νταξ ο πετγουεη δεν ειναι κ τοσο χαλια.
ο μαυροκεφαλιδης ειναι.
νταξ ο πετγουεη δεν ειναι κ τοσο χαλια.
ο μαυροκεφαλιδης ειναι.
…κανείς απ’τους δύο δεν είναι χάλια, αλλά το να φύγουν? και οι έξι ξένοι + τον Σπανούλη, τότε χτίζεις απ’την αρχή ομάδα…και σαυτήν την περίπτωση, έχουμε αργήσει τραγικά:):!:
Ο Μαυροκεφαλίδης είναι ΓΤΠ καβάλα.
Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση για τι γατάκι μιλάμε είναι [COLOR=“RoyalBlue”]η φάση που τον κάνει κορόιδο ο Στόουνρουκ[/COLOR] στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας 2010-11.
Μακριά… [-X
Απο πολλες πηγες(Κοτζια-Παπαθεοδωρου) προκυπτει οτι το βραδυ θα εχουμε μεγαλη ειδηση που θα αφορα τον Ολυμπιακο(μεταγραφη κατα πασα πιθανοτητα),ασχετη με Μαυροκεφαλιδη(καλη επιλογη,αν δεν περιοριστουμε σε αυτον για βασικο σεντερ)και Πετγουεη.Γενικα παιζει μεγαλο ντομινο με τις μεταγραφες και τις διαφορες κινησεις σε ολη την Ευρωπη,αυτη τη στιγμη.
λινκς;
Υπομονη ρε παιδια, δε νομιζω οτι το οραμα του Μπαρτζωκα και των αδερφων ηταν να παιξουμε του χρονου με βασικο σεντερ καποιον απ’τους 2.Για αντι-Παουελοσερμαντινηδες ομως μια χαρα ειναι(και δε νομιζω οτι συνολικα Πετγουει και Μαυροκεφαλιδης κοστιζουν περισσοτερα).
απλα με αυτες τις 2 προσθηκες και την επικειμενη φυγη του αυγοκεφαλου της καρδιας μας, το 4αρι μας ειναι πιο σοφτ απο ποτε.
Τσεκαρετε το τελευταιο κομματι του κειμενου.
Ο Κοτζιας ανεφερε απο το πρωι στο λογαριασμο του στο fb για μια μπομπιτα και για μια μπομπα που θα σκασουν για τον ολυμπιακο το βραδυ.Η μπομπιτα ειπε πως ηταν ο Λουκάς,την μπομπα την περιμενουμε.
Ισως και να ειναι και μαλακιες,προς το παρον περιμενουμε
…αναμένουμε, μπορεί νά’ναι και για καλό:):!:
τον ευχαριστουμε για οσα προσφερε που ηταν πολλα.
Καλά έκανε ο Hines και έφυγε. Το κέρδισε το συμβόλαιο με την αξία του και έφυγε και απο το Ελληνικό μπουρδέλο.
Καλά έκανε και ο Ολυμπιακός και δεν έκανε καμιά τρέλα οικονομικά, δηλαδή να τον χρυσώσει για να μείνει (σίγουρα δεν ήταν ο μόνος λόγος που την έκανε βέβαια).
Είναι τεράστια η προσφορά του, αλλά να έχουμε στο νου μας πως μιλάμε για έναν παίχτη που τον έφτιαξε ο Ολυμπιακός ουσιαστικά αυτές τις δύο χρονιές. Επίσης πολύ σημαντικό (και ανεξήγητο) είναι πως μιλάμε για έναν παίχτη που είχε μέσο όρο συμμετοχής ανα αγώνα στην Ευρωλίγκα πέρσι [B]20’ [/B]μόλις λεπτά!!
Το πραγματικό πρόβλημα της φυγής του Hines δεν είναι αυτό από μόνο του. Το πρόβλημα είναι πως ο Hines ήταν το κλειδί στο μυαλό του Ντούντα πέρσι, για το πως θα κερδίσει την Τρακοομάδα. Άλλαξε όλη την φιλοσοφία της ομάδας (4αρο-5αρι 1.98 ύψος, ακόμα όταν το σκέφτομαι λέω wtf) και όπως γνωρίζουμε όλοι αυτή ήταν υπερ-επιτυχημένη. Με την προίκα από αυτήν/αυτόν (την φιλοσοφία και τον Ντουντα) παρέμεινε ο Ολυμπιακός η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και φέτος.
Το πραγματικά κακό για την ομάδα λοιπόν, είναι πως μαζί με την φυγή του Hines εξασθενεί ακόμη περισσότερο αυτή η αύρα του σοφού. Ναι η ζωή συνεχίζεται κτλ, αλλά για εμένα η αγωνιστική και μη κληρονομιά που άφησε, θα έπρεπε πάντα να είναι [B]πυξίδα[/B].
έντιτ…Έχω μεγάλη περιέργεια να δω την πορεία του Καιλ στην Τσσκα, σε σχέση με τον ντόρο που κάνει η απόκτησή του…
ΤΕΡΑΣΤΙΑ απωλεια, η ζωη ομως συνεχιζεται. Δε χρειαζεται κλαψα η υποθεση, την προσπαθεια της την εκανε η διοικηση, εφοσον ο Kyle ηθελε CSKA για χ,ψ λογους, σεβαστο 100%! Τον περιμενουμε στο ΣΕΦ για χειροκροτημα/αποθεωση. Ο ξενος με τη μεγαλυτερη προσφορα (αναλογικα και με τις σεζον που εμεινε) απο αυτους που εχουν φορεσει τη φανελα μας.
Οποιος Ολυμπιακος τον πει αχαριστο, φραγκοφονια κτλ να παει να γαμηθει
Οι οπαδοι του Ολυμπιακου δεν κρυβουν τον ενθουσιασμο τους.
…εύχομαι μέσα απ’την ψυχή μου τα καλύτερα στον Hines,για την συνέχεια της καριέρας του και της ζωής του:):!:
Τετοιο συναισθημα ισως μονο οταν εφυγε ο Μαγος… Στο καλο ΓΙΓΑΝΤΑ και καλη τυχη, 2 χρονια ηταν αρκετα για να μεινεις στις καρδιες μας.
Εντωμεταξυ το μονο που βλεπω στο facebook ειναι σχολια του στυλ “επελεξες και εσυ να γινεις πελατης σα το Μιλος”, “μιλησανε τα δολλαρια”, “δεν εδειξε εμπρακτα οτι ηθελε να μεινει”…Τι να πω ρε με τους κουφιοκεφαλους…Και εσεις τι του δειξατε? 3μιση χιλιαδες σε αγωνα του τοπ16 και γκρινια επειδη δε μπορεσε να παρει ενα πρωταθλημα απεναντι σε μια πιο πληρη και ξεκουραστη ομαδα? Αει στο διαολο μυρωδιαδες…
http://www.redplanet.gr/basket/ston-olympiako-perimenoyn-akomh-thn-apanthsh-toy-xains.2309955.html
Δεν νομίζω ότι είναι κάτι τελεσίδικο, όλα τα σάιτ αναπαράγουν την είδηση από το eurohoops…
Εάν ο Χάινς έχει συμφωνήσει όντως με την ΤΣΣΚΑ χωρίς να έχει ενημερώσει τον Ολυμπιακό, τότε μπορεί να μην είναι φραγκοφονιάς και αχάριστος, αλλά μια φορά μαλάκας απέναντι στην ομάδα που τον ανέδειξε, σίγουρα είναι.
τεραστιος ο χαινς ναι, αλλα αυτη καθ αυτη η φυγη του δεν μπορει να ειναι τοσο προβλημα. δηλαδη οπως και να το δεις επαιζε σεντερ με υψος κατω απο 2 μετρα. νταξει δυσκολο να βρεις ψηλο, αλλα οχι και αδυνατον. τουλαχιστον τωρα εχει 2 μυρια για το ψαξιμο
περισσοτερο για τη μεταγραφη μαυροκεφαλιδη πειραχτηκα να πω την αληθεια (τον πετγουει δεν τον εχω δει)
Ανακοινωθηκε επισημως ο Petway.
Κραταω μικρο καλαθι γενικα για την περιπτωση του, ομως ελπιζω να μου βαλει κι αυτος το πληκτρολογιο στον κωλο.
Για Hines, εχω μια ελαχιστη αισιοδοξια μπας και ερθει κατι τουμπα, καθως δε βλεπω κινητικοτητα μετα το ρεπορταζ που τον εχει σιγουρο για CSKA.
Οσο δεν ειναι ακομα επισημη η φυγη του Χαινς ελπιζω… Θελω να πιστευω οτι θα κρατησει τον λογο του και θα απαντησει πρωτα στον Ολυμπιακο οπως ειχε πει.
Για Μαυροκεφαλιδη τι να πω? Μακαρι να διαψευσθουμε ολοι, αλλα προσωπικα δεν μου κανει. Τον Πετγουεϊ τον γουσταρω και τον πιστευω. Μπορει να προσφερει πολλα και ειναι πολυ εντυπωσιακος παικτης.