Ολυμπιακός

…δύσκολη η αρχή της νέας φάσης, αλλά πιστεύω ότι τώρα είναι η φάση που κλασικά ανεβαίνει η ομάδα, οπότε πισυεύω ότι θα τα καταφέρουμε:):!:

Τα λέω για τα γαμωσερί, σπάστε το νωρίς το μπουρδέλο…
Αλλά να χάνεις και στη Δράμα;;;;;;;;;;

0-2 το σερί τώρα…

Και γαμω!!! Σίγουρα πέταξε το αβαντάζ έδρας πλέον. Όταν αυτές τις μέρες ο νους είναι στο αφιέρωμα για το φάιναλ φορ του Λονδίνου που μυαλό για νίκη ε? Παρασκευή παίζουμε με Φενέρ μάγκες, ας ξυπνησουμε πριν να’ναι αργά…

…πάει η πρωτιά στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, οπότε θα πρέπει να κάνουμε το μπρέηκ στον τελικό…πάντως πιστεύω ότι από Γενάρη και μετά παίζουμε πάντα καλύτερα, και στην Ευρώπη, και στα Ελληνικά πλέη-οφ θα τα καταφέρουμε:):!:

Θα αρχισω να ανησυχω αρκετα αμα στις 16/1 εχουμε χασει εντος και απο Φενερμπαχτσε κι απο Μπαρτσελονα. Για το σημερινο στα @@ μου προσωπικα ας πηγαινει καλα η ομαδα στην Ευρωπη και ολα τα αλλα επονται. Αν η χρονια τελειωσει με συμμετοχη (κι οχι απαραιτητως κατακτηση) στο Final4 προσωπικα θα ειμαι ευχαριστημενος. Προς το παρον απολαμβανω σχολια γαυροαγανακτισμενων στο Facebook (που τους πηρε ο πονος για το μπασκετ τον Μαιο του 2012) οπως και περυσι μετα απο μια ηττα απο ΠΑΟΚ κτλ κτλ κτλ

Eπιτελους. Τωρα ξεκινά η καλτιλα

φιιιιιιιιιιιιιιξντ.
Αλήθεια, πόσες βολές βάρεσε ο ΚΑΟΔ;

Στο πρώτο σημαντικό τεστ μετά την προετοιμασία, χάσαμε εύκολα από τον Πάο. Περιμένω να μας δω με Φενέρ και Μπάρτσα. Ο Λο είναι φευγάτος ; Ο Μπέγκιτς θα παίξει ; άλλες απορίες δεν έχω, καλή χρονιά :slight_smile:

ρε nameless αυτο τωρα υποτιθεται οτι ειναι αστειο? με την ιδια λογικη, αν σας δωσει εσας πεναλτυ σε ενα αλλο ματς στην μπαλα, ειναι ολα ενταξει. κι ας εχετε χασει απο εμας με κανα αμφισβητουμενο.

zougla δε νομιζω να ισχυει για τον λο κατι. ο μπεγκιτς ελπιζω προσωπικα να ανεβει αμεσα.

Ρωτάω γιατί ξέρω ότι της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες, οπότε δύσκολο να μάκρυνε το πέος σε μια βδομάδα μέσα. Τώρα τι έφταιξε;

πρεπει να εχει σχεση το ενα ματς με το αλλο? δεν το καταλαβαινω αυτο.

O Λο δεν είναι καλά, αλλά είναι η εποχή που δεν παίζει καλά και εγώ δεν ανησυχώ…
Ο Μπέγκιτς είναι μεταγραφή για συγκεκριμένα παιχνίδι και σε αυτά θα κριθεί…
Είναι αρκετοί παίκτες σε όχι καλή κατάσταση, αλλά με τη φούρια δεν σώζεται κανείς. Ηρεμία θελει και ψυχραιμία…

Η ομάδα έχει αδυναμίες όμως και ας κόψει το λαιμό της να τις διορθώσει…

Ποιος είπε ότι έχει; Διερωτώμαι ειλικρινά το λόγο που χάσατε.

γιατί θέλαμε να κάνουμε τη σεζόν ενδιαφέρουσα 8)

Μπύρα fixed

μπύρα sweep :stuck_out_tongue:

Στηριξη στην ομαδα, ηταν ανησυχητικο που ημασταν φορμαρισμενοι τοσο νωρις στη σεζον. Ηρεμια θελει και καλη διαχειριση. Θα παιξει μεγαλο ρολο πως θα ειναι η ψυχολογια μας γιατι την Παρασκευη ξεκιναει το Top-16 και πρεπει να ξεκινησουμε με νικη.

…σημαντικό το παιχνίδι την Παρασκευή, αλλά δεν θα τελειώσει και ο κόσμος…η ομάδα όπως και τα δυο προηγούμενα χρόνια, θα βρει τον δρόμο της:):!:

Άντε παιδιά να φύγει το '13, γιατί μας έχουν ρίξει στα σχοινιά οι νταμπλούχοι. Δεν αντέχεται άλλο η καζούρα. :frowning:

Και μην ξεχνατε, ηταν αποτυχημενη χρονια το '13 για την ομαδα μπασκετ…μονο ενας τιτλος…