Ολυμπιακός

Μεγαλες μεταγραφες ο γαυρος στο μπασκετ φετος.

Παρατήρησες κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα 2 καλοκαίρια?

Δεν εισαι η ιδια ομαδα που ησουν πριν δυο και πριν ενα χρονο. Απο τη δις καλυτερη ομαδα της ευρωπης περιμενεις κατι καλυτερο,πιο προσεγμενο, στις μεταγραφες. Οι κινησεις για “βασικα” 3 & 5 γιναν εντελως στο ποδι.

για τη θεση 5 διαφωνω. απλα περιμεναμε να δουμε τι θα γινει με χαινς. τα υπολοιπα πηρανε το δρομο τους. ποια κινηση εγινε στο 3?

Eλα ρε Περο NBer!8)

Οσον αφορα τα της ομαδας,και εγω ξενερωσα λιγο με τη-διαφαινομενη-επιλογη του Μαρτιν για τη θεση 3,αλλα ολες οι υπολοιπες κινησεις ηταν μια χαρα,λαμβανοντας υποψιν τα οικονομικα και αγωνιστικα δεδομενα που υπαρχουν στην ομαδα εδω και δυο χρονια.Απλως,εχοντας καβατζα τα λεφτα απο Παπ,περιμενα κι εγω μια καλυτερη κινηση.Θα δουμε παντως…

Ο μπεκιτς ειναι σακι μωρε, δεν ειναι για βασικο 5αρι. Απλα ηταν ο μονος κοινοτικος στη θεση που επαιζε φρη.

Εχω την αισθηση πως ο Ντανστον θα παει για βασικος παντως.Ο μπεγκιτς ποτε δεν παιζεις πανω απο 15 λεπτα μεσο ορο σε ολες τις ομαδες του.

αν καταφέρει ο Μπαρτζώ με αυτό το ρόστερ να φτιάξει το ίδιο καλή ομάδα με πέρσι θα ναι μεγάλος μάγκας. Όσο περνάει ο καιρός πιστεύω ότι ειναι τρικ της διοίκησης για να μην ξέρουμε από την αρχή ότι θα πάρουμε την ευρωλίγκα :stuck_out_tongue:

Σημείο των καιρών:
Φέραμε τον Σαβιόλα στη μπάλα και έγιναν μόνο 2-3 ποστς σχετικά, και έχουν γραφεί σελίδες επί σελίδων για το ποιό 3άρι θα πάρουμε… :roll::-k

Σωπα ρε Mule;Επειδη ο χοντρος αποφασισε να ξοδεψει το 1/100 απο τα στανταρακια που παντελονιαζει καθε χρονο μονο και μονο για να σωσει τα διαρκειας του χρονου, να παμε αεροδρομιακι να φωναξουμε και να μιλαμε λιγοτερο για το τμημα που μας εχει κανει περισσοτερο υπερηφανους τα τελευταια χρονια;Ξερουμε πλεον οτι αυτος ο ανθρωπος δεν εχει κανενα οραμα η ενα στοιχειωδες πλανο για να ανεβασει επιπεδο την ομαδα, τι περιμενεις δηλαδη;

Άσε δε που χωρίς εμάς να σας κοντράρουμε ουσιαστικά στο ποδόσφαιρο, απλά δε βρίσκετε ενδιαφέρον. Μόνο τον ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξετε φέτος (σχετικά κιόλας), κάτι που απλά δεν είναι το ίδιο. Και σας μένει για κάποιο ενδιαφέρον στη μπάλα το Champions League, όπου κι εκεί λογικά το ξέρετε ότι big news θα είναι να κάνετε την υπέρβαση σε σχέση με αυτά που έχετε κάνει μέχρι τώρα, κάτι το οποίο (ακόμα) δεν είναι και πολύ εύκολο. Αυτά.

mule γιατι σου φαινεται περιεργο? εσυ δεν ειδες δηλαδη περσι οτι ο κοσμος ειχε ξενερωσει με την μπαλα και την ομαδα, αλλα ακομα περισοτερο με τον ιδιο τον μαρινακη? συμφωνω πολυ καλη μεταγραφη ο σαβιολα αλλα καποια πραγματα σε πολλους μας δεν αρεσουνε. φυσικα ολυμπιακος ειναι πανω απ’ολα και ουτε θα γυρισουμε την πλατη, αλλα ,προσωπικα μιλωντας παντα, τη χαρα και την υγεια της ομαδας του μπασκετ τα τελευταια 2 χρονια δεν μου τα εχει δωσει η μπαλα.

Kαι εγώ είμαι ξενερωμένος με τον Μαρινάκη, θεωρώ πως στο θέμα Τζεμπούρ έχει παιχτεί ένα ελελινό θέατρο σε βάρος μας από πέρυσι τον χειμώνα (αυτός δεν ήταν που είχε τάχα μου ανανεώσει τον Ιανουάριο; Aλλά αν ανακοινωνόταν τότε πως φεύγει μαζί με τον Τορο θα είχε γίνει το έλα να δεις…) και όλα τα άλλα που γράφετε Σάμη και κολοκύθα ισχύουν.
Αλλά είμαστε Ολυμπιακοί, στο Καραϊσκάκη “αρρωστήσαμε” δεν γίναμε ξαφνικά η “ΠΑΕ χοντρός”.
Και το να έρχονται μπαλαδόροι είναι πάντα κάτι σημαντικό για να δούμε μπαλίτσα αν μη τι άλλο. Ούτε το πρωτάθλημα θα γίνει ξαφνικά πιό ανταγωνιστικό, ούτε είμαστε για το “κάτι παραπάνω” στην Ευρώπη όπως λέει και ο Γράκχος.
Απλά να ξαναπαίξουμε μπαλίτσα.

Και δεν πρέπει ό,τι γίνεται στη μπάλα να το βλέπουμε σε αντιπαράθεση με ό,τι γίνεται στο μπάσκετ κολοκύθα. Αυτό μας έλειπε να χωριστούμε σε μπασκετικούς και ποδοσφαιρικούς!

Άρα καταλαβαίνεις γιατί οι περισσότεροι στην καραπουτσακλάρα τους για Σαβιόλα και ασχολούνται με το μπάσκετ, σωστά;

Εσυ τα βαλες στην ιδια προταση, εγω απλα απαντησα στην ιδια βαση.

δεν διαφωνω σε αυτο που λες, απλα η κουβεντα ξεκινησε λεγοντας οτι δεν γραψαμε για το σαβιολα τιποτα, αλλα ασχολιομαστε για το 3αρι. ε ειπαμε, πιο πολυ σε μεγεθος με πειραξε που χασαμε τον χαινς και τον παπανικολαου, παρα η χαρα που μου δωσε που πηραμε το πρωταθλημα στην μπαλα, συν οτι εγινε στο κυπελο καταλαβαινεις μετα, δεν θελει κα πολυ να μην ασχολεισαι το ιδιο θερμα.
στο κατω κατω τρωγωντας ερχεται η ορεξη, κινησεις γινονται παντως απλα πες με ς γκρινιαρη καποια πραγματα δεν μαρεσουν. το να εχουμε παρει τοσους παιχτες και αν τους δινουμε δεξια κι αριστερα μονο κακο κανει και σε δαχτυλοδειχνουν κιολας.
αν βαλεις μεσα σε ολα και τον χαμηλο ανταγωνισμο εντος των συνορων και οτι προσωπικα ο μιτσελ ακομα δεν μου εχει γεμισει το ματι ε προτιμω να ασχολιεμαι πιο πολυ με το μπασκετ. οχι οτι δεν θα ασχοληθω και με την μπαλα οταν θελω φυσικα.

ποιος σαβιολα μωρε

…ολόσωστος, συμφωνώ απολύτως:):!:

Eγώ το ανέφερα ως “σημείο των καιρών” -που εν μέρει καταλαβαίνω- δεν ζήτησηα το λόγο από κανέναν για τί δεν φωνάζει “Σαβιόλα γάμησε τα όλα” δεν είμαι ο Τσουκαλάς να οργανώνω κερκίδα, απλά κωλόγαυρος είμαι!

@Σάμης: Και για εμένα το περυσινό δείγμα του Μίτσελ δεν ήταν καλό, ειδικά με τη συμπεριφορά του απέναντι στον Μοντσεστό σπάστηκα πολύ.
Αλλά δεν μου αρέσει να σταυρώνουμε τους προπονητές σε 6 μήνες, ας περιμένουμε να δούμε και φέτος τι θα γίνει.
Για Μαρινάκη αρκεί να σου πώ πως φέτος ήταν το πρώτο καλοκαίρι μετά από το 1999 που δεν ανανέωσα διαρκείας, κυρίως για να περάσει το μήνυμα της δυσαρέσκειας και να μην θεωρεί δεδομένα 750-800? (550 θα ήταν φέτος με τη μείωση που έκανε) από τον Ιούνιο.
Ξέρω βέβαια πως όταν αρχίσουν τα σημαντικά παιχνίδια εκεί θα είμαι (έτσι και αλλιώς πλέον βρίσκεις μεμονωμένα εισητήρια ακόμα και για Ch.L.).
Aλλά θέλω να πουλήσει φέτος λιγότερα διαρκείας ο Μαρινάκης και να περάσει το μήνυμα. Και ξέρω και πολλούς άλλους που έκαναν το ίδιο.

Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Σαβιόλα, αλλά αυτός που μοιάζει παικταράς είναι ο Τσόρι Ντομίνγκες.