Αυτή θα μπορούσε να είναι ωραία σκέψη, τώρα όμως είναι απλά βολικό να το λες, από τη στιγμή που αυτό το απολειφάδι που έχεις για πρόεδρο προσπαθεί να επηρρεάσει με γελοίους τρόπους και γενικά με ότι μέσα μπορεί εξωαγωνιστικά το μπασκετικό κομμάτι.
Και να στο πω αλλιώς. Προσωπικά (και σε πολλούς άλλους) ο άλλος ο βλαμμένος ο δικός μου ο πρόεδρος στο ποδόσφαιρο μου έκοψε το γήπεδο με τα ξεφτιλίκια του. Οπότε στείλτε τον καθυστερημένο τον δικό σας για απεξάρτηση πριν μας κόψει και το μπάσκετ.
Εσείς δηλαδή τον παιδοβούβαλο το δικό σας γιατί δεν τον στέλνετε στα Γκίλι Ντάιετ, να μη σας κόβει άλλο το γήπεδο; Από μεγαλοψυχία τον “αφήνετε” να “επηρρεάζει με γελοίους τρόπους και γενικά με ό,τι μέσα μπορεί εξωαγωνιστικά” το ποδοσφαιρικό κομμάτι;
Αντε να στο πω αλλιώς γιατί πιάστηκες από κει που βόλεψε πάλι. Όσο ο πρόεδρος σου προσπαθεί να επηρρεάσει εξωαγωνιστικά με όποιο τρόπο μπορεί, το αγωνιστικό κομμάτι (προφανώς γιατι και ο ίδιος γνωρίζει πως έχει χειρότερη ομάδα και πάει να μειώσει… Γιαννακοπουλέϊκα το χαντικαπ) είναι απλά υποκρισία να λες ας ασχοληθούμε με το μπάσκετ.
Εμείς τις συνέπειες του ποδοσφαίρου τις λουστήκαμε, δεν έχουμε όρεξη ουτε στην τηλεόραση να δούμε Θρύλο, εσείς εάν θέλετε να αποδείξετε αυτό που λέτε πως είστε “διαφορετικοί” (γελάμε), μπορείτε για αρχή να μην κάνετε τα “παγωνια” στις καραγιοζιές του πρόεδρου σας. Αλλά τα χουμε πει ξαναπεί αυτά. Όλοι γαύροι κ.τ.λ…
Άρα είναι υποκρισία από τη δική σου τη μεριά να λες “ρε παιδιά κάντε κάτι με τον Τράκη”, αφού έτσι κι αλλιώς πιστεύεις ότι είμαστε τα ίδια σκατά με σας (πάντως έχει πολλή πλάκα το πώς νομίζεις ότι κράζεις εμάς και στην πράξη κράζεις τον κόσμο της δικής σου ομάδας), οπότε απλά θέλεις να μας “ξεμπροστιάσεις”.
Στο δια ταύτα, πάλι στο φλου κινείσαι. Να μην κάνουμε λες τα παγώνια. Δηλαδή; Να πούμε πόσο μαλάκας, καραγκιόζης, ντροπή για την ομάδα και το σύλλογο είναι ο Τράκης; Μπα, δεν παίζει να εννοείς αυτό γιατί το λένε ΟΛΟΙ οι Παναθηναϊκοί από τη μέρα που ο Τράκης ανέλαβε την ΚΑΕ. Τότε; Μήπως θέλεις να μην πάμε γήπεδο την Κυριακή ξέρω γω; Μποϊκοτάζ κι έτσι;
Εγώ συμφωνώ με Γράκχο.
Αφήστε τα καραγκιοζιλίκια και να μιλάμε για μπασκετάκι και ποδοσφαιράκι μόνο.
Για πες Γράκχο, πώς τη βλέπεις την ομάδα που φτιάχνει ο Αναστασίου?
Θα περάσει τους τρεις προκριματικούς γύρους που απαιτούνται για να φτάσει ομίλους Γιουρόπα?
Άστα σάπια τώρα ε. Για να “αποδείξεις” ότι είσαι αντίθετος με μια κατάσταση, μια διοίκηση και ούτω καθεξής δε χρειάζεται να δίνεις εξετάσεις κάθε γαμημένη μέρα. Τα χουμε πει και ξαναπεί. Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς περιμένετε από τους παναθηναϊκούς. Ανένδοτο αγώνα κατά της διοίκησης της ΚΑΕ; Ή μήπως επειδή σ’ αυτή τη φάση αυτό που μ’ ενδιαφέρει είναι να δω τι θα γίνει στους τελικούς του μπάσκετ με κάνει τσάτσο του Τράκη ξέρω γω;
Νομίζω πως έισαι εξυπνος και καταλαβαίνεις τι σου λέω. Εσύ είπες να μιλήσουμε για μπασκετ και όχι για τον Τράκη. Πως μπορούμε να μιλήσουμε μόνο για μπάσκετ από τη στιγμή που ο Τράκης προσπαθεί να επηρρεάσει το μπάσκετ με ενέργειες που τον έμαθε το σόι του?
Γελάω που ο Μικα θέλει παράδειγμα για τα “παγώνια” αλλά θα δώσω ένα μικρό. Ο Τράκης έκραξε όλον τον κόσμο που δεν πατάει στο γήπεδο στα μικρά παιχνίδια. Δεν άκουσα κανέναν να του φωνάζει ποιος είναι η πραγματική ντροπή της ομάδας. Παγώνια λοιπόν. Και δεν έχω προβλημα με αυτό, γιατί ξέρω πως δεν μιλάει κανείς γιατί εάν φύγει ο πρεζάκιας θα διεκδικείτε πρωτάθλημα μόνο στο τάβλι. Γελάω όμως δυνατά όταν υποκρίνεστε τους διαφορετικούς οπαδούς, όταν είστε καθ’είκόναν που λένε.
Όταν λοιπόν η ΚΑΕ ΠΑΟ φτάσει το μέγεθος της ξεφτίλας της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, να ρθείτε να μας πείτε ότι δεν κάνουμε τίποτα για να φύγει ο καρκίνος ο Τράκης.
έντιτ
Εγώ, spawn, είπα να ασχοληθούμε με το μπάσκετ έτσι γι’ αλλαγή, επειδή πάντα στους τελικούς του μπάσκετ είναι δεδομένο ότι όποιος νιώθει ότι είναι από κάτω (όπως σωστά επεσήμανες) θα κάνει κάτι για να προσπαθήσει να γυρίσει το κλίμα υπέρ του, τα γνωστά τώρα. Δεν καταλαβαίνω προς τι η έκπληξη. Γελάσαμε όλοι με τις παπαριές του Τράκη όπως γελάμε κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του, εσείς βγήκατε απ’ τα ρούχα σας, απ’ ότι είδα κανείς βάζελος δε βγήκε να πει “καλά σας λέει ο πρόεδρος ρε ξεφτίλες”, ε ωραία, και μετά τι; Τι το συνεχίζουμε; Πρέπει δηλαδή σήμερα να λήξουμε ποιός “υπέροχος κόσμος” είναι πιο γαμάτος; Ποιοί είναι υποκριτές και ποιοί συνειδητοποιημένοι γιατί “όλοι γαύροι είμαστε”; Ποιός είναι παγώνι και ποιός δεν είναι;
Αν δεν λέμε και καμμιά αλήθεια Τοξικέ όμως, σε λίγο καιρό θα έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα ξεφτίλας και το μπάσκετ που εκ των πραγμάτων δεν θα έχουμε όρεξη να μιλάμε για τους αγώνες.
Εντάξει, κάβλα για σένα, γιατί το ξύλο το παίζει κατά βάση η ομάδα σου.
Αλλά γενικά τα ματς-ντέρμπι του ΠΑΟ είναι πολύ άσχημα ρε παιδί μου, πχ αυτό το 54-58 με τη Ρεάλ ή το δεύτερο ημίχρονο με τη Μπαρτσελόνα στο πέμπτο ματς (20-20 (!) -και όχι ότι τα άλλα είχαν καμιά ποιότητα) ήταν κοκοποίηση του αθλήματος.
Το μόνο καλό παιχνίδι ήταν ο τελικός του κυπέλλου, γιατί με όλο το τζέρτζελο και και την διακοπή, αποσυντονίστηκαν οι άμυνες.