Ολυμπιακός

Φίλε ειδικα για Βάις ξέρω τα καλύτερα. Στη Σίτυ δεν χώρεσε, έφυγε δανεικός και στην Πεσκάρα πήγε ως αντικαταστάτης του αλλου παίχτουρα, του Βεράτι. Αν πάει όπως πρέπει εδώ θα πουληθεί καλά, γιατί δεν είναι για Ελλάδα αυτός ο παίχτης. Επιτέλους κάτι της προκοπής στο ποδόσφαιρο, αίμα φτύσαμε.

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Απο το να ασπαζομαι θεωριες συνομωσιας οτι ενας μανατζερ εχει βαλθει να καταστρεψει τις δυο ελληνικες ομαδες προτιμαω τον χαρακτηρισμο “μυρωδιας”. Ο Σπανουλης αποδειχθηκε οτι εφυγε απο τον ΠΑΟ λογω υπερμετρου εγωισμου και φιλοδοξιας, τα εχω ξαναγραψει… Ειναι εαυτουλης πρωτα απ’ολα και μετα οτιδηποτε αλλο, υπερανω ομαδων κτλ. Ακομη και για τα φραγκα να τον εστειλε υπνωτισμενο ο Ραζνατοβιτς, ΔΕ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕ
Μανατζερ ειναι, το καλυτερο δυνατο ψαχνει για τους πελατες του και για την τσεπη τους/του. Απο την αλλη μεγαλα παιδια ειναι κι ο Σπανουλης κι ο Hines, αν δεν μπορουν να αποφασισουν αυτοι για το μελλον τους και τους κανει οτι θελει ο μανατζερ… it’s their “problem”.

–ο--

Με εχει εκνευρισει η γκρινια περι Hines, “δεν επρεπε να φυγει ετσι” κτλ, ή καποιοι αλλοι που γκρινιαζουν οτι μπορεί να είχε συμφωνησει εδω και καιρο με την CSKA. Οκ λοιπον, μια χαρα ηταν για μισθοφορος των 200.000, βρειτε μου κι αλλους τετοιους. Τους προτιμαω απο Ολυμπιακαρες των 3 μυριων ανα ετος

Kι εγώ δεν γουστάρω τις θεωρίες συνομωσίας.
Απλά είναι τα πράγματα, δεν μπορείς σε παιχταράδες που έχουν μπροστά τους περιορισμένα χρόνια καριέρας να τους λες πως επειδή υπάρχει κρίση στην Ελλάδα πρέπει να αφήσουν στο τραπέζι λεφτά που μπορούν να βρουν αλλού αφού είναι μέσα στους κορυφαίους της Ευρώπης.

Για μένα πρέπεί να το καταλάβουν αυτό και οι Αγγελόπουλοι και ειδικά τώρα που χάσαμε τον Hines να δώσουν στον Σπανούλη την καλύτερη προσφορά που μπορεί να του κάνει σύλλογος. Εννοώ να πλειοδοτήσουν και σε σχέση με Ρώσους, Ισπανούς κλπ.
Οτιδήποτε άλλο θα είναι υποτιμητικό για τον παίχτη αυτό, ειδικά τώρα που έχει φέρει τους τίτλους.
Εδώ κάποτε χρυσώσαμε τον μαλάκα τον Παπαλουκά να τον φέπρυμε πίσω πληρώνοντας μόνο την… Ολυμπιακοφροσύνη που μας πούλαγε…

Mule δεν καταλαβαίνω γιατί στο ποδόσφαιρο υπερασπίζεσαι τον Τοροσίδη, ενώ στο μπάσκετ σε ενοχλεί ο Παπαλουκάς.

Δεν πληρώσαμε μόνο την ολυμπιακοφροσύνη.
Στο φάηναλ φορ του '09 αυτός και ο Βούισιτς μας πήγαν.

Και την επόμενη χρονιά πολύ καλός ήταν, ειδικά σε πολλά κρίσιμα ματς.

Το 10/11 όλη η ομάδα είχε τα χάλια της από τα πλέη οφ της ευρωλίγκας και μετά, πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί ο Παπαλουκάς συγκεντρώνει όλα τα αναθέματα.

Επίσης δεν κατάλαβα ποτέ γιατί υπάρχει παράπονο από τα 3 εκ του παπαλουκά και όχι για τα διπλάσια που έπαιρνε ο Τσίλντρες ας πούμε. Και στις δύο περιπτωσεις απόφαση των Αγγελόπουλων ήταν πόσα θα δώσουν, τι τον κόφτει τον κόσμο ιδέα δεν έχω.

Κατά τ’ άλλα, άψογες δηλώσεις από τους προέδρους:

Μαζί τους μέχρι το τέλος.

Ρε είναι ο ίδιος Βάις με αυτόν που έπαιρνα στο FM12 και ήταν wonderkid και έβγαζε μάτια;

Ναι

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Πολύ καλά τα είπανε, αν τους κάτσει καλή πετυχεσιά στους ξένους θα χουμε πάλι καλή ομάδα του χρόνου και περισσότερο κόσμο στο γήπεδο.

…υπ[εροχοι άνθρωποι, με επίπεδο…τις αξίζουν και τις επιτυχείες, που ήρθαν-θά’ρθουν…αλλά και την παρουσία μας:):!:

http://www.redplanet.gr/basket/xains-gi-ayto-efyga.2313579.html

ο ΣΕΡ δινει τη δικη του οπτικη πανω στο χρονικο της μεταγραφης στην ΤΣΣΚΑ. Απο οτι καταλαβα μαλλον γινανε χειρισμοι λαθος και απ τις δυο πλευρες οπου για να γινει αυτο εβαλε το χερακι του ο πως τον λενε ο ατζεντης, αλλα το bottom line ειναι οτι οταν διαβασα αυτη την παραγραφο

[B]Μου γράφουν ότι είμαι ψεύτης, ότι πρόδωσα την ομάδα και τους ίδιους. Υπάρχουν και κάποια πιο ακραία[/B]. Με επηρεάζει όλο αυτό πάρα πολύ. Μου δημιουργεί στενοχώρια και θλίψη. [B]Δεν μπορώ να αποδείξω πως δεν είμαι αυτός που λένε.[/B] Προσπαθώ να κρατάω τα καλά μηνύματα. Από τα υπόλοιπα, κάποια με ενοχλούν και κάποια με θυμώνουν. Δύο χρόνια σε ποια ομάδα ήμουν; Δεν τα έδωσα όλα; Δεν κατέθεσα την ψυχή μου στο γήπεδο; Δεν βοήθησα με όσες δυνάμεις είχα για να πάρει χαρά αυτός ο κόσμος;[B] Νιώθω ότι απογοήτευσα πολύ κόσμο και δεν μου έχει ξανασυμβεί[/B]"

μου ηρθε να πεταξω το λαπτοπ απ το παραθυρο. Γαμημενα. Αχαριστα. Ζωα. Οριστε! Στο μπασκετ που πρεπει να μας λενε αχαριστους οι προεδροι δε το κανουνε, το κανει ο χοντρος στο ποδοσφαιρο :lol:

Καλύτερα να μη μίλαγε ο Χάινς και να πήγαινε απλά να παίξει το μπασκετάκι του στην ΤΣΣΚΑ, εκτέθηκε ακόμα περισσότερο με αυτά που είπε.

Από τη στιγμή που επέλεξε τα καλύτερα φράγκα και ήθελε μεγαλύτερη σιγουριά+ασφάλεια , ας πάει στη Ρωσία να απολαύσει τη ζωη και το μπάσκετ. Γίνεται να πάρουμε έναν υπερσέντερ να κάνουμε το θρηπητ να τελειώνουμε ; :slight_smile:

Να είναι πάλι αουτσαιντερ ο ολυμπιακός, πάλι υπερομάδα η τσσκα και να εμφανιστεί ξερω γω Κατσίβελης να τους ξεράνει. :stuck_out_tongue:

αρκετα με το χαινς ρε παιδια, με το λο τι γινεται ρε γμτ

Ακριβως, φτανει με τον Χαινς κτλ. Κλασσική μανατζεροδουλεια ειναι που ουτε και τον ίδιο τον χαλασαν τα μυρια που θα παρει.Οκ, παμε για αλλα. Κανένας δεν ειναι προδότης αλλα και κανενας δεν ειναι θεος, η ομαδα πανω απ’ολα

Με Λο οντως τι παιζει;

Α btw να ξερουμε και τι λεμε :stuck_out_tongue: : http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Olympiakos/to_xroniko_twn_syzhthsewn_olympiakou-xains.2314041.html

[I]Όλο το χρονικό των διαπραγματεύσεων με τον Κάιλ Χάινς άφησε να διαρρεύσει ο Ολυμπιακός. Οι “ερυθρόλευκοι” εξηγούν αναλυτικά τις προτάσεις τους, τι είχε ζητήσει ο ίδιος ο Κάιλ στη συνάντηση με τους Αγγελόπουλους και την εξαφάνισή του με το που αναχώρησε για τις ΗΠΑ, όταν δεν απαντούσε στα επίμονα μηνύματα από τον Πειραιά[/I]

…τώρα έχουμε και σήριαλ, και μετά το τέλος της υπόθεσης#-o…ας πάμε παρακάτω:):!:

Σέντρικ Σίμμονς. Έκλεισε σήμερις. Για να δούμε…

Για αντι-Σερμαντινι ερχεται (αν ερχεται) οχι για αντι-Hines, μην περιμενετε πολλα πραγματα.

Κριμα που δεν εκατσε η φαση για Λασμε, κατι που ο Ολυμπιακος απ’οσο ξερω παρακολουθουσε διακριτικα εδω και αρκετο καιρο (πριν ανεβουν αρκετα οι “μετοχες” του)
Ο Λασμε απ’οτι καταλαβα πονταρε στο να τα παρει χοντρα απο την ΤΣΣΚΑ για αυτο δε δεχθηκε την ανανεωση του ΠΑΟ αρχικα, αλλα τελικα απο την ΤΣΣΚΑ τα τσεπωσε ο Hines και με τις απαιτησεις του Λασμε ηδη ανεβασμενες ο Ολυμπιακος δεν το κυνηγησε (κακως κατα τη γνωμη μου). Μπορει να φοβηθηκε και μεταγραφικη ηττα η διοικηση, ποιος ξερει…:dunno:

Τα μεταγραφικα παντως δυσκολα να κλεισουν ολα μεσα στο καλοκαιρι, ισως περιμενουμε και το ξεσκαρταρισμα των προετοιμασιων στο ΝΒΑ.

Επισης, σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να μπουμε σε λογικες ebay για τον Σπανουλη. Η προταση του Ολυμπιακου μαλλον θα ειναι τριετες με 2μυρια ανα ετος. Ακρως τιμητικη κι αξιοπρεπεστατη και για την προσφορα του στην ομαδα και για το οτι ειναι 31 εχοντας πιασει το peak της καριερας του. Αν τη θελει καλως, αν δε τη θελει τον ευχαριστουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και παμε για αλλα, χωρις γκρινιες ελπιζω.

Για Law δεν εχω ιδεα, ουτε εχω διαβασει καν ρεπορταζ:!: Και αυτος μεγαλη απωλεια αν φυγει (αντε βρες αλλον με ιδια χαρακτηριστικα και ευρωπαικη εμπειρια), αλλα εχω την υποψια οτι ψαχνεται για ΝΒΑ. Ε τι να του πεις? “Κατσε εδω μην πας ΗΠΑ?”. Περυσι ξηγηθηκε σωστα παντως, ενω ηθελε να παει ΝΒΑ δεσμευθηκε με συμβολαιο στην ομαδα πως αμα δε βρει κατι ικανοποιητικο εκει θα ειναι παικτης για την επομενη σεζον.

–ο--

Eπισης εχει φαγωθει ο Τρακης να αφηνει υπονοουμενα για τον Ολυμπιακο. Εχω αρχισει να πιστευω πως θα βρεθει παικτης μας “ντοπαρισμενος” τελικα (Dr. Χαντζος… γκουχ γκουχ), ασχετως αν η Ευρωλιγκα που κανει συνεχως ελεγχους δεν εχει βρει τιποτα.

Και το δημοσιευμα του Χιου, αυθορμητο και τυχαιο… Δεν το υποκινησε κανεις:lol:

Τεσπα…

Eπισης εχει φαγωθει ο Τρακης να αφηνει υπονοουμενα για τον Ολυμπιακο. Εχω αρχισει να πιστευω πως θα βρεθει παικτης μας “ντοπαρισμενος” τελικα (Dr. Χαντζος… γκουχ γκουχ), ασχετως αν η Ευρωλιγκα που κανει συνεχως ελεγχους δεν εχει βρει τιποτα.

Και το δημοσιευμα του Χιου, αυθορμητο και τυχαιο… Δεν το υποκινησε κανεις:lol:

Τεσπα…

Ο Law ποτέ δεν έκρυψε ότι η πρώτη του επιλογή είναι το ΝΒΑ, από πέρσι αυτό έλεγε. Για μένα είναι υπεραπαραίτητος, περισσότερο από τον Κάϊλ, όσο και αν μιλάμε, προφανώς, για ανόμοια πράγματα…
Για το Σπανούλη, συμφωνώ απολύτως. Αν αρχίσει η κουβέντα για να συνεχιστεί και να τραβήξει, πόνο θα προκαλέσει και μουρμούρα.

…για αντιΣερματίνι, δεν είναι και κακή περίπτωση…κιεγώ έχω αγωνία και για Λο και για Σπανούλη:):!:

2013 vs 2012
Σιμονς Σερμαντίνι
Πετγουει Χαινς
Άντιτς
Πάουελ
Μαυροειδής Μαυροειδής
Πρίντεζης Πρίντεζης

Κοιινώς ο υπερτούμπανος ψηλός είναι αναγκαία συνθήκη αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Εκτός πια αν Πετγουει και Σίμονς αποδειχθούν υπερλαυράκια και παράλληλα ο Μαυροειδής βοηθήσει ουσιαστικά…