Είμαι 99% σίγουρος πως οι οργανωμένοι χούλιγκαν του Ολυμπιακού δεν πρόσφεραν υπηρεσίες στον Τράκη επειδή τους πλήρωσε. Δεν χρειαζόταν να τους πληρώσει κάποιος για να γίνει ό,τι έγινε, αυτό το δείχνει και η ιστορία άλλωστε (έχει ξαναγίνει). Μην το θέτεις γενικόλογα. Οι οργανωμένοι χούλιγκαν φυσικά και δεν αποκλείεται να πληρώνονται, στην πραγματικότητα σίγουρα πληρώνονται, αλλά θεωρώ πολύ ακραίο το να πληρώνονται από τους αντιπάλους τους. Δε χρειαζόταν να πληρωθούνε στη συγκεκριμένη περίπτωση πιστεύω.
Αν και με τον Τράκη, ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο κιόλας :lol:.
Το 2002 οι ημιτελικοί είχαν παιχτεί μόνο μέσα στο γήπεδο;
Τέλος πάντων, αυτό που θέλω να πω είναι να μην αγιοποιούμε κανέναν, σχεδόν κανείς δεν είναι οσιομάρτυρας στον επαγγελματικό αθλητισμό και ειδικά εκεί που διακυβεύεται πολύ χρήμα.
Κύριος και τσαμπουκάς, πάντα έδινε παραπάνω από αυτό που μπορούσε, εκτός από την τελευταία χρονιά που δεν είχε άλλο να δώσει. Σεβασμός και για την επιστολή που έδωσε στον Τύπο. Μακάρι όλοι οι παίχτες που έρχονται στον Ολυμπιακό να δείχνουν το πάθος του Μοντεστο. Φυσικά πολύ σωστή η απόφαση της διοίκησης να μην τον ανανεώσει.
Την ευκαιρία να κάνουν δύο απίστευτα ρεκόρ έχασαν φέτος οι αιώνιοι του Ελληνικού αθλητισμού. Ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα σε ποδόσφαιρο, βόλεϊ και πόλο και χάνοντας το πρωτάθλημα στο μπάσκετ, έχασε την ευκαιρία να κάνει το 4/4. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός, έμεινε στην κατηγορία στο βόλεϊ στα χαρτιά, βγαίνει στην ευρώπη στο ποδόσφαιρο στα χαρτιά, πήρε το πρωτάθλημα στο μπάσκετ στα χαρτιά και μην παίρνοντας τίποτα στα χαρτιά στο πόλο, έχασε και αυτός την ευκαιρία να κάνει το 4/4. Και οι δύο ομάδες ελπίζουν όμως να κάνουν το 4/4 του χρόνου.
…πάλι απ’τα κάκαλα ενός ευνουχισμένου κρεμόμαστε στο ποδόσφαιρο…να περιμένουμε τι θα πει η θεια Βέρδουνα, για το αν θα δεχθεί ο σύζηγός της, την πρόταση του Ολυμπιακού, που σιγά μην βρει καλύτερη:):!:
Κοίτα, η ελλάδα δεν είναι κανένας περιζήτητος αθλητικός προορισμός… προφανώς όταν κάποιος έχει πλειάδα επιλογών και δεν είναι στα αζήτητα, το να έρθει εδώ θα είναι η τελευταία επιλογή του. Μόνο κίνητρο είναι η συμμετοχή στο CL και φυσικά τα περισσότερα λεφτά.
Δεν με ενδιαφέρει εάν οι παίκτες που θα έρθουν θα είναι ονόματα, αρκεί να ταιριάζουν στο πλάνο της ομάδας (υπάρχει;) και να έχουν όρεξη να προσφέρουν.
To αν είναι σωστή ή όχι θα φανεί από τα αμυντικά χαφ που θα αποκτηθούν. Ο Μοντέστο βρέθηκε να παίζει εκεί χωρίς να είναι η θέση του, αλλά τα έδινε όλα, σίγουρα προσέφερε ό,τι μπορούσε αυτά τα 3 χρόνια.
Το Φως γράφει σήμερα για Μοχαμεντ Σισσοκό που ανήκει στην PSG και έπαιζε Φιορεντίνα πέρυσι. Για να δούμε…
Δεν νομίζω να είναι και λάθος, μετά απο μια ηλικία, δεν πάει να τον λένε και Μέσσι, ε τέλος. Το θέμα είναι οτι φέτος έχουμε μια απο τα ίδια. Έχουμε πάντα τον περισσότερο χρόνο να κάνουμε έναν σχεδιασμό της προκοπής και πάντα 10 Σεπτέμβρη τρέχουμε για ελεύθερους.
Παιδιά για law και hines υπάρχει κάποια γενική εικόνα ως προς το πώς θα κινηθούνε; Γιατί έτσι όπως τα βλέπω τα πράματα απ όσα έχω ακούσει ο βασικός κορμός του ολυμπιακού οδεύει προς διάλυση το καλοκαίρι. Πείτε μου ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο σας παρακαλώ!!
Για να θέσουμε τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση, ας αντιπαραβάλλουμε τί έχουν καταφέρει στην ευρωλίγκα ΟΣΦΠ και ΠΑΟ από την σεζόν 2005-2006 και εντεύθεν, χρονιά που ανέλαβαν οι αγγελόπουλοι τον ολυμπιακό.
Πάρτε και άλλο ένα. Τελευταία ήττα του ΠΑΟ ως γηπεδούχου σε τελικούς ήταν το …1993 στην γλυφάδα, όταν τους σπάσαμε την έδρα και δεν κατέβηκαν να παίξουν τον 4ο τελικό (δεν πειράζει φέραμε τα μπαλέτα του διογένης παλάς αντί για βαζέλες).
Από τότε έχουν 37 νίκες και 0 ήττες στους τελικούς πρωταθλήματος εκεί μέσα.
Θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε αναλογία νικών/ηττών για όλα τα παιχνίδια όπου ήταν γηπεδούχοι αλλά βαριέμαι να το κοιτάξω. Το θέμα είναι ότι η βαζέλα προφανώς μεταμορφώνεται σε μεικτή lakers/bulls/dream team όταν παίζει τελικούς πρωταθλήματος στην έδρα της στην ελλάδα… seems legit.