Ολυμπιακός

βελτιώθηκε ο ολυμπιακός ευτυχώς και δεν έγινε τσόντα ο τελικός.

όσο για τον ιωάννου…έπρεπε να έκαναν απεργία οι δημοσιογράφοι μήπως και καταφέρναμε να δούμε και λίγο μπάσκετ…

Που να ακουσετε στην nova ο καρυδας τι μαλακιες λεει.Μαλλον το δευτερο ημιχρονο θα την βγαλω στο μουγκο

sorry αλλα ο καρυδας ειναι 2 κλικ καλυτερος του ιωαννου.

μα ολες οι φράσεις που λέει είναι επαναλαμβανόμενες μεχρι το άπειρο, γραφικές, και με την ένταση στην φωνή να σε εκνευρίζει αντί να σε βάζει στο κλίμα. έπαιξε λίγο άμυνα ο ολυμπιακος, έβαλε και κάμποσους πόντους, και ο άλλος τραβάει τα φωτά πάνω του στην περιγραφή αντί να σε κάνει να νιώσεις. χέσε μας ρε μεγάλε

εμείς ρε γαυροκερκυραίε δεν έχουμε nova. :stuck_out_tongue:

o [B]law[/B] επιβαλει το [B]νομο[/B] του…

Φαντασου δηλαδη τι λεει ο αλλος :?

ουτε εγω εχω, αναφορα στο σχολιο του ΚΕΝ εκανα. :stuck_out_tongue: γενικα μιλαω.

αν ανεβει λιγο ο Σπανουλης το γυριζουμε αν συνεχισουμε ετσι.

ε δε γινόταν να συνεχίσει με 80% plus η ρεαλ στα τρίποντα, έλεος… έχει φάει 4-5 απίστευτα εύκολα καλάθια ο ολυμπιακός ρε γμτ, πρέπει να βελτιώσει την άμυνά του. άντε να δούμε…

ο ιωάννου πρέπει μέσα σε ένα λεπτό να χρησιμοποίησε 2 φορές την ίδια αλληλουχία 10+ λέξεων. θα μπει στο τελευταίο λεπτό το ματς και ακόμα για την ανατροπή θα λέει. τι είναι τούτος ρεεε.

η αλήθεια είναι οτι έτσι όπως παίζεται αν ανέβει ο σπανούλης έχετε πολλές πιθανότητες να το σηκώσετε.αρκεί να συνεχίσετε στην άμυνα έτσι καλά.

Τι ειναι το flopping ρε παιδια?!?!? Το θεατρο αν καταλαβα καλα;

Περίμενα στο σουτ του Law στο τέλος της 3ης περιόδου να γίνει από τον Ιωάννου έστω μία αναφορά στο “μακρύ χέρι του νόμου”.

SPANOULIS LARISA POWER!!!

3 POINTS

δεν ξερω τι λετε για γραφικοτητες… στα αγγλικα που το στρημαρω λενε το V στο MVP να το κανουν Vasilis.

1 λεπτό… 10 πόντοι…
Καληνύχτα ΡΕΑΛ

μπράβο ρε. :slight_smile:

Συγχαρητήρια… (Δεν είμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εεε) Είμαι με τον καλύτερο πάντα…

Πολύ καλό ματς!

:yahoo:

Repeat και δεν ειμαι καλα…:D:D:D

Μεγάλη εμφάνιση !! Μπράβο :slight_smile: