαιξαν και δεν άφησαν την ΤΣΣΚΑ να πάρει ανάσα. Ήταν πολύ επιθετικοί σε κάθε φάση, όρμαγαν για κάθε μπάλα και δικαιώθηκαν από αυτήν τη στρατηγική τους. Εντυπωσιάστηκα, επίσης, από την ομαδικότητα και τη συντροφικότητα που έδειξαν ότι διαθέτουν οι παίκτες του. Η σύμπνοια είναι απαραίτητη σε μια ομάδα που στοχεύει ψηλά και στον Ολυμπιακό αυτή η αρετή περισσεύει».

[/SPOILER]

και πολλές δηλώσεις βλέπω από προχθές μέχρι σήμερα. Μην γίνουμε σαν την Εθνική το 94.

Πάμε ρε αρρώστια, στείλε μας πάλι Πασαλιμάνι μέχρι τα ξημερώματα!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν τα παλικάρια μας…

Τώρα για τα χτεσινά δεν έχω να προσθέσω κάτι, όταν φτάνει μια επαρχιακή ομάδα στον τελικό έχοντας αποδώσει ωραίο ποδόσφαιρο και δεν την αφήνεις να διεκδικήσει το τρόπαιο επί ίσοις όροις τότε ως υγιής Ολυμπιακός μόνο ντροπή και ξεφτίλα πρέπει να νιώθεις και προφανώς δεν το πανηγυρίζουμε το κύπελλο. Παρ’ολα ομάδα δεν θα αλλάξουμε όπως θέλουν μερικοί, απλά δεν θα ξαναπατήσουμε γήπεδο όσο συνεχίζεται η κοροϊδία…όσο για τους απανταχού ανύπαρκτους που βγήκαν από τα λαγούμια τους ας ασχοληθούν με τους Αλαφούζους και τους Μελισσανίδηδες τους, ούτε στις ομάδες σας δεν ξαναποστάρατε τόσο πολύ…και το τραγικό είναι ότι οι περισσότεροι από σας δεν θέλετε να καθαρίσει ο αθλητισμός από όλα αυτά τα λαμόγια, αλλά αν αύριο μεθαύριο κάνουν τα ίδια οι πρόεδροι σας θα πανηγυρίζετε και θα λέτε ότι πήρατε εκδίκηση για τον Σωκράτη και τον Βαγγέλα…

σα να ηταν δικα μου λογια, το ιδιο ακριβως νιωθω κι εγω.

να πανε να γαμηθουν οι διαιτητες και οι αλητες του ποδοσφαιρου που διοικουν την ομαδα μας τοσα χρονια.

μας εχουν κανει να μην υποστηριζουμε την ιδια μας την ομαδα, να μην πανηγυριζουμε και να μας ξεφτυλιζουν.

αφου ρε καραγκιοζηδες παλι 7 στους 10 τιτλους ο ολυμπιακος θα τους παρει, γιατι θελετε και τους 10?

μας εχουν κανει να εχουμε την καλυτερη ομαδα τοσα χρονια και συγχρονως να ντρεπομαστε.

κριμα που οι καραγκιοζηδες αδικουν και οσους παιχτες του ολυμπιακου προσπαθησαν.

μπραβο στον αστερα για ολη τη χρονια και για χθες. μακαρι να κερδιζαν το κυπελλο. ειμαι ολυμπιακος, αλλα επρεπε να κερδισει ο αστερας και το ηθελα χθες.

ευτυχως στο μπασκετ ειδικα, αλλα και σε πολλα αλλα αθληματα φοραμε παντελονια και μακαρι να τα ξαναφορεσουμε και στο ποδοσφαιρο ξανα.

Έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα όσα γράφεις, εκτός από αυτό το τελευταίο που είναι φάουλ. Γιατί κι εγώ θυμάμαι ότι στα πρώτα μεγάλα σκάνδαλα της εποχής Κόκκαλη (π.χ. Παπουτσέλης και γενικά όλη η σεζόν '96-'97 με τα σημεία και τέρατα που είχαν γίνει, αλλά σε μικρότερο βαθμό και στις επόμενες 3-4 χρονιές), στις δίκαιες διαμαρτυρίες των οπαδών ΟΛΩΝ των υπόλοιπων ομάδων η πιο συνηθισμένη απάντηση των Ολυμπιακών ήταν “αφήστε ρε, εσείς μας σφάζατε δέκα χρόνια τώρα, ήρθε η σειρά μας και ναι γουστάρουμε που σας σφάζουμε”… σε διαφορετικές παραλλαγές. Οπότε μάλλον δεν είναι και πολύ σωστό να κατηγορείς συλλήβδην τους υπόλοιπους για κάτι που έχουν κάνει/πει κατά κόρον και οι δικοί σου, έτσι δεν είναι;

Πολύ σωστό και το πόιντ του Βεντούρα από πάνω: “αφού έτσι κι αλλιώς 7/10 τρόπαια θα πάνε στον Ολυμπιακό. Γιατί πρέπει να πάνε και τα 10;”. Αυτό ακριβώς είναι που ενοχλεί με τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη (ο οποίος όπου να ναι θα κάνει εμάς τους υπόλοιπους να νοσταλγήσουμε τον… Κόκκαλη): δεν έχει μεν νόημα να αμφισβητείς αυτή τη στιγμή γενικά την ανωτερότητα του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, αλλά αυτή η νοοτροπία του να τα μαζέψεις όλα με το έτσι θέλω πραγματικά δεν αντέχεται.

Για μένα το καλύτερο που έχετε να κάνετε σαν οπαδοί του Ολυμπιακού είναι, αντί να προσπαθείτε να δικαιολογείτε τους εαυτούς σας απέναντι στις επιθέσεις των υπόλοιπων, να αντιδράσετε μαζικά στη διοίκηση Μαρινάκη και να προσπαθήσετε να τον οδηγήσετε εκτός Ολυμπιακού. Και το λέω αυτό γιατί έχω την αίσθηση ότι η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου του Ολυμπιακού τον σιχαίνεται αλλά δεν αντιδρά επειδή φοβάται το “και μετά τον Μαρινάκη, τι;”

Βασικά δεν διαφωνώ Μάνο, απλά ήταν δική μου παράλειψη να μην αναφέρω και τους δικούς μας, μάλλον επειδή οι άλλοι είναι στην διεκδίκηση της ανάκτησης των ‘‘σκήπτρων’’…κι εμείς έχουμε κάνει τα ίδια και αυτό επιβεβαιώνει αυτό που έγραψα, ότι οι περισσότεροι δεν θέλουν πραγματική κάθαρση…

Βασικα για να ειμαστε και δικαιοι, μονο ψοφος στις πουτανες του αστερα τριπολης. Τροπον τινα το χαρηκα το χθεσινο οσον αφορα αυτες τις πουτανες. Και δεν αναφερομαι στο οτι ως καλες πουτανες κατσανε και χασανε από τον αρη θεσσαλονικης, αλλα κυριως στο οτι ως καλες πουτανες που ειναι, πριν 2-3 χρονια, εμειναν κατηγορια με παρεμβαση των νταβατζηδων τους για να πεσει ο ηρακλης θεσσαλονικης.

Δηλαδη οκ σφαγη χθες αλλα μη βαζουμε στην ιδια προταση την τριπολη με την ποδοσφαιρικη υγεια ξερω γω. Να πανε να ψοφησουν κι αυτοι.

Μεσα σε μια μονο σεζον, οσοι αντεδρασαν ή ειπαν κατι που δεν αρεσε στο παχυδερμο, φαγανε ξυλο. Και ηταν τοσοι που γεμιζουν λεωφορειο. Και ποσα αλλα που δεν εχουμε μαθει. Οι δημοσιογραφοι του ολυμπιακου ειναι αναγκασμενοι να εξυμνουν το παχυδερμο καθως αλλου ειδους προσεγγιση ΑΥΤΟΜΑΤΑ σημαινει ξυλο. Δεν ειναι ιδιαιτερα ευκολο για τον μεσο γαυρο υπο αυτες τις συνθηκες να μπορεσει να δει 5 πραγματα περα από το “μονο εσυ θρυλε” που αναγκαστικα γραφουν ολοι αλλιως θα τους βρουν σε χαντακι. Προχθες πχ μπουκαρανε στον γαυρο, τη φυλλαδα, και δειρανε εναν.

Ε παρε τωρα να συγκρινεις τον ολυμπιακο του ποδοσφαιρου που ειναι ενας ατελειωτος βοθρος και τον ολυμπιακο του μπασκετ που ειναι και γαμω τις ομαδες από κάθε αποψη. Μερα με τη νυχτα…

εχεις χιούμορ. μπράβο

Δεν εννοεί τον ολυμπιακό.

Κατά τ’ άλλα εγώ σας τα 'χω πει από καιρό.

Οι οπαδοί των άλλων ομάδων που χαίρονται επειδή δεν είναι οπαδοί της χειρότερης ΠΑΕ, αλλά εντάξει κάνουν τα στραβά μάτια που έχουν ένας πρόεδρο έναν Ρώσο μαφιόζο που έχει πρότυπο τον Σώκρατες, ο άλλος περιμένει συμμετοχή στην Ευρώπη στα χαρτιά και ο τρίτος προτιμά να φεσώσει η ομάδα του του πάντες για να ξαναγίνει υπερδύναμη σε 2 χρόνια με μπροστάρη μια από τις μεγαλυτερες λέρες του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου, βγάζετε πολύ γέλιο.

Εντάξει, δεν είστε οι χειρότεροι, εμείς είμαστε (και το λέω ειλικρινά) αλλά παραμένετε για το πούτσο εξ’ ίσου.

καζούρα ε, μη θιχτεί κανείς!

Κρίμα για τον Αστέρα πάντως, χάρηκα πολύ τη γκολάρα που έβαλε και ήμουν βέβαιος ότι μόνο ο διαιτητής μπορούσε να καθαρίσει για μας.

Ισχυει.
Μαλλον ο Μποροβηλος ειχε να ξεπληρωσει στον Μαρινακη την παραμονη της ομαδας του στην κατηγορια, οταν ενω επεσε αγωνιστικα, ριξανε τον Ηρακλη, και ετσι την γλιτωσε ο Αστερας.

Αμα μπλεκεις με τα πιτουρα, σε τρωνε οι κοτες στο τελος.

Ποσο ελληνάρας παιζει να είσαι για να κάθεσαι να ασχολείσαι με εναν σάπιο τελικό κυπέλλου,οταν μάλιστα και οι ίδιοι οι οπαδοί της ομάδας , που κέρδισε απο αυτο τον σάπιο τελικό , τον γράφουν στα αρχίδια τους όχι από “υπεράνω” κτλ αλλά απο αηδία

Και την ίδια στιγμή έχει Φαιναλ 4 και τελικό

Παμε δυνατα σημερα ρε μάγκες.Τίποτα άλλο.

Με τρωει τωρα να πω τη γαυρικη ατακα ‘βλεπετε τα χαλια σας στο ποδοσφαιρο και το γυρισατε στο μπασκετ’. Εχει ο καιρος γυρισματα. ;p

πωωωω μιλαμε για τρελη παπαρολογια εδω μεσα ε;

φανταζομαι πρεπει να χει κανεις τρελη αντιληψη για να καταλαβει οτι οπως τους αεκτζηδες τους αποκαλω χανουμια, τους παναθηναικους βαζελους, τους αρειανους σκουληκια κοκ μπορει στα πλαισια της καζουρας να πω και τους τριπολιτσιωτες ή τους χ οπαδους επαρχιωτικης ομαδας “βοσκους”…

ο αλλος ηθελε να μου κανει και αναλυση οτι δε θα χαμε να φαμε στην Αθηνα αμα δεν ηταν οι βοσκοι. Σωπα δεν το χα σκεφτει ποτε φαινεται κι απο τις πολιτικες αποψεις που εχω οτι εγω ενδιαφερομαι μονο για τους τραπεζιτες και τα golden boys…

Μαγκες οπως ξαναειπα αμα εχετε κομπλεξ με την καταγωγη σας βγαλτε το αλλου, προσβληθηκατε ξαφνικα ολοι επειδη σε αθλητικο ποστ ειπα βοσκους τους τριπολιτσιωτες. Σορρυ δεν ηξερα οτι κανουμε αναλυσεις υψηλου επιπεδου εδω μεσα να γραφω αναλογα

εχω να εκφρασω προσωπικη αποψη σε πολιτικα θρεντ απο τα χριστουγεννα, φανταζομαι για να θυμασαι απο τοτε τι εγραφα θα χα γραψει τπτ που σ ετσουξε. δε πειραζει ξυδι.

Επισης δεν υπαρχει λογος να ασχολεισαι πλεον με τη σουπερλιγδα και το μαρινακη και να χαλιεσαι.
εισαι πλεον στη κατηγορια που σου αρμοζει. καλη διαμονη σου ευχομαι

Καλο υπολοιπο απο ενα προβατο.
Ευτυχως που υπαρχετε και οι παναθηναικοι και οι αεκτζηδες που δεν ειστε προβατα σα τους γαυρους και οι μεν κανατε συλλαλητηριο για να φερετε το λαμογιο το Βγενοπουλο και οι δε τρεχατε στις ταβερνες να φιλησετε το χερι του αρχιλαμογιου του Μελισσανιδη μπας και σας συγχωρησει και ξαναπαρει την αεκ για να διδαξει ηθος.

Ηθικοι μου εσεις που σας επιασε ο πονος για τον Αστερα

Ναι ειδικα εγω , αστα
Επισης στην μπαλα ουσιαστικά δεν υπάρχει καμμιά πικρα,ο κάθε χαζος μια χαρα χαίρεται με τα ντάμπλ,τις κουπες κτλ.Συνειδητά οσοι γουσταρουμε ασχολούμαστε με το πιο υγιές επαγγελματικό σωματείο του ελληνικού αθλητισμού,εδω και πολλά χρόνια