Ολυμπιακός

Προτιμούσα Βουκόγεβιτς και Ντιοπ. Αλλά σιγά μην έσκαγε χρήμα ο Βαγγέλας. Ενιγουέι, πούλο θα πάρουμε στην Ευρώπη, και άνετα πρωτάθλημα εδώ. Καλύτερα να ασχοληθούμε με το μπάσκετ που μας έχει δώσει πολλές χαρές η ομάδα.

…θα παίξει και εναντίον μας ο Φέισα:p…αυτά είναι:):!:

παράμονη επιστροφής στην Αγγλία το ματσάκι με Παρί. Μακάρι να τους πετύχω στο αεροδρόμιο την επομένη.

Για να δούμε, με ενα ‘χ’ με Παρί, εντός, έντος νίκη με Μπενφίκα εντός και ‘χ’ εκτός (τις έχουμε τις πορτογαλικές), και νίκη με Αντερλέχτ εντός - εκτός κάτι μπορούμε να κάνουμε.

Πολύ αισιόδοξο σενάριο έ ?

Κάτι άλλο: O Όλαιταν είναι δηλώμενος στην λίστα της Ουέφα ?

Άντε και καλή μας τύχη.

Και για το τέλος, στηρίζω Μίτσελ. Με τον χρόνο θα βελτιώθει η ομάδα.

Θέλω ενδεκάδα με Σαλίνο, Μπονγκ, Γιαταμπάρε, Ντινγκά και Κάμπελ, ό,τι πρέπει θα είναι για τα φασιστάκια της 7.

Απορώ πού τα είδες τα φασιστάκια. Δε σε καταλαβαίνω ώρες-ώρες…[-X

…ακριβώς αυτό σκεφτόμουνα κιεγώ:p :slight_smile: :!:

Τους αναρχοαριστερούς εννοούσα.

Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι φασίστες σήμερα άλλωστε, το λένε διάφορα σοφά μυαλά όπως ο Μίχας, ο Μανδράβελης, μα πάνω απ’ όλους η Σώτη Τριανταφύλλου.

Η θεωρία των δύο πετάλων, Φαήλε θεέ μου Ολυμπιακέ μου και τα σχετικά.

Τα ίδια σκατά κι η 13 βέβαια.

Δεν νομιζω. Ο γαυρος πρεπει να εχει τα πρωτεια στον συγκεκριμενο τομεα.

…απλά χαζομάρες μερικών ηλιθείων, που κάνουν ‘‘ουγκ ουγκ’’, μέχρι εκεί ξέρουν, για νμα πηκάρουν τους μαύρους παίκτες των αντιπάλων#-o…ας το κ’ανουν και τώρα, άμα τους βαστάει[-X
:):!:

Δίνουν λέει 4 εκατομμύρια για Φετφατζίδη απ’ τη Τζένοα. Εχμ…

[B][SIZE=“6”]ΟΧΙ.-[/SIZE][/B]

Βαζεις κι ενα κιλο φετα δωρο μαζι και τον στελνεις με κλειστα ματια.

Αντε ρε μαλακες, αφηστε το παιδι ησυχο, που ειστε και σε θεση να πειτε οχι, του 'χετε πρηξει τα αρχιδια …κι ευχαριστω να λετε κι ολοι βολεμενοι.

Τεράστιο λάθος και για τον Ολυμπιακό και για τον Φέτφα θα είναι μια τέτοια κίνηση.

Σε μας δεν χρειάζονται σε τίποτα τα 4 (ακόμα και 8 να ήταν) εκατομμύρια και ο Φέτφα αν πάει τώρα έξω θα έχει την τύχη του Νίνη και κάθε άλλου νεαρού παίκτη που δοκίμασε με αποτυχία να παίξει σε προηγμένο πρωτάθλημα. Αντιθέτως στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή είναι μακράν ο καλύτερος μεσοεπιθετικός, ειδικά αν τον συγκρίνουμε με κάτι Κάμπελ και Βάις που γελάει το σύμπαν.

Αααααακριβώς. Αν και εμένα ο Κάμπελ δε με χαλάει και τόσο ως εξτρέμ. Τουλάχιστον στο ένα ματς που τον είδα, μου φάνηκε αρκετά ψυχωμένος ειδικά για παίκτης που είναι δανεικός.

…κιεγώ το ίδιο, πιστεύω ότι ο Κάμπελ θα παίξει καλά φέτος, και παίζει να γίνει και αγαπημένος της εξέδρας, αλλά είναι μόνο για φέτος…τον Βάις, τον θεωρώ κιεγώ μεγάλη μούφα…όσο για τον Φετφατζίδη, συμφωνώ ότι είναι μεγάλο λάθος να τον δώσουμε, όντως πόσα θα βγάλει ο χοντρός[-X…αλλά και ο ίδιος ο παίκτης έχει περρισότερα να κερδίσει εδώ, αν παίζει, πού’ναι και δικό το θέμα, γιατί πρέπει νά’ναι πιο ομαδικός, και να δείξει το πρόσφατο καλό προσωπό του:):!:

Γιαταμπαρε

Εχει το απαιτουμενο SWAG πιστευω.

Κλαρίνο πρώτης τάξεως.

Την τύχη του Νίνη, δηλαδή σε ένα χρόνο θα καταλήξει παοκ; :stuck_out_tongue:

Συμφωνώ με το σκεπτικό ως προς το να μην φύγει, διαφωνώ με το να κρίνουμε από τώρα Κάμπελ και Βάις (ειδικά αυτόν, που είναι και διεθνής με την χώρα του κλπ.). Κάτσε να τους δούμε.

Το κύριο πρόβλημα είναι πως μέχρι χθες έρχονταν παίχτες στο αεροδρόμιο και σε 10 μέρες ξεκινάμε Ch. L.
Κάθε χρόνο τα ίδια επί Μαρινάκη…
Κάναμε προετοιμασία με βασικούς παίχτες που είχαμε για να φεύγουν τελικά…

Aυτό που κρίνετε παίχτες που έχετε δει 2-3 φορές και λέτε ότι είναι χειρότεροι από τον Φετφα, τον οποίο τον βλέπουμε τόσα χρόνια και βλέπουμε ότι το παιδί δεν κάνει, είναι τουλάχιστον γραφικό.