Ολυμπιακός

τι ναρκωτικά παίρνει ο αμυντικός σας?

*και οπως ειπε ο ΘΕΟΣ γκαλιτσιος, το χάσανε

Υπαρχει κανενα stream της προκοπης?Στην tv εχει καμια 10αρια δευτερολεπτα καθυστερηση ο ηχος και μου εχει σπασει τα @@@@@@@!!!

μπες livegoal.tv και διάλεξε

Thanx ρε!!!

οι παίχτες του βελγιου δεν μπορούν να πετύχουν ουτε ελέφαντα απο τα 3 μέτρα

γελάω

αθλιος ο ολυμπιακος, αλλα απο την αλλη τοσα χρονια δε θυμαμαι να εχει κερδισει ουτε ενα ματς που ηταν χειροτερος. αντε καιρος ηταν

παμε μητρογλου. ο ραουλ ειναι κοντά :lol:
σε εχω και στο φαντασι. φακ γιεα!

*τον τερματζη σας απο που τον πήρατε??

Από Ατλέτικο, καλά παίζει αλλά δεν μπλοκάρει. Με τόσο κακή άμυνα Εμείς απορώ πάντως πως νικάμε, μπράβο ρε μητρογλα!

και γενικά με τις γροθιές απομακρύνει προς τα κάτω συνεχεια. αλλά έχει κάνει μερικά καλά. ωραίος

Ρε δεν γινονται αυτα χατ τρικ ο Μητρογλας!!!

[SIZE=“4”][B]ΤΙ ΕΒΑΛΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΘΕΟ?!!![/B][/SIZE] 8O

ΤΙ γκολαρα έβαλε γαμω τη τρελα μου!!!

Εάν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής στη γη που χαίρεται μόνο να παίζει μπάλα και όλους τους άλλους να τους έχει γραμμένους στα παπάρια του είναι αυτός είναι ο Μητρογκόλ της καρδιάς μας.

Κατα τ’αλλα δεν χρειάζεται να τελειώσει το ματς για να πουμε πως ο Μίτσελ σκέφτηκε σωστά να παίξει στην κόντρα με δύο-τρεις μπαλιές, αλλά φυσικά επειδή δεν μπορεί να τα κάνει όλα σωστά έβαλε 4 επιθετικούς και έκοψε την ομάδα στην μέση. Πραγματικά δεν υπήρχαμε και από απλή τύχη και μόνο δεν μαζεψαμε αρκετά μέχρι το δεύτερο γκολ…

Για την άμυνα το έχω ξαναπεί πως είναι ότι χειρότερο έχω δει εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

We’lltake it of course :stuck_out_tongue:

Τον μπονγκ πάντως που τον έχω δει σε 2 τσου λου ματς, καλύτερο του χολέβα δεν τον έχω…

Μόνο και μόνο το χαμόγελο του κάγκουρα στο τρίτο γκολ τα λέει όλα…το γουστάρει και μπράβο του…
Πείτε με ρατσιστή και κουκλουξκλανιάρη, αλλά αυτός ο Μπογκ και ο άλλος ο Ντίγκας τι ακριβώς κάνουν δεν καταλαβαίνω…ο Ιέρο θα ήταν καλύτερος ακόμα και σήμερα από δαύτους…
Καλοί δεν είμασταν, αλλά αύριο το πρωί αυτό δεν θα το θυμάται κανείς…

Αυριο σχολιο για το ματς.
Σημερα μονο Μητρογλυκερινη !

ΝΑΙ ΡΕ ΚΩΤΣΟ ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ!!! Shotgun!!! Τέλος.-

Μήτρογλου, Ρομπέρτο, Μανιάτης μακράν κορυφαίοι. Θετικοί οι Εντινγκά, Μπονγκ, Σαβιόλα, Μανωλάς και όσο χρειάστηκε και ο Φουστέρ. Μέτριοι Σιόβας και Βάις, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι δεν βλεπόταν. Κάκιστοι ο Σάμαρης που αν συνεχίσει ενέργειες σαν το πέναλτι θα εφεύρει τον φράση “κοίτα σαμαριά που έκανε ο μάλάκας” και ο Ολαϊτάν.

Χειρότερος όλων ο Μίτσελ που κατέβασε την πιο τρύπια άμυνα που έχω δεί (δεδομένης και της μικρής δυναμικότητας του αντιπάλου) από το Μόλντε και έπειτα.

δεν ειναι μονο η αμυνα ετσι απλα λογω πχ του αμυντικου διδυμου, αφου αυτη τη στιγμη δεν εχεις και καλυτερους. ειναι και το συστημα που δεν ηταν σωστο. γιατι οκ κερδισαμε μεν 3-0 αλλα ποσα χασανε οι αλλοι. η παρι δεν χαριστηκε και εβαλε 4.
δεν θα τα βγαζει ολα ο ρομπερτος ο οποιος μαζι με μητρογλου ηταν οι καλυτεροι.
ο σαμαρης οντως εκανε μαλακια στο πεναλτυ και γενικα δεν ηταν καλος, εχει φοντα αλλα θελει δουλεια ακομα.
επιμενω οτι με ενα 4-5-1 (με φουστερ αντι σαβιολα) θα ηταν πιο σωστα να κατεβαιναμε,αλλα τωρα αφου νικησαμε δεν βαριεσαι, ας πανηγυρισουμε και μεις. αλλες φορες ημασταν εμεις στη θεση της αντερλεχτ χανοντας τα αχαστα.