Δεν φαίνεται καθόλου.
Το ιντερσίτι έπεσε σε μπλόκο γαμώ την πουτάνα τη ζωή…τραγικότατες οι τοποθετήσεις του Μπονγκ, τον έκανε ό,τι ήθελε ο Φαν Ντερ Βιλ (πχ πρώτο γκολ)…δεν πειράζει μωρή αρρώστια…
Αυτός ο Weiss πολύ ψυχραιμία ρε… Τον είχαν ξεσκίσει στη μπουνιά… Λίγο προς το τέλος τα πήρε και με το δίκιο του…
Και ο τερματοφύλακάς σας σας γλίτωσε μερικές γκολάρες… Κρίμα πάντως… Στο '89…
Ο Βάις είναι να του βάλεις κοστούμι να κάνει τον όμορφο. Ο τύπος που 'χει γίνει ποδοσφαιριστής για να βγάλει γκόμενα τοπ μόντελ και να αγοράσει Λαμποργκίνι. Πάγκο και πίεση μέχρι να του διαλυθεί το νευρικό σύστημα και να μπει μέσα να παίξει σοβαρή μπάλα και όχι τσαλίμια και πιρουέτες για να δείξει πόσο “γαμάω” είμαι. Δεν έχει τον Χουχούμη αντίπαλο…
Κριμα ρε γαμωτο, παιξαμε πολυ καλα και αξιζαμε την ισοπαλια και μπορουσαμε ακομα και διπλο… Μπραβο τους παντως που επαιξαν την Παρι στα ισια.
σήμερα μου φάνηκε καλά στημένος ο ολυμπιακός.στο πρώτο ημίχρονο παρά το γκόλ που έφαγε τις όποιες καθαρές ευκαιρίες που υπήρχαν στο μάτς τις έκανε ο γαύρος.
το 2ο ημίχρονο ξεκινάει και ο ολυμπιακός είναι με παίκτη παραπάνω ισοφαρίζει στο 80 και μετά αντί να πιέσει (δεδομένου οτι είχε και παίκτη παραπάνω) και άλλο για να βάλει και δεύτερο γκόλ κράταγε μπάλα για να κρατήσει την ισοπαλία.εκεί μετά το ευχαριστήθηκα που έφαγε ο γαύρος το 2ο γιατί φοβήθηκε το μάτς.είχε δείξει ακόμα και όταν η παρί ήταν με 11 οτι μπορούσε να πάρει κάτι από το παιχνίδι.
Ο Φαν Ντερ Βιλ δεν ήταν υπόθεση του Μπονγκ, αλλά του Χολέμπας που βοηθούσε ελάχιστα στο ανασταλτικό κομμάτι. Τελικά ήταν αρκετά καλύτερος στο β’ ως αριστερό μπακ αλλά αυτό οφειλόταν κατά πολύ στο ότι αποδυναμώθηκε η δεξιά πλευρά της Παρί μετά την αποβολή.
Επίσης αυτά που γράφονται για τον Σάμαρη του έχουν χαλάσει πολύ το μυαλό, νομίζει ότι είναι ο Ρεδόνδο και παίζει με μια αλαζονεία αφόρητη μιας και ακόμα είναι ένα σκατό που οφείλει να παλέψει σκληρά μέχρι να γίνει σοβαρός παίκτης.
Θα έλεγα ότι ήταν ο χειρότερος του γηπέδου αν δεν είχαμε την ατυχία να υποστούμε στο β’ ημίχρονο αυτό το καραφλό σκουπίδι από την Σλοβακία, έναν τύπο καρμπόν με αυτούς που γνωρίσαμε στις αλάνες και θέλαμε να βαρέσουμε μέχρι να ματώσουν μιας και ο μόνος τους σκοπός ήταν να περάσουν όσο περισσότερους μπορούν μέχρι να χάσουν τη μπάλα. Κανονικά έπρεπε να τον πιάσει ο υπέροχος Φουστέρ και να τον καρυδώσει.
Κατά τ’ άλλα αξιοπρεπέστατη εμφάνιση κόντρα σε μία απλώς καλή ομάδα.
Η τρίτη παράγραφος είναι κόσμημα…ν’ αγιάσει το χέρι σου :thumbup:
οι παικτες του ολυμπιακου δεν εκαναν δηλωσεις στη ΔΤ επειδη ο σπικερ ειπε οτι το γκολ ηταν οφσαιντ
:lol2:
^^Σοβαρά τώρα;
Μιλάμε για τον ίδιο speaker που δεν σταμάτησε το γλείψιμο από την αρχή του ματς?
χαχαχα ποιός μαλάκας στον ολυμπιακό έδωσε τέτοια εντολή σε μίτσελ και παίκτες?
Αν μου πουν κάνας Θεοδωρίδης θα δυσκολευτώ πολύ να μην τους πιστέψω πάντως…
και εγώ τον Θεοδωρίδη σκέφτηκα.
Αυτό ρε πούστη μου.
Μου είχανε φάει τ’ αυτιά φέτος με την Παρί, και πωωωω πόσο ομαδάρα είναι, και πωωωω παίζει μέχρι και να πάρει το ΤσουΛου και άλλα τέτοια. Ε με την εικόνα που είδα εγώ σήμερα, όχι ΤσουΛου δεν παίρνει, ούτε στους 8 δεν περνάει. Κι ας έχει και Ίμπρα και Καβάνι και Λαβέτσι και όποιον άλλο θέλει.
O Μπονγκ αμυντικα ηταν χειροτερος κ απο το Χολεμπας.
Κ αυτο πιστευω σημαινει πολλα.
Σημαίνει κυρίως ότι και εσύ και πολύς κόσμος δεν καταλάβατε πως ο Μπονγκ, ως αριστερό μπακ ήταν επιφορτισμένος με το μαρκάρισμα είτε του Καβάνι είτε του Βεράτι, ανάλογα με το ποιος απ’ τους δύο έβγαινε έξω δεξιά.
Δεν τα πήγε άσχημα σε αυτό, ακόμα και στο πρώτο γκολ τη σωστή θέση έχει (καθώς ο Καβάνι έχει τραβηχτεί κεντρικά προς τα πίσω και έπρεπε να τον επιτηρεί κάποιο από τα αμυντικά χαφ), απλώς έπρεπε να κόψει τη μπάλα. Μεγάλη ευθύνη έχουν Μανωλάς και Σιόβας γιατί ο Ιμπραήμοβιτς είναι εντελώς ανενόχλητος. Μεγάλη ευθύνη και του Μανιάτη στο 2ο γκολ, πρόκειται για την κλασική νοοτροπία “τραβιέμαι καθυστερημένα να τον βγάλω οφσάιντ και μένω ακούνητος με σηκωμένο χέρι προς τον επόπτη”. Σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλός πάντως ο Μανιάτης.
Η Παρί έκανε πάρτι στο α’ ημίχρονο με τον Φαν Ντερ Βιλ γιατί ο Χολέμπας για κάποιον λόγο δεν τον ακολουθούσε καθόλου.
@ ορίτζιναλ:
Δεν έκατσε πίσω ο Ολυμπιακός για να πάρει το “Χ”. Ούτε επίσης προσπάθησε να κάνει το διπλό. Αν έκανε είτε το ένα, είτε το άλλο θα είχε λογική, αλλά οι δικοί παίξαν τόσο επιπόλαια που στην δεύτερη-τρίτη πάσα χανόταν η μπάλα και τελικά καταλήξαμε να καταφέρει να βγει ο Καβάνι στην πλάτη της άμυνας.
@ Γράκχος:
Είναι η γνωστή ιστορία της νεόπλουτης ομάδας που επειδή έσκασε 3 καράβια λεφτά και έφερε 3 παίκτες πρώτης κλάσης, αμέσως ανακυρησσέται στην νέα υπερδύναμη του ποδοσφαίρου που θα τα σαρώσει όλα.
Είναι σίγουρα μια πολύ καλή ομάδα, δουλεμένη και από τον Αντσελότι και τώρα από τον Μπλαν, έχει μια τριπλέτα-φωτιά στην επίθεση (αν και ο Λαβέτσι εμένα μου μοιάζει απομονωμένος με τους Ιμπρα-Καβάνι να συνεργάζονται πολύ περισσότερο μεταξύ τους), έχει έναν καταπληκτικό στόπερ (Σίλβα) και από και και πέρα τίμιους και τρεχαλατζήδες παίκτες.
Για να κάνει την διαφορά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο θα πρέπει να φάει πολλά ψωμιά ακόμα πάντως, πέρσι είχε την τύχη να πέσει πάνω στην πιο-ντεφορμέ-δε-γίνεται Μπαρτσελόνα και με τον αποκλεισμό με δύο “Χ” όλοι να μιλάνε για το τρένο που έρχεται από του χρόνου.
παιζει να ειναι απο τις χειροτερες μεταδοσεις που ακουσα ποτε μου. καθε φορα που θα πηγαινε η μπαλα στο μητρογλου “θα οπλισει” . οταν δεν περασε πασα στον μητρογλου, “κριμα δεν περασε πασα, γιατι θα οπλιζε” …
για τον σαμαρη εχει δικιο ο κρισπ, παιζει με τουπε πλεον κι αυτο ειναι πολυ κακο για την θεση του.
τον καββαδα τον κλεισαμε μαλλον…
Εχει παθει μεγαλη μαλακυνση αυτη η ομαδα τελικα. #-o
ΥΓ. Btw μονο το “Φως” (και η “Πρασινη”…) γραφει για το offside στο εξωφυλλο τουλαχιστον
περνάει ο ολυμπιακος την σέντρα κάπου στο 10κατι, και ουρλιάζει ο άλλος, “παει να σκοράρει ο ολυμπιακός τώρα!!” και απορούσαμε μπας και ειναι μπροστά ο ήχος!!
και κλασικά έχασε την μπάλα στην τρίτη πάσα…(ακομη στο κεντρο…δεν σκοραρε…)