Ολυμπιακός

Εντάξει, δεν ξέρω, έτσι μου είχαν πει κάποιοι που ήξεραν περισσότερα inside πράγματα από άλλους, και ολυμπιακοί και παναθηναικοί. Άμα ξέρετε περισσότερα και τα παραπάνω που έγραψα είναι μούφες, πάω πάσο.

To [B]“σωστο”[/B] που εχω bold-αρει παει στο οτι ακριβως απο τον ΠΑΟ ειχε τεραστια στηριξη στο θεμα επιστροφης απο το ΝΒΑ την συγκεκριμενη στιγμη. Απο εκει και περα το οτι πηγε ΝΒΑ, ε-λ-ε-ο-ς δε ειναι για να το κατακρινει καποιος!#-o Αντιθετως κατακριτεο ειναι οτι εκει δεν προσπαθησε ΚΑΘΟΛΟΥ, δεν αρπαξε την ευκαιρια και εφτασε στο σημειο να παρακαλαει τον ΠΑΟ να τον βοηθησει να γυρισει.

Το γιατι προτιμησε τον Ολυμπιακο, δεν ειχε να κανει με τα λεφτα οπως και εγω κακως νομιζα αρχικα και τον ειχα παρεξηγησει τοτε, θεωρωντας πεταμενα λεφτα τη μεταγραφη του (και τον πρωτο χρονο, ηταν μετριος κιολας). Μπορω με σιγουρια να σου πω πλεον πως ηταν θεμα ΕΓΩΙΣΜΟΥ, που ευτυχως και για εμας και για αυτον βγηκε σε καλο. Κι αν φυγει φετος το καλοκαιρι, παλι θεμα εγωισμου θα ειναι η και ξενερας της ελληνικης μπασκετικης πραγματικοτητας, καθως στα λεφτα εχει συμφωνησει με τον Ολυμπιακο + τα 3 παιδια πλεον

Βεβαια οι βαζελοι περιμενετε στη γωνια να μας πειτε “να ο προδοτης σας πουλησε κι εσας κτλ”. Οκ για εσας ναι κατανοω γιατι ειναι προδοτης (δεν ειναι απλο πραγμα μια μετακινηση απο Ολυμπιακο σε ΠΑΟ), αλλα τον Ολυμπιακο τουλαχιστον ηταν ξεκαθαρο πως τον ειχε ως οχημα φιλοδοξιας και εγωισμου κι εμπαινε στο παρκε για τον εαυτο του κυριως μετα για τους συμπαικτες του, τους προεδρους και για κανεναν αλλον, ουτε για μισο οπαδο. Ακομα και τη γλωσσα περυσι την εβγαλε για παρτη του, οχι για να καβλωσει ο κοσμος.

Κοινως γαυριλικι δεν πουλησε, αλλα εστω παιζοντας για τη φιλοδοξια του, εδωσε 2 χρονιες το 110% του και ναι ειναι σαφως προτιμοτερος ενας μισθοφορος εγωισμου και φιλοδοξιας σαν τον Σπανουλη, παρα δηθεν γαυροι Παπαλουκαδες, Μπουρουσηδες

Εγώ την έχω γυρίσει ήδη και ο μόνος τρόπος να αλλάξω γνώμη είναι να μας πουν επιτέλους οι Αγγελόπουλοι τι προτίθενται να κάνουν με τους οργανωμένους.

Κάθε χρόνο οι ίδιες μαλακίες.
Αν γουστάρουν τελικούς με προγραμματισμένα μπάχαλα με γεια τους με χαρά τους.

Αγωνιστικά στα παπάρια μου η ήττα, το είχα γράψει στο 2-2 με την Εφές νομίζω ότι αν πηγαίναμε φ4 χέστηκα για τελικούς (έχοντας προβλέψει επακριβώς τι θα γινόταν, ακόμα και το άθλιο μπάσκετ στα πρώτα 2 ματς). Πόσω μάλλον απ’ τη στιγμή που το πήραμε.

Καθε χρονο τα ιδια,ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. 100 μαλακισμενα ηδη εχουν διωξει τον κοσμο απο το ποδοσφαιρο και τωρα εδιωξαν τον κοσμο και απο το μπασκετ. Εαν δεν σεβεστε καθολου την ομαδα που λεγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, δεν ειστε οπαδοι του και να πατε να ψοφησετε ολοι σας σε μια γωνια. 1.27 πριν την ληξη,η μπαλα δικια μας και ειμαστε 4 ποντους πισω και τα κανετε ολα πουτανα. Κανενας σεβασμος στην ομαδα που πηρε 2 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ. ΨΟΦΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!
Αγγελοπουλοι συγνωμη και ευχαριστουμε για οσα κανατε…

Παπαριές είναι αυτά. Πέρυσι είχες καλύτερο roster και προπονητάρα και momentum από την Ευρωλίγκα-θαύμα (φήμες λένε ότι δάκρυσε ο τάφος του Γκομέλσκι). Σε αντίθεση με ΠΑΟ που είχε λιγότερες λύσεις αγωνιστικά + απογοήτευση από τον ημιτελικό-παρωδία. Εγώ ούτε διαιτησία θυμάμαι περίεργη πέρυσι ούτε τίποτα, απλά έναν ξεφουσκωμένο Παναθηναϊκό.

Και φέτος ανάποδα.

Τώρα για τα μαλακισμένα, τι να πω. Συνέβη και σ’εμάς (στη μπάλα), αλλά όταν μιλάμε για πρωταθλητή Ευρώπης, 2 οριστικές διακοπές σε 4 σεζόν, ε πάει κάπως πολύ.

Πουτ@ν@ πρέζα νίκησες πάλι…

Τιμή και δόξα σε αυτήν την ομάδα. Μακάρι να παίρναμε την Ευρωλίγκα κάθε χρόνο και να χάναμε το πρωτάθλημα της σκόνης.

Το δίλημμα δυστυχώς δεν είναι αυτό, αφου για μια ακόμη φορά τα σκατά βγήκανε στην επιφάνεια και έχουμε άλλα πράγματα να ασχοληθούμε.

Πρέπει επιτέλους να καθαρίσει η ποδσφαιρική βρώμα από το ΣΕΦ. Είναι ευκαιρία για τους Αγγελόπουλους να το κάνουν τώρα που το κλίμα για τον Μαρινακη δεν είναι το καλύτερο. Αλλιώς ας δώσουν τις μετοχές και να φύγουν. Δεν τους αξίζει αυτό που γίνεται.

Respect στον Αρτζι γι’αυτό που κατάφερε φέτος.

*μπραβο στους παίχτες και το προπονητικό τιμ του ολυμπιακού που πήγε μεσα στα πανηγύρια του παναθηναϊκού και έδιναν συγχαρητήρια. ακομη και ο τομιτς πήγε και έδινε μπράβο!

μεγάλες ομάδες? οταν έχετε προέδρους που την πέφτουν σε διαιτητές και τους απειλούν, ματς που κερδίζονται/χάνονται χωρίς να παιχτεί όλος ο χρόνος… ? ίσως, αλλά οχι τόσο μεγάλες. τα 9 ευρωπαϊκά που έχετε δεν ξε-μαιμουδιζουν κανέναν…

Δε νομίζω πως οι Αγγελόπουλοι α) μπορούν και β) έχουν το κουράγιο για να προσπαθήσουν να αλλάξουν αυτά τα πράγματα. Δεν είδα κανένα από τα 3 ματς για διάφορους λόγους, αλλά η εκτίμηση μου για το 3ο ματς, ήταν πως θα υπήρχαν μέσα άνθρωποι που θα φρόντιζαν να διακοπεί το ματς και να το πάρει ο ΠΑΟ στα χαρτιά. Για αυτό δεν το είδα και τίποτα από όλα αυτά δεν μου έκανε έκπληξη.

Οι Αγγελόπουλοι έφτιαξαν μια ομάδα για να διαφημίσει το άθλημα που όλοι οι υπόλοιποι δυσφημίζουν στην Ελλάδα.

Μπράβο στην ομάδα, γιατί η χρονιά έληξε και είναι πετυχημένη.

Το θλιβερό πάντως δεν είναι που διακόπηκε οριστικά το παιχνίδι, αλλά που σχεδόν όλοι είμασταν σίγουροι πως αν διαφαίνεται το 0-3 δεν παίζει να παιχτούν 40 λεπτά.

Οι Αγγελόπουλοι δινουν εισιτήρια στην Θ 7. Αν δεν θέλουν ας τους κόψουν το γήπεδο. Τόσο απλά. Έχουν ξαναγίνει ακριβώς τα ίδια. Ήττα στο σεφ και ούγκανοι. Η μέρα της μαρμότας. Επίσης βαρέθηκα να τους ακούω να κλαίγονται για την διαιτησία. Πραγματικά τι περιμένουν ; Να αφήσει ο Τράκης τα κονέ και ξαφνικά να την δει σε φάση ευγενής άμιλλα ; Ο τράκης ; Καπιτάλες είναι, ξέρουν πως παίζεται το παιχνίδι…

Στο αγωνιστικό κομμάτι , η χρονιά έκλεισε με ένα ευρωπαικό ανέλπιστο και νομίζω πως η σκούπα που φάγαμε το δείχνει ξεκάθαρα. Δεν είχαμε άλλες δυνάμεις, δεν το θέλαμε περισσότερο(μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό), δεν αντικαταστήσαμε τους τραυματίες ή αυτούς που έφυγαν όπως αντίθετα το έκανε ο κοκάκιας. Τεράστια η αποτυχία στο ελληνικό πρωτάθλημα .

Πάουελ, Μαυροειδής, Πέρκινς(δλδ πραγματικά τι σκεφτόντουσαν??) , Γκετσεβίτσιους βοήθησαν ελάχιστα.Στο καλό. Ο Λο τι στο διάολο έπαθε στους τελικούς πραγματικά θέλω να μάθω κάποια στιγμή. Ο Πρίντεζης να πάει στον κωστόπουλο να ξαναπεί για φανέλες :stuck_out_tongue:

Του χρόνου θα ήθελα να δω κανάν ψηλό τούμπανο( ελπίζω να μείνει ο χαινς που και αυτός κλάταρε) . Δεν καίγομαι να μείνει ο Σπανούλης . Ο Παπ αν μείνει ας κάτσει να σοβαρευτεί και να δουλέψει. Drive, κανά σουτ από μέση απόσταση και κυρίως τη ψυχολογία του να κοιτάξει. Σα νευρόσπαστο κάνει :stuck_out_tongue:

Η εικόνα της ομάδας στους τελικούς, ήταν τόσο [B]ξενέρωτη [/B]που μου θύμισε τις μέρες λίγο πριν τη φυγή Ντόρσει. Μήπως έγινε κάτι αντίστοιχο ; :-s

Εγώ δεν θα απέκλεια και το ενδεχόμενο να μην παίζονταν και τα 40 λεπτά αν διαφαινόταν πως μπορεί να γίνει και το 1-2. Η διακοπή από ότι διαβάζω έγινε με την κατοχή στον Ολυμπιακό και με 90 δεύτερα ακόμη στο -4.

Δεν βλέπω το λόγο να αποκλείσω το ενδεχόμενο να υπήρχαν εκεί άνθρωποι που δούλευαν για τα συμφέροντα του Τράκη.

Ναι, μετά από μια φάση στην οποία “ευνοήθηκε” ο παναθηναϊκός.

Σόρρυ παίδες, και μόνο που σκέφτεστε έτσι, δίνεται άλλοθι στους χουλιγκάνους. Εγώ έτσι το βλέπω. Στο κάτω κάτω της γραφής, αν πιστεύεις ότι στην έχουν στήσει τη δουλειά, βάλε σεκιουριτάδες να τους βγάλουν όλους έξω. Δεν είναι δυνατόν να έχουν μείνει 50 άτομα και να μη τους πετάνε έξω με τις κλωτσιές.

Απορώ πάντως πως δεν έχει διαπιστώσει κανένας μέχρι τώρα το προφανές: ότι ο Τράκης έβαλε τον Αντωνάκη να κλείσει την ΕΡΤ για να δείξει το ματς ο ΣΚΑΙ του Αλαφούζου.

περιεργα πραματα ομως ε;;
η ομαδα που δεν περασε καν φαιναλ φορ πηρε το πρωταθλημα απο τους δις πρωταθλητες ευρωπης. Δηλαδη οντως μπορεις να βρεθεις σαν ομαδα σε καλυτερη κατασταση την περιοδο των τελικων και αν δε σε εμποδισουν ανωτερες δυναμεις να καταφερεις να παρεις το πρωταθλημα απο τους πρωταθλητες ευρωπης 8O 8O γιατι το 2007 αν θυμαμαι καλα ακουγαμε το αντιθετο και χαρακτηριζονταν σα γραφικοι οσοι λεγανε οτι ο ολυμπιακος δικαιουτο να παρει το πρωταθλημα παρ ολο που ο βαζελος ειχε παρει 1 μηνα πριν ευρωλιγκα

Ούτε του Τράκη ήταν ούτε του πατατράκη.

Ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είναι, πού πρόσκεινται (πολιτικά), πώς πλήθυναν και αποθρασύνθηκαν τα τελευταία χρόνια.

Χτες το ΣΕΦ ξέφραγο αμπέλι, μια κλούβα της αστυνομίας και καλά για έλεγχο εισιτηρίων στις ανόδους, στις θύρες ΜΗΔΕΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ για οτιδήποτε και οι θύρες πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων (που κανονικά είναι θύρες με διαρκείας) γεμάτες από νωρίς με οργανωμένους κάφρους -με αποτέλεσμα να δούμε το ματς απ τον διάδρομο.

Αν οι Αγγελόπουλοι δεν μπορούν να κάτι γι’ αυτά (πραγματικά δεν το διαννοούμαι προσωπικά ότι δεν μπορούν), λυπάμαι αλλά εμένα με κάνουν να θέλω να απέχω. Και ας πάρουμε άλλα 10 ευρωπαϊκά στη σειρά.

Μιλάμε για την ίδια ομάδα που πήρε την Ευρωλίγκα. Τι ισοπέδωση είναι αυτή;

Οι συνθήκες πάντως είναι ιδανικές για να το κάνουν. πριν ένα μήνα πήραν ευρωπαικό, το 2ο συνεχόμενο. Έχουν πολύ καλό κορμό , με με λίγες προσθήκες του χρόνου φτιάχνουν ακόμα καλύτερη ομάδα. Ε, ας διώξουν τους ούγκανους . Σιγά τη στήριξη δλδ που παίρνουν από αυτούς. Χρειάζεται η ομάδα τους Τσουκαλάδες ;

Σεζόν 1995-96; Όχι;

δεν ισοπεδώνω ρε, απλά έκλεισε η χρονιά με σκούπα και αν το δούμε ψύχραιμα παίζει να μας κάνει και καλό μακροπρόθεσμα. Έχουμε χτυπητές αδυναμίες και μπορούμε να βελτιωθούμε. 3 παίκτες είπα να αλλάξουμε +το Σπανούλη που νομίζω ότι θα φύγει από μόνος του. Αν δεν φύγει δε με χαλάει προφανώς .

π.χ. δε μπορούμε να βρούμε καλύτερους παίκτες από τον Πάουελ και τον Μαυροειδή ; Ο Γκέτσε δεν ήταν σχεδόν εκτός ομάδας όλη τη σεζόν ; Ο πέρκινς δεν ήταν τεράστια αποτυχία ; Γιατί να μην τα αλλάξουμε αυτά και να βελτιωθούμε ; ή ας πούμε , τα νεύρα του Παπανικολάου όλοι δεν τα βλέπαμε ; εδώ ρε συ είχε νεύρα με τον Απόλλωνα Πάτρας…

Ζούγκλα είσαι πολύ σκληρός με την ομάδα.

Nameless το 95/96 στο περίφημο 73-38 ο ΠΑΟ ήταν τριμπουρδελο από την επεισοδιακή αποχώρηση του μεγαλύτερου παίκτη που έχει φορέσει τη φανέλα σας. Κατάλαβες ποιον ελπίζω… Άμα έπαιζε μπορεί να είχε γραψει αλλιώς εκείνο το παιχνίδι

Ρε παίδες, γιατί είμαι σκληρός ; έφαγαν σκούπα και έχασαν το κύπελλο. Άρα στην ελλάδα ο Πάο τους έκανε γιογιορίνο. Στην ευρώπη η επιτυχία είναι τεράστια. Ο Πάο τόσα χρόνια δεν το χει καταφέρει να πάρει 2 συνεχόμενα. Για πείτε μου δλδ εσείς πως φαντάζεστε το ρόστερ του χρόνου. Ποιοι θα θέλατε να φύγουν ; Που έχουμε κενά ; ή θεωρείτε πως δεν έχουμε κενά και η σκούπα οφείλεται απλά στο mind fuck που εκανε ο Τράκης ;