Kαιγεται ο κωλος μας παντως τωρα με την αρθροσκοπηση του Λο και το διαστρεμμα του Κατσιβελη.Εχω μεγαλη περιεργεια να δω τι θα γινει με αποκτηση παικτη και πως θα ανταποκριθουμε στα 3 πρωτα παιχνιδια στο τοπ 16.
Έτσι πως είναι τα πράγματα, μπορεί να ξεκινήσεις με 3-0 ή 0-3. Υπάρχει κάποια διαφορά, γαμώ τα σύμπαντά μου μέσα…
Ο Law φετος ειναι φαντασμα, ο χειροτερος μας παικτης και αν ισχυουν καποια πραγματα που μου ειπαν περι εξωγηπεδικης ζωης σε συνδυασμο με ενα ουτως η αλλιως ευθραυστο κορμι τοτε δεν ειναι να προκαλει εντυπωση η εικονα του. Αν δλδ τους 2 μηνες που θα λειψει ηταν να προσφερει οτι προσεφερε μεχρι στιγμης αυτη τη σεζον, απωλεια δεν τον λες. Στεναχωριεμαι παντως για την παρτη του γιατι μ’αρεσει ο τροπος που παιζει (οταν παιζει 100%) και στη μερα του ο τυπος δεν εχει αντιπαλο (πχ Τελικος Λονδινου).
Mεχρι αυριο βραδυ που ειναι η διορια για να δηλωσουμε παικτη για το τοπ-16, τι να βρεις ομως? Το “πειραμα” Perkins εξαλλου περυσι απετυχε και για τις δυο πλευρες. Οποτε ας πορευθουμε για το διμηνο με Σπανουλη, Σλουκα, Μαντζαρη και Κατσιβελη (απο 2η αγωνιστικη) + Λοτζεσκι. Το κακο ειναι οτι με πιο δυσκολες ομαδες πλεον, δεν εχεις αλλο guard να τρυπησει τη ρακετα.
Για να δουμε… Η μιση χρονια παιζεται μεχρι 16/1 παντως, γιατι οπως εχω ξαναγραψει με δυο εντος ηττες απο Μπαρτσελονα/Φενερμπαχτσε και να περασεις στο Top-8 εισαι ψιλοτελειωμενος.
Εχει καποια checkpoints η χρονια παντως που δεν εχει νοημα να μιλησουμε ακομα για αυτα. Τα πρωτα ειναι τα εντος που προανεφερα
Ακουγεται οτι ψαχνομαστε πολυ για guard(οπως και ο βαζελος,η τσσκα,η φενερ και η λαμποραλ)και οτι κοιταζουμε τον Μακ Κολουμ του Πανιωνιου αλλα μονο για την Ευρωλιγκα οπου μπορει να παιξει.Απο την αλλη ο Βαρλας(ο δημοσιογραφος που εχει κανει το Eurohoops)λεει οτι ημασταν πολυ κοντα στο να κλεισουμε ψηλο που θα βοηθουσε παρα πολυ,αλλα αλλαξε ο σχεδιασμος με την αρθροσκοπηση του Λο.
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι δε σκεφτομαστε τις δυο αλλαγες στο ροστερ αμα χρειαζεται η ομαδα,ο Βαζελος μια χαρα το εκανε περσι και καμια χημεια δε χαλασε.
Οσοι γουσταρετε να μιλαμε για τον μπασκετικο Θρυλο κλπ,τσεκαρετε αυτο το μπλογκ γινεται ωραια συζητηση http://redwhitebasketballdiaries.blogspot.gr/2013/12/coach.html#comment-1182266103
…πρόπερσι είχαν βοηθήσει πολύ οι δυο αλλαγές…Χάηνς-Λο…γιατί όχι και τώρα:):!:
Λο-Ντορσει…ο Χάινς ήταν απο την αρχή…
Πάμε για παίκτη…τώρα τι θα είναι…
…ναι έχεις δίκιο…πιστεύω ότι τώρα πάντως δεν είναι τόσο εύκολο να πάρουμε παίκτη που θα βοηθήσει όπως ο καλός Λο:):!:
Πληρώνεις την Λιέτουβος και παίρνεις Ομάρ Κουκ.
Αλλά δεν πρόκειται.
Οπότε απλά αράζουμε αναπαυτικά στις θέσεις μας στο ΣΕΦ και απολαμβάνουμε μπασκετάκι είτε ξεκινήσουμε με 3-0 είτε με 0-3 είτε με 0-14.
Είναι ο Ολυμπιακός και είναι η ομάδα που ανέτρεψε τα πάντα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ τα τελευταία 2 χρόνια.
…είχαμε τελικά αντικατάσταση
Μάρντι Κόλινς (29 χρόνων, ύψους 1.98 )
:):!:
Θυμαμαι το ονομα του απο το ΝΒΑ, δε θυμαμαι να τον εχω δει προσωπικα να παιζει οποτε δεν εχω ιδεα τι κανει και τι δεν κανει. Για την εποχη και με τη βιασυνη που αναγκαστηκαμε να κανουμε τη μεταγραφη απλως ευχομαστε να μας κατσει… Οποτε ας κραταμε μικρο καλαθι
Το hoopshype.com με βαση αυτα που εκανε στο ΝΒΑ τον αναφερει ως:
“Oversized point guard… Plays under control… Good court vision… Not very flashy or explosive… Lacks quickness… Not very effective jump shot… Struggles from the foul line.”
Εdit: Εξαιτιας σκληρου του φαουλ ξεκινησε ο παρακατω καβγας -> http://www.youtube.com/watch?v=0J1Yke7OFf8.
Τον εγκρινω! :lol:
Και θελω και αρθρο “Πρασινης” για τον αληταρα αραπη που εφεραν οι λιμανισιοι απογονοι του στολου
…βρε το παλιόπαιδο…τι καυγά ξεκίνησε:lol:
…πάντως είναι τζόκερ…κιαν μας κάτσει:)
:):!:
Μαλακισμένα, μια χρονιά νορμάλ ρε τι σας ζητάμε ρε
…εεε δεν θά’χει γούστο:p :!:
ΘΕΟΣ! Γουστάρω να ξεκινήσει ένα ωραίο βρωμόξυλο με τους βάζελους σαν εκείνο του 2002! :lol:
Πέρα από την πλάκα, αρκετοί παίχτες που στο ΝΒΑ θεωρούνταν αργοί έπαιξαν μιά χαρά στην Ευρώπη… Ας περιμένουμε…
Πάει λέει για sold out απόψε; 8O
Mε Μπάρτσα και βάζελο τι θα γίνει δηλαδή;
ολοι οι αγωνες θα ειναι sold out απο εδω και περα
πολυ κρισιμο ματς το σημερινο
αμα κανουμε 3η ηττα στη σειρα δε μας βλεπω να το ξεπερναμε πολυ ευκολα
ειμαι περιεργος ποιος θα μαρκαρει το Μπογκντανοβιτς σημερα, αμα στηριχτουμε στο Λοτζεσκι βλεπω να κανει κανα 40αρι ranking ο κροατης
αντε καιρο ειχαμε να δουμε κανα σοβαρο ματσακι στο σεφ
…με τον κόσμο, και την ομαδάρα απόψε θα κάνουμε καινούρια αρχή, κιαν δεν γίνει δεν είναι και το τέλος του κόσμου…αν γίνει δηλαδή τρίτη σερί ήττα, θα πρέπει να την ξεπεράσει η ομάδα…έδω θα δείξει το πόσο μεγάλη ομάδα είναι…στον τρόπο που θα διαχειρησθεί αυτό το άσχημο δεκαήμερο:):!:
Βασικά μονο νίκη σήμερα, όχι τπτ άλλο μια χαρά θα ανοίξει τα πόδια ο Ομπράντοβιτς με τη βαζελα
Μου αρεσει που βγαζετε σεναρια οτι θα κατσει να χασει ο Ομπραντοβιτς απο εμας
Κουράστηκα να βλέπω τρίποντα στο τελευταίο δεκάλεπτο λέμε.