Διασκεδαστικό το ματς, ό,τι έπρεπε για γήπεδο, αλλά η σοβαρότητα αγνοείται από την ομάδα και αγνοείται συστηματικά μετά το ματς με την Γαλατά. Με Μπάγερν, Σιένα, ΠΑΟΚ ήμασταν εξίσου απαράδεκτοι.
Είπαμε χρειάζεται μια ήττα μάλλον. Τεσπα θα δούμε στη συνέχεια, όντως θέλει πιο πολύ σοβαρότητα.
…όντως θα ήταν μια χρήσιμη ήττα…και θα ήταν και δίκαιη νίκη για τους Πολωνούς
…μόνο στα τελευταία τρία λεπτά παίξαμε:-k
:):!:
Η αγαπημενη τρολομαδα που ξερουμε και αγαπαμε. Με το πάσο της.
Αν ηταν κρισιμο το παιχνιδι θα ειχα πεθανει στο γηπεδο. Αποψε απλως το ειχαμε ριξει στον χαβαλε με τον φιλο που παμε καθε φορα και στο τελος μας ειχε πιασει νευρικο γελιο.
Ενας αθλιος Σπανουλης, που θυμηθηκε να παιξει 2-3 λεπτα πριν τη ληξη, ενας Dunston που ξεκινησε με 3-4 ταπες αλλα εν τελει εγινε γιο-γιο απο τους αντιπαλους ψηλους και γενικα μια νωχελικοτητα εκνευριστικη
Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕΚ-ΤΟΙ, κριμα για τους Πολωνους, ειλικρινα τους λυπηθηκα. Επειγοντως μια γερη “σφαλιαρα” να σφιξουν λιγο οι κωλοι
YΓ. Μετα Καραισκακη περασαμε καλυτερα
αα καλα, μας χαλαει κ ο ντανστον τωρα
O Dunston επαιξε 32 λεπτα νομιζω,του εβγαλε τη γλωσσα ο Μπαρτζωκας,δε φερει ευθυνη που πεθανε στο τελος.
Οσο για το Σπανουλη σιγουρα σημερα ηταν πολυ καλυτερος απο προηγουμενα ματς,αθλιο θα τον ελεγα με Σιενα και Μπαγερν,τωρα με 18 ποντους και 9 ασσιστ δεν ηταν κακος.
Πετούσαν χαρταετό χτες στην άμυνα, τέτοιες εμφανίσεις είναι πραγματικά απαράδεκτες και πρέπει να πέσει χοντρό χέρι σε κάποιους. Δεν είναι απλά ματς που [I]“δε μας βγήκε και είμαστε ανέτοιμοι και η ομάδα θα ρολάρει”[/I]. Δε γίνεται μια κάποια Ζιέλονα να σου κάνει 59 δίποντα και 70 σουτ συνολικά. Κάνε φάουλ στην τελική, εδώ είχαν μόλις 2/3 βολές και ο τάπας ο 1.72 που είχαν έφτανε για πλάκα στο λέη απ.
Δεν ειπα οτι μας χαλαει, απλως για πρωτη (αντε δευτερη) φορα παρατηρησα τον Dunston φετος να του δημιουργει μεγαλο προβλημα ο αντιπαλος ψηλος. Δεν του προσαπτω ομως ελλειψη θελησης, απλως δεν του βγηκε το αμυντικο παιχνιδι.
Κατα τ’αλλα πολυ ασκοπη κυκλοφορια της μπαλας στα 3/4 του παιχνιδιου (μας αποσυντονισε λιγο και η συνεχης ζωνη των Πολωνων) με ελαχιστους παικτες να παιρνουν μια καλη πρωτοβουλια στην επιθεση (επρεπε να φτασει στα ορια το παιχνιδι πχ για να παρει επιθετικες πρωτοβουλιες της προκοπης ο Σπανουλης) και στην αμυνα να μας σκοτωνουν με mismatches. Πχ εβγαινε ο κοντος συνεχεια ζευγαρι με Πριντεζη στην αμυνα και οπως ηταν φυσικο του εκανε ενα drive και ειτε εφτανε μεχρι το τελος ειτε την εδινε στον ψηλο τους οταν εβγαινε για βοηθεια ο δικος μας
Δεν είδα το ματς χτες, αλλά για τις ίδιες αμυντικές δυσλειτουργίες μίλαγα και εγώ μετά το ματς με την Μπάγερν και υπήρχαν και στην Τουρκία.
Είναι παρατηρημένο πως μας χτυπάνε με drive και γενικά μέσα στη ρακέτα. Θα το βρει ο Μπαρτζω το πρόβλημα πιστεύω, αλλά θέλει προσοχή.
Τσεκαρω πριν την τελευταια φαση οπου μας εμεναν 0.9 αλλα τελικα με αποφαση των διαιτητων γυρναει το χρονομετρο στο 1.6. Εχω δει το βιντεο καμια δεκαρια φορες και δεν μπορω να καταλαβω γιατι μας εδωσαν αυτα τα +0.7 επιπλεον:-s. Το χρονομετρο σωστα αρχιζει να μετραει με το που υπαρχει η επαφη του παικτη της Ζιελονα Γκορα με την μπαλα και (αν δεν λεω καμια χοντραδα) σταματαει επισης σωστα οταν σκαει η μπαλα εκτος γηπεδου στο 0.9 αντε 1.0… Αν παγωσετε το βιντεο την ωρα που δειχνει 1.6 το χρονομετρο πανω απο την μπασκετα η μπαλα ειναι ακομα σε καθοδικη πορεια… wtf?:dunno:
ΥΓ. Ασχολιαστη η προσπαθεια για alley oop buzzer-beater ενω μενουν 2.4…[-X
οντως
αλλα και παλι στο 1.1’’ εχει φυγει η μπαλα απο τα χερια του μαντζαρη
E, και εκτός χρόνου να ήταν δεν πειράζει, υπάρχει πλέον το δεδικασμένο του περσινού με Σιένα οπότε όλα καλά.
Ηθελα και εγω ρε γαμωτο να ειμαι στο μπασκετ και στα καπακια Καραϊσκακη, αλλα δεν προλαβαινε ο κολλητος μου λογω δουλειας το μπασκετ και ειδαμε απο το 3ο δεκαλεπτο και μετα σε μια καφετερια και μετα πηγαμε γηπεδο στην Εθνικη. Ενταξει αυτη η ομαδα σε κανει καρδιακο κανονικα. Απο δικα μας λαθη κανουμε καθε παιχνιδι ντερμπι… Το θετικο του αγωνα βεβαια ειναι οτι η ομαδα δειχνει οτι εχει χαρακτηρα και δεν χανει ευκολα.
[B]Ντόρσι: “Είχα προτάσεις από Μιλάνο, Ολυμπιακό”[/B]
Μεταξύ αυτών που επισήμανε ήταν και ότι “το καλοκαίρι είχα προτάσεις από το Μιλάνο, τον Ολυμπιακό και το ΝΒΑ, αλλά όταν προέκυψε η Μπαρτσελόνα, ομάδα που με ήθελε και ένα χρόνο νωρίτερα και μου το είχε δείξει με κάθε τρόπο, δεν είχα κάτι άλλο να σκεφτώ. Με έκαναν να αισθάνομαι αγαπητός”.
Η αυτός λέει ψέμματα, ή οι δικοί μας είναι τόσο αδαείς και πήγαν να επιχειρήσουν να τον ξαναφέρουν:lol:
Παίζει καλά πάντως στην Μπαρτσελόνα και φυσικά θα ήταν πολύτιμος και σε εμάς αγωνιστικά, αλλά μετά τα περσινά με ποια λογική τον ξαναπροσεγγίζεις?:-k (αν ισχυει…)
…μάλλον αυτός λέει ψέμματα:):!:
Στο καλο και να μας γραφει. Αυτός μίλαγε με τη μανα του τρεις ώρες, ζητώντας τη γνώμη της ποιο κινητό να αγοράσει. Αν πήγαμε να τον ξαναπάρουμε, είμαστε πιο βλάκες από δαύτον…
Ελαφρύ διάστρεμμα ο Πρίντεζης, μάλλον παίζει μεθαύριο…
…πάλι καλά…γλύτωσε τα χειρότερα και ο Σιόβας…όλα οκ:):!:
Με αφορμή το ματς κόντρα στην Πάρι , Ρίχτε μια ματιά σε γνωστό αθλητικό σάιτ που έχει αφιέρωμα Ζλάταν ! Είναι θεός ο τύπος . Λέω μονο ένα … " ο ροναλντο είναι πολυ τυχερό αγόρι . Παντα είναι στην πρωτη θέση οταν ο Μεσσι πέρνει τα βραβεία !! Χαχαχαχαχα θεός .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μα τι σκατά γίνεται, αφήνω το ματς στο 18’, να χάνουμε 46-36 παίζοντας την πιο άθλια άμυνα που έχω δει ποτέ μου και πάω πραημόρδιαλ και λίγο πριν μπω στο φαζζ ρίχνω μια ματιά σε διπλανό σουβλατζίδικο και είναι 72-80 ένα λεπτό πριν το τέλος. :dunno:
Αλλά απ’ ότι βλέπω, πάλι ψόφησε ο Ντάνστον παίζοντας 33 λεπτά γιατί ο Μπέγκιτς στο πεντάλεπτο που μπήκε μέσα έμοιαζε με παίκτη που ακόμα και ο τωρινός Λάζος θα τον είχε για πρωινό…