Ολυμπιακός

@ Γράκχος:

Μα εγώ δεν διαφωνώ μαζί σου σε όλα λες. Ούτε αρπάζομαι (αυτό έλειπε), απλώς σχολιάζω ένα ξεκάθαρα οπαδικό κείμενο που εκμεταλλεύεται τα πρόσφατα γεγονότα για να πει άλλη μια φορά “να ποιοι είναι οι ολυμπιακοί” (χρησιμοποιεί μάλιστα για ξεκάρφωμα μια απάντησης της κυριολεκτικά ανύπαρκτης -μιας και δεν υπάρχει πουθενά ως φυσικός σύνδεσμος, σελίδα στο fb είναι απ’ όσο ξέρω- Θ7 Εξαρχείων).

Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι το να μιλάνε κάποιοι άλλοι οργανωμένοι δήθεν “αντιφασίστες” για τους “φασίστες” γαύρους είναι η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο, για όλους τους λόγους που εξήγησα (για να μη βάλω και τη φώτο με το “ΙΜΙΑ '96 - ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ” από το περσινό ΠΑΟ-Πάνθραξ).

@ Κάρβου:

Οι σχέσεις υπάρχουν και από το Porto Leone και από αλλού. Υπήρχαν για χρόνια σε περιορισμένο και όχι σημαντικό βαθμό (όπως περιορισμένη ήταν και η επιρροή της Χρυσής Αυγής γενικότερα), αλλά από πέρσι υπάρχουν πλέον άπειρα περιστατικά. Το πιο εύκολο να σε πείσει είναι μια βόλτα γύρω από Καραϊσκάκη και ΣΕΦ για να τσεκάρεις τα νέα “συνθήματα” που έχουν γραφτεί στους τοίχους. Η “NO POLITICA” γραμμή χρησιμεύει μόνο ως “απάντηση” σε όσους εντός Ολυμπιακού και Θ7 αντιδρούν π.χ. στα πεσίματα εναντίον γαύρων αναρχικών σε στυλ “αφήστε μας με τα πολιτικά σας, εδώ είμαστε όλοι γαύροι”.

Δεκτόν. Όπως είπα δεν έχω κρατήσει επαφή με όλα αυτά. Ό,τι έγραψα το έγραψα με μόνη μου γνώση το κείμενο που έγινε viral και τις 2 ανακοινώσεις συνδέσμων. Αυτό που είχα δει εγώ και πρέπει να το είχα γράψει κι εδώ μέσα, είναι πως το ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ είναι πάντα γεμάτα όταν παίζουμε με τουρκικες ομάδες. Σε όποια φάση της Ευρωλίγκα κι αν είμαστε. Αυτό σίγουρα δεν είναι τυχαίο.

Μα δε νομίζω να ήταν επίθεση εναντίον ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ το άρθρο, δεν το εξέλαβα με τέτοια πρόθεση, ότι και καλά ο συντάκτης του είναι βάζελος ή ΑΕΚτζής που ήθελε “να την πει στους κωλόγαυρους”. :-k Πολιτική ανάλυση προσπαθεί να κάνει ο άνθρωπος, απλά επειδή είναι με τον Αλαβάνο (άρα, πολιτικά ΓΤΠ :!:), το κείμενο είναι ό,τι να ναι στο σκέλος των συμπερασμάτων και του “δια ταύτα”. Σε σχέση με τα γεγονότα και τις καταστάσεις όμως, δε νομίζω να κάνει κάπου λάθος. Ακόμα και σε σχέση με τη “Θ7 Εξαρχείων”, που λες ότι την αναφέρει “για ξεκάρφωμα”, το τονίζει ο ίδιος ότι δεν υπάρχει τέτοιος σύνδεσμος και ότι δεν υφίσταται στην ουσία “διαπάλη” στην εξέδρα του Ολυμπιακού. :-k Τέλος πάντων.

Τώρα, σε σχέση με τους “δικούς μας” φασίστες:

Για πολλά χρόνια ήταν μια μαύρη σελίδα, ένα όνειδος για τους περισσότερους από μας τους βάζελους. Αλλά δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι σε γενικές γραμμές οι φασίστες έχουν εκτοπιστεί από την εξέδρα του ΠΑΟ. Ε τι να πω, εμένα αυτό με κάνει να αισθάνομαι κάπως καλύτερα, ακόμα κι αν πολιτικά δε σημαίνει και πολλά πράγματα.

Φαγαμε γκολ απο τον Φωκικο :lol3::lol3: Γεια σου ρε Χολεμπας με τις αμυναρες σου!!!

α οχι απο την πλευρα του Παπαζογλου ηταν

…εντάξει βάλαμε και τέταρτο:roll:…ρολάρει η ομάδα:):!:

ανατριχιαστικος Μετζανι

Δευτερα 14 Οκτώβρη η πρεμιερα με παο…

Πάμε όλοι για ντόπιγκ κοντρόλ σιγά σιγά…

…πάω να φέρω τις μπύρες:p :slight_smile: :!:

φέρνω λουκάνικα και πανσέτες

Κάποιος ψησταριά και κάρβουνα…:stuck_out_tongue:

Εγώ φέρνω στομάχι :stuck_out_tongue:

[SPOILER]Τι στομάχι δηλαδή, σαν το σάκο του Άη-Βασίλη είναι :p[/SPOILER]

Εκεινα τα αποτελεσματα αραγε τι εγιναν? Δεν εβγαλαν το επιθυμητο αποτελεσμα ε? Που ειναι εκεινο το αρχιδι ο Χιος να του βαλουμε καμια ομπρελα στον κωλο και να την ανοιξουμε μπας και μας πει ποιος τον εβαλε να γραψει το “αποκαλυπτικο αρθρο”?

Αντε μαγκες ας χαρουμε την Ευρωλιγκα οπου κι αν φτασουμε, γιατι στην Ελλαδα ειτε καλοι ειμαστε, ειτε κακοι ενα και το αυτο, ηδη εδειξε τις προθεσεις του το σιχαμα στην κληρωση κι απο κατω γελακια κτλ… Θα προσπαθησω να μην ασχοληθω φετος με το τι θα γινει στην Ελλαδα, ακομα κι αν ερθει το συμπαν αναποδα

Ραντεβου 18 Οκτωβρη στο ΣΕΦ με Μαλαγα

32-50 στο ημίχρονο με Εφές λέει.

Επειδή το χαζεύω λίγο ένα έχω να πω. Τον Law και τα μάτια μας.

Tα εχω πει ο γέροντας για τον Αcie IV, υπερπολύτιμος. Όποιος διαφωνεί, ας δει το Γιαταμπαρέ…
78-83 δυσκολευτήκαμε λίιγο στο τέλος, αυτοί γύρισαν από το -20

Κανονικά μετά τη στημένη κλήρωση και τα γελάκια του πρεζάκια θα έπρεπε να κατεβάσουμε το εφηβικό στο ματς με τον Πάο. Άντε άντε να ξεκινήσει ευρωλίγκα να δούμε λίγο μπασκετάκι να γουστάρουμε :slight_smile:

…να βρούμε κάποιον να φέρει και ουροδόχο κύστη, και το περάσαμε το τεστ:lol: :slight_smile: :!:

Ασχημο τέλος είχαν οι πολιτικές τοποθετήσεις του πρώην άσου του Ολυμπιακού Φράν Γέστε που συνελήφθη στην Ισπανία όταν, πάνω σε μία πολιτική συζήτηση, έχασε τον έλεγχο και άρχισε να φωνάζει συνθήματα υπέρ της αυτονομιστικής οργάνωσης των Βάσκων και κατά της Ισπανίας. Ο Γέστε βρέθηκε στην Παμπλόνα για να παρακολουθήσει ένα φεστιβάλ, κατέληξε όμως κρατητήριο της πόλης αφού σύφωνα με τον Ισπανικό τύπο φώναζε: «Πουτ? Ισπανία, ζήτω η ΕΤΑ» και «Πουτ? Ισπανία, ζήτω η Χώρα των Βάσκων». Γρονθοκοπήθηκε απο άγνωστο ενω στην κατοχή του βρέθηκαν “ἁπαγορευμένες ουσίες”.
toportal.gr

…απόψε με Μπεσίκτας, στο φιλικό τουρνουά…στο πρώτο δεκάλεπτο, καλάθι-καλάθι πάει:):!:

Πανεξυπνη η αμυνα στο 85-86, πηραμε τη μπαλα το χλατσωσε και ο λοτζεσκι που πηρε καποιες πολυ αρχιδατες επιθεσεις εκτος απο αυτη και τσακ :slight_smile:

http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/o_masanto_me_koystoumi_kai_vatraxopedila.2430636.html