Ολυμπιακός

Γενικά η αντιδιαστολή έκανε πιο χτυπητή την απόφαση της ομάδας να μην κάνει δηλώσεις στην ΔΤ καθότι “θίχτηκε”. Ο άλλος βαρέθηκε να μας λέει για τις εκπληκτικές τρίπλες και προσπάθειες όλων των παιχτών του Ολυμπιακού, με αποκορύφωμα το “πανέμορφο σουτ” του Σαβιόλα που αφενός έγινε αφού σφυρίχτηκε οφσάιντ η φάση και αφετέρου δεν βρήκε καν εστία. Εκτός κι αν πλέον το να σουτάρεις απλά στην κίνηση έγινε “πανέμορφη στιγμή του ποδοσφαίρου”.

Κατά τ’ άλλα επειδή δεν είχα παρακολουθήσει την Παρί, θεωρητικά περίμενα ότι θα κέρδιζε πιο εύκολα. Όμως με τη χτεσινή εικόνα δεν παρουσίασε και κάτι το εξωπραγματικό όντως.

Πάντως ο Μίτσελ ειναι από τους προπονητές που γουστάρουν να ανακατεύουν την τράπουλα κάνοντας κινήσεις που πολλές φορές δεν τις λες και προβλεπόμενες.
Για αυτό το λόγο και τα φετινά ματς του Θρύλου έχουν τόσο περίεργη εικόνα
Ο τύπος ρισκάρει και αυτό τον κάνει πολύ ενδιαφέροντα σαν προπονητή, να δούμε απο έδω και πέρα.
Τι παιχταράς αυτος ο Τιαγκο Σιλβα. Αμυντικος -ηγέτης

…και να εφαρμόζει και το φερ-πλέη:lightsabre:…τι πάει να πει ότι ο διαιτητής σταματάει το παιχνίδι:?:…αυτά μας ξεφτιλίζουν, και όχι ένα λάθος επόπτη-διαιτητή που δεν είδε το οφ-σάηντ
…κρίμα πάντως να το φάμε στο 89, και ταυτόχρονα στράβωσε και το άλλο παιχνίδι…και τώρα στο Καραισκάκη δυσκολεύει το πράμμα, χωρίς Μανιάτη, Μήτρογλου? Μανωλά?
…καλά ο σπίκερ όλα υπέροχα-καταπληκτικά τά’βλεπε:p
:):!:

:lol::lol:

Αυτή τη φορά όμως δεν του βγήκαν οι αλλαγές, ίσως γιατί έπρεπε να μπουν λίγο νωρίτερα μπας και εκμεταλλευτεί το timing όταν είχε μπλοκάρει αρκετά την Παρί. Ειδικά ο Σαβιόλα πιστεύω θα 'πρεπε να ‘χει μπει απ’ την ανάπαυλα.

Και όπως πήρε το μάτι μου σε ένα κατά τ’ άλλα οπαδικό site, κρίμα ναι, άδικο όχι…ας μην κάνανε μαλακίες στα 2 γκολ να μην τα τρώγαμε…

τραγικοι απλα…

Και ένα μήνα εκτός ο Μήτρογλου…γαμήθηκε ο Δίας…

Kλαίω απ’ τα γέλια με το μπουκετορινγκ στο μπάσκετ. Αλάνα. :lol:

εντιτ: Μαγουλάς στο contra: Και άλλος Φουντεδάκης: “Φίλαθλοι μην τους βοηθάτε να πετύχουν αυτό που θέλουν”. Προφανώς η Γαλατά επιθυμεί τιμωρία της έδρας του Ολυμπιακού για να μην περάσει στην επόμενη φάση. Μεγάλες στιγμές.

:lol2::lol2::lol2::lol2:

Γιατι πεσανε μαπες στο σεφ ρε;;;

Στο γηπεδο δεν καταλαβαμε γιατι ξεκινησε το σκηνικο, τωρα που ειδα στο βιντεο ο Begic φαινεται να το ξεκιναει. Μαλακια του

Eλεος με τα 10-20 ζωα που θελησαν να κανουν ντου αμεσως (ευτυχως τους προλαβαν πριν μπουν) για να πανε να πλακωσουν τον… Μπονσου (?):lol:. Θα 'χε πλακα να ξεφευγε κανενας και να τον επιανε ο μαυρος στα χερια του

Περιμενουμε με αγωνια αυριανο εξωφυλλο “Πρασινης” για λιμανισιους κτλ

Πηγαιναν Μπέγκιτς και Μενσά Μπονσού πώς διάολο λέγεται για ριμπάουντ, έπεσαν σπρωξίματα και αγκωνιές μεταξύ τους, τα πήρε ο Άγγλος, έριξε ένα μπουνίδι στον Μπέγκιτς, αυτός έριξε ένα πιο γεμάτο, πήγαν κάποιοι να τους χωρίσουν, χώθηκε και ο Πρίντεζης που η πρώτη του μπουνιά βρήκε έναν άλλο άκυρο και μετά τους χώρισαν, ο Σλούκας έριξε κάτι μπινελίκια σε Πρίντεζη και ο Σπανούλης φάπα σε Μπέγκιτς. Μετά κάτι καφροϋπάνθρωποι απ’ τις κερκίδες πήγαν να μπουν μέσα, πήρε το μικρόφωνο ο Σπανούλης και ηρεμήσανε.

Ποιο γεματο του Μπεγκιτς ρε… Το τελευταιο του Μπονσου δε το δες :stuck_out_tongue:

Για το πρώτο του Μπέγκιτς λέω εγώ σε σύγκριση με το πρώτο του μαύρου. Μετά έφαγε αρκετές καλές όντως. :stuck_out_tongue:

Toυ Μπεγκιτς παιζει να μην τον βρηκε αν το δεις slow motion…

(δεν εχω τι να κανω βραδιατικα κι αναλυω τα μπουκετα στο βιντεο :stuck_out_tongue: )

Και στα επικά γέλια να προσθέσω εδώ 1) στο 2:13 επική μαλακία του εκφωνητή του γηπέδου και 2) σε μερικές φάσεις με πιο χαρακτηριστική περίπου στο 4:05 να φαίνεται ο Τσουκαλάς.

Tα σχόλια κάτω απ’ το βίντεο παίζει να είναι ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει έβερ. Ευχαριστώ θερμά τους Μπονσού-Μπέγκιτς και λοιπούς για τα γέλια που μου χαρίσαν απόψε.

^ Τα κλείσανε ρε οι τυρέμπορες του γκαζέτα!
Τι είχαμε; Κλασσικούς τουρκοφάγους κι έτσι;

Υ.Γ.: Δε θυμάμαι τώρα πώς τον λένε τον σπίκερ της Νόβα (κλασσική βλακομπασκετική φωνή βέβαια, θυμάμαι από χρόνια τις παπαροαναλύσεις του στο ραδιόφωνο για την “ανωτερότητα των μπασκετικών” και τέτοια), αλλά είναι εντελώς για τον πούτσο ο σχολιασμός του.
“Για να το ξαναδούμε! Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν το ξεκίνησε ο δικός μας! Ο άλλος το ξεκίνησε!”

Καλά αυτός της Νόβα ελεεινός. Ζάλισε αρχίδια με το τι τιμωρία παίζει να φάνε οι Μπέγκιτς-Πρίντεζης και “σημασία έχει τι θα γράψουν οι διαιτητές στις εκθέσεις τους” και λοιπές ασυναρτησίες.

Και τώρα περιμένουμε να σταματήσουν να ασχολούνται στα οπαδικά σάιτ του Ολυμπιακού με τις ζημιές στο μνημείο από τους ηλίθιους και να πιάσουν κουβέντα για το ξυλίκι να πέσει λίγο γέλιο ακόμα.

http://www.zougla.gr/sports/article/mpounies-sto-sef

Ο δημοσιοκαφρος με ψυχη πουτανας και θαρρος κοτας Τριανταφυλλοπουλοπουλος ωραιο προβοκατορικο τιτλο εβαλε… Ελληνοτουρκικο ξυλο!Τι μαλακας θεε μου!Επεσαν καποιες ψιλες/χοντρες σε ματς με νευρα, 'νταξ τι εγινε!?Σλοβενοβρετανικο ξυλο ηταν πανιβλακα!