Ολυμπιακός

Πολύ καλό ποστ, σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τον Σάμη με κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις που θα εξηγήσω παρακάτω, και προσθέτω ακόμα:

1. Είναι τεράστια υποκρισία να σκίζονται για το πέναλτυ του Μανιάτη αυτοί που βολικά ξεχνούσαν την αντίστοιχη φάση του Ρομπέρτο Κάρλος (για να αναφερθώ σε χέρι πέναλτυ/αποβολή πάνω στη γραμμή και όχι σε όλες τις υπόλοιπες σφαγές μας στο Ch. L. 15 χρόνια τώρα) για να μας κοροϊδεύουν για όλα τα χρόνια που δεν κέρδιζε η ομάδα εκτός έδρας στο Ch. L. Τότε ήταν όλα καλά και εμείς κομπλεξικοί, δεν είμασταν εμείς το outsider που σφαζόταν στην Ευρώπη από ισχυρότερα λαμόγια…
    Tότε δεν αηδιάζατε ή δεν σας έπιανε ο καημός για την προσπάθεια των παιχτών του Ολυμπιακού ε;
  2. Για το “στολίδι” αυτό του ελληνικού ποδοσφαίρου τον Αστέρα, τα έγραψε πιό πάνω ΑΕΚτζής. Αυτή την ηθική ομάδα που σε όλους μας έδειξε πριν κάποιες εβδομάδες στο Χαριλάου την “ομορφιά του ποδοσφαίρου” όπως την είχε χαρακτηρίσει ο Μελισσανίδης κάποτε, σε ένα παιχνίδι πραγματικά βγαλμένο από Ch.L. Από το περυσινό Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Λυόν συγκεκριμένα!
  3. Για όλους αυτούς που έκαναν χαρακτηρισμούς για όσους χθες έιμασταν στο γήπεδο και μείναμε ως το τέλος (δυστυχώς και ο φίλος μου ο Τζιόπας): Aυτή είναι η ομάδα μου και θα πηγαίνω να την βλέπω και να χειροκροτώ ό,τι υγιές υπάρχει και φορά ερυθρόλευκη φανέλλα και με κάνει περήφανο!
    Να μην χειροκροτήσουμε δηλαδή τον Φουστέρ που για άλλη μία φορά ήταν συγκλονιστικός και έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά (και ας γκρινιάζουν διάφοροι ομόθρησκοι εδώ επειδή δεν είναι ο… Ζιοβάνι!);
    Nα μην χειροκροτήσουμε τον Χολέμπας που έπαιξε σχεδόν τη μισή διάρκεια του αγώνα τραυματίας ή τον Κάρολ όταν μας έσωσε στο 90’ αλλά να ασχολούμαστε με τον Γιάχο και τον Τριτσώνη;
    Δεν θα μου το κόψει το γήπεδο ούτε θα με κρατήσει μακριά κανένας Μαρινάκης. Πάω από τα χρόνια του Νταϊφά, και συνέχισα να πηγαίνω με Κοσκωτά και Σαλιαρέλη, θα παρατήσω την ομάδα επειδή πάλι ένας μυστήριος παίζει τα παιχνίδια του στην πλάτη της;
    Κάνει σχόλια απαξιωτικά για την ομάδα και ο Στεφ που παραδέχτηκε πως πήγε σε συναυλία και δεν είδε το ματς! Ρε συ όλοι είμαστε ξενερωμένοι με πολλά στη μπάλα φέτος -τα πιό πολλά τα έγραψε ο Σάμης. Αλλά μην αφήνεις άλλοι να σου διαμορφώνουν άποψη για παιχνίδι που δεν έχεις δεί και βγάζεις όλους τους παίχτες γτπ. Δεν έχουμε κανένα λόγο να αυτομαστιγωνόμαστε ούτε να κάνουμε κομπλεξικούς όλους τους παίχτες.

Δεν τον γουστάρουμε τον χοντρό. Αλλά δεν θα γουστάρουμε περισσότερο να σκάσει μύτη στον Πειραιά ο… Τσάκας ή κάποιος αντίστοιχος. Λογικό δεν είναι;

Eίχαμε-δεν είχαμε καταλήξαμε να μιλάμε για ποδόσφαιρο [B]σήμερα[/B]…

[COLOR=“Red”]ΠΑΜΕ ΡΕ ΟΜΑΔΑΡΑ![/COLOR]

Γιατί ασχολούμαστε με μπάλα ;

Μακάρι να χει δυνάμεις σήμερα η ομάδα και να το πάρουμε. και αν δεν γίνει αυτό δεν πειράζει. ρησπέκτ.

Γιατί τον είπες χασικλή;

Mule δεκτα οσα λες. Το δεν γουσταρουμε Μαρινακη οφειλεται σε (μη) μετεγγραφες ποδοσφαιριστων ή σε σκηνικα οπως το χθεσινο? Οι γαυροι που φυγανε χθες, το εκαναν γιατι ξενερωσαν με τη διαιτησια ή γιατι δεν εχετε ομαδα? Οι αποριες ειναι σοβαρες.

Γιατί πίνει και την τζιβάνα :!:

Δεν είμαι στο κεφάλι όλων, αλλά μιλώντας για τον εαυτό μου και την παρέα που πάμε μαζί γήπεδο χρόνια τώρα, μας ενοχλούν και αγωνιστικά/μεταγραφικά θέματα και ο άγαρμπος τρόπος που παίζει ως παράγοντας με όσα αποτελέσματα έχει (σφυρίγματα σαν το χθεσινό είναι μέρος αυτών). Για εμένα αποτέλεσμα του παραγοντικού στυλ Μαρινάκη είναι και η φυγή του Τορο με βάση πολλά που ακούω, αλλά προφανώς αυτό δεν αφορά τους μη-Ολυμπιακούς, εκεί ίσως να τους εξυπηρετεί κιόλας το ύφος Μαρινάκη…

Ο κόσμος πάντως που έφυγε χθες πριν το τέλος μάλλον το έκανε λόγω της κακής αγωνιστικής εικόνας (από τον Ιανουάριο η ίδια είναι, χθες την πρωτοείδαν αυτοί;), στο αχανές ΟΑΚΑ κανείς μας δεν μπορούσε να είναι σίγουρος για τη φάση του Μανιάτη (εγώ καθόμουν και διαγώνια απέναντι στην 8 ), κάποιοι έψαχναν μέσω φίλων σε κινητά να μάθουν τι έγινε.

Μπα, τον συγκεκριμένο -δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά από τις θέσεις του εδώ- δεν τον κόβω να έχει τέτοια ενδιαφέροντα, πιό πιθανό το θεωρώ να γράψει καμία ηθικολογία υπερ της απαγόρευσης… :roll:

Δε μπορω να στηριχτω καπου για να υποθεσω οτι ψυχολογικα/σωματικα χασαμε περισσοτερη ενεργεια απ’τη Ρεαλ, μη σου πω οτι εγινε το αντιθετο.Κυριως ομως η εικονα που δειξαν μετα τη νικη ειναι αυτη που φερνει αισιοδοξια.Αυτο το ‘‘καθε ματς ξεχωριστα’’ που σπαμαρει ο Μπαρτζω οποτε βρει ευκαιρεια το εχουν κανει ευαγγελιο.Δυσκολο το ματς αλλα δε φοβομαστε κανεναν!

Και τα δυο προφανως, απλα επι Κοκκαλη καλλιεργηθηκε μια νοοτροπια που ηταν πιο αποδεκτη / περνουσε στη ζουλα επειδη τοτε ο Ολυμπιακος επαιζε και μπαλα ενω τωρα καποια πραγματα χτυπουν πιο ασχημα. Τσαμπα θιγεστε παντως, δε νομιζω πως κανεις εδω περα καθισε να κατηγορησει τους φιλαθλους που λογικως υποστηριζουν την ομαδα τους, σχολιασμος των γενομενων εγινε οπως γινεται με καθε αγωνα.

Με τις κατάρες πάντως που ακούσαμε χτες και σήμερα θα είναι θαύμα νΑ νικήσουμε!:lol:
Πάμε γερά παίδες και ότι γίνει. Τρελάνετε μας, κι αν δεν γίνει αυτό…

Εγώ, άμα χάσουμε, μέχρι και σχόλιο “εεμ, εδώ δεν είχε Γιάχο” περιμένω να δω.

Γιατί τα συγχέεις? Εγώ έκραξα για το ποδόσφαιρο, αλλά το μπάσκετ το είδα σχεδόν λες και ήταν η ομάδα μου, που λέει ο λόγος, και το ίδιο θα κάνω και σήμερα.

oberyn δεν μιλαω για σενα προσωπικα. απο ενα σωρο γνωστους μου το εχω ακουσει.
οχι δεν τα συγχεω εγω, αυτοι το κανουνε δυστυχως. απλα το ανεφερα για χαβαλε.

:lol:

Για χθες δεν εχω ορεξη να γραψω τωρα, το θεμα ειναι οτι ο Αστερας αδικηθηκε, επρεπε να δωθει πεναλτι και αποβολη στον Μανιατη. Και αν ημασταν μαγκες να το γυρναγαμε μετα… Ετσι δεν γουσταρω καθολου και ημουν και γηπεδο και εφυγα σπασμενος. Αλλη ωρα τα υπολοιπα.

Η μεγαλη ωρα εφτασε, σε λιγα λεπτα ξεκιναει ο μεγαλος τελικος της Ευρωλιγκας και οσο περναει η ωρα το αγχος μεγαλωνει. Αυτη η ομαδα περυσι και φετος μας κανει συνεχως περηφανους και γενικα το μπασκετικο τμημα του Ολυμπιακου αποπνεει μια υγιη ατμοσφαιρα, ολοι ενωμενοι, παικτες, προπονητης, προεδροι, ολοι μια γροθια. Παμε γερα ρε παλικαρια να το παρουμε, καντε μας και παλι περηφανους που ειμαστε Ολυμπιακοι. Με δυναμη και παθος απο το πρωτο λεπτο μεχρι το τελευταιο και παλι δικο μας θα 'ναι…

Eίμαι σίγουρος πως κάπου στη σημερινή “πράσινη” ο Γιάχος θα συνδέεται κάπως με τον σατανά Τζόρντι… :roll::lol:

Τι ξεκώλιασμα είναι αυτό μέχρι τώρα; Τι ποσοστά είναι αυτά; 8O

Άμα παίζεις άμυνα μΕ τα μάτια έτσι πάει. Παίξτε με πάθος ρε.

να εχεις αράξει να δεις εναν ευρωπαϊκό τελικό και ο τρόμπας στην περιγραφή να σε εχει ξενερώσει με τις γραφικές πίπες που πετάει.

crimson σε εχει εκνευρισει και σενα το κλασικο ε? "δεν ξερουμε τι θα γινει στο τελος? :lol:
ετσι μαλιστα, ετσι μπορει να γυρισει. αυτη ειναι αμυνα. αντε ρε παιδες γυριστε το να μας τρελανετε.