Ολυμπιακός

Εχουμε πρωτάθλημα τώρα.
Μετά όποιος θέλει μένει, όποιος θέλει ας πάει όπου γουστάρει.

Σιγά μην ασχολούμαστε με εμετορεπορτάζ του πράσινου μπασκετικού τύπου.

Για τον Λάσμε άραγε, τον παιχταρά της καλύτερης πεντάδας της διοργάνωσης, καμία ευρωπαϊκή ομάδα δεν ενδιαφέρεται?

σιγα μην ασχολουμαστε,αλλα ολο με τον Παναθηναικο τραβιεσαι :smiley:

Άσε με μένα και τρέχα γήπεδο σήμερα γιατί προβλέπω τράκη αφιονισμένο που δεν θα γεμίσει το ΟΑΚΑ στην τιτανομαχία με τον πανιώνιο :!:

…σωστός:):!:

Καθαρο Ελληνικο ποδοσφαιρο…

…όχι ρε, δεν γίνονται αυτά. Προβοκάτσσα το άρθρο. Ο Βαγγέλας; Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ;

Α πα πα πα…

Ας ασχοληθούμε με κάτι σοβαρό.

Ήρωας ο Κωστάκης ο Παπανικολάου, αλλά πραγματικά το παιδί πρέπει να μάθει και να σουτάρει από μέση απόσταση και -κυρίως- να μπουκάρει με ντράηβ στο καλάθι. Δηλαδή δεν είναι δυνατόν να έχει τέτοια αθλητικά προσόντα και αντί να τον τρέμουν οι αμυντικοί όταν κάνει μπάσιμο, να λένε “α, ωραία, του κλείνουμε λίγο τον αριστερό διάδρομο και τη βγάλαμε την άμυνα”.

Εδιτ: Επίσης, ΜΟΝΟ λατρεία για τα τρία συνεχόμενα χαμένα λέη απ του Τζος.

Χα χα, ωραία αλλαγή θέματος…

Η αλήθεια είναι ότι γενικώς δεν είναι και στα καλύτερά του, εδώ και πολύ καιρό (νομίζω ότι με την Κίμκι έκανε μόνο μεγάλο ματς και αυτό γιατί του μπήκαν τα σουτ), αλλά το χειρότερο είναι ότι όταν δεν του πάει το ματς, εκνευρίζεται με τον εαυτό του σε απίστευτο βαθμό και βγαίνει εκτός ρυθμού…
Αλήθεια επίσης είναι ότι αυτές που επισημαίνεις είναι χτυπητές αδυναμίες, που όμως φτιάχνονται μέσα από την προπόνηση.

Εννοείται ότι φτιάχνονται, αλλιώς δε θα τα λέγαμε.

Εδώ ο Ιωαννίδης κάποτε πήρε τον Φασούλα στα 30 του και του έμαθε να παίζει με πλάτη, να ρολάρει γύρω από τον αντίπαλο και να τελειώνει τη φάση περνώντας κάτω από το καλάθι. Αυτό τα λέει όλα.

Λαοθάλασσα χτες στο ΣΕΦ εντωμεταξύ, παίζει να αγγίξαμε το ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ.

Μη γελάσεις, αλλά χθες μπορεί να ήταν και πάνω από [B][SIZE=“3”]ενάμιση[/SIZE][/B] χιλιάρικο…

Παίζει, ήμουν στο πάνω διάζωμα και δεν είχα καλή αντίληψη, μιας και όλος ο κόσμος ήταν από κάτω μου.

Πάντως για να τα λέμε όλα, τα 'χει κάνει μαντάρα φέτος ο ΕΣΑΚΕ με το πρόγραμμα, ματς καθημερινές πριν τις 8 είναι εντελώς σκοτωμένα. Παρασκευή πχ είναι αδύνατον να προλάβω να πάω.

Γενικά η διοίκηση της ΚΑΕ πρέπει να τα απαιτήσει αυτά, πρέπει επίσης να σκεφτεί τρόπους για να φέρει κι άλλο κόσμο στο γήπεδο και πρέπει γενικώς να το ψάξει λίγο παραπάνω στο κομμάτι μάρκετινγκ/διαφήμισης και γενικότερης προώθησης του προϊόντος της.

Πχ από ένα DVD για κάθε ευρωπαϊκό, στο στυλ των ντοκιμαντέρ που γυρίζονται για τον εκάστοτε πρωταθλητή του ΝΒΑ, προσωπικά το θεωρώ must κίνηση.

Δεν ξέρω βέβαια τι παίζει με Ευρωλίγκα και δικαιώματα (είναι και ο δικτάτορας Τζόρντι στη μέση), αλλά υποθέτω κανονίζονται αυτά.

Παρολαυτά το χτεσινό ειδικά μπορούσε να έχει τουλάχιστον ένα 4χίλιαρο.

Ρε συ Κρισπ, αφού τα ξέρεις αυτά. Αυτά τα ρημάδια τα μικρά ματς αφήνουν τελείως αδιάφορο τον κόσμο. Και στα μεγάλα η διαφήμιση είναι περιττή. Δεν λέω ότι δεν πρέπει να γίνουν κινήσεις προώθησης των αγώνων-events-προϊόντων κλπ, επιβάλλεται να γίνονται, αλλά αμφιβάλλω κατά πόσο θα αυτές θα αποδώσουν όσα (θα έπρεπε να) αναμένονται.

Στην αρχή της σεζόν η μυθική Γιουρολίγκα τρομοκράτησε τον κόσμο και τις ομάδες με σκοπό την αύξηση των εισιτηρίων. Εμείς αυξήσαμε 20%, μπορεί και παραπάνω τα εισιτήρια στα Ευρωπαϊκά. Λες να οφείλεται στις μεθοδικές κινήσεις της ΚΑΕ, υπό την εποπτεία της Γιουρολίγκας; Παπάρια.

Αν του χρόνου Σπανούλης-Χάϊνς πχ, φύγουν και δεν αντικατασταθούν, ό,τι και να κάνει η ΚΑΕ, πάλι το τριχίλιαρο θα χαϊδεύουμε στα Ευρωπαϊκά…και αν-μόλις αρχίσουν οι νίκες, πάλι ο περήφανος λαός θα τρέξει…

Όσο για τον δικτάτορα, δεν ανησυχώ, είναι ήδη επικηρυγμένος και θα το φάει το κεφάλι του. Στο ραντεβού με τον Τράκη θα του την έχουν στημένη και θα τον καθαρίσουν…

Ε, αφού το ξέρεις πως δεν διαφωνώ σε κάτι από αυτά που αναφέρεις.

Δεν έχω καμιά ελπίδα ξαφνικά να έχει το ΣΕΦ μ.ο. 12 χιλ στα ευρωπαικά και 8 στα ελληνικά.

Αλλά οι κινήσεις που λέω δεν νομίζω να ζημιώσουν με κάποιον τρόπο την ΚΑΕ. Και η προώθηση του προϊόντος μπορεί επίσης να γίνει και στο εξωτερικό. Κατάλληλους ανθρώπους με γνώση του αντικειμένου τους χρειάζεται απλά.

Για μένα προσωπικά, ας φύγουν οι Σπανούλης/Χάινς και ας ρίξουν κι άλλο το μπάτζετ των συμβολαίων, δε με πειράζει. Αυτή η ομάδα έχει πλέον καθιερωθεί ως ομάδα που έγινε πρωταθλήτρια ευρώπης (δις) έχοντας φτιαχτεί σχεδόν απ’ το μηδέν.

Και μάλιστα αυτό είναι ιστορία που πουλάει στη συνείδηση του μπασκετόφιλου.

Η τελευταία σου λέξη τα λέει όλα…

Βρες μου τους μπασκετόφιλους στην χώρα και υπάρχει φανταστική ιστορία για να τους δώσουμε…

Είχα πχ, την απορία γιατί δεν πουλιούνται οι μινιατούρες των Ευρωπαϊκών στη μπουτίκ (σαν φρέσκα κουλούρια θα έφευγαν) και έμαθα ότι είναι θέμα Γιουρολίγκας. Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να γίνει σε αυτόν τον τομέα, ας πούμε…

Είπα όμως ότι η προώθηση/διαφήμιση μπορεί να γίνει και στο εξωτερικό

Ο τράκης πχ μπορεί να είναι ένα μαλακισμένο που χρειάζεται ξύλο για να ισιώσει, αλλά αν ισχύει η κίνηση με τη συνεργασία που έκλεισε στην κίνα είναι κάτι καλό για τον ΠΑΟ.

Ψάξτο πχ να κλείσεις εκεί ένα φιλικό με ομάδα ΝΒΑ (όλο και κάποια θα κάνει περιοδεία στα μέρη τους).

Σε αυτό δεν μπορώ να πω απολύτως τίποτα.
Πολλά μπορούν να γίνουν στον τομέα της “εξωτερικής πολιτικής”. Δεν διακρίνω όμως την διάθεση, τουλάχιστον επιφανειακά. Δεν ξέρω αν στα λαγούμια της ΚΑΕ απεργάζονται τέτοια καταχθόνια σχέδια…

Πάντως εμένα που γενικά γούσταρα το μπάσκετ ως άθλημα, αλλά δεν ήμουν ποτέ ως τώρα αυτό που λέμε μπασκετικός Ολυμπιακός, τα 2 τελευταία χρόνια η ομάδα αυτή και οι παράγοντες με έκαναν να πάψω να ενδιαφέρομαι για το ποδόσφαιρο, και να ασχολούμαι με τα της ΚΑΕ. Ήδη μάλιστα έχω προγραμματίσει να πάρω διαρκείας. Δε βλέπω όμως πολλούς “ποδοσφαιρικούς” γαύρους να κάνουν το ίδιο…μόνο όσοι ασχολούνταν από πριν με το μπάσκετ και στήριζαν την ομάδα παραμένουν και συνεχίζουν να στηρίζουν.

Ξέρει κανείς πότε περίπου βγαίνουν τα διαρκείας και σε τι τιμές κυμαίνονται?

Συνήθως βγαίνουν αρχές Ιουλίου. Σίγουρα μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Γύρω στα 200 γιούρα το φθηνότερο πέρσι…

Τι να τους κανεις τους ποδοσφαιρικους γαυρους; Να σε κανουν οπως εισαι στο ποδοσφαιρο;

…καλή τιμή αν παραμείνει έτσι:):!: