Ολυμπιακός

βσκ αμα βαλεις και το βιντεο του ματς ακουγεται

τεσπα δε θελω να το συνεχισω, καθενας κανει τις επιλογες του, δικος του πατερας ηταν πιο λιγο απο μας αποκλειεται να ποναει

Ήμαρτον. Από πενήντα μαλάκες που φώναζαν μια καφρίλα το '93 χαρακτηρίζονται όλοι οι παναθηναϊκοί εσαεί;

l
ν

Άντε αλλάξτε κουβέντα. Εδώ μέσα τουλάχιστον όλοι τον τιμάμε τον Μπόμπαν θέλω να πιστεύω.

Οποιος λεει τον Αντιτς άμπαλο δεν έχει πιάσει μπαλα στα χέρια του

Φιλικά και αγαπησιάρικα

Τωρα για τις ανανεώσεις θεωρώ οτι δεν φταίει καμία ΚΑΕ Ολυμπιακός.Οτι μπορούν κανουν.Αυτην την στιγμή για έναν αθλητή δεν υπάρχει καλύτερη πρόκληση απο το να συνεχίζει να υπερασπίζεται την ομάδα του που εχει 2 σερι πρωταθλήματα Ευρώπης.
Καταλαβαίνω οτι και αλλου θα βρουν περισσότερα λεφτά αλλά μιλάμε για επίπεδα όπου πλεον τα χεις λήξει πάνω-κατω τα θεματα με λεφτα κτλ.Οκ τωρα αν ο Χαινς θελει συνολικά κανα μύριο παραπάνω, ε ας πάει να το πάρει αλλού (και ας παίζει Τουρκίες ή ΤΣΣΚΑ, λολ)

Ο μόνος σοβαρός λόγος ειναι το μπουρδέλο του πρωταθλήματος έτσι οπως το κατάντησε η ΚΑΕ ΠΑΟ, που ουσιαστικά δεν εχει νοημα να παίξεις με τοση βρωμιά, και φυσικο ειναι κάποιοι να ξενερώνουν.

Δεν πρόκειται να κλάψουμε για κανέναν, ισα ισα για μενα όποιος φύγει για Ευρωπη επειδη ηθελε παραπάνω μύρια ε στο καλό και φιλάκια.Θα μείνουμε να τον θυμόμαστε σαν μερος της πιο γαμω ομαδας που εχει περάσει

…σωστός…και ο νεαρός Γιάνκοβιτς, διάλεξε την ομάδα που θεώρησε καλύτερη επιλογή για το μέλλον του, και καλά έκανε…εννοείται ότι 50 μαλάκες δεν χαραχτηρίζουν τον κόσμο καμιάς ομάδας:):!:

αντιστοιχα, καποιοι βλαμμενοι πεταξαν μια πετρα στο κεφαλι του Περπερογλου και 2 μηνες μετα πηγε στην ομαδα τους και φανταζομαι τον αποεθωνουν.

ειναι αδικο να χαρακτηριζεις ολο τον κοσμο απο 50 μαλακες πριν 20 χρονια ή 5 μαλακες προπερσι.

…όντως έτσι η βαλίτσα πάει μακριά και άκρη δε βγαίνει…η ηλιθιότητα δεν γνωρίζει σύνορα και δεν έχει χρώματα…

Παίχτουρας είναι ο Λο. Εγώ μάλιστα , αν μπορούσαμε να κρατήσουμε μόνο έναν εκ των λο-σπανούλη , λο θα διάλεγα. Απλά προφανώς έχουν παίξει και άλλα πράγματα. Όπου και να διαβάσεις ρεπορτάζ μπασκετικού ολυμπιακού, έχουν παίξει υπονοούμενα…

Επίσης απορώ πραγματικά με αυτά που γράφετε φίλοι βάζελοι για Άντιτς. Πολύ έξυπνος μπασκετικά παίχτης, είχε ωραίο τρίποντο, τσαμπουκά , γενικά τον κωλογούσταρα. Σε όλα τα σημαντικά ματς της διετίας ,πλην φετινών τελικών ,ήταν εκεί !

Ο Χαινς αν πάει Τουρκία θα είναι πανχαζος.

Τι συμβολαιο εχει ο Αντιτς δηλαδη;;;

Η κορινα κολλαει για πλακα 2-3 τριποντα το ματς.

Επισης, εκει με “κουτουλιδια” που λες, εγω θυμαμαι 2ο-3ο σερι αερινο φαουλ που παιρνει στην τριπλα ο ΔΔ και στο τελος του χωνεται και για τσαμπουκα …παραδειγμα αυτο.

Προσωπικα, πιστευω οτι για εναν ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ (το τονιζω) η κατακτηση τριτης ευρωλιγκας δεν αποτελει κανενος ειδους προκληση.

Οι περισσοτεροι θα το αντιμετωπιζαν σε φαση “ε πηρα 2 ευρωλιγκες, ας παω να βγαλω κανα φραγκο απο δω και περα, εφοσον ειναι να μην παιξω στο ΝΒΑ”.

Αυτοι που θα το αντιμετωπιζαν ως προκληση αποτελουν εξαιρεση και το ξερεις.

Ο μόνος λόγος για να φύγεις απο Ολυμπιακό ειναι τα φράγκα, εκτος αν πας για Ισπανία όπου ειναι και το πρωτάθλημα
Δεν θεωρω πως υπαρχει σοβαρο κίνητρο για να παίζεις στο Ρωσικο πρωτάθλημα πέρα απο τα μύρια. Και μια τέτοια κίνηση για μενα ειναι χαζή στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή.Δεν λεμε να βαλουν κανα στοίχημα με τον εαυτό τους οτι πάνε για το θρη πητ αλλά ακόμα και με εγωιστικούς όρους να το δεις ο Πειραιάς αποτελεί μακράν την καλύτερη επιλογή.
Τα λεφτα ειναι θεμα βεβαια και εξαρτάται τον παίκτη

Διαφωνώ, πολύ καλύτερο πρωτάθλημα το ρώσικο από το ελληνικό.

Ποσο δικιο εχεις ρε μαγκα!!!

Τι αλλο να κανουν;

Ε αν φύγει τώρα θα είναι δικό του το φταίξιμο. Δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο βάσει των συνθηκών, οι Αγγελόπουλοι το τράβηξαν όσο μπορούσαν. Εγώ αν δεν υπήρχε η ΤΣΣΚΑ γύρω στο 1.5 μύριο τον περίμενα να κλείσει πάντως.

Φταιξιμο?

Πολυ ρομαντικα τα βλεπετε τα πραγματα…

Δε θα σε ρωτήσουν :).

Δεν υπάρχει φταίξιμο ρε παιδιά. Απλά με τέτοια προσφορά (αν έχει γίνει, γιατί τα μανατζεροπαίχνιδα και οι ειδήσεις των δημοσιογραφικών στεκιών ανθούν ιδιαιτέρως σε τέτοιες καταστάσεις), το μπαλάκι είναι στο μέρος του…

Κι εγώ με Κρισπ. Όχι έφεση. Αλλά ούτε κι εμένα θα ρωτήσουν…

Και εγω οχι λεω στην εφεση, αλλα για διαφορετικο λογο. Αδικο εχουμε 100%, απο την στιγμη που επαναληφθηκε κατι τετοιο η ΚΑΕ αν και δεν φταιει πρεπει να τιμωρηθει. Αλλα δεν αξιζει να ασχοληθουμε με εφεσεις κτλ, γιατι πολεμο που δεν κερδιζεις με τιποτα δεν πρεπει να τον συνεχιζεις… Αν κερδισουμε την εφεση και φυγει το -2, θα μας ξεσκισει ακομα παραπανω το παρασκηνιο. Οποτε ας μεινει οπως ειναι η τιμωρια και ας παρει αποφαση η ΚΑΕ, παικτες, κοσμος οτι για του χρονου το 100% των προσπαθειων θα πρεπει ναι ειναι για καλη πορεια στην Ευρωπη που δεν σου συμπεριφερονται σαν το μπασταρδο παιδι που χαλαει το παρτυ (και δε μιλαω για τις 2 τελευταιες σεζον, αλλα γενικα για τα τελευταια χρονια) και στο ελληνικο πρωταθλημα οτι κατσει.

Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα. Η Ευρώπη θα πρέπει να είναι ο πρώτος στόχος και οι Τράκηδες του μπουρδέλου αυτού να πάνε να…
Άντε πες το, όμως στον περήφανο λαό της ομάδας μας που θα ορθώσει ανάστημα και θα βροντοφωνάξει “ουγκ”… Φαύλος κύκλος, φίλε…

ρομαντικά? αν φύγει θα τον ακολουθεί η κατάρα που χτύπησε πριντεζη και τεόντοσιτς :stuck_out_tongue:

Όσο για το -2, ας μην κάνουμε έφεση. έτσι και αλλιώς έδρα δεν έχουμε :stuck_out_tongue:
Αν κρατησουν την ομάδα σε καλό επίπεδο του χρόνου θα χουν πιο πολύ κόσμο