Για την συγκεκριμενη σεζον (του χρονου μπορει να ειναι αναποδα):
Ρεαλ Μαδριτης - Μπαρτσελονα
Ολυμπιακος - Παναθηναικος
…και μετα το χαος εδω και χρονια. Καποτε υπηρχαν και τα Virtus Bologna - Fortitudo Bologna, αλλα η Fortitudo δεν υπαρχει πια. Καποτε επισης ειχε αιγλη και το Μπαρτσελονα - Μπανταλονα (και το Αρης - ΠΑΟΚ μην ξεχναμε). Πλεον εχουμε φτασει στο σημειο να κανει το ESPN αφιερωμα για την… μπασκετομανα το Βερολινο:lol:#-o.
Αρκετα πραγματα θα εξαρτηθουν απο τα match-ups των Law, Κατσιβελη πανω στο Διαμαντιδη. Απαξ και μπλοκαριστει αυτος και δεν κανει παιχνιδι στο ρυθμο του, σκουρα τα πραγματα για τον Παναθηναικο. Περυσι ο Μαντζαρης ειχε κανει τρομερη δουλεια σε αυτον τον τομεα και ευτυχως για εμας και ο Law φετος δαγκωνει λαρυγγια στην αμυνα και ο Κατσιβελης εχει εξελιχθει σε terminator (το μεγαλο λαθος του Μπαρτζωκα φετος που ευτυχως δεν το πληρωσαμε, το οτι μπηκε δλδ αργα στο rotation ο Κατσιβελης).
Επιθεση αμα μπλοκαρει ο Σπανουλης και εκει εχουμε λυσεις ευτυχως, ειδικα ο Σλουκας ειναι να τριβεις τα ματια σου φετος, απιστευτη ανοδος στο παιχνιδι του, θρασυτατος, κρυο αιμα.
Στη ρακετα θα γινει της πουτανας, απλα τα πραγματα
Αινιγμα ο Curry, μεχρι στιγμης φανταζει παικταρας, αλλα κακα τα ψεμματα τωρα θα τον δουμε κανονικα. Μακαρι να μην ειναι τοσο καλος οσο εχει δειξει:p
Φαβορι ο Ολυμπιακος και λογω εδρας κι εχει και πληρεστερη ομαδα. Τωρα στα ποσα θα κερδισει, αν κερδισει, τι να πω… Ολα ειναι πιθανα, πιστευω οτι εχουμε δυνατοτητα και για break
Το μονο σιγουρο ειναι οτι εχουμε να δουμε ματσαρες. Θα πεσουν κορμια, θα γελαμε με τα πρωτοσελιδα των εφημεριδων, θα εχει πολυ ενδιαφερον και η μαχη των προπονητων. Θεωρω φαβορι το Θρυλο και πιστευω οτι φετος μπορει και να κανει το break και να μην χρειαστει 5ο ματς.
…το ότι θα πέσουν κορμιά, που αναφέρθηκε, είναι σίγουρο…τώρα συνήθως ο πρωταθλητής Ευρώπης παίρνει και το εδώ πρωτάθλημα, αλλά αυτό πάντα μπορεί να σπάσει…αμφίροπη λοιπόν η τελική σειρά, κιαν δεν γίνουν μαλακίες, και απ’τις δυο πλευρές, θα την φχαριστηθούμε:):!:
Εγώ μας έβλεπα χτες με τον Πανιώνιο που παραλίγο να μας κερδίσει (πάλι) στο τέλος και είχα πάθει μια μικροκατάθλιψη, σε φάση με τέτοιο μπάσκετ πάμε για σουήπ στους τελικούς κτλ. Ευτυχώς ήταν φανερό ότι έπαιξε και μια άλφα χαλαρότητα, που με σας δεν παίζει να υπάρχει σε μας κάποιος τόσο βλάκας ώστε να την ξαναδείξει. Ο Κάρι που λέτε (τον είδα πρώτη φορά) νοτ μπαντ ατ ολ, πολύ καλό σουτ και κάποιες πολύ ωραίες κινήσεις, αλλά έκανε και λάθη, θα τον δούμε στους τελικούς. Τον Γκουίν δεν είδα καθόλου, μάλλον δεν είναι ακόμα έτοιμος για πολλά λεπτά συμμετοχής. Κατά τ’ άλλα ο Ολυμπιακός υπερέχει για μένα όχι τόσο σε ρόστερ (εκεί λίγο-πολύ, νομίζω, είμαστε ισοδύναμοι) όσο σε δέσιμο και ψυχολογία. Άποψή μου γενικά είναι ότι αν πάει η σειρά σε πέμπτο ματς θα το παλέψουμε λυσσαλέα μεν αλλά με λιγότερες ελπίδες για πρωτάθλημα απ’ ότι αν κάνουμε το break στον πρώτο ή τον τρίτο τελικό. Τεσπα, λίγες μέρες ακόμα για να λυθούν οι απορίες.
Ωραία ξεκινάμε τους τελικούς χωρίς 2 βασικούς περιφερειακούς μας παίκτες ( Μάντζαρης, Λο). Είναι η τέλεια συνθήκη για τον Κατσίβελη
Θέλω να δω πως θα παίξει ο Μπαρζώκας τον Σκλαβενίτη, τι ψάρια πιάνει ο Κάρι, Σπανούλη Vs Διαμαντίδη κλπ . Αν γυαλίζει το μάτι μας πάντως , ο Πάο δεν μπορεί να μας πάρει 3 παιχνίδια…
Δεν νομίζω ότι είναι οριστικά εκτός ο Law, αν βγάλει ολόκληρη την σημερινή προπόνηση παίζει και να τον χρησιμοποιήσει αύριο…αλλιώς θα τον προφυλάξει για την Κυριακή…
Το θέμα είναι να είναι καλά αυτοί που θα παίξουν. Αυτό έχει σημασία. Όσοι λείπουν, λείπουν. Ο Μάτζαρης δεν λογίζεται πια ως απώλεια, μετά από τόσο καιρό…