Ολυμπιακός

…τσιμπάμε και εκνευριζόμαστε πολύ. Με το Ρέθυμνο παίζουμε. Δλδ με τη μούρη του Τσαρτσαρή μπροστά, τι θα κάνουμε; Τον Κρίξο και τον Σπάρτακο;;

Παιδιά, γίνεται να σβήσει κανείς τα προ 2011/12 ποστ από αυτό το θρεντ? Βλέπω κάτι μαλακίες που είχα γράψει για Ντούντα και Αγγελόπουλους και θέλω να ρίξω μια βούτα από τον 4ο όροφο που βρίσκομαι.

κανε κανα quote να μην ψαχνω! ετσι για να ευθυμησω λιγο γιατι μολις ειδα game of thrones…

Ω καλα, Σπανουλης, Ιβκοβιτς απο εμενα ειχαν ακουσει αρκετους μεγεμελεδες τη σεζον 2010/11… Μου εβαλαν βεβαια το πληκτρολογιο στον κωλο την επομενη σεζον και ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ:!:

Δε σφάξανε, παμπόνηρε σάμι :!:

χτυπα και συ…:frowning:

Να μη βλέπετε Game Of Thrones και συγχύζεστε, να βλέπετε Bing Bang Theory (παλιό) και Christine.

Oι τελικοί ξεκινάνε παρασκευή λέει, περιμένω τον ΕΣΑΚΕ να ανακοινώσει και καμιά ώρα του στυλ 19.00 να πάω να του βάλω βόμβα του γαμημένου :!:

βλεπουμε bbt, christine μπα δεν μου αρεσε. GoT λατρεια, κατσε δες να γουσταρεις και συ. οσο για την παρασκευη, εωρα φαιναλ φορ ρε συ!! πως κανεις ετσι!! :stuck_out_tongue:

Στο φάηναλ φορ δεν είχα να πάω γήπεδο.

…εεε πια νομίζω μετά τις 8.30 θα γίνονται οι αγώνες…νομίζω έτσι:):!:

Την παρασκευή έχω την εντύπωση ότι θα είναι νωρίς, για να μην πεφτει και πάνω στην αρμάδα του Σάντος, που παίζει στη Λιθουανία.

Nτουμπλπόστ, αλλά οκ…

8 την Παρασκευή και αν χρειαστεί το 5ο ματς. Τα ενδιάμεσα ματς στις 9…

Πάλι καλά.

Και επειδη στο ελληνικο πρωταθλημα δεν εχουμε Μπερτομεου, ας ξαναπιασουμε τον Τομιτς στο εξωφυλλο μας για τις κακες λεξουλες που ειπε, ωστε να δημιουργησουμε λιγο κλιμα αν τελικα δεν κανουμε το break στο ΣΕΦ…

Ζηταει η “Πρασινη” τιμωρια του Τομιτς για το “ολα τα βαζελια ειναι ταβλα…”. Οκ τιμωρηστε τον Τομιτς, ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΕ ΠΑΟ για τα εξωφυλλα και τον Πρασινοφρουρο της “Πρασινης”.

Α ρε Αγγελοπουλοι παλι “θυματα”… εκδωστε μια εφημεριδα κι εσεις, οπως η ηθικη ΚΑΕ ΠΑΟ, να γραψετε εκει το συνθημα του Τομιτς και ουτε γατα ουτε ζημια μετα…

Και μη μου πει κανεις “τι ασχολεισαι με την Πρασινη?”. Ασχολουμαι γιατι δεν ειναι μονο οπαδικη εφημεριδα, αλλα (αν)επισημο οργανο της ΚΑΕ ΠΑΟ

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130518/milane-aytoi-gia-ithos

καταλαβαινεις οτι αυτο δεν στεκει καν σαν επιχειρημα, οση σχεση και να εχει ο κοκακιας με την πρασινη ε;

Πάλι τα ίδια. Ρε, ειλικρινά, γράψτε στ’ αρχίδια σας και τον Τράκη, και την Πράσινη, και όλες αυτές τις μαλακίες, και επικεντρωθείτε στο μπασκετικό κομμάτι. Αν δεν το έχετε καταλάβει, η ομάδα σας μ’ αυτά που έχει κάνει τα τελευταία δύο χρόνια έχει κερδίσει τον αμέριστο σεβασμό της συντριπτικής πλειοψηφίας των παναθηναϊκών, οι οποίοι περιμένουν πώς και πώς αυτούς τους τελικούς, γιατί πραγματικά μιλάμε για γιγαντομαχίες, μακράν το πιο σημαντικό ντέρμπι στο ευρωπαϊκό μπάσκετ αυτή τη στιγμή. Γνώμη μου είναι πως κι απ’ τη δική σας μεριά κάπως έτσι θα ήταν καλό να αντιμετωπίσετε αυτούς τους τελικούς κι όχι να ασχολείστε με τους κάφρους.

…δυστυχώς οι κάφροι ασχολούνται και με το μπάσκετ…

To ξερω οτι δεν στεκει, αλλα κατι πρεπει να γινει και με αυτο καποια στιγμη.

μακράν το πιο σημαντικό ντέρμπι στο ευρωπαϊκό μπάσκετ αυτή τη στιγμή

Θεωρω το Μπαρτσελονα - Ρεαλ αρκετα πιο σημαντικο γιατι παιζουν σε κανονικο πρωταθλημα οπου εχει κοπο να πας τελικους, επαιξαν στo κυπελλο μια απο τις ματσαρες της χρονιας και βρεθηκαν και στο F4 σε ενα αρκετα ενδιαφερον παιχνιδι με τον τροπο που κυλησε. To χαλαει λιγο η απουσια του Mickeal παντως, απο τοτε που σταματησε η Μπαρτσελονα ειναι αλλη ομαδα

Τώρα εσύ εκεί κόλλησες; Ακόμα κι αν δεχτώ ότι το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ είναι μεγαλύτερο ντέρμπι, το δικό μας είναι τουλάχιστον νο. 2 (ντάξει μη μου πεις άλλο τώρα και καραφλιάσω) και μην ξεχνάς ότι πλέον μονοπωλούμε τις ευρωπαϊκές κατακτήσεις (εδώ και πολλάααα χρόνια, μόνο ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα αντιστέκονται). Αυτά είναι από μόνα τους αρκετοί λόγοι να υπερισχύει η αξία των ομάδων και ο αλληλοσεβασμός σε σχέση με τις καφρίλες. Τουλάχιστον εδώ!

Όσο υπάρχει τράκης, ο πόλεμος δεν σταματά :!: