Ολυμπιακός

μαλλον οχι δεν ειμαι…

Μπορεί να κανει τόση σουλάτσα ο Διαμαντίδης στα παρκέ πλεον που στα αρχίδια του και ο αγώνας.Γυρνάει πλατη και συζητάει με διαιτητή

Μιλα μου για φιλοσοφία

Αλλά για να μην βγει κανενας παλι και πει οτι τα ριχνουμε στην διαιτησία γραφουμε παλι πως : “Εμείς φταίμε που χανουμε 2-0”

Επομενο επεισοδιο: νικη Ολυμπιακου μεθαυριο στο ΣΕΦ με ελαφρως ευνοικη διαιτησια [B]υπερ[/B] του…

Στο πρωτο post εγω απλα σου εδειξα ενα video για την αισθητικη σου που βλεπει οτι την συμφερει και μενει ασχολιαστο.
Μετα επιλεγουμε να δουμε απο το συγκεκριμενο video οτι ο Μητσος κακως μιλαει στους διαιτητες και δεν παιρνει τεχνικη ποινη ενω το ιδιο μπορει να κανει ο Παπανικολαου και ο Σπανουλης αλλα και αυτο μενει ασχολιαστο.

Αυτο, τιποτα αλλο. Κουβεντα κανουμε αν τωρα δεν μπορουμε να συννενοηθουμε δεν πειραζει …

Drenie, μεγαλα παιδια ειμαστε.Υπηρχε περιπτωση μετα απο αυτα που παιχτηκαν στην αναπαυλα, να σφυριξει τεχνικη εδω;Η οτιδηποτε ψιλουπερ μας;Εσυ θα το σφυραγες αν ειχε ερθει ο αρχινονος με τα τσιρακια του με υποσχεσεις για ενα υπεροχο μελλον αν μπεις και δε κανεις αυτο που πρεπει;Μην αγχωνεσαι, δε θα υποβαθμιστει και πολυ η κουπα σας(αν τελικα το σηκωσετε), κυριως γιατι παιζουμε εμεις σκατα.Αλλα ρε μαν, εχουμε φτασει σε σημειο να γραφεται στο γαμημενο φυλο αγωνα οτι προεδρας παει κι απειλει απειλει ρεφ και να το συζηταμε κιολας αν ηταν εκεινο η δεν ηταν το αλλο αναλυοντας φασεις.Μαλακια δεν ειναι;

Για τον Τρακη συμφωνω. Εγω δεν τον γουσταρω για πολλους και διαφορους λογους, Τωρα για τους διαιτητες πραγματικα δεν ξερω. Αφου τους εκαναν τετοιες παπαριες ας μην εβγαιναν στο δευτερο ημιχρονο . Τα υπολοιπα ομως τα βλεπω ως φτηνες δικαιολογιες…

Εσκασε η ομαδα σου (τουλαχιστον σε αυτα τα 2 παιχνιδια που εχουν παιξει γιατι μπορει να ειναι ο Law σε καλυτερη κατασταση και να εχεις ευστοχια στα μακρυνα σουτ, οποτε να αλλαξει η ολη εικονα), δεν εγινε και κατι.
Τουλαχιστον τον δικο μου σεβασμο τον εχεις και πιστευω και οποιου αλλου βλεπει χωρις να φοραει χρωματιστα γυαλια.

http://www.eurohoops.net/el/2013/06/one-on-one-el/27832
Διαβαστε αυτο το αρθρο,ειναι ισως ο,τι καλυτερο και αντιπροσωπευτικοτερο εχω διαβασει μεχρι τωρα για τη σειρα!
Εμπιστοσυνη σε αυτην την τεραστια ομαδα,στηριξη για αυτα τα παιδια και οταν τελειωσει αυτη η σειρα(θετικα ή αρνητικα)εδω ειμαστε να σχολιασουμε τα καλως και τα κακως κειμενα αυτης της ομαδας που δυο χρονια τωρα μας εχει χαρισει τις μεγαλυτερες στιγμες που εχουμε βιωσει ως φιλαθλοι του Ολυμπιακου.Εγω προσωπικα τους πιστευω και θα συνεχισω να τους πιστευω ακομα και στην αποτυχια.

οκ, ας χάσουν το πρωτάθλημα , αλλά όχι σκούπα ε! ας κάνουν ένα καλό παιχνίδι τουλάχιστον. τους αγαπάμε όπως και να χει.

…έτσι είναι:):!:

Ok, ας πέσουμε τιμημένα. ΤΙ ΛΕΤΕ ΩΡΕ;;;

Ας καταλάβουν ότι αύριο πάνε στον πόλεμο. Και να ξαναπάνε την Κυριακή. Και αν βάλουν 70 πόντους, δεν χάνουν. Με 50 πόντους γαμάει μόνο o Lexington Steele…

Ο Έντι γαμούσε με 45 :!:

Να αναβληθεί το αυριανό λόγω ερτ, να ξελαμπικάρουμε και μετά σκούπα στα βαζέλια:!:

Τελικά στον αντ1 το παιχνίδι?

στο σκαι ακουσα οτι θα ειναι

Σκαι οριστικα, τα λεμε ΣΕΦ

Η ομάδα μας σήμερα δίνει ένα καθοριστικό αγώνα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός θα παλέψει για τη νίκη με την αυτοπεποίθηση του πρωταθλητή Ευρώπης και την ψυχή μιας ομάδας που ξέρει να στέκεται όρθια στα δύσκολα.

Για το λόγο αυτό:

• καλούμε όλους τους φιλάθλους που θα έρθουν απόψε στο ΣΕΦ να αποφύγουν κάθε ενέργεια που θα θέσει σε κίνδυνο την ομαλή εξέλιξη του αγώνα
  • να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις τον Ολυμπιακό μας και να αποφύγουν υβριστικά συνθήματα.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης με το δικό του τρόπο και έτσι θα συνεχίσει, κάνοντας ξανά περήφανο τον κόσμο του.

Πάμε όλοι μαζί για τη μεγάλη ανατροπή.

ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πρωταθλητής Ευρώπης 2013

Oσοι πατε γηπεδο,

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ το βραδυ παιδια, το νου σας! Μας την εχουν ΣΤΗΜΕΝΗ να πεσουμε στο επιπεδο τους. Στην ΚΑΕ εχω εμπιστοσυνη σε μεριδα του κοσμου ομως οχι, ειδικα μετα τις προκλησεις που εχουν προηγηθει. Δεν πρεπει να πειραχτει ουτε τριχα απο διαιτητες, παικτες ΠΑΟ κτλ. Ας ερθουν να κανουν το 3-0 αμα το αξιζουν, ειναι η ευκαιρια μας να δειξουμε οτι μπορουμε να ειμαστε διαφορετικοι

[SPOILER]Eνταξει κανα μπινελικι δεν πειραζει:p[/SPOILER]

Σε ημέρες σαν τη σημερινή, θρεντ σαν το παρόν ή τα αντίστοιχα των άλλων ομάδων μου θυμίζουν για κάποιο λόγο το “εδώ ο κόσμος καίγεται και το μουνί χτενίζεται”…

Νά πάτε να πάτε και να περάσετε μια βόλτα από το ΣΚΑΙ , δίπλα είναι :slight_smile:

Ναι, το θρεντ του Ολυμπιακου στο rocking.gr forum μεγαλο distraction απ’τα κοινωνικοπολιτικα δρωμενα

Δεν μπορείτε.