Ολυμπιακός

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΝΙΚΟΛΑ???

[SPOILER] Αγαπαμε Δαβιδ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ[/SPOILER]

Kαι κίνηση για Καββαδά λέει…
Πέρα από την όποια αξία του παίκτη, έχει λογική, αν γίνει…

Aπαραδεκτος μπασκετικα παικτης, αλλα οντως εχει καποια λογικη τυχον αποκτηση του αυτην την στιγμη.

Αν αποκτηθει εχει τα φοντα να σπασει το ρεκορ αντιαθλητικων φαουλ σε φασεις εκτος αιφνιδιασμου. Ενταξει χρειαζονται και αυτοι, πχ γιγαντας Brian Cardinal με Dallas τη χρονια του πρωταθληματος:p

αρα τι? ελπιζουμε να τονν αρπαξει ο τρακης?? :stuck_out_tongue:
νομιζω θα περιμενουν πρωτα τον σιμονς κ μετα. εκτος κι αν τον θελουν αντι του μαυροειδη.

Τι Καββαδάς γαμώ το κέρατο, φέρτε ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΡΙ επιτέλους :!:

Τεραστιος

Μεγαλη λατρεια ο “Lucky Luke” Eddie, ηταν απολαυση να τον βλεπεις, θυμαμαι με ειχε κανει να αγαπησω το μπασκετ, απο τους πρωτους παικτες που αγαπησα πολυ…

Ο Καββαδας ως εναλλακτικη λυση προσωπικα δεν μου φαινεται τοσο χαλια.

Πάλι πρόβλημα ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Κρίμα για το παιδί. Ζητάει και αποδέσμευση από την Βαγιαδολίδ…

Πιθανή κίνηση απόκτησης του Καββαδά την εκλαμβάνω μόνο ως τρολάρισμα στις αντίπαλες ομάδες από τους αφούς και τον κόουτς Μπι. Σου λένε και με το δίκιο τους οι άνθρωποι, ότι αφού κατέκτησαν την ευρωλίγκα την πρώτη φορά με έναν ψηλό του 1,98 και τη δεύτερη με τον κοιμησμένο τον Πάουελ, γιατί να μην δοκιμάσουν και με έναν που να συνδυάζει τα χαρακτηριστικά των δύο προηγούμενων περιπτώσεων έτσι για να έχει μεγαλύτερη πλάκα. :-k
Δυσκολεύουν το λέβελ και αυξάνουν την αξία της μελλοντικής επιτυχίας. Να ρε η λογική της μεταγραφής…

Λίγη από τη μπασκετική διάνοια του Καββαδά μπορείτε να απολαύσετε στο βίντεο του αγώνα της εθνικής με την Ισπανία από το πρόσφατο ευρωμπάσκετ, όλη η μαγεία βρίσκεται από το 1:05:50 μέχρι το 1:10:25.

Ο Μπαρτζω ειπε παντως πως η αποκτηση Καββαδα,σχετιζεται με ην αδυναμια του Μαυροειδη να επιστρεψει και οχι με το Σιμονς.Αν ο Σιμμονς δεν επιστρεψει καλα,τοτε θα κοιταξουμε την αγορα ειπε.Οποτε,δε χανονται ολες οι ελπιδες.

Μην ανησυχείτε παιδιά. Εδώ είμαστε μεις. Σας ξαλαφρώνουμε πάλι στο πολύ χαλαρό.

“Έλα Άρτζι”.
“Έλα πρόεδρε”.
“Σ’ έφτιαξα πάλι ε”.
“Τι, μεταγραφή;”
“Αμέεεε”.
“Μπράβο ρε πρόεδρε, μπράβο. Και, τι καλό μου πήρες;”
“Τον Καββαδά. You’re welcome”.
“Εεεε… ποιόν;”
“Έλα ρε, τον Καββαδά. Εκείνον του Πανιωνίου; Που τον θέλανε κι οι άλλοι; Τους έκανα τη μούρη κρέας πάλι!”
"…"
“Ακόμα δεν άκουσα ευχαριστώ Άρτζι”.
"Ευχαριστώ πρόεδρε, ευχαριστώ.

[SIZE=1]Όχι ρε πούστη μου πάλι τα ίδια…[/SIZE]"

:lol::lol:
και εξωφυλλο πρασινης επος !!

…να ελπίζω απόψε σε μια ματσάρα, απ’την Ολυμπιακάρα, και απ’την αγαπημένη μου Ευρωπαική ομάδα, την Παρί, και ας κερδίσει ο τσούκου-τσουκούτερος:p :slight_smile: :!:

εγω θα μαι γηπεδο κοριτσια

αν δειτε στο βιντεο εναν τυπα που θα φαινεται πολυ γαματος θα μαι εγω

…άντε πάμε γερά, και ότι βγει:):!:

Ο Μπονγκ είναι μια αηδία. Για πέταμα

εδιτ: ok εβγαλε μια σέντρα :stuck_out_tongue:

Άμα Δεν προσέχεις αυτά παθαίνεις. Μήτρογλου κακός σήμερα, ο,μανιάτης επίσης. Δύο ασίστ τις έδωσε στους γάλλους! Χαχα. Τεσπα νίκη με Άντερλεχτ τώρα.

Βασικα με το γκολ του Καβανι και το 3ο της Μπενφικα επηλθε ισορροπια στο ποδοσφαιρικο συμπαν. Θα ηταν αστειο σε 2 σερι ενενηνταλεπτα να εχει σκοραρει ο Μανωλας (το ενα με οφσαιντ), να μην εχει φαει ουτε ενα η ομαδα εξαιτιας του και να περνουσαμε.

Οπως και να 'χει η τυχη ειναι στα χερια του Ολυμπιακου οπως ηταν και πριν το παιχνιδι στο Παρισι. Αν χαθει η προκριση μεσα στο Καραισκακη με την Αντερλεχτ, ε ας μην συνεχισουν καν στο Europa

Εχεις μια Παρι που κωλοβαραει σε ολο το ματς και δεν κανεις τιποτα…
Πολυ μετριο παιχνιδι απο τη μερια μας εως κακο θα ελεγα.Οι αλλοι 5 επιθεσεις κανανε και βαλανε 2 γκολ.
Ολο το δευτερο ημιχρονο ηταν σαν να εβλεπα κανα 5 επι 5 μεταξυ παλαιμαχων.

Απο δημιουργια πασχουμε παρα πολυ παντως απεναντι σε αμυνες που ξερουν να κανουν τα βασικα περα απο το ταμπουρι των εν Ελλαδι αντιπαλων μας.

ηπια το περισσοτερο κρασι που εχω πιειστην ζωη μου για να βγα,ω το ματς