…λέτε απόψε να δούμε καλή μπαλίτσα?..οι δυο καλύτερες ομάδες αυτή την εποχή στην Ελλάδα παίζουνε, γιατί όχι…πάντως εγώ όπως και νά’χει βλέπω Χ:):!:
Και εγω Χ το βλεπω
εγω βλεπω δυκολη νικη με γκολ του μητρογλα. τεσπα, στο μπασκετ ο Σιμμονς μενει εξω 6 εβδομαδες γμτ. αντε παλι μετα να προσαρμοστει που ακομα δεν το εχει καταφερει καλα καλα.
Άντε μήπως πάρουμε κανένα σοβαρό ψηλό.
Kι o Σλουκας χανει το παιχνιδι με τους Πολωνους σιγουρα και μετα βλεπουμε
…δεν νομίζω να τον αλλάξει, τον Σίμονς, γιατί όταν επιστρέψει, θά’χουμε πάλι έναν Αμερικάνο μόνο για Ευρωλίγκα, και αυτό ποτέ δεν μας βγήκε σε καλό:):!:
ακομα δεν εχει παιξει οπως πρεπει, αλλα μην κρινουμε τοσο γρηγορα. δεν προσαρμοζονται ολοι γρηγορα. νομιζω κρινουμε περισσοτερο λογω Ντανστον και Λοτζεσκι.
ο σιμμονς παιζει με κοινοτικο διαβατηριο νομιζω, οχι σαν αμερικανος.
Επειδή δεν τα παρακολουθώ πολύ τα πράγματα, στον ΠΑΟΚ έχουμε δώσει κανέναν δανεικό?
…μαρέσει που πίστευα ότι θά’ρθει Χ#-o…περίμενα πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα, κιέναν πιο δραστήριο και μαχητικό ΠΑΟΚ, κιεδώ έχουμε περίπατο…και Καμπελιάδα:p :!:
Χτες τελειωσαν τα ψεματα και φανηκε η τεραστια διαφορα δυναμικοτητας του Ολυμπικου με τον βασικο του ανταγωνιστη για τον τιτλο… Οταν σε ντερμπυ κορυφης ριχνεις ευκολα 4 μπαλακια αυτο λεει πολλα. Εκπληκτικος Καμπελ χτες, στην καλη του μερα δεν πιανεται και εχει και μεγαλυτερη διαρκεια στο παιχνιδι του απο τον Βαις που σε πολλα ματς βγαζει ματια στο πρωτο ημιχρονο και στο δευτερο ειναι αορατος. Πολυ καλη η ομαδα επαιξε ωραια μπαλα χωρις να πιεστει ιδιαιτερα και τελειωσε μια υπεροχη εβδομαδα με 3 νικες σε 3 σημαντικα ματς. Ο Μιτσελ κλεινει στοματα και οπως φαινεται το απολαμβανει και ο ιδιος αυτο που ζει.
Καλός αυτός ο Καμπελ αλλά δεν είναι και Φετφατζίδης :lol: #-o :lol3:
Γιατί το λες, αφού και ο Φέτφα στα εύκολα ματς μια χαρά έπαιζε.
Μπα ούτε γι αυτά δεν έκανε…
με τη διαφορα ομως οτι ο καμπελ θα φυγει το καλοκαιρι και δεν θα παρουμε φραγκο, με τον φετφα κατι πηραμε ε? …
Λεπτομέρειες…μήπως θα μπουν στις τσέπες μας;
Ο Φετφατζιδης ειχε πολλα προσοντα, οι κινησεις του μεσα στο γηπεδο ηταν κινησεις μεγαλου παικτη, αλλα κατι στραβωσε και θα φανει απο την συνεχεια της καριερας του αν ειναι αποκλειστικα δικη του ευθυνη ή και των εκαστοτε προπονητων.
…θά’χουμε να λέμε ότι φόρεσε την φανέλα μας:roll:…πάντως αν δεν χωράει του χρόνου στην Άρσεναλ, γιατί να μην συνεχιστεί ο μέχρι στιγμής επιτυχημένος δανεισμός?:):!:
μου αρεσε πολυ αυτος ο παιχτης…
οπως και ο κριστενσεν φυσικα
…και οι δυο σπουδαίοι κυνηγοί…αλλά ήρθαν σε λάθος εποχή για τον Ολυμπιακό…τους θυμάμαι και τους δυό, ιδιαίτερα τον Δανό, με τι πάθος έπαιζαν…τον Γιουσκόβιακ δε, δεν τον τροφοδοτούσαν καθόλου…και έτσι είχε ξενερώσει τελείως:):!:
τι ήταν αυτό πάλι σήμερα;
Ακόμα και οι εκπαιδευμενοι καρδιακοί θα ραγίσουν…