ναι και σεντερ φορ θα επαιζα εγω μετα.
…προφανώς θά’παιζε ο Μήτρογλου, και θα ψάχναμε για μπακ-απ:):!:
κατι τετοιο θυμισε σημερα ο Ολυμπιακος, μονο που οσα εκανε ο Λουτσιανο ο Φεισα εκανε τα διπλα.
Θέλει πολύ δουλειά η ομάδα για να δέσει… έχει ποιότητα αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ο Μιτσελ είναι ο κατάλληλος προπονητής για να φτιάξει μια τόσο νέα ομάδα. Ας κάνουμε λίγη υπομονή είναι πολύ νωρίς ακόμα.
Βρήκα την ευκαιρία χτες να πάω γήπεδο μετά από 3 χρόνια, χωρίς να χρειαστεί να δώσω τα λεφτά μου στον χοντρό.
Θα μπορούσα να γράψω διάφορα, όπως ότι δεν γίνεται να ξεκινάς με 6 νέους παίκτες στα πρώτα ματς μιας σεζόν, γιατί προφανώς (ΠΡΟΦΑΝΩΣ!) θα είναι μια ομάδα παντελώς ασύνδετη. Θα αρκεστώ όμως στο ότι εάν αντί του Φέτφα, προτιμά κάποιος στα άκρα δύο αστείους από τη σλοβακία και την κοσταρίκα πρέπει να είναι εκτός από άσχετος και εντελώς κομπλεξικός.
Παντως μέσα στο γενικότερο χάλι μας ξεχώρισε πολυ ο Φέτφα.
Δείχνει να ξεκολλάει,για να δούμε.
Κακή η ομάδα αλλα και πολύ γκρίνια. Απο το 30 ξεκινήσανε κάποιοι τη μουρμούρα.
οταν ολο το καλοκαιρι ακους ο μιτσελ δεν κανει, εχει γινει εμφυτο σε πολλους. εδω κ στοιχημα εχει βγει αν θα κανει παρελαση η οχι. οκ κ μενα δεν μου γεμιζει το ματι. αστον ομως και βλεπουμε.
κρις σορρυ ρε συ, ποιους να βαλει απο αυτους που λες? εμενα μια χαρα τον θυμαμαι τον βαις παλια. αν βρει ρυθμο θα βοηθησει σιγουρα.
το λαθος χτες ηταν με σαβιολα που επαιζε μονος του, ενω τα εξτρεμ δεν πατουσαν περιοχη καν.
αλλα οπως και να εχει, 20 αυγουστου εχουμε…
Εδώ που τα λέμε έχεις δίκιο αλλά κι αυτός δεν βοηθάει αν και χθες είδε ότι δεν τραβαει ο Βαις και τον άλλαξε νωρίς. Ο Φετφα όντως ήταν καλός χθες αλλά πρέπει να φάει πολλά ψωμιά ακόμα και είναι και τόσο αδύναμος(δεν φταίει αυτός για αυτό όμως) που κάθε αντίπαλος τον καταπίνει, αντίθετα βλέπεις ότι ο Καμπελ είναι δυνατός αλλά αρκετά άτεχνος.
Για τον Καμπελ ειχα διαβασει τις προαλλες αυτο απο τον Καισαρη (τον πατερα):
ΕΙΠΑΜΕ και παραδίπλα ότι αυτός ο Κάµπελ δεν ήταν καλός τακτικά. Δεν είχε σωστές τοποθετήσεις δηλαδή. Αλλες φορές ήταν αρκετά έξω στα πλάγια κι άλλες συνέκλινε πολύ µέσα. Και στις επιλογές του όταν είχε την µπάλα στα πόδια, δεν ήταν ξεκάθαρος. Δεν µπήκε δηλαδή στο παιχνίδι. Θα τον ξαναδούµε και θα τα ξαναπούµε. Είτε έτσι, όµως, είτε αλλιώς σ’ αυτές τις περιπτώσεις µε τους δανεισµούς προκύπτει ένα ζήτηµα. [B]Ειδικότερα όταν υπάρχει η ρήτρα από την Αρσεναλ ότι ο Κάµπελ πρέπει να κάνει σαν βασικός µίνιµουµ 26 παιχνίδια[/B]. Επειδή σε αυτήν περισσεύει, στον δίνει για να παίξει.
Το ίδιο είχε γίνει και όταν είχε έρθει ο Λετο από την Λιβερπουλ, μόνο που στην περίπτωση του Καμπελ δεν υπάρχει οψιον αγοράς.
Ο Κάμπελ όμως δεν δείχνει, ακόμα τουλάχιστον, την ετοιμότητα/ικανότητα του Λέτο.
Από τους καινούργιους μέχρι στιγμής νομίζω ο Τσόρι ξεχωρίζει. Καλούλης φαίνεται κ ο Σαλίνο αλλά θέλω να τον δω σε Ch. L.
- 1 άσχετο : ξέρει κανείς τι παίζει με Αβραάμ ; τον σφάξανε ;
Ο Σαλίνο χθες στο πρώτο ημίχρονο ήταν για γέλια.
Στο δευτερο συνήλθε κάπως.
Αγραβάνη για πέντε χρόνια ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός
Mας αφησε ο Πανιωνιος να παρουμε παικτη του, κοσμοιστορικα πραγματα.
Είχε ενοχλήσεις στη γάμπα λένε και όχι εκεί που είχε χτυπήσει. Μετά από τέτοιο ύπουλο τραυματισμό είναι δύσκολο να επανέλθει στο 100%
Και αλλη μεταγραφη στο μπασκετ σημερα! Τελικα ο πιτσιρικας ο Παπαπετρου ερχεται λιμανι! Μακαρι να πιασει
Λέγανε οι ζελες οτι θα Παει εκει ο πιτσιρικάς , αλλα έπεσε γλαρος!!
τα σπασε η κινηση με Παπαπετρου,
παρ’ολα αυτα κατι φημολογειται πως τη φολα του αμυντικου χαφ θα καλυψει οοοοοοοο
[SPOILER] [B][SIZE=“4”]JOEY FUCKING BARTON[/SIZE][/B][/SPOILER]
Ετσι και συμβει θα κλαιω :lol3::bow2: Παρ’ολο που υπαρχουν 0,0001% πιθανοτητες να συμβει, φανταστειτε ενα κεντρο με αυτον, τον μανιατη και τον Ιμπαγασα. Για παντα νευρα :lol:
Για τον Μίτσελ εγώ τα έλεγα από πέρσι, κυρίως λόγω της εκτός κάθε λογικής νοοτροπία με την οποία κατέβηκε στο πρώτο ματς με τη Λεβάντε.
Όμως είμαι ο πρώτος που θα πω ότι φέτος επιβάλλεται να ολοκληρώσει τη σεζόν και αν τον απολύσουν επειδή κέρδισε μόνο 1-0 την Καλλονή είναι άλλη μια απόδειξη ότι με την εξαίρεση της εποχής σαλιαρέλη, έχουμε την χειρότερη διοίκηση των τελευταίων 30 χρόνων (ακόμα και μικρά πράγματα όπως η γελοία “μόνοι εναντίον όλων” ανάρτηση του Καραπαπά στο facebook συνάδει με αυτό).
Όμως αυτό δεν αναιρεί ότι οι επιλογές του για ενδεκάδα πρώτου επίσημο αγώνα ήταν κάκιστες, κυρίως επειδή με 6 νέους παίκτες ούτε χημεία θα έχεις ούτε και θα την χτίσεις ποτέ. Θα έπρεπε να έπαιζαν το πολύ τρεις (Σαλίνο λόγω έλλειψης άλλου, Τσόρι και ένας εκ των Βάις, Ολαϊτάν και Κάμπελ κατά τη γνώμη μου).
(Για το κείμενο του Καίσαρη που αναφέρει τη ρήτρα 26 αγώνων του Κάμπελ, [U]αν ισχύει[/U], πρόκειται για έναν ακόμα τσαρλατανισμό της διοίκησης -για να μην πω ότι ούτε καν μας χρειαζόταν αυτός ο παίκτης)
Η χειρότερη επιλογή βέβαια ήταν να αφήσει μόνο του τον εμφανώς ανέτοιμο Σαβιόλα στην κορυφή ενός 4-3-3, θέση για την οποία πάντα ήταν και θα συνεχίσει να είναι πλήρως ακατάλληλος. Πηγαίνοντάς το παραπέρα, γενικώς η μεταγραφή Σαβιόλα είναι παντελώς λαθεμένη, εκτός κι αν έχει βρει ο Μίτσελ ή κάποιος άλλος τον τρόπο να παίζει με Μήτρογλου-Σαβιόλα μαζί.
Δηλαδη αν δεν παιξει 26 ματς τι θα σας κανουν; Θα τον παρουν πισω;