Ολυμπιακός

Τα ίδια λέγαμε και το '11. Το έγραψα και εγώ πως τώρα ή ποτέ είναι η ευκαιρία να καθαρίσει το πράγμα, αλλά όλα τα χρόνια δεν ήταν τόσο εύκολο. Ξέρουμε πολυ καλά ποιες πλάτες έχει η οργανωμένη αλητεία όλα αυτά τα χρόνια. Γι’αυτό και έβαλα τον Μαρινάκη στην κουβέντα.

'Η σύμφωνα με τις λογικές κάποιων ήταν ντοπε ο ΠΑΟ στο Παρίσι.

Μόνο περηφάνια για την ομάδα που τα δύο τελευταία χρόνια έκανε πράγματα που φάνταζαν αδύνατα, δυνατά.

Συγχαρητήρια στην ομάδα που το ήθελε πιο πολύ.

Αηδία για Τράκη (ο τύπος είναι εμετός του χειρίστου είδους, αν και του αναγνωρίζω ότι έφερε τους τελικούς στα μέτρα του και στα μούτρα του).
Αηδία για τον περήφανο κόσμο της ομάδας και όσους τους υποκινούν, ή τους υποθάλπτουν.

Αν οι Αγγελόπουλοι είναι τόσο διαφορετικοί από όλους τους άλλους (έχω λόγους να πιστεύω ότι είναι), ας κάνουν το μεγάλο βήμα. Σκούπα και πόλεμος. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν…

Τυχούσα αποχώρησή τους θα αποτελέσει νίκη της χειρότερης σαπίλας του ελληνικού αθλητισμού, θρίαμβο των Τράκηδων και των Μαρινάκηδων.
Δεν τους αδικώ, όμως…

[SPOILER]Φιξντ. Μικρή σημασία έχει πλέον, αλλά θα το πω. Το ματς θα ξανάρχιζε ακόμα και με τον κόσμο που είχε μείνει μέσα. Τσίνησε ο μουνίκακας ο Νάνος Παπαδόπουλος(δεν νομίζω ότι πήρε αυτός την αποφαση)…τυπικά είχε δίκαιο…[/SPOILER]

Γιάννη ισχύει αυτό που λες, απλά ακόμα κι έτσι, ο Ολυμπιακός έριξε 35 πόντους στον πρωταθλητή Ευρώπης. Όλα γίνονται λοιπόν, το τι κάνουν οι ομάδες στην Ευρώπη επηρεάζουν τους τελικούς μόνο από άποψης momentum/κούρασης.

Από κει και πέρα, μην παραμυθιαζόμαστε, τίποτα δε θα αλλάξει. Το πιθανότερο είναι ότι για να μη χαλάσει το γλυκό ο ΟΣΦΠ δε θα τιμωρηθεί καν με αφαίρεση βαθμών (όπως και το '10). Για να μη βιαστείτε να απαντήσετε, δεν υπονοώ ότι “η ερυθρόλευκη σαπίλα θα κινήσει νήματα” απλά ότι δε θα το κάνουν για να μη χαντακώσουν ΚΑΙ το επόμενο πρωτάθλημα - αφαίρεση βαθμών σημαίνει σχεδόν αυτόματα δεδομένο δικό μας πλεονέκτημα έδρας.

Την αηδία των σοβαρών ανθρώπων για Τράκηδες και Μαρινάκηδες τη θεωρώ δεδομένη, το ίδιο όμως και την κατανόηση των έξτρα (κυρίως πολιτικών) σκοπιμοτήτων που φέρνει μαζί η ασυδοσία τους. Για να ολοκληρώσω τη σκέψη μου, είναι μάλλον φεηλιουρ να περιμένουμε καλυτέρευση πάνω στη χρονική συγκυρία που οι ακροδεξιοί μπαμπουίνοι (που κάνουν κουμάντο συντριπτικά στους οργανωμένους γενικά) μοιάζουν πιο αναγκαίοι από ποτέ στο σύστημα.

Οκ μας έκανε… γιογιορινο:-P. Ε και? Τρεμπλ έπρεπε να κανουμε για να θεωρηθεί καλή η χρονια και να μην γκρινιαξουμε? Η ομάδα κατέβηκε στους τελικούς ανέτοιμη, ο ΠΑΟ το πήρε δίκαια εν τέλει και το mindfuck του ναρκομανη απλώς επισκίασε την επιτυχία των παικτών και Πεδουλακη και εκνεύρισε εμάς παραπάνω. Το έχω αναλύσει εκτενώς το θέμα

Όσο για το ποιοι πρεπει να μείνουν το είπα χθες. Σπανούλης Hines ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, Law, Αντιτς καλό θα ήταν. Powell όχι, συμπαθέστατος μεν και ευχάριστος άνθρωπος, χαιρόμουν να μιλάω μαζί του στο Λονδίνο, αλλά δεν κάνει, δεν ήταν ποτέ το θηρίο ρακετας, αλλά οκ ήρθε και σε στιγμή πανικού και βιασυνης να καλυφθεί η θέση 5. Για Σερμαντινι δεν ξέρω είμαι διχασμενος. Τρομερός στο F4 αλλά είναι των 10 λεπτών.

Για σέντερ επαναλαμβάνω, υπάρχει περίπτωση να εχουμε απροσμενες εξελίξεις μες στο καλοκαίρι… Κάποιον που δεν πάει το μυαλό σας…

nameless :lol: :lol: :lol:

Γιάννη , απλά λέω πως η χρονιά στην [B]Ελλάδα [/B]ήταν αποτυχημένη. Σκούπα και μάλιστα με 2 μπρέηκ και ούγκανους να διακόπτουν το ματς.

Ο Πάουελ έδωσε ότι μπορούσε νομίζω και μάλιστα θυμάμαι και το 5ο ματς με την Εφές που σ’ενα σημείο μας κράταγε μόνος του. Θεούλης :slight_smile:

Και ρε πούστη μου, αυτή τη φάση με το Λο δε μπορώ να τη χωνέψω. Τι στο διάολο έπαθε και ψόφησε τόσες μέρες…

Nameless, άμα έρθει αυτός… Κουραμπιες δε θα μεινει ασκουπιστος (μιας και είναι της μόδας οι σκούπες:-P)

Εγώ λέω να χτυπήσω κι εγώ Στόικο και να το ξηγηθούμε ΟΛΝΤ ΣΚΟΥΛ :!:

και μετά να συζητήσουμε για την τάπα με Μπάρτσα :stuck_out_tongue:

Και για τα νερά της ΤΣΣΚΑ:!: #nostalgia

Προπονητή ξεχάσατε ωρέ. Τόνε θέλω:

[SPOILER][/SPOILER]

Pot πωωωωω :!: :!: :!:

Επιστροφη Μαρκ Τζακσον???

γυρίζει ο μπουρουσακος?

Στακ?

Σορρυ πυο πεταγομαι, αλλα ουτε καν…

Νεντ Σταρκ ???

Νομιζω το χει ξαναγραψει, παικτη δικο μας εννοει…

Kαλα προφανως αλλα δε νομιζω να παιρνει κανενας ανθρωπος αυτη τη φημη στα σοβαρα…

γερόλυκο Τσαρτσαρή ??? :stuck_out_tongue: