Oτι καποιοι δεν πηγαν σχολειο
Η κληρωση θα ηταν καλυτερη αν πετυχαιναμε την Ντορτμουντ αλλα απο εκει και περα ολες οι υπολοιπες ομαδες ηταν πιο δυσκολες απο την Μαντσεστερ οποτε ειναι σχετικα καλη η κληρωση. Δεν εχουμε πολλες πιθανοτητες γιατι μιλαμε για μεγαλη ομαδα και εχουν και την ρεβανς στο Old Trafford. Παμε να το παλεψουμε και ο,τι βγει.
Τι παιζει με το πανο που λετε?
:-s dude< αστείο είναι για πανό που ειχαν οπαδοί του ολυμπιακού στο μπάσκετ…
A ok. Γενικά στο ίντερνετ βρήκα ένα σωρό θεωρίες. Άλλοι υποστήριζαν πως φώναζαν στην 7 “ουγκ ουγκ ουγκ” στους μαύρους παίχτες της Άντερλεχτ, άλλοι πως σηκώθηκε πανό με νεκροκεφαλή που ήταν από το σήμα των SS, κλπ. Πριν από λίγο βγήκαν από τον Ολυμπιακό και είπαν πως ήταν ένα banner μόνο (τι έλεγε δηλαδή αυτό το banner?). Φαντάζομαι θα μάθουμε κάποια στιγμή πριν το ματς με Μαντσεστερ
Καλά ότι είναι γεμάτη φασιστοειδή δίποδα η 7 το ξέραμε. Καλύτερα να τσούξει λίγο ο πωπάκος μπας και εξαφανιστούν απ’ τα γήπεδα αυτά τα ταγάρια. Έτσι κι αλλιώς την έχουμε την United θα ρίξουμε 2-3 μπαλάκια και τέλος
Σιγά μη σταματήσουν τα τσουτσέκια…
Θα κάνουν και βόλτες στο ΣΕΦ, μη σας κάνει εντύπωση αν αρχίσουν οι χοροί και απέναντι…
Έρμαιο στα χέρια και τις διαθέσεις υπανθρώπων…
Εκεί να δεις γέλιο που είχε να πέσει.
Ρε δεν πάτε καθόλου καλά μερικοί. Κάνετε και (ανομολόγητα) υγρά όνειρα για “εκδίκηση” και μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα που πέρυσι πήγε τελικό και φέτος είναι [U]λίγο[/U] χειρότερη!
Δεν παρακαλάτε ρε που σας έτυχε η Γιουνάιτεντ!
Γράκχο αυτό που λέει ο Ανγκους έχει λογική, με το σκεπτικό της παράδοσης απέναντι σε Γερμανικές ομάδες (πλην Μπαγερν) την τελευταία 15ετία. Γενικά το ποδόσφαιρο τους ας πουμε πως ταιριάζει να το αντιμετωπίσουν οι Ελληνικές ομάδες σαφώς καλύτερα, από οποιοδήποτε άλλη Major League.
Από την άλλη αυτό που λες εσύ περί τύχης για Μαντσεστερ δεν έχει καμμία λογική, πέρα του ότι ναι είναι καλύτερα από τον να είχες πεσει με Μπαρτσα, Μπαγερν. Ο Ολυμπιακός απέναντι σε Αγγλικές ομάδες εκτός έδρας δεν έχει κανει ποτέ του νίκη και έχει ενα σκορ σε γκολ καπου 5-40 ξέρω γω.
Άσκοπη συζήτηση βασικά για το αν το 10% θα γίνει 20 ή 5, τέσπα.
Αν “δεν έχει καμμία λογική” (sic) αυτό που είπα, τότε έχει ξεκουτιάνει και η μεγάλη πλειοψηφία των σύγγαυρών σου αλλά και των αθλητικογράφων που παραδέχτηκαν ότι μάλλον ήταν η καλύτερη δυνατή κλήρωση για τον Ολυμπιακό. Δε φταίω εγώ αν είμαι ένας τρελός ακόμα.
Για τη Ντόρτμουντ ξέρω τι σου λέω, οι περισσότεροι ήθελαν να την πετύχουν όχι επειδή πιστεύουν ότι είναι η χειρότερη από τις ομάδες με τις οποίες μπορούσε να τύχει ο Ολυμπιακός (απλά δεν ισχύει αυτό), αλλά επειδή τους είχε καρφωθεί το προ διετίας σκηνικό για το οποίο είναι πεπεισμένοι κι όλας ότι ήταν μαγειρεμένο για να μείνει έξω ο Θρύλος (και πώς να μην είναι πεισμένοι βέβαια όταν ακόμα και τα αθλητικά μέσα αναπαράγουν αυτή την παπαριά), και πιστεύουν ότι θα είχαν την ευκαιρία να δώσουν ένα “μάθημα” στους Γερμανούς. Αυτό λέω ότι είναι η παράνοια της υπόθεσης.
Κατά τ’ άλλα τα περί παράδοσης είναι να χαμε να λέγαμε, αφού για να κάνουμε προβλέψεις εδώ συνήθως κοιτάμε τις συγκριτικές δυναμικότητες συγκεκριμένων ομάδων κι όχι τη χώρα προέλευσης. Κάτι πήγες να πεις βέβαια για γερμανικό στυλ που σας ταιριάζει περισσότερο, αλλά η πραγματικότητα μάλλον θα σας προσγείωνε οδυνηρά. Επιμένω στην άποψή μου ότι αν σας τύχαινε η Ντόρτμουντ θα έβρεχε τεσσάρες, ενώ τώρα με τη Γιουνάιτεντ όχι ότι έχετε ίσες πιθανότητες προφανώς αλλά τέλος πάντων κάπως περισσότερο θα το παλέψετε, και με μια σειρά προϋποθέσεων ίσως να έχετε και τύχη. Anyway, θα δούμε το νέο χρόνο.
Εγώ προτιμούσα τον αντίπαλο με την “πιο ελαφριά” φανέλα. Επίσης δν με αφορούν οι ηλιθιότητες περί εκδίκησης, αλλά έχω προτίμηση στις Γερμανικές πάντα ως αντίπαλο. Δεν θα διάλεγα ποτέ πάντως ενα πληγωμένο Ευρωπαικό θηρίο, που όσες φορές με πέτυχε έφαγα τεμάχια και που πλέον το Τσαμπιονς Λιγκ μοιάζει ο μοναδικός στόχος του. Εν κατακλείδι θα φάμε γκολ πολλά.
…όπως και νά’χει είμαστε το αουττσάιντερ…έχει να κάνει και με το πως θα εμφανιστούμε, αλλά κυρίως έχει να κάνει με το πως θα εμφανιστεί η Μαν Γιουνάιτεντ…απλά πρέπει να παίξουμε χωρίς το κόμπλεξ του κατώτερου, όπως έκανε και η Βασιλεία και πέρασε, πριν κάποια χρόνια:):!:
Γερή πιστολιά στον κακόμοιρο τον ΠΑΣ σήμερα.
…δεν είδα τίποτα…μάλλον καλύτερα που δεν είδα:):!:
Αυτο ακριβως εννοω Γρακχο, αλλη βαρυτητα εχει η φανελα της Μαντσεστερ και αλλη της Ντορτμουντ…
Χτες εκαναν αγγαρεια, σκεφτοντουσαν τα μελομακαρονα και βιαζοντουσαν να τελειωσει το ματς.
για το δικο του καλο βεβαια το καλοκαιρι μετα το μουντιαλ να παει σε κανα πρωταθλημα της προκοπης…
http://www.redplanet.gr/podosfairo/ananewse-o-mhtrogloy-mexri-to-2017.2560243.html
θεωρω οτι σαν κινηση εχει γινει καθαρα και μονο για την ρητρα.
…και με το γεγονός ότι μάλλον δεν θα γίνουν μεταγραφές τον Γενάρη…έτσι θα λένε να η μεταγραφή μας…ο Μήτρογλου…πάντως εγώ δεν τό’χω ξεγράψει ότι μπορεί να φύγει και το Γενάρη ο Μήτρογλου…με πολλά ευρά…και τότε μάλλον θα γίνει μεταγραφή:):!:
δεν φευγει γεναρη, δεν τον συμφερει κιολας. μετα το μουντιαλ.
…πρώτα απ’όλα να επιστρέψει γερός και υγειής τον Γενάρη, και να συνεχίσει να τους τρελαίνει όλους…μετά το μουντιάλ υπάρχει και το ρίσκο της κούρασης του καψίματος, και το αντιμετωπίζουν πολλοί παίκτες…βλέπουμε:):!:
Ακούγεται έντονα για ρέγες απο σεβιλλη . Καλός παίχτης , αν έρθει θα βοηθήσει σίγουρα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αύριο το πρώτο κρας τεστ για την ομάδα μέσα στη σεζόν. Και δεν μιλάω για νίκη-ήττα. Όλα μέσα στο προγραμμα ειναι. Θέλω να δω αντίδραση και συμπεριφορά απέναντι στο κόσμιο ΟΑΚΑ (που δεν έχει καμία σχέση με τη ζούγκλα του ΣΕΦ)
Αλλα δεν τρέχει τίποτε. Είμαστε ντοπε και θα τους φάμε…