Ολυμπιακός

Νομίζω πως ο χοντρός το κατέχει το σύστημα “παλτό στο πλυντήριο”: Θυμήσου πως πωλήθηκε ο Ριέρα στην Γαλατά μετά από ένα φιλικό όπου ήταν για άλλη μία φορά από αδιάφορος ως κακός. :wink:

…γιατί να μην έχουμε όλοι οι χοντροί αυτό το ταλέντο?:stuck_out_tongue:
…έχω απορία για το πως θά’ναι το φετινό ρόστερ, πότε είναι το πρώτο φιλικό στο Καραισκάκη?
:):!:

Αν και δεν ξερω αν ειναι το σωστο τοπικ…

Misko4Raznatovic ‏@MiskoRaznatovic 8m

During tomorrow, [B]Pero Antic will also sign 1 plus 1 contract with NBA team, Atlanta Hawks[/B]. He will be back to Europe on Friday night.
Expand

Misko4Raznatovic ‏@MiskoRaznatovic 9m

In this moment, Pero Antic, 2 times Euro league winner, is flying from Frankfurt to Atlanta, where he will be medically examined tomorrow.

Πώς το’πες αυτό Αντίχριστε;;;

Δεν πειραζει μωρε… εμεις πηραμε ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΦΩΤΙΑ κι ο Αντιτς που συμφωνα με την δημοσιογραφικη πιατσα ηταν στα αζητητα πηγε NBA…:lol:

Edit: Τον στελνουμε και ετοιμο για το ΝΒΑ, δηλαδη ντοπαρισμενο φουλ για να μην ξεχνιομαστε!

Ε, από αυριο μπορεί να σκάσουν τα πρώτα άρθρα των έγκριτων για την επιτυχία του Πέρο και το πόσο μπορεί να κοστίσει στον Ολυμπιακό η απουσία του…
Και στο τέλος της βδομάδας, ο Πέρο θα έχει μάθει και μπάσκετ…

…να και το αεροδρόμιο:p :slight_smile: :!:

εκλεισε τελικα Ατλαντα?

κοιταξτε φατσα! θα μας πηδηξει ολους ο ειναιτρελοσοπροεδροσ

Πολύ περίεργη η κατάσταση με την αναζήτηση “3”, παρουσιάστηκαν ως στόχοι ο ανεκδιήγητος Ινγκλς και ο συμπαθής Μος, ο Χέρστον δεν κάνει, λέει, γιατί δεν είναι καλός στα τρίποντα (έχει 32/70 στην καριέρα του στην ευρωλίγκα) και τελικά μάλλον ψάχνουμε από το ΝΒΑ (το τι ακριβώς περιμένουν να βρουν από το ΝΒΑ είναι άγνωστο).

Να λέμε τα στραβά, να λέμε και τα σωστά. Ο γαύρος φέτος ρίχνει τα τσιμέντα στη μπάλα και μαγκιά του.

ναι. σε ενα πρωτάθλημα που αμα παίζαμε εγω και εσυ ο ολυμπιακος θα το έπαιρνε απο τον νοεμβρη

o zeliko εχει αλλη αποψη.

Έλα μωρέ τώρα, ποιος ζέλικος…

Ο Λίνας θα έρθει στο λιμάνι της καρδιάς του…:stuck_out_tongue:

23 εκατομμύρια έβγαλε πέρσι μόνο από το CL. Σιγά τα τσιμέντα.

Εμ δε θα πηγαινε οπου να 'ναι ο Ομπραντοβιτς, “λευκη επιταγη” εχει για μπατζετ εκει που ειναι. Αυτο μετρησε κι οχι η υψηλη αμοιβη του τοσο…:wink:

Οσο για τον Κλειζα, θα πουλησει ακριβα το τομαρι του στην ευρωπαικη αγορα και πολυ καλα θα κανει. Καταπληκτικος μπασκετμπολιστας που δε θα ξαναπαταγε Ευρωπη πριν τα 30 του το λιγοτερο αν δεν καθοταν η ατυχια με το γονατο

–ο--

Γλυτωσαμε τον Ινγκλις, τον Μος κακως τον χασαμε, ο Χερστον δεν ξερω κατα ποσο θα κολλαγε. Η μαλακια ειναι οτι εφοσον με τον Παπανικολαου βρωμαγε η δουλεια πως παμε για αναποφευκτο διαζυγιο, επρεπε να γινει κινηση για Γιανκοβιτς. Τωρα χεσε μεσα…

Ελευθερα 3αρια του ΝΒΑ:

Stephen Jackson
Corey Maggette
James Johnson
Mickael Pietrus
Josh Howard
Linas Kleiza
Luke Walton
Sam Young
Josh Childress
Damien Wilkins
Luke Babbitt
Devin Ebanks
Mickael Gelabale
Aleksandar Pavlovic
Vladimir Radmanovic
James White
Ryan Gomes
DaJuan Summers

Josh Howard και Corey Maggette? ουαου! για ποσο να μεινουν ελευθεροι ομως?
και παλι ακριβοι για τα δοντακια μας. για τον Μος ψιλοσυμφωνω. εκλεισε τελικα στην αρμανι?

Λιστα με τα πιο χαρακτηριστικα ελευθερα 3αρια του ΝΒΑ παρεθεσα, οχι ελευθερα 3αρια του ΝΒΑ που εχουν καψα να ερθουν στον Piraeus:p (πχ Maggette, S. Jackson)
Aν θες τη γνωμη μου, απο την παραπανω λιστα οι ρεαλιστικες κι ταυτοχρονως αξιολογες περιπτωσεις ειναι ελαχιστες:

[B]Κleiza[/B] που ετσι κι αλλιως ψαχνεται για Ευρωπη, ισως ο [B]Childress[/B] που δεν μπορει να στεριωσει με τιποτα στο ΝΒΑ απο τοτε που γυρισε + οτι εχει ευρωπαικη εμπειρια, o [B]Pietrus[/B] που ισως σιγα-σιγα τα μαζεψει προς Ευρωπη κι αυτος, μπορει κι ο [B]Gelabale[/B] αν και ηταν σχετικα καλος περυσι. Tελος εχει παιξει σε ρεπορταζ και το ονομα του [B]James White[/B]

A και τα παραπανω ονοματα (πλην ισως του White) θα θελουν εφταψηφιο νουμερο για να ερθουν

Η μεταγραφη ενος καλου παιχτη στη θεση 3 νομιζω οτι θα πρεπει να ειναι ξεκαθαρα η πρωτη προτεραιοτητα αυτη τη στιγμη. Η φυγη Χαινς και Παπανικολαου ηταν μεγαλα πληγματα και χαλανε το σφιχτοδεμενο συνολο που ειχε αυτη η ομαδα.

Στο ποδοσφαιρο γουσταρω με την μεταγραφη Σαβιολα που παντα τον θεωρουσα παικταρα και τον ηθελα στο λιμανι. Και οσο και να ειμαι ξενερωμενος με την περσινη αθλια χρονια οι μεταγραφη Σαβιολα αλλα και αυτες των Μετζανι, Ρομπερτο Χιμενεθ και ο δανεισμος απο την Αρσεναλ του Καμπελ με εφτιαξαν για να ειμαι ειλικρινης… Για να δουμε.

…εμένα μέφτιαξε η φυγή του Αμπντούν:p :slight_smile: :!: