Ολυμπιακός

Μην μου κάνεις τέτοιο κακό… ελπίζω να μην ασχοληθεις και αν γίνει κάνα “στραβό” και πάρουμε διπλό στο Βέλγιο

Συγγαυροι μην τσακωνεστε !

Το ματς μου θυμησε αρκετα τον Ολυμπιακο του Βαλβερδε.Θυμηθειται τα ματς του Γιουροπα με Ρουμπιν,
Μεταλιστ αλλα και αλλα ματς του.Επικα πρωτα ημιχρονα που θα επρεπε να ειναι 3/4-0 αλλα εμειναν στο
1-0.Το πληρωσαμε δυστυχως απο την Μεταλιστ.

Δεχομαι οτι οι Ισπανοι προπονητες θελουν ψηλα πιεση και φουλ τρεξιμο και τετοια.Αλλα ρε γαμημενε κανε
την αντιστοιχη προετοιμασια.Δεν μπορει να περπαταει η ομαδα απο το 55.

Επισης οσο και καλα να παιξαμε με το σκορ 1-4 και με 3 γκολ καρμπον πανε περιπατο ολα τα καλα λογια.
Απεναντι σε μια ομαδα που δεν προσπαθησε ετσι…
Η μπαλα 45 λεπτα διαρκει στα τουρνουα 5x5 που η ομαδαρα μου Μποχα Τζουνιορς διεπρεπε,στα κανονικα ματς διαρκει 90 λεπτα.

Δεν τσακωνόμαστε, πειραζόμαστε :stuck_out_tongue:

Καλά, κρατήστε εσείς τον “ψύχραιμο” κυνισμό σας και περιμένουμε να δούμε. Από αυτόν τον αγώνα ο καθένας κρατάει αυτό που θέλει.

Η φάση ήταν του ύψους και του βάθους και θεωρώ ότι πρέπει να είναι κανείς αρκετά μίζερος να συμπεράνει ότι το ρεζουμέ είναι το βάθος.

Δηλαδή εσείς αποκλείετε να δουλευτούν τα στημένα, να κάνει ο Σάμαρης εντατική δουλειά στο συγκεκριμένο, να μάθει η ομάδα να κάνει δεκάλεπτα bursts αντί συνεχόμενα 50λεπτα κλπ, κλπ; ΟΚ. Εγώ είδα μια ομάδα ανέλπιστα ποιοτική που θέλει διάρκεια και να διορθώσει κανα-δυο ξόφθαλμες αδυναμίες.

Επίσης, αυτά που διαβάζω για την Παρί (δεν προσπάθησε λέει - ναι, μας άφησαν να κάνουμε δέκα τελικές γιατί ξέρανε ότι δεν κινδυνεύουν και ότι ο Μανιάτης με τον Σιόβα θα παίξουν το πουλάκι τους στο γκολ) είναι πέραν λογικής.

(Α, και συγχαρητήρια σε όποιον διάβασε την τρομακτική παπαριά του Football Philosopher και ψάρωσε - λέω εγώ τώρα)

…και αρχίσαμε πάλι με τον Μίτσελ#-o…δεν θα υσηχάσουμε φέτος:):!:

Λινκ για το τελευταιο.Επειδη πιανεις και μενα.Δεν απανταω απλα εξηγω τις σκεψεις μου.
Ειμαστε απο το 97 και μετα σχεδον ανελλιπως στους ομιλους.
-Θεωρεις οτι εχουμε κανει βηματα μπροστα?
-Ποσα χρονια ειμαστε στο τριτο γκρουπ δυναμικοτητας ?
-Ποτε ειδαμε κατι διαφορετικο απο αυτη την ομαδα?Λεμονης μονο για μενα και δεν εκατσε καν να τελειωσει την χρονια επειδη εφερε 0-0 και 3-0 με την Τσελσι και δεν επαιζε μπαλαρα στην Ελλαδα.Με Βαλβερδε επαιξε ωραια μπαλα η ομαδα αλλα μισοτελειωμενες δουλειες καθε φορα.Σεντ-Ετιεν και Μεταλιστ.Γαμω την Αγια Μπαμια δηλαδη.

Ειμαι και θα ειμαι αυστηρος με την ομαδα,ισως και κυνικος αν θες,αλλα νισαφι πια.
Τοσα λεφτα τοσα χρονια γαμω το κερατο δηλαδη.Μια γαμημενη προοδος.
Πρωταθλημα,τα λεφτα του ΤσουΛου και ολα καλα.Νισαφι πια.

Δεν αφορά εσένα η παπαριά του Football Philosopher και δεν χρειάζεται να πονέσει το μυαλό σου με το συμπέρασμα ότι 2 δοκάρια δεν είναι και καμιά μεγάλη ευκαιρία.

Από εκεί και πέρα, μαζί σου, είναι απίστευτα εκνευριστικό πώς κάνουμε ένα βήμα εμπρός και δύο πίσω (ήμουν κάργα Λεμονικός). Αλλά τώρα δεν μιλάμε για τον Ολυμπιακό γενικώς και το Νόημα της Ζωής για την ομάδα, σχολιάζουμε ένα ματς και τι συμπεράσματα βγαίνουν.

Ε, δεν βγαίνει συμπέρασμα ότι είμαστε μικρομεσαίοι που νομίζαμε ότι γαμάμε και τον ρουφήξαμε για να συνέρθουμε και λίγο. Αυτό λέω.

Επίσης, με ενοχλεί πολύ αυτό το πράγμα που το β’ ημίχρονο και καλά ακυρώνει το α’. ΔΕΝ το πιάνω. Η Παρί δεν προσπάθησε στο α’, δεν τους πατήσαμε στο α’, δεν μετράει το α’, γενικώς το α’ ημίχρονο ήταν τo twilight zone.

Δεν είδατε δηλαδή εσείς τον Ολυμπιακό που θέλουμε όλοι να βλέπουμε στο α’; Είδαμε και πράγματα που δεν θέλουμε να βλέπουμε στο β’, σύμφωνοι αλλά γιατί δηλαδή στο τέλος προκύπτει ότι η αξία της ομάδας τώρα είναι αυτό που είδαμε στο β’; Αυτό κατονομάζω κυνισμό και μιζέρια, όχι το σιχτίρισμα για τις πεταμένες ευκαιρίες της ομάδας τόσα χρόνια.

Για μενα το β ημιχρονο ακυρωνει το α γιατι επεται.(ατσα και ελληνικαρες ο ντεθστερ)
Αν καναμε το ημιχρονα αναποδα θα ελεγε κανενας τιποτα ?
Εννοειται οτι τους πατησαμε στο α και εννοειται οτι δεν χαθηκε ο κοσμος για λαθη τα οποια
προηλθαν απο λαθος/κακα μαρκαρισματα σε στημενο που ειναι μονο θεμα προπονησης/οδηγιων.
Απλα θεωρω οτι τα δυο ημιχρονα ειναι ή του υψους ή του βαθους και το καπου ενδιαμεσα αν οντως
παιξουμε αυτο δεν ειναι και να πετας την σκουφια σου.Οτι ναναι λογικη αλλα ετσι το βλεπω.
Αν πεις ομαδα του 9 και του 4 αντιστοιχα, ε δεν θελω μια ομαδα του 6,5.

-Ο Σάμαρης έκανε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο! Ποιος ασχολείται με τα λάθη του;

[SPOILER]-Ο Μόττα…[/SPOILER]

οταν ο μιτσελ τρωει 2 φορες το ιδιο τρικ με το ανεβασμα του Ιμπρα στο πρωτο δοκαρι και φωναζει Σιοβα ακουλουθησε τον=αδειαζει η περιοχη, νομιζω πως ειναι λαθος να αποδιδουμε στον Σαμαρη την ευθυνη και να καλυψει τη ΦΟΛΑ που δημιουργηθηκε και να πηδηξει και για το φαντασμα του Μετζανι. Επισης, ηταν φασεις που ο κατα τα αλλα πολυ αξιοπιστος μεχρι τωρα Ρομπερτο επρεπε να τις ειχε καθαρισει στο αψε σβησε.

Κατα τα αλλα, η πιτσιρικαρια που μαζεψαμε το καλοκαιρι γαμει και δερνει ασυστολα στα φιλικα του μπασκετ, μαζι με τον Μαντζαρη που επεστρεψε φαινομενικα δυνατοτερος και τον Ντανστον που πηδαει και τρωει τα στεφανια,δεν ξερω αν εχει ασχοληθει κανεις.

Παρότι θα μπορούσαμε να ενθουσιαστούμε που κερδίσαμε (σύμφωνα με δηλώσεις ενός sober ατόμου) 20 πόντους, μία ομάδα καλύτερη από εμάς, είναι πολύ νωρίς ακόμα. Η Ευρωλίγκα αργεί.

δε λεω μονο για σημερα, γενικα στα φιλικα δειχνουν πως δε φοβουνται να παρουν πρωτοβουλιες απεναντι σε ομαδες με πολυ πιο εμπειρους παιχτες στο επιπεδο της Α1 τουλαχιστον. Εννοειται πως μεσα στη χρονια αλλοι θα τραβηξουν το μεγαλυτερο κουπι, αλλα ειναι καλο να υπαρχουν απο πισω νεα παιδια που δε θα τρεμει το χερι τους οταν μπαινουν μεσα.

…θέλει πολύ δρόμο ακόμα η ομάδα μπάσκετ…καλάτα μέχρι τώρα δείγματα, αλλά αυτή η ομάδα, μετά τον Γενάρη, δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο:):!:

Λοιπόν πολλά είπαμε για το ματς με την Παρί, οπότε για να γελάσουμε λίγο όλοι παρέα, παραθέτω την παρακάτω επιστολή που δημοσιεύτηκε στην στήλη του Καρπετόπουλου στην SportDay:

Νοσταλγία Ντούσαν

Πήρα πολλές επιστολές στο karpetshow@yahoo.gr μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Παρί: πάντα οι ήττες δημιουργούν μουρμούρα και πάντα η μουρμούρα γίνεται αφορμή για προβληματισμούς. Από τις πολλές ξεχωρίζω μια του φίλου αναγνώστη Κυργιάκου Ζαχαρία. Μου γράφει μεταξύ άλλων:

«Την Τρίτη η Παρί προηγήθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα. Αυτό το κάνει συχνά εκτός έδρας η μεγάλη ομάδα κόντρα στις μικρές. Το κάνει ο Ολυμπιακός χρόνια τώρα εντός συνόρων. Το έκανε πέρυσι όλη τη χρονιά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Φέργκιουσον.

Ο Ολυμπιακoς είχε τρία μεγάλα προβλήματα:

1. Η άμυνα δεν ήταν ποτέ της συγκεντρωμένη, στιβαρή και σοβαρή. Ισως επειδή δεν είναι συνηθισμένη στο να πιέζεται. Από την πρώτη επίθεση της Παρί (μια μισο-επίθεση που έκανε πριν το 0-1) έβλεπες ότι με την επόμενη ευκαιρία θα φάει γκολ. Δεν είδα αρκετή συνεργασία και ομαδικότητα.
  1. Ομαδικότητα δεν έχει ούτε η επίθεση, αλλά αυτή ποτέ της δεν είχε στον Ολυμπιακό. Οι κινήσεις των παικτών χωρίς την μπάλα ποτέ δεν γίνονται για να εξυπηρετήσουν τον συμπαίκτη. Γίνονται με μοναδικό γνώμονα το “να ελευθερωθώ να βγω σε θέση για να σκοράρω εγώ”. Σημάδια της ίδια ασθένειας που δέρνει τον Ολυμπιακό από τον καιρό που ο Γκαλέτι με τον Ντιόγο συναγωνίζονταν ποιος θα βάλει τα περισσότερα τέρματα, χωρίς να τους ενδιαφέρει η πάσα, αλλά η αποθέωση της εξέδρας.
  1. Γενικά ο Ολυμπιακός είχε μια νοοτροπία του τύπου: “Ελα μωρέ, ποια Παρί; Τους έχουμε άνετα.” Και αυτό στην επανάληψη τιμωρήθηκε.

[B]Ισως σκέφτεσαι “να ένας νοσταλγός της εποχής του Μπάγεβιτς”, αλλά δεν είναι τον Μπάγεβιτς που νοσταλγώ. Είναι τη θέληση της ομάδας για διάκριση. Τη σοβαρότητα και συγκέντρωση σε κάθε στιγμή του αγώνα[/B]
».

To διαβάσατε όλοι έτσι? Νοσταλγία την ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ της εποχής Μπάγεβιτς :!:

Όσο να πεις, κάτι τέτοια μικρά συμβάντα είναι σοβαρές ενδείξεις για την ύπαρξη παράλληλων συμπάντων.

από το συμπαν του Μάριτς :stuck_out_tongue:

Δεν ξεχνώ τους ΤΟΝΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ που έδειξε η ομάδα στο Μόλντε.

…τι ‘‘παίρνει’’ ο τύπος:? 8O
:):!:

Μην ποσταρετε Καρπετ ρε παιδες.Αρκετη βλακεια εχουν δει τα ματια μας τοσες μερες.

Δεν σε καταλαβαίνω, έχεις κάποια αντιρρηση για την μυθική αυτοσυγκέντρωση που επεδείκνυε η ομάδα του Ντούσαν, ιδίως στα εκτός έδρας ματς και με αποκορύφωμα το Άνφιλντ?

Τι να πρωτοθυμηθω ! Ειναι τοσες πολλες οι στιγμες που πρεπει να βγει 12λογια.
Τζορτζ Μαρτιν και αρχιδιες.