Ο Κάμπελ με κάνει να νοσταλγώ τον Όσκαρ.
Αθλια εμφανιση ειδικα στο 2ο ημιχρονο. Παλι επεσε η αποδοση σε συγκριση με το 1ο ημιχρονο οπως και με την Παρι, αυτο ειναι προβλημα και πρεπει να διορθωθει το συντομοτερο. Στο 2ο σημερα ημασταν ανευροι, ανουσιοι και δεν απειλησαμε οσο επρεπε την εστια του Παναιτωλικου.
Μια και είπατε Όσκαρ, θυμάμαι που έφυγε και πήγε στη Βαγιαδολίδ και τα παστέλωνε άγρια πέρσι και τον αποθέωναν οι Ισπανοί, είδε κανείς το ματς της Μπενφίκα? Τα ελληνικά σάιτ γράφουν ο Φέισα ξανά κορυφαίος!
Το περίμενα ότι θα στράβωνε χθες, χάλια μαύρα. Και ο Μήτρογλου ανύπαρκτος και τα μαυράκια που μπήκαν λίγα πράγματα, ο Τσορι φάντασμα…τι να πω. Στα συν ο Μανωλάς και ο Ρομπέρτο. Αν είναι να αδειάζει τόσο πολυ η ομάδα μετά τα ευρωπαϊκά θα το κάνουμε ντερμπυ το πρωτάθλημα στο τέλος…
…κοίτα που τελικά τελειώνει ένα παιχνίδι χωρίς να έχει βάλει γκολ ο Ολυμπιακός8O…ή άλλαξαν οι κανονισμοί, ή ο διαιτητής εγκλημάτησε εναντίον του Ολυμπιακού, και κατά του Ελληνικού ποδοσφαιρου:p…έπρεπε να κρατήσει τα 4 λεπτά της καθυστέρησης χ4, μπας και βάλουμε γκολ#-o [-X
:):!:
Ο Τσορι παντως αν και τον πιστευα οταν ηρθε μεχρι στιγμης δεν με εχει πεισει σε κανενα παιχνιδι. Φαινεται οτι ξερει μπαλα αλλα εκτος του οτι ειναι αργος, κανει πολλες λαθος μεταβιβασεις και γενικα εχει πολυ χλιαρη συμπεριφορα στον αγωνιστικο χωρο. Μακαρι να ανεβει αλλα ετσι οπως ειναι τωρα δεν πρεπει να παιζει στην 11αδα. Και ο Μητρογλου χτες πολυ αρνητικος και ανευρος.
…όλη η ομάδα χθες έτσι ήταν…απλά ο Τσόρι, δεν έχει κάνει κανένα καλό παιχνίδι, και γενικά δεν έχει μπει στο κλίμα:):!:
http://www.eurohoops.net/el/2013/06/one-on-one-el/27380
Αν ισχυει το παρακατω, ο “πυρινος κοσμος” στο ΣΕΦ θα παθαινε εγκεφαλικο. Θα φερναμε δλδ τον παικταρα μεν αλλα ισπανικο ΣΙΧΑΜΑ δε να φορεσει τη φανελα με τον δαφνοστεφανωμενο?8O
Φανταζομαι αρθρα “αντικειμενικων” ρεπορτερ αμα φορουσε την ερυθρολευκη ο Χουαν Καρλος:lol:
[B]Θα σας πάω τώρα στον παραλίγο «ερυθρόλευκο» Ναβάρο, το καλοκαίρι του 2008![/B] Το ξέρετε; Ίσως και όχι! Ο «Λα Μπόμπα» αποφάσισε να φύγει από το ΝΒΑ μετά από μια πολύ καλή σεζόν, θα επέστρεφε σίγουρα στην Ευρώπη και τον Ιούλιο εκείνου του καλοκαιριού του έγινε μια πρόταση που τον εντυπωσίασε και ουσιαστικά τον «έψησε»! Ο Ναβάρο θα ερχόταν στον Ολυμπιακό με τριετές ή τετραετές συμβόλαιο και είχε συμφωνήσει να ταξιδέψει στην Αθήνα για να δει το περιβάλλον και τις καταστάσεις. Αλά? Τζος κατάσταση δηλαδή!
Οι Αγγελόπουλοι ήταν έτοιμοι για ένα άνευ προηγουμένου μπαμ, έχοντας ήδη κλείσει τον Παπαλουκά και τον Βούισιτς, αλλά το τεράστιο κόλπο το χάλασε ένας Ισπανός ατζέντης του παίκτη! Ο οποίος αποδείχτηκε πως είχε συμφωνία με τον τότε πρόεδρο του κλαμπ, Λαπόρτα για ρήτρα 10 εκατομμυρίων Ευρώ(!!!), σε περίπτωση που ο Ναβάρο γύριζε στην Ευρώπη, αλλά υπέγραφε σε άλλο σύλλογο και όχι στην Μπαρτσελόνα!
Ο Ναβάρο ήταν ένα από τα μεγάλα προεκλογικά ατού πριν τις εκλογές των μελών της Μπάρτσα το καλοκαίρι του 2008. Συναντήθηκε ο παίκτης με τον πρόεδρο, τον έπεισε να επιστρέψει στην ομάδα που ανδρώθηκε με το συμβόλαιο που «τρέχει» ακόμα και τώρα και ειπώθηκε πως αν δεν έβγαινε ο Λαπόρτα πάλι πρόεδρος, ο Ναβάρο θα μπορούσε να αψηφήσει την συμφωνία και να παίξει όπου θέλει! Ο Λαπόρτα βγήκε ξανά και μας στέρησε την ηδονή να τον έχουμε δικό μας στα καλύτερά του μπασκετικά χρόνια!
…’‘τι είχαμε τι χάσαμε…ψωλέω σε ξεχάσαμε’’:):!:
Παικταρα ο Ναβαρο βεβαια αν και αντιπαθητικος, η αγωνιστικη του αξια ειναι πολυ μεγαλη.
Ανατροπή και νίκη με Μπουντιβέλνικ στην πόλη…
Λεπτομέρειες κανείς; γαμώ τα λινκ μου μέσα…
όχι τίποτα νέο, απλά έτσι για να περάσει η ώρα.
Χάιλ Μίτσελ :!:
Αίμα - Τιμή - Ερυθρόλευκη Ψωλή :!:
14 (Σάμαρης) / 88 (Μπονγκ) :!:
Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα. Ξέρω ανθρώπους που παράτησαν το γήπεδο μετά απο 30 χρόνια απο την αηδία να βλέπουν μπράβο του Μαρινάκη να χτυπάει πιτσιρικά επειδή τόλμησε να αντιδράσει. Φασίστες μέσα στην 7 να τη λένε σε άλλον επειδή είχε ράστα. Εύχομαι και θέλω να πιστεύω οτι είναι μειοψηφία αλλά απο την άλλη φοβάμαι οτι όταν η λογική ξυπνήσει και αψηφήσει το no politica θα χυθεί και αίμα εκεί πέρα.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
Εμείς τα λέμε πρώτοι απ’ όλους εδώ και μήνες, αλλά όχι να μας τη λέει και ο κάθε τυχάρπαστος οπαδός του Αλαφούζου και του Μελισσανίδη, επειδή ανέβασε ένα δήθεν αντιφασιστικό πανό της πούτσας και κατά τ’ άλλα στήνει ενέδρες στην Αλεξάνδρας για να πετάξει πέτρες σε αυτοκίνητα με γονείς και παιδάκια που πάνε στο γήπεδο.
Οι μόνοι μάγκες είναι τα παόκια και ιδίως αυτοί οι 100 ή όσοι ήταν που έκαναν το ντου στα γραφεία.
Φάουλ…
Έχεις ένα πόιντ στο ότι κανείς δε μπορεί να σου κάνει μαθήματα “σωστής οπαδικής στάσης” (ό,τι σκατά κι αν σημαίνει αυτό), αλλά όπως εσύ έχεις κερδίσει το δικαίωμα να μη λέγεσαι “οπαδός του Μαρινάκη”, έτσι δεν είναι και ωραίο να υπονοείς ότι όποιος είναι ΠΑΟ ή ΑΕΚ είναι οπαδός του Αλαφούζου και του Μελισσανίδη. Και συγκεκριμένα: οι οπαδοί του ΠΑΟ, γενικά μιλώντας, νομίζω ότι έχουν αποδείξει ότι στην πλειοψηφία τους δεν είναι οπαδοί ούτε του Αλαφούζου ούτε κανενός άλλου πούστη (υπήρξε μια μαύρη περίοδος κατά την οποία πολλοί ήταν στην πράξη οπαδοί του Πατέρα και του Βγενόπουλου, αλλά έχω την αίσθηση ότι έχει τελειώσει οριστικά), οι δε της ΑΕΚ πιστεύω ότι δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη σχετικά με Μελισσανίδη. Τώρα μπορεί και να με διαψεύσει η ίδια η ιστορία, δεν ξέρω. Αλλά νομίζω ότι το άρθρο γενικά λέει τα πράγματα όπως είναι.
Έλα τώρα γράκχε, ας μην κοροϊδευόμαστε άλλο μεταξύ μας. Καλά τα πολιτικά/αντιφασιστικά πανό, αλλά είναι απλώς μια συμβολική εικόνα. Η πραγματικότητα λέει ότι αν πάνε και δίνουν τα ωραία τους λεφτά σε μια εταιρεία, της οποίας πρόεδρος είναι ο Αλαφούζος του ΣΚΑΙ (που είχε ρεπορτάζ “τον σκότωσε για το ποδόσφαιρο”, θυμίζω) ή ο Μελισσάνιδης των δεκάδων σκοτεινών διασυνδέσεων με τον υπόκοσμο (+ ένας εκ των δικηγόρων της οικογένειας υπήρξε και συνήγορος του Κασιδιάρη σε πρόσφατη δίκη), τότε όσα πανό και να σηκώσουν, οι πράξεις τους το αναιρούν άμεσα. ΟΚ, ας αρχίσουν τώρα οι γραφικότητες του τύπου “η Ομάδα είναι Ιδέα και πάνω από πρόσωπα”, που για διαφήμιση της NOVA καλές είναι βέβαια.
Τώρα για την εξίσωση “οπαδός ομάδας = οπαδός προέδρου”, προφανώς δεν αναφέρεται σε μεμονωμένους φιλάθλους αλλά στους οργανωμένους. Η μόνη αναγκαία συνθήκη για να ισχύει η εξίσωση είναι ο εκάστοτε πρόεδρος να κάνει τα χατίρια στους συνδέσμους. Ο Κόκκαλης και ο Μαρινάκης τα έκαναν, η Θ7 μαζί τους. Ο Πατέρας τα έκανε, η Θ13 μαζί του. Ο Τζίγγερ δεν τα έκανε, “ουουου τζίγγερ μουνί πούλα”. Ο Αλαφ ξέρει ότι δεν έχει την δυνατότητα να κάνει και πολλά, όμως μια χαρά στήριξη έχει εξασφαλίσει από τους “αντιμνημονιακούς/αντιφασίστες”. Ο Μελισσανίδης όλο και κάτι θα υποσχέθηκε πάλι ώστε από τη Θ21 να ξεκινήσει ο υποβιβασμός της ΑΕΚ πέρσι, που θα οδηγούσε στο να την αποκτήσει χωρίς χρέη.
Αλήθεια οι φίλοι του Παναθηναϊκού που γεμίζουν το ΟΑΚΑ ξέρουν ότι η ΒΙΑΝΕΞ είναι από τους χειρότερους εργοδότες στην πιάτσα? (και δεν αναφέρομαι στην απλή μαρξική ανάλυση “ο εργοδότης καρπώνεται την υπεραξία του εργαζόμενου”, αναφέρομαι σε ΚΑΚΟ εργοδότη). Αλλά ξέρω, “άλλο η ομάδα, άλλο ο πρόεδρος και η διοίκηση”, πράγμα που φυσικά δεν ισχύει για τους οπαδούς του ολυμπιακού αφού αυτοί είναι σίγουρα οπαδοί του μαρινάκη και ας είναι (ένα μέρος τους) οι μόνοι που έφυγαν από το γήπεδο μην αντέχοντας την ηθική κατάντια που αυτός έφερε στην ομάδα τους.
Σε όλα αυτά, πάντα υπάρχει και η εξήγηση: ?πάνω από όλα γιατί σε τόσο δύσκολες εποχές είναι παρών, δίνει πολλά λεφτά για την ομάδα, αγαπάει την ομάδα και παίρνει τα πρωταθλήματα που πρέπει να παίρνουμε κάθε χρόνο (κι ας γίνεται με οποιοδήποτε τρόπο?, νόμιμο, παράνομο, άδικο, δίκαιο, στο γήπεδο, εκτός γηπέδου δεν έχει σημασία).
Ο Κόκκαλης πρέπει να άφησε μεγάλο κόμπλεξ για να θεωρεί ο συγγραφέας πως το από πάνω αποδεικνύει την θέση του. :lol:
Ναι, αλλά μ’ αυτή τη λογική όποιος κάποτε έστω και μια φορά έχει δώσει λεφτά για να πάρει εισιτήριο σε αγώνα ποδοσφαίρου/μπάσκετ έχει μερίδιο συνενοχής σε οτιδήποτε έχει κάνει ο καπιταλιστής στον οποίο ανήκει η ομάδα την οποία ο οπαδός πήγε να δει. Και τραβώντας αυτή τη λογική στα άκρα, όποιος αγοράζει προϊόντα της Apple στηρίζει τη σύγχρονη δουλεία κτλ. κτλ. Είναι επικίνδυνη αυτή η λογική. Μου θυμίζει το γνωστό ηλίθιο που άκουγα για χρόνια και μπορεί να το χεις ακούσει κι εσύ: “αν δε θες να χουμε καπιταλισμό, τότε γιατί φοράς jeans/γενικά αμερικάνικα ρούχα, γιατί έχεις κινητό/υπολογιστή/τηλεόραση/οτιδήποτε έχει φτιαχτεί από καπιταλιστική επιχείρηση;”
Εν πάσει περιπτώσει επειδή ξέρω ότι θα μου απαντήσεις “μα εγώ αναφέρομαι σε πραγματικά ΚΑΚΟΥΣ καπιταλιστές”, ξεκαθαρίζω ότι δεν ασπάζομαι την αντίληψη ότι η “ατομική τιμωρία/μποϊκοτάζ” που κατευθύνεται προς μεμονωμένους καπιταλιστές έχει κάποια διέξοδο, μπορεί μεν να χρησιμοποιηθεί σε ορισμένες περιπτώσεις για συμβολικούς λόγους, ας πούμε, αλλά η άρση της δε χαρακτηρίζει συνολικά τη στάση του μεμονωμένου ατόμου/“πελάτη”.
Και εν πάσει περιπτώσει τα περί “οπαδών Μαρινάκη/Αλαφούζου/Μελισσανίδη/Σαββίδη/κτλ.” εσύ τα έβαλες στην κουβέντα, το θέμα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι άλλο. Ότι ο οπαδός στις σημερινές συνθήκες, ακόμα κι αν αντικειμενικά δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο παρά (είτε περιστασιακός, είτε συχνός) πελάτης του καπιταλιστή/ιδιοκτήτη αθλητικής ομάδας, έχει την επιλογή να διατηρεί, τουλάχιστον, την αξιοπρέπειά του απέναντι σε συμβάντα όπως το πρόσφατο. Και οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού, με τη στάση τους απέναντι σε δολοφονία δικού τους ανθρώπου (Πειραιώτη και γαύρου) από φασίστα, δυστυχώς την αξιοπρέπειά τους την έχουν χάσει με μηδενικές ελπίδες, αυτή τη στιγμή, να την επανακτήσουν. Και εσύ μπορεί να έχεις σώσει τη δική σου αξιοπρέπεια, και το ξέρω (αφού πλέον πατάς μόνο στο μπάσκετ του γαύρου), αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάζεσαι όταν κάποιος επισημαίνει πραγματικά γεγονότα και αρχίζεις τα “ναι, αλλά και οι άλλοι…”
Τα συνδεσμιακά του Ολυμπιακού δεν τα ξέρω και αν τους κλείσουν όλους το ίδιο μου κάνει. Όμως, το κείμενο που έγινε viral, κάνει πάρα πολλά λογικά άλματα και έχει μέσα πολλές αστήρικτες κατηγορίες που προσπαθεί να τις δικαιολογήσει πάνω σε φήμες/καταστάσεις που ίσχυαν πολύ πριν την άνοδο της Χ.Α. (π.χ. χρόνια Κόκκαλη) άρα δεν βλέπω το γιατί αυτές οι καταστάσεις να είναι και “γεννεσιουργές αιτίες” ενός αρκετά πιο πρόσφατου φαινομένου.
Ήταν αναμενόμενο πως θα γίνει viral, αφού μιλάει για ποδόσφαιρο, βάζει μέσα θεωρίες συνομωσίας και κράζει Μαρινάκη (κι άρα οπαδούς του Ολυμπιακού που δε “μιλούν” όπως το sxedio-b). Το κατά πόσο όμως ευθύνεται [U]και[/U] κάποιος σύλλογος/σύνδεσμος για την άνοδο της Χ.Α. το αφήνει εν τέλει αστήρικτη κατηγορία. Τίποτα άλλο από λάσπη. Και δεν είναι τόσο δύσκολο να απαντηθεί κάτι τέτοιο. Ένα απλό γκάλοπ ανάμεσα στους οργανωμένους οπαδούς μιας περιοχής και τους κατοίκους της περιοχής, θα δώσει αμέσως απάντηση για το αν κάποιος σύνδεσμος εμφανίζει “αυξημένο φασισμό”. Μια απλή στατιστική μελέτη μπορεί να κάνει το ίδιο και για οπαδούς. Για την ώρα όμως, ούτε καταγγελίες για στήριξη της Χ.Α. έχουν βγει προς τα έξω, ούτε ακούστηκε πουθενά π.χ. για Χ.Α. επιθέσεις που ξεκίνησαν από τα γραφεία των συνδέσμων. Εγώ δεν έχω δει κάποια κάποια τέτοια τάση στα γκάλοπ που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα, αλλά δεν επιμένω γιατί δεν έχω ανοίξει αθλητική εφημερίδα εδώ και 5 χρόνια.
Το Porto Leone δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που δεν πήρε θέση στην υπόθεση. Ούτε οι νύχτες πρεμιέρας έβγαλαν ανακοίνωση ή οι Έλληνες κυνηγοί ή η ελληνική μαθηματική εταιρεία. Το Ολυμπιακός-Καλαμαριά είναι μια μορφή διασκέδασης κι όχι πεδίο για άσκηση πολιτικής. Ας μη φτάσουμε στο άλλο άκρο και να λέμε πως κάποιος που είναι μέλος σε κάποιο σύλλογο με [U]μη πολιτική χρειά[/U], χάνει την αξιοπρέπεια του γιατί τα όργανα αυτού του συνδέσμου έμειναν πιστά στην υπόσχεση τους στα μέλη για τη non politica. Αν το Porto Leone το γυρίσει (ή το έχει ήδη γυρίσει) σε εκούσια στήριξη της Χ.Α., τότε προφανώς αλλάζει η κουβέντα και όσοι είναι στο Porto Leone, φαντάζομαι θα επανεξετάσουν την απόφαση τους.
[SPOILER]Μάλλον είναι η πρώτη μου φορά που λέω κάτι μη αρνητικό για οργανωμένους
[SPOILER]Αυτός που έγραψε την ανακοίνωση του Porto Leone, από chat την έστειλε; Δε σκέφτηκαν πως καλό θα ήταν ο γραμματέας τους να ξέρει ελληνικά; :lol:[/SPOILER][/SPOILER]