Ολυμπιακός

Είσαι άδικος.

Ξεκινημα με -2, οι απεναντι τσιμπησανε τα 2 μεγαλυτερα ταλεντα του ελληνικου μπασκετ και εχουν αρχισει να με ζωνουν τα φιδια…

Έλα, και το '10 τέτοια καμπάνα είχατε φάει και έπεσε στην έφεση. Σιγά μην ξεκινήσετε και με -2 ναούμ.

To '10 η τιμωρία ήταν 9 αγωνιστικές και έπεσε στις 6.

Προσωπικά και τότε ήθελα να εφαρμοστεί ο κανονισμός με το (-2), το ίδιο θέλω και τώρα.
Δεν χρειάζεται καν έφεση.

Ακριβώς αυτό. 9 σε 6 και μου φαίνεται ότι είχε βγει η απόφαση πολύ πιο αργά.

Δεν θέλω χάρες. -2 και τέλος…

Γράψτε στα αρχίδια σας το πρωτάθλημα της αλητείας.

[B][I][U]Olympiacos BC - Never Give Up 2012/13[/U][/I][/B]

Επισης Βλαδιμηρε, καποιου τα κοκκαλα θα τριζουνε…

…νταξ…το σκέφτηκα κι εγώ, αλλά δεν ξέρω αν το πάμε μακριά…

Όχι εντάξει, έχεις τα δίκια σου. Δεν το νοιάζει το παλικάρι, είναι ένα άπληστο και φιλόδοξο κωλόπαιδο που ο πατέρας του του 'χε πει “μην πας ποτέ σε αυτούς που ευθύνονται για μένα” και εκείνος τον παράκουσε για τη δόξα. Ναι, δεν το σκέφτηκε καθόλου, σε αντίθεση με εσένα (και διάφορους άλλους εξυπνάκηδες) που είστε τίμιοι, ηθικοί και σκέφτεστε αν τρίζουν ή όχι τα κόκκαλα ενός ανθρώπου που για αυτόν ήταν πατέρας (που έχασε στα 16 του) ενώ εσείς με το ζόρι τον προλάβατε στην τηλεόραση και σε μια ομάδα που δεν υποστηρίζετε καν.

Έχεις τα δίκια σου, είναι απαράδεκτο το παιδί. Έπρεπε να τον συμβουλεύσεις πιο νωρίς.

[SPOILER]Λίγη τσίπα, ίσως;[/SPOILER]

Πες τα ρε Nameless…

Nτροπη και αισχος να λεγονται τετοια πραγματα… Απο αυτα τριζουν τα κοκκαλα του Μπομπαν οχι για τον γιο του!

Έτσι. Τον Μπόμπαν Γιάνκοβιτς τον σκότωσε η μαφία του μπασκετικού ΠΑΟ.

Mήπως να φύγουμε, να τα λέτε μόνοι σας;;

Όχι, αν ενοχλούμε, πείτε το…

Ή να μη μιλάμε και καθόλου…

Ενοχλούμε εμείς;

Όταν πόσταρα, δεν είχες μπει ακόμα στο πλάνο.

Καθίστε σαν στο σπίτι σας…να κεράσουμε καφέ;

Ας φύγουμε εμείς, να λέτε τις ανατριχιαστικές κοτσάνες σας μόνοι σας.

Από κοτσάνες δεν έχουμε παράπονο. Όλοι μια παρέα είμαστε…Και οι κοτσάνες των ξένωνε ευπρόσδεκτες…

Εχμ λιγο υπερβολες αυτα που λετε για Γιανκοβιτς οντως…

Εγω σημερα εχω μια αλλη απορια παντως. Ειναι δυνατον να καλουνται στην εθνικη ομαδα 6 ντοπαρισμενοι παικτες?

Ρε συ κι εγώ το είπα ότι μάλλον το πάμε μακριά…η σκέψη που μου πέρασε από το μυαλό είναι απλά ο συνειρμός του "πάω στην ομάδα, εναντίον της οποίας ο πατέρας μου…κλπ"
και όχι “α, να ο Αλβέρτης,…κλπ”

Όσο για την Εθνική…χα χα…θα ανατιναχτεί το σύμπαν στην πρώτη συνάντηση απο τις φυσούνες…

δε ξερω αν εφταιγε ο αλβερτης ο κουκουλεκιδης οι κοντοι ο μπομπαν ή ποιος αλλος για αυτο που εγινε, αλλα το να σε αποθεωνουν αυτοι που φωναζαν στο πατερα σου να ψοφησει ειναι λιγο…

…επειδή το τελευταίο δεν το θυμάμαι, μπορείς να το στηρίξεις λίγο;