μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο να πάει ο χάινς στην τσσκα που έχει μικτή κόσμου ψηλών? τι θα κάνει εκεί? τα 5 λεπτα του ζοριτς/κριστιτς και του καουν?
καλώς ή κακώς ο χαινς έχει παίξει σε τέτοιο επίπεδο μόνο στον γαύρο και κάτω από μια συγκεκριμένη αγωνιστική φιλοσοφία που την πέτυχε στο ξεκίνημα της και ήταν σημαντικό μέρος της.
μου φαίνεται ότι στην τσσκα, με τη νοοτροπία και τον τρόπο παιχνιδιού της δε θα πιάσει αν πάει, και αν ήμουν στη θέση του δε θα ρίσκαρα την καριέρα μου για 200 χιλιάρικα το χρόνο.
Γιατί έκανε λάθος? Πήγε σε μια από τις 4 καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, σε ένα πρωτάθλημα που θα τον σέβονται και πήρε και χοντρό πακέτο φράγκα. Του χρόνου είναι πολύ πιθανό να σηκώνει το τρίτο συνεχόμενο
Mιας και τον γνωρίζω ο Πετγουει έχει αθλητικά προσόντα από άλλο πλανήτη.Αλλά όταν λέμε από άλλο πλανήτη το εννοούμε.Δεν θα καλοπεράσει κανένας αντίπαλος ψηλός.Είναι τρομακτικός.
Νομίζω πως και αυτό είναι που θέλουμε 100% από αυτόν, δλδ μια αμυντική ασπίδα μιας και έφυγε ο Χαινς.Επιθετικά είναι καλός, γρήγορος και θα δώσει οτι μπορεί.
Με ενα καθαρό 5αρι θα είμαστε οκ, και βλέπουμε τι θα γίνει με τις υπόλοιπες ανανεώσεις.
Για μπουζούκια κτλ οκ, εδω Ρεθυμνο υπηρχαν νυχτες που μασταν μαζι εξω αλλά ποτέ δεν έδωσε δικαίωμα για την ομαδα, ούτε τσαμπουκάδες, ούτε μεθύσια κοκ.
Απλως χαβαλετζής και κυρίως ηταν σε μια πολη που ηταν σαν θεός και το χαιρόταν.
Θεωρω δεδομένο πως θα προσαρμοστεί στις νεες συνθήκες υψηλού πρωταθλητισμού και αυτα θα τα εχει μακριά του.
Χαινς κρίμα, σε αγαπάμε και πάλι.Καλη του επιτυχία
σιγουρα μετρησε η ολη φαση. οχι μονο η απωλεια του τιτλου και τα επεισοδια, αλαλ και τα αλλα μαγικα με το να δινουν καθε μερα αιμα για αναλυση. ημαρτον…
μαγκες αν και βαζελος το μονο που σας λεω ειναι οτι ο χαινς εφυγε λογω αυτουνου του αρχιδιου του ραζνιατοβις του μανατζερ του. αν ψαχτειτε θα το δειτε ιδια τακτικη…οπως τοτε με εμας και το σπανουλη…αργουσε να απαντησει κι ολο απαντουσε και ξαφνικα εβγαλε ο ιδιος φημες οτι υπεγραψε κλπ…τωρα σας εβγαλε για μεγαλο ενδιαφερον της μπαρτσα για σπανουλη…προς τα εκει βρωμαει η δουλεια…αν και εκλεισε μαλλον ο ντουντα στη φενερ οποτε και εκει παιζεται παιχνιδι
εχει βαλθει ο αρχιμανατζερ να σας διαλυσει οποως πρινε μερικα χρονια με εμας…οποτε να περιμενετε τα παντα…
σημαντικη απωλεια ο χαινς (μονο ομως 20 λεπτα χρονος συμμετοχης) αλλα με τοσα ΦΡΑΓΚΑ που ζητησε θα βρειτε καλυτερο…
Έτσι είναι, από τη στιγμή που μπήκε στη μέση ο Ραζνιάτοβιτς θα τον πήγαινε όπου ήθελε αυτός.
Για τον Σπανούλη, υπάρχει το ζήτημα ότι είναι και λίγο μαμόθρεφτο και μάλλον δεν θέλει να φύγει από Ελλάδα. Η Τουρκία βέβαια δίπλα είναι, θα δείξει.
Ο Χάινς είχε μερικά στοιχεία που είναι δύσκολο να τα βρει κανείς όλα σε έναν παίκτη.
Φοβερά τελειώματα στις φάσεις
Αντίληψη χώρου ώστε να είναι είναι πρώτος στο ριμπάουντ, ιδιαίτερα επιθετικά
Πλεονέκτημα στην άμυνα (και λόγω ύψους) στις αλλαγές στα μαρκαρίσματα
Αυτή τη στιγμή έχουν φύγει Άντιτς και Χάηνς που ήταν οι στυλοβάτες της άμυνας πέρσι και έχουν έρθει ο Πέτγουεη και (όπως φαίνεται) ο Μαυροκεφαλίδης που υστερούν σ’ αυτό το κομμάτι αλλά σκοράρουν κάπως καλύτερα. Άλλωστε αν έρθει ο Μαυροκεφαλίδης, ουσιαστικά παίρνει τον χρόνο και τον ρόλο του Πάουελ.
Όπως πάει το πράγμα, μου φαίνεται σαν ο Μπαρτζώκας να έχει πιο πολύ στο μυαλό του τον Παναθηναϊκό παρά το three-peat. Θα φανεί αυτό και από τον αντικαταστάτη του Χάινς και από τον/τους γκαρντ που θα αποκτηθούν.
Ο Ντέιβις νομίζω ότι αν και έχει συμβόλαιο με Κίμκι, θα έμενε ελεύθερος όπως και αρκετοί άλλοι λόγω μείωσης του μπάτζετ της. Ήδη νομίζω έχει αποδεσμευτεί ο Πλάνινιτς.
Τώρα για κασέ, να παίρνει παραπάνω από αυτά που προσφέρθηκαν στον Χάινς, δύσκολο το κόβω. Υπάρχουν πάντα οι Τούρκοι και οι Ρώσοι βέβαια.
Εκπληκτικός σέντερ πάντως, για μένα ο κορυφαίος της περσινής Ευρωλίγκας. Από κοντά και ο Τζέημς της Μακάμπι, ενώ υπάρχουν κι άλλοι που ξεχώρισαν όπως ο Ζόριτς (Μάλαγα). Γενικά ο Ολυμπιακός (όπως και ο ΠΑΟ αν χάσει Λάσμε) πρέπει να κοιτάξει παίκτες με εμπειρία Ευρωλίγκας. Κάτι Ντάνστον και Λαβάλ που ακούγονται, μπορεί να πήγαν καλά στο ιταλικό πρωτάθλημα αλλά αυτό δε λέει τίποτα.
Όσο για τον θα πετύχει ο Χάινς στην ΤΣΣΚΑ, εγώ πιστεύω ότι προσωπικά ο ίδιος σαφώς και θα πετύχει, γιατί μπορεί και δημιουργεί φάσεις μόνος του με τις κινήσεις του κάτω από το καλάθι και τα επιθετικά ριμπάουντ. Οι αμυντικές ικανότητές του επίσης παραμένουν. Τον θα πετύχει και η ΤΣΣΚΑ μαζί του, εξαρτάται φυσικά από το τι μεταγραφές θα κάνει στην περιφέρεια, γιατί πέρσι στον ημιτελικό ήταν να την κλαίνε οι ρέγγες σε επίπεδο οργάνωσης σετ παιχνιδιού.
H ΤΣΣΚΑ εχει ηδη παρει για την περιφερεια jeremy pargo(παικταρα) και Φριτζον και διωχνει Τεοντοσιτς κατα πασα πιθανοτητα.Η ιδανικοτερη επιλογη ψηλου θα ηταν πραγματι ο James αλλα εχει ανανεωσει με Μακαμπι εδω και 1 βδομαδα.
Πολύ κρίμα που έφυγε ο Χαινς. Ηταν μέγας παλίκαρος αλλά στο καλό και να μας γράφει. Ο Μαυροκεφαλίδης για αντικαταστάτης του Πάουελ είναι οκ. Ο Πετγουει για αντικαταστάτης του Σερμαντίνι είναι οκ. Επειδή όμως έχει φύγει και ο Άντιτς και ο Χαινς, αν δεν πάρουμε [B]υπερτούμπανο [/B] ψηλό η ομάδα θα πέσει επίπεδο . Άντε να δούμε…
Nαι, ναι… ξυπνησε ενα πρωι ο “κακος και ακαρδος” μανατζερ και αποφασισε να καταστρεψει το ελληνικο μπασκετ παρασυροντας τους αβουλους 15αχρονους Σπανουλη (για 2η φορα) και Χαινς σε αποφασεις που οι ιδιοι δεν ηθελαν να παρουν. Αχ αυτα τα ξενα κεντρα αποφασεων… Ο Μπερτομεου κρυβεται απο πισω μαλλον
επειδη εισαι μαλλον “μυρωδιας” απλα δες τις νεες του δηλωσεις…" Υπάρχει πάντως πολύ σοβαρό ενδιαφέρον κι από άλλες μεγάλες ομάδες της Ευρώπης"
μεταξυ αλλων που ειπε…γενικα ειναι μανατζερ που δεν ανανεωνει συμβολαια αλλα βρισκει αλλες ομαδες…θυμιζω σπανουλης, χαινς, ντουντα…και πολλοι αλλοι. η βασικη αιτια που εφυγε απο εμας ο σπανουλης ηταν αυτος που τον ειχε κλεισει απο νωρις σε εσας. τωρα εχει ξεκινησει να πηγαινει σε ολη την ευρωπη να του βρει συμβολαιο…λες και δεν θα ηταν καλη η προσφορα των αδελφων αγγελοπουλων…
…Βάις, που ήρθε, και Αλμαφιτανό, που έρχεται? είναι καλές προσθήκες, γιατί ο πρώτος είναι σαίτα απ’τα πλάγια, και ο δεύτερος είναι παίκτης κόβω-ράβω στο κέντρο, και παίζει απ’τα πλάγια…αν γίνει του Μάντζιου, εμένα δεν θα με χαλάσει:):!: