Ας μην ξαναβαλει σουτ στη ζωη του… αρκει εκεινο που εβαλε στις 13/5/12:). Στο στομα μου παικτες απο αυτην την διετια δεν πιανω για κανενα λογο και τσαντιζομαι οταν βλεπω “περαστικους” οπαδους της ομαδας μας να το κανουν
δεν παιζει να εχω δει αγωνα που να αδικει ομαδα περισσοτερο τον εαυτο της. δεν εχω καν ορεξη για σχολια, ουτε θυμαμαι απο ποτε ειχα να νευριασω ετσι με αθλητικο γεγονος
Συμφωνω, το ‘‘τι εχεις παθει σημερα;’’ ηταν απλα μια φιλικη παρατηρηση λογω οικειοτητας και αλληλοσεβασμου.
Οπως και περυσι, οπου οταν ο Διαμαντιδης προσφερθηκε να βρει γκομενα στον Τανατζη, ο διαιτητης απαντησε “Δημητρη δεν ειμαι μονος μου”
Μπα εσεις κατεχετε τα πρωτεια και με διαφορα μαλιστα http://www.onsports.gr/politikes-eidhseis/item/322900-Machairwsan-2-opadoys-toy-Panathhnaikoy-4-syllhpseis-opadwn-toy-Olympiakoy
ρε ΚΕΝ ποσταρεις απο το onsports και περιμενεις να το παρουμε και σοβαρα? :lol::lol:
Καλώς ή κακώς στην ελλάδα για να φτιάξεις μπασκετικό κοινό ( μιας και οι άλλες ομάδες είναι κυρίως της πλάκας) θα πρέπει να κερδίζεις τον μοναδικό σοβαρό σου αντίπαλο ( ναι ο πάο είναι αυτός ) και να παίζεις μπάσκετ που να ενδιαφέρει τον κόσμο. Ο Ολυμπιακός καλώς ή κακώς είναι πελάτης… σολντ άουτ δεν έγινε νομίζω λόγω των ακριβών εισιτηρίων . Λίγα ήταν. Νομίζω.
Κωμικό ρεπορτάζ. Δηλαδή το on sport έχει ελικόπτερο πάνω από την Αθήνα και τα ξέρει όσα γράφει στο άρθρο; Υπάρχει κανένα σοβαρό λινκ/μαρτυρία για το συμβάν; Γιατί για την ώρα, αυτό το λινκ δεν με πείθει καν πως έγινε κάτι χθες.
Καλά αν γίνει σκούπα πάλι στο ΣΕΦ και ο πρίντεζης πίνει μπάφους να σε δω πόσο χαλαρός είσαι
Εννοείται πως αυτή η ομάδα έχει κερδίσει σεβασμό, γιατί κέρδισε 2 συνεχόμενα ευρωπαικά. Μάλλον γιαυτό συφυλιαζόμαστε να την βλεπουμε τόσο χάλια. Στην τελική παίζει απλά να έχουν κάψει φλάντζα. Να μην μπορούνε άλλο. Δεκτό. Δεν είχε τόσο μεγάλο βάθος το ρόστερ, δεν “πετυχαμε” τόσο πολύ με Πάουελ, Μαυροειδή, Σερμαντίνι , λείπουν Λο και Μάντζαρης, ε πάει το πρωτάθλημα.
Χαλαροτατος θα ειμαι, θα του φτιαξω και την τζιβανα:rasta:
Απολαυσαμε αντικειμενικες εφημεριδες για αλλο ενα πρωι btw. Στη γωνιτσα στριμωγμενα τα καμωματα του προεδρου της “ΚΑΕ Τρακης”, μην τυχον και τον στεναχωρησουμε και μεινει απο λουκουμοσκονη
Επισης ενα μεγαλο respect στο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ που εχειπ πατησει ελληνικα παρκε. Προς τιμην του μια φωτογραφια με τη φανελα του ΠΑΟ κιολας, οχι του Θρυλου
Τρελό καταχέριασμα του είχε ρίξει του κοκάκια :lol::lol::lol:!
Είναι γνωστό ότι ελέγχει τα ΜΜΕ της χώρας ο τράκης.
αξίζει η ανάλυση που κάνει το ΦΩΣ για την ανατροπή. το πήρε κανείς? αναλύει μέσα κάπως παραπάνω το δυσνόητο “πρέπει να κάνουμε το 1-2, μετά στο σεφ να ισοφαρίσουμε και μετά στο οακα για τίτλο”?
πάντα τίμιο το φως, πέρα απ’την πλάκα.
επίσης τιμή στον Ράτζα που τις είχε βρέξει τότε στον τράκη που πήγε να τραμπουκίσει την ομάδα.
έμαθε όμως πλέον και τραμπουκίζει τα σωστά άτομα.
Ε,έτσι όπως το άφησες το ποστ ρε Μόντε δεν βγάζει νόημα, που κανονικά μια χαρά έβγαζε.
Τέσπα. Peace.
πιστευετε παιζει πιθανοτητα σολντ αουτ την τεταρτη? να βιαστω να παρω εισιτηριο η θα βρω επι τοπου?
…πιστεύω ότι θα πάει αρκετός κόσμος…και ότι πρέπει να το παλέψουμε, και ότι κερδίσουμε:):!:
Πάντως παρότι δύσκολο, και με την εικόνα που χει δείξει ο ολυμπιακός σχεδόν αδύνατο, άμα λέμε ΑΜΑ ο ολυμπιακός σοβαρευτεί, το πιστέψει, και κάνει εμφανίσεις ανάλογες αυτών που έκανε στο final four φέτος, η ανατροπή δεν είναι τελείως παράλογη. Από άποψη ροστερ και δυνατοτήτων έχει χαριστεί πολύ στον βάζελο στα 2 αυτά ματς και απορώ γιατί.
επειδη η αισθητικη σου ειναι μαλλον επιλεκτικη …
Τεχνικη γιατι δεν εχει εκει drenie;
επειδη εχετε μαθει να διαβαζετε τα χειλη δες τι ειπε ο ενας και τι ειπε ο αλλος. Οπως επισης δεν πηρε τεχνικη ο Σπανουλης οταν διαμαρτυρηθηκε για οτι δεν εβγαλε αυτος την μπαλα εξω παρα το οτι οντως εκεινος την εβγαλε.
Και επειδη ,τουλαχιστον εγω , δεν γουσταρω ψευτο τσαμπουκαδες (οχι οτι μου κανεις εσυ, καμια σχεση) δεν μου αρεσει να βρισκουν οι φιλοι του Ολυμπιακου δικαολογια για οτι εχασαν αυτα τα παιχνιδια που πραγματικα ,δυστυχως για εκεινους, ο Ολυμπιακος δεν μπορουσε να ανταποκριθει αγωνιστικα μεσα στο παρκε.
Kαλα ασε τους λογους για τους οποιους χασαμε, οι σοβαροι Ολυμπιακοι πρωτα στην ομαδα τα ριχνουμε.Αλλα απο κει και περα, επειδη το παρεθεσες και ως υπερ σας επιχειρημα, ο τυπος γυρναει πλατη στη φαση η οποια [U]εξελισσεται[/U], για να διαμαρτυρηθει δις μπροστα απ’τον ρεφ για μη σφυριγμα.Δηλαδη επρεπε να παει ‘‘φαουλ ρε πουστη μου’’ για να την παρει, εισαι σοβαρος;