Και ενίοτε “εκεί μέσα” σου ρίχνει και 27 πόντους άμα βγάζεις πολύ γλώσσα.
Eμένα με έπεισε πάντως. Μου άνοιξε τα μάτια. Τόσα χρόνια πανηγύριζα 37 αλλοιώσεις αποτελεσμάτων σε τελικούς. Χειρότεροι απ’ την ΠΑΕ ολυμπιακός είμαστε. ΕΩΣ ΕΔΩ.
Μην εξάπτεσαι γλυκέ μου βαζελίνο, άλλωστε και εσύ έχασες με 35 πόντους την χρονιά του πρώτου σου (πεντακάθαρου) ευρωπαϊκού.
Απλά παρέθεσα μερικά στοιχεία και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Εάν έχεις να σχολιάσεις κάτι επ’αυτών που έγραψα ευχαρίστως να το συζητήσουμε, μην γράφεις όμως βλακείες μόνο και μόνο για να πεις κάτι.
Εσύ προφανώς βλέπεις ότι όλα αυτά εξηγούνται λόγω της ανυπέρβλητης ομαδάρας που έχεις.
Ένας κακοπροαίρετος θα μπορούσε να πει ότι κάτι συμβαίνει στην Ελλάδα σε σχέση με την Ευρώπη και είναι τόσο μα τόσο διαφορετικά τα πράγματα. Μπορεί βέβαια να είναι απλά τυχαίο το γεγονός :lol:
Όπως κάποιος άλλος κακοπροαίρετος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι δεν είναι λογικό μια ομάδα να έχει τόσες συνεχόμενες νίκες στους τελικούς στην έδρα της, ενώ όλα αυτά τα χρόνια έχει χάσει πάμπολλες φορές στην ίδια έδρα -όχι στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος όμως, εκεί κάνει τζιζ! Είπαμε, μεικτή nba η βαζέλα! :lol:
Κλασσικος καγκουρογαυρος. ;p
και περήφανος γι’αυτό :thumbup:
όποιος δεν είναι έτσι δεν είναι γαύρος και πρέπει να αλλάξει ομάδα
Να μαζέψουμε τους νεοελληναραδες μπράβους-οπαδους γαυρους του Μαρινάκη επισης που πανε και πανηγυρίζουν στην φιεστα με τον Τρακη.
Αηδία πλεον το σωματείο μας.Δεν μπορώ να φανταστώ οτι το έκαναν οι οπαδοί του Διαφωτισμού
Όπως επίσης κι εσύ έχασες το δικαίωμα να ρίχνεις λάσπη στο πρώτο ευρωπαϊκό του 96 μόλις έκανες έφεση στο παιχνίδι με τη Σιένα τη σαιζόν που μόλις τελείωσε. Think!
Μα γι’αυτό και απαντάμε στο επίπεδο σου φιλαράκο. Κατάλαβες;
[SPOILER]ΧΟΡΤΑΣΕΣ ΜΠΑΝΑΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΒΑΖΕΛΑ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ, ΣΕ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ, ΕΞΟΧΙΚΟ ΚΑΙ ΟΑΚΑ; Η ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟ;[/SPOILER]
[SPOILER]ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ[/SPOILER]
[SPOILER]άντεναουμλαγοιφαπαξαπλαγκαουμπλρμπλρξυλοστονπσταρατοθρυλο[/SPOILER]
Όπως πολύ σωστά είχε πει παλιότερα κι ο rudolf: Παιδιά, δεν είναι ανάγκη να ποστάρετε οτιδήποτε σκέφτεστε.
Καλά όλα αυτά γλυκέ μου βαζελίνο, αλλά για την ταμπακέρα δεν λες τίποτα.
Πες ρε παιδί μου, ότι ναι, το βρίσκω πολύ λογικό να έχουμε κάνει σχεδόν την ίδια πορεία στην ευρώπη αλλά να έχω 10 τίτλους παραπάνω στην ελλάδα το ίδιο διάστημα.
Ή ότι επίσης είναι πολύ λογικό να έχω κερδίσει 40 παιχνίδια τελικών συνεχόμενα στην έδρα μου, εντάξει μπορεί να χάνω καμιά φορά στην ευρώπη ή στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά στους τελικούς δεν χάνω με τπτ λαίμαι, παίρνω σουπερμαντολίνη, τρώω φυστίκια και γίνομαι ο σούπερ γκούφυ :lol:
[SPOILER]Υ.Γ. εάν έχω χορτάσει εγώ μπανάνα βρε κακόμοιρε, εσύ τόσα χρόνια σε όλα τα αθλήματα έχεις χορτάσει μπανάνες, αγγούρια, αγγουροκολοκύθες και όλα τα ζαρζαβατικά της βαρβάκειου μαζί [/SPOILER]
Ούτε καν πρωτότυπος επιστήμονας. Άστο μη γαμάμε και το τόπικ.
Έγινε φίλε, τα λέγαμε :bye:
Δεν ξερω τι λετε σεις, εμεις εχουμε τη πιο ροκ ομαδα. Ο Ουκιτς παιζει τυμπανα, ο Ντικουδης βγηκε να τα σπασει στο Τεξας μετα τη κατακτηση του κυπελλου και ο Μπιγκ Σοφο κανει τους Ρεητζ Εγκενστ Δε Μασιν να μοιαζουν γατακια.
…το ροκ δεν είναι όπως παλιά…
ο ντικουδης που κολλαει;
…λεπτομέρειες. Να τους χαλάσουμε την ιστορία τώρα;;;
Αν μείνουν Σπανούλης-Χαινς όλα καλά θα πάνε του χρόνου. Αλλιώς αλλάζει πολύ ο κορμός… Μακάρι να μείνει ο Άντιτς και να επιλέξουμε 2 καλούς ξένους στις θέσεις των παουελ-λο. Ελπίζω να μην ξαναείναι μαύρη τρύπα ο Μαυροειδής…
Στο οτι ειμεθα ροκ ομαδα, τοσα χρονια ιστοριας μας αραδιαζει ο ντελιβερας ;p
…έχουμε καμιά αρνητική εξέλιξη με τον Λο:?..κατά τάλλα, συμφωνώ απόλυτα με το ποστ σου:):!:
Προσωπικά θα ήθελα να μείνουν και οι τέσσερις (Σπανούλης, Χάινς, Λο, Άντιτς).
Πολλοί που ζητάνε να φύγει ο Άντιτς δεν κατανοούν πόσο σημαντικός υπήρξε φέτος, με την άμυνά του, ειδικά όταν ήταν στο παρκέ και ο Χάινς. Τέτοια άμυνα από τεσσάρι είχα χρόνια να δω στην Ευρώπη και όταν διαβάζω ότι πιθανοί αντικαταστάτες είναι ο Πέτγουεϊ ή (ακόμα χειρότερα) ο Μαυροκεφαλίδης, τρέμω. Μπορεί να έχουμε +10 πόντους στην επίθεση αλλά πίσω θα τρώμε 20 και βάλε.