Ολυμπιακός

τι εγινε ρε παιδια?:slight_smile:
δεν λεμε να χασουμε?:slight_smile:

Είπαμε να χασουμε, αλλά μετά το ξεχάσαμε…
Τι διάολο, πώς το κάνουμε αυτό;

…έχει καναντήσει αηδεία πια
για τους αντιπάλους:p
:):!:

United. Οχι το χειροτερο σεναριο

Καλη κληρωση, θαναι δυνατο παιχνιδι αλλα γενικα η MANU φετος ειναι πεσμενη.

μια πεσμενη με καγκαβα, βαν περσι, ρουνεη κλπ κλπ κλπ…

Θα τους πατήσουμε και θα τους λιώσουμε ρε. Ετοιμάστε εισιτήρια για Ντα Λουζ το Μάη :stuck_out_tongue:

Άμα το πανε στο χαλαρό οι δικοί μας .και χωρις έπαρση , έχουμε καλές ελπίδες και στο Καραϊσκάκη και στο old trafford . Σε περίπτωση που νομίσουν οτι πέρασαν απο τωρα …βγάλτε σακιά γιατι θα πέσει πολυ τεμαχιο . Ολυμπιακος εισαι ρε ! Δεν κολωνεις πουθενά .
ΥΓ 1 - Βαις νούμερο

Sent from my iPhone using Tapatalk

η γιουναινεντ θα ανεβει. προσωπικα μας εχει νομιζω για πλακα. ειδικα αν παμε με λογικη ειναι πεσμενη, τοτε θα γραψει το κοντερ ειδικα εξω. αν παιξουν σοβαρα κατι γινεται.
πιθανοτητες 10% να περασουμε και νομιζω λεω και πολλες!! αν και ξεραμε εξαρχης οτι μεχρι τους 16 φτανουμε.

Δεν πρόκειται να πάμε με λογική “είναι πεσμένη”. Ο Μίτσελ μπορεί τακτικά να κάνει μερικά πράγματα που εγώ θεωρώ λανθασμένα, αλλά από ποδοσφαιρική ψυχολογία είναι μάστορας.

Ο στόχος είναι το “Χ” εντός που θα δώσει ακόμα 1.000 πόντους στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ.

Ναι ο μιτσελ το χει να τους ανεβάζει . Ένα πράμα σαν το Μπάγεβιτς !!!
Πέρα απ την πλάκα συμφωνώ και μας δίνω 10% για να περάσουμε . Αν και φίλοι σημερα μου σπασανε τα παπαρια οτι έχουμε τη γιουναιτεντ για πλάκα .
ΥΓ 1 Βαις νούμερο

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εγώ είμαι της γνώμης ότι ο Ολυμπιακός φέτος έχει τη μεγαλύτερη ευκαιρία, μπορεί να πετύχει τη μεγαλύτερη υπέρβαση της ιστορίας του. Όσο υπάρχει Τσάμπιονς Λιγκ ποτέ δεν έχει πετύχει μια μεγάλη πρόκριση σε διπλούς αγώνες απέναντι σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Και όπως πάει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με την ψαλίδα ανάμεσα στις ισχυρές και τις μικρομεσαίες-και-κάτω ομάδες να ανοίγει όλο και περισσότερο, οι ευκαιρίες για υπέρβαση θα γίνονται όλο και σπανιότερες. Πρέπει να είσαι τυχερός ώστε να πετύχεις μια μεγάλη ομάδα σε μια όχι και τόσο καλή φάση - όπως η φετινή Γιουνάιτεντ. Ή φέτος ή ποτέ (καλά όχι ποτέ, αλλά probably not in your lifetimes), γαύροι.

έντιτ
Χμ.
Βέβαια υπάρχει και μια παράμετρος που δεν έλαβα υπόψη.
Ότι οι αγώνες θα γίνουν σε τρεις μήνες και μεσολαβεί η μεταγραφική περίοδος, στην οποία η Γιουνάιτεντ όλο και κάτι θα βάλει στόχο να πάρει για ενίσχυση.
Αυτό παίζει και να ακυρώσει όλα τα παραπάνω. :stuck_out_tongue:

…έτσι είναι, τώρα είμαστε στα μέσα Δεκεμβρίου, και μετά από δυο μήνες, πολλά μπορεί νά’χουν αλλάξει, στο αγωνιστικό πρόσωπο των δυο ομάδων, συν ότι ποτέ δεν είμασταν στα χάι μας τον Φλεβάρη…αν κιεμείς και ο ΠΑΟΚ με Μπενφίκα πάρουμε Χ ή ακόμα και την νίκη, θά’ναι και οι βαθμοί της Ουέφα, αλλά και το να πάμε να το παλέψουμε στα εκτός έδρας και οι δυο ομάδες
…απ’ο κει και πέρα μου φαίνεται ότι η Μαν Γιουνάιτεντ έχει ξαναποκλειστεί από κατώτερη ομάδα, την Βασιλεία?:):!:

Aπό τη Βασιλεια αποκλειστηκε νομιζω στους ομιλους…

Θα χαρώ πολυ να μείνουν έξω τα σιχαμερότερα ερπετοειδη, τα γλειωδέστερα όντα του παγκοσμιου αθλητικου στερεωματος…

Αντικειμενικά είναι ελάχιστες οι πιθανότητες, αλλά αυτή η Μάντσ…φτου… είναι από τα λιγότερο κακά σενάρια που θα μπορούσαν να μας τύχουν αυτή τη στιγμή. Και μην πει κανείς για 2-2μιση μήνες μετά. Κανείς δεν ξέρει. Υποθέσεις κάνει…

Κλείνει τη θύρα 7 η UEFA!

Κλειστό θα είναι μερικώς το ένα «πέταλο» του Καραϊσκάκη στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε από την UEFA για ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών του?

μπαχαχαχαχα καλα να παθουν τα μαλακισμενα

B[/B] Δεν τιμωρήθηκε για σύνθημα, αλλά για πανό ο Ολυμπιακός! Λογικά θα είναι το πανό με το «Εβαγγελισμός»…

…έρε και να κάνουν καμιά έφεση και να μετατραπεί η ποινή σε κεκλεισμένων των θυρών…λογικά γίνεται αυτό…να δούμε θα μάθουμε απ’αυτό το χουνέρι:-k
:):!:

Βασικά, έψαχνα κι εγώ να βρω κι αυτό το πανό. Δε βρήκα κάποια εικόνα του ή το τι έλεγε. Crimson, τι είναι αυτό το “Εβαγγελισμός”? Τι σημαίνει;