ποια εικόνα ρε αθεόφοβοι. ενα ματς έπαιξε η ομάδα του!!
…θα ζητήσουν περρισότερα χρήματα, για τον δανεισμό του…δηλαδή, λειτουργούμε σαν την ομάδα που θα ψηθεί ο Κάμπελ, ή για να παίξει στην Άρσεναλ, ή για να πωληθεί, όχι στον Ολυμπιακό, με κάμποσα χρήματα…σιγά μην έχουμε βάλει αντίστοιχο όρο για τον δανεισμό του Βλαχοδήμου#-o
…καλά όπως με τον Ζαρντίμ, έτσι τώρα και με τον Μίτσελ, θα τον φάει ο τύπος, και η μαλακία της διήκησης
…πολύ καλή κίνηση με Παπαπέτρου στο μπάσκετ:thumbup:
:):!:
Aυτό ακριβώς, ας δούμε τι μπορεί να κάνει, η ομάδα είναι πολύ νέα. Σίγουρα σε κανέναν δεν γεμίζει το μάτι αλλά ας τον αφήσουμε να δουλέψει. “παίζεται το κεφάλι του” λέει στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην 2η αγωνιστική. Γελάει ο κόσμος.
O Ολυμπιακός έχει ακόμη σχεδόν 1 μήνα προετοιμασίας για τα ματς του Τσ. Λ. Ας μη συμπεριφερθεί η διοίκηση σαν διοίκηση μικρής ομάδας κι ας αφήσει τον Μίτσελ να ολοκληρώσει αυτή την προετοιμασία όπως πιστεύει αυτός πως πρέπει. Έκαναν πέρσι τη μαλακία με απόλυση Ζαρντίμ πριν από την Ευρώπη ας μη την επαναλάβουν και φέτος.
Στο Τσ.Λ. η ομάδα πρέπει να έχει την εξάδα Βάις, Τσόρι, Σαβιόλα, Κάμπελ, Μήτρογλου και Φετφατζίδη σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση και η άμυνα να έχει “εκπαιδεύσει” τα νέα ακραία μπακ στο πώς να ζουν με το άγχος που θα προκαλεί ο Φέισα. Ως τότε, σε ματς όπως αυτό με την Καλλονή, όπου με οποιαδήποτε σοβαρό συνδυασμό 11άδας σου κερδίζεις, ας βάζει όποιους χρειάζονται παιχνίδια επειγόντως.
Έντιτ: Αυτό με τον Κάμπελ μου ακούγεται ηλίθιο. Γιατί να το κάναμε; Δε διώχναμε τον Φέτφα μια και καλή τότε; “Γεια σου, σε θεωρούμε κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό, για αυτό παίρνουμε έναν κατά πολύ μικρότερο σου που θα παίζει βρέξει-χιονίσει”
Ρε το Βαγγέλη !! Τον πούλησε και το Σέρβο στην μπενφικα!!
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
…για να δούμε ποιους ελεύθερους θα φέρει, και θα λέει ότι έκανε και μεταγραφές:?
…και γαμώ τις επιχειρήσεις έχει φτιάξει[-X
…και συνεχίζω τις σκέψεις μου
…ο Στέφενς είναι στο απυρόβλητο, κάτι απόλυτα σωστό και κατανοητό…ο Αναστασίου είναι έτσι κιαλλιώς φάση, ‘‘κιαν σου κάτσει’’, οπότε πρέπει να γίνουν πολύ σκούρα τα πράγματα για να ασχοληθούμε μαζί του, ή να πάνε ανέλπιστα πολύ καλά
…για τον Μίτσελ ήδη απ’τα φιλικά, έχει βγει καταδικαστική απόφαση, απ’τον τύπο κυρίως, αλλά απ’ότι φαίνεται και απ’την διήκηση…για μένα ο κύριος αυτός βαρύνεται με την κατηγορία ότι συμετείχε στην πιο άναρχη δημιουργία ομάδας, από καταβολής ποδοσφαίρου…γιατί η ομάδα στην αρχή έδειχνε να έχει κάποιο σχέδιο, σε αυτούς που θα έφευγαν, και αυτούς που θα ερχόντουσαν, αλλά και στην διαχείρηση των δανεικών παικτών, αλλά απ’οτι φάνηκε, όλα έγιναν, στην λογίκή, να πουλήσουμε όσους και όσο μπορούμε, και να φέρουμε ελεύθερους κυριώς και φθηνούς παίκτες, συν τον ελεύθερο Σαβιόλα, και κανά δανεικό, Κάμπελ, για να ψηθεί και να πάει του χρόνου αλλού…και τώρα φεύγουν παίκτες, που έκαναν προετοιμασία, για να έρθουν άλλοι, που πρέπει να δέσουν με την ομάδα, η οποία δεν είναι έτσι κιαλλιώς καθόλου δεμένη
…οπότε το να παίξει καμιά σούπερ μπάλα απόψε η ομάδα, είναι σαν να πιάνουμε το τζόκερ, ή μάλλον σαν να πιάνει ο Μίτσελ το τζόκερ …και άντε και διώχνουμε τον Μίτσελ…ποιος θα έρθει στην θέση του?..και πως θα δέσει, και πως θα κάνει ομάδα αυτόν τον πύργο της βαβέλ?
Stef συμφωνώ φίλε με τα χίλια . Η ανοργανωσιά της ομάδας είναι φανερή . Βλέπω τον Ολύμπιακο απο τελη 80,αρχές 90ς . Ξανά τέτοιες μανουρες όπως τους τελευταίους μήνες δεν θυμάμαι . Η μπενφικα με το σκαουτ που έκανε είπε , οτι ο φέισα έπαιζε σε λάθος θέση . Παπαριες λέω εγω . Μέτριος παίχτης που δόθηκε σε καλή τιμή . Οσο για τους ελεύθερους … Και αυτοί έχουν ψυχή ρε φίλε . Ο σαβιολα θα πήγαινε σε καλή ομαδα . Στάνταρ . Ετυχε και ήρθε στην ομαδα . Είναι καλο για εμένα αυτο . Θέλω να μας δω σιγά σιγά να βγάζουμε αυτο που μπορούμε .
κανένα λινκ γιά το παιχνίδι σήμερα παίζει? γιά να μην χάσουμε το λιντσάρισμα του Μίτσελ δηλαδής
Πρώτο ημίχρονο για κλάματα, δεύτερο όμως με το που μπήκε ο Φουστέραρος και ο κούνελος είδαμε λίγη μπαλίτσα ρε διάολε! Έτσι πρέπει να παίζει η ομάδα με Σαβιόλα πίσω από τον Μήτρογλα και θα κάνουμε κηδείες στην Ελλάδα. Πολύ καλός ο Μπονγκ, διάολος, με ταχύτητα και δύναμη, ανέβαινε κιόλας έκανε και σεντρούλες…ποιός Χολέμπας;;;
…συμφωνώ με την ανάλυση του shadowking69…αλλά μού’χει μείνει μια απορία…σώθηκε ο Μίτσελ?..εντάξει, άλλη μία…θα πάρουμε αυτόν τον γαμημένο αμυντικό χαφ:?
Εξαιρωντας τη διακοπη συμβολαιου στο Μανωλα που επρεπε να γινει σημερα πρωι πρωι, χαρηκαμε μπαλιτσα για 20 λεπτα και επιτελους ξαναειδαμε 2 επιθετικους στην Ελλαδα.
Απομακρυνση του Μιτσελ και τετοια ειναι λογικη ερασιτεχνικου… “Ωωω ειναι Αυγουστος και η ομαδα δεν κοντραρει τη Μπαρτσελονα! Ω θεε μου!” Ε τι να γινει, δεν εχουμε το ροστερ του παρελθοντος και με το φετινο (που ειναι και κατα πολυ αλλαγμενο)πρεπει να πεσει αρκετη δουλεια για να δεσει η ομαδα και η απομακρυνση προπονητη δε νομιζω πως θα βοηθουσε καπου. Επισης θα το φωναζω και θα το λεω (παρα την αρκετα καλη εμφανιση του Σνουπ Ντογκ χθες) ο Μανιατης ηταν, ειναι και θα ειναι δεξι μπακ. Επιτελους, ας τον βγαλει καποιος απ το κεντρο.
Κατα τα αλλα μονο εμενα μου φανηκε περιεργο προπονητης να κανει τη δηλωση “Δε μετρανε τα συστηματα, αλλα η αξια των παικτων?” :? :-k
Αυτο ηταν για τον κοσμο, το πε για να δειξει οτι ξερει και σεβεται την συγχρονη ιστορια μας.
Για το Μανωλά τα λέμε απο πέρσι, επικίνδυνος. Τα ψωμιά του Μίτσελ λίγα είναι, δυστυχώς όπως είπε και ο απο πάνω ερασιτεχνισμός. Αλλη μια χρονιά χαμένη βλέπω φέτος. Α ρε Ερνέστο, κατάρα μας έριξες
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
Nα κάνω μια ερώτηση χωρίς ίχνος ειρωνείας; Διάβασα ότι πωλήθηκε ο Φέισα 4,7 εκατομμύρια. Εγώ από ΟΣΦΠ και γενικότερα ελληνικό ποδόσφαιρο βλέπω (πλέον) μόνο τα ματς του ΠΑΟΚ( όπως και εσείς φαντάζομαι της δικιάς σας ομάδας). Πιστεύετε ότι αξίζει αυτά τα λεφτά ο παίκτης; Γιατί εγώ με βάση τα παιχνίδια που είδα ούτε το ένα τέταρτο δεν θα έδινα…
Κοίτα να δεις, δεν τον θεωρώ άσχημο παίχτη, απλά δε νομίζω οτι είναι ο κόφτης έτσι όπως τον ξέρουμε. Έχει μια ικανοποιητική πρώτη μπαλιά. Πρόσφατα είχα μια κουβέντα για τον κόφτη στα τωρινά δεδομένα. Ο Γκουαρντιόλα χρησιμοποιεί στην Μπάγερν στα πρώτα παιχνίδια τον Σβαινστάιγκερ, ένα οκτατοδεκάρι όπως τον μάθαμε, μπροστά απο την άμυνα για να είναι αυτός που ξεκινάει το παιχνίδι. Βέβαια εδώ θα μου πεις τι άμυνα και τι παίκτες για αλληλοκάλυψη έχει η Μπάγερν και τι ο Ολυμπιακός. Προφανώς δεν είναι ο Τσάβι, αλλά έφαγε και μεγάλο θάψιμο εδώ στην Ελλαδάρα, παρόμοιο με του Μασάδο (για τον οποίο η ίδια διοίκηση πέρασε ως αντιΜιραλάς και δεν μπορώ να καταλάβω τι απίστευτα πρέπει να περιμένεις απο ένα απλά καλό 8αρι). Εδώ υπάρχει αμφισβήτηση για τον Φουστέρ, έναν παίκτη που είναι απο τους πιο τίμιους που έχουν περάσει ποτέ απο Ελλάδα. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν ο Φέισα βγει μια καλή μονάδα για την Μπενφίκα. Επίσης μην ξεχνάτε και τα ποσά που δίνουμε εδώ έχουν μια διαφορά απο το εξωτερικό. Δίνουμε Φέισα για 4+ εκκ και παζαρεύουμε Γκαργκάνο που για μένα είναι καλύτερος κόφτης να μας τον δώσουν ένα και δύο εκατομμύρια.
Έλα ρε , εχθές ηταν ικανοποιητικός ο θρύλος . Ο μιτσελ συνεχίζει και λέει διάφορα κουφα , αλλα είμαι σίγουρος οτι και οι παίχτες τον πήραν στο ψιλό "οι παίχτες κάνουν διάφορα και όχι τα σύστηματα " ο τραορε που λένε είναι ένας δυνατός επιθετικόγενης παίχτης που σκοράρει κιόλας . Μπάλα ξέρει . Δεν έπιασε στη Μίλαν . Δεν λέει κατι αυτο . Η ομαδα θέλει μπάλαδορο που απο πίσω να κάνει σωστή επαφή και πρώτη μπαλιά . Ο σαβιολας μόλις φτάσει στο τόπ επίπεδο θα μας χαζεψει !
παντως αφου ειχανε σκοπο να πουλησουν τον φεισα, η τον καθε φεισα για αλλη μια φορα φαινεται οτι δεν υπαρχει ενα γαμωplan b. αμυντικο χαφ επρεπε ενα να ειχε ηδη ερθει. οχι να περιμενουμε τωρα να παρουμε δυο. καλα κρασια κοινως…
Δεν υπάρχει καν plan a. Ο οποιοσδήποτε είναι υπο παραχώρηση. Ο Μίτσελ υπ ατμόν. Και μιλάμε για 26 Αυγούστου. Αστεία πράγματα. Αν θεωρείς και βλέπεις οτι ο προπονητής δεν κάνει, πριν την προετοιμασία τον στέλνεις. Το ίδιο και με τους παίκτες. Δεν μπορεί ο άλλος να χρησιμοποιεί βασικό σε όλα τα ματς τον Χολέμπας για να τον διώξει. Πάρε ένα μπακ ακόμα απο τις αρχές του καλοκαιριού. Ανανεώνεις στον Κάρολ για να του πεις μετά απο ένα μήνα βρες ομάδα?
…’‘δανεικά τα πάντα είναι δανεικα’’
http://www.redplanet.gr/podosfairo/metagrafes-podosfairo/n-ntingka-o-eklektos.2387853.html
…και αν είναι δανεικός με όψιον αγοράς, είναι κάτι το ανεκτό…αν και πόσους θυμάστε να αγοράστηκαν, όταν έλειξε ο δανεισμός τους, με όψιον αγοράς:?..ακριβώς αυτό, Νταμπιρσάηρ, κανείς άλλος…τώρα αν είναι σαν τον Κάμπελ και τον Ρομπέρτο, που στην ομάδα μας θα ψηθούν, και θα επιστρέψουν έτοιμοι, στις ομάδες τους ή θα μοσχοπουληθούν, εκεί είναι που σε πιάνουν τα νεύρα σου[-X
υγ…ααα ναι και ο Μιραλάς:roll: