Ολυμπιακός

ο βασιλακης καιλας του ελληνικου μπασκετ θελει και αυτος να τονε γλυφουνε η οχι;

τ’ακουσαμε κι αυτο…

αφου το ακουσατε και αυτο γιατι αυτη η εμμονη με τις συγκρισεις και τα γλυψιματα και το ενα και το αλλο…

Εσύ γιατί έχεις εμμονή με το να απαντάς στην εμμονή με τις συγκρίσεις και τα γλυψίματα και το ένα και το άλλο;

ειμαι στοκερ των κατηγορων του διαμαντιδη

η γιατι απλα μπαινεις να διαβασεις δυο τρια σχολια απο ατομα που το κατεχουν το σπορ και αντι γι αυτα, σου πεταγεται μπροστα σου αυτη η εμμονη με τις συγκρισεις και τα γλυψιματα και το ενα και το αλλο-μερικες φορες και απο ατομα που το κατεχουν αλλα τεσπα. θα μου πεις γιατι το συνεχιζεις, αλλα απ οτι φαινεται δεν ειμαι ο μονος. και συ δυο τρεις φορες εχεις σχολιασει τις απαντησεις μου

και ειλικρινα εσενα δεν σου φαινεται αυτο κουραστικο; τη λες σε εμενα και οχι σε αυτους που δημιουργουν τη εμμονη δλδ

εμμονή; χαχα…

τσιμπήσατε μια χαρά, πάντως…

ίσως να μην ξέρω μπάσκετ…

ίσως όμως και να ξέρω…

δες τι εγραψα ρε τοξικ.

και επιπλεον τα τσιμπαμε-τσιμπατε ειναι αμφιδρομα μαλλον

…το είδα καλύτερα, έχεις δίκιο, (τα έχω χαμένα, φαίνεται) αλλά το ξεκίνησα εγώ υποψιαζόμενος τι θα ακολουθησει…no offense…

Ροκινμάνστερ στο τόπικ του ολυμπιακού δεν το κατέχουμε πολύ το άθλημα ομολογουμένως.

Μπορείς να πας στο δικό σας όπου θα διαπιστώσεις ότι κανείς δεν ασχολείται με τον Ολυμπιακό και τον Σπανούλη και όλοι συζητάνε πάνω στα πικενρολ, τα φέηντ αγουέη και τη ζώνη με ρόμβο και κλικ.

προφανως δεν καταλαβες η μαλλον δεν πολυθες να καταλαβεις, ειδικα με αυτο το ‘‘δικο μας τοπικ και το δικο σας τοπικ’’ που πεταξες.
αλλα το χειροτερο ειναι οτι κανεις αυτο που με κατηγορεις οτι κανω, ετσι;

τελος παντων παω στο δικο μας τοπικ να βρισω το Σπανουλη αφου ‘‘απεδειξα’’ αυτο που ‘‘ηθελα’’ εξ αρχης

Καλέ μου άνθρωπε, ήθελα απλώς να σου πω (πλαγίως) ότι τη στιγμή που εσύ για άλλη μία φορά εγκαλείς κάποιον για “το κόμπλεξ του με τον διαμαντίδη”, στο τόπικ του παναθηναϊκού τα 10 τελευταία ποστ ασχολούνται με τον σπανούλη και τον ολυμπιακό.

Και ξέρεις κάτι? Σιγά το πράμα! Πάνω στον αθλητικό, καφενειακό χαβαλέ η κάθε πλευρά θα κάνει και λίγο πλάκα με τον σταρ των απέναντι.

Ε, εγω αυτο που ελεγα δεν ειναι οτι αυτα τα ανουσια δεν τα κανει η αλλη πλευρα, Προφανως μετα απο ενα αγωνα θα γινουν και τα καφενειακα σχολια. Το θεμα ειναι οτι εγω δεν εγκαλουσα την καζουρα, αλλα οτι καθε τοσο χωρις λογο, εσκαγε ενα δημοσιευμα ταδε που εγλυφε τον ΔΔ, ‘‘ααα να το χρυσο παιδι που τον αβανταρει το συστημα’’, εβγαινε μια λιστα με παικτες που δεν ηταν ο ΔΔ μεσα, ‘‘ααα που ειναι το χρυσο παιδι οταν δεν υπαρχει η μασωνια να τον σπρωχνει’’, εσπαγε μια μπασκετα στο τοπικο Φινλανδιας, ‘‘ο ΔΔ φταιει το εκανε’’. Αυτο δεν ειχε καταντησει ενολητικο; αν οχι, πασο.

Τεσπα καταλαβαινω οτι ειναι χαζο αυτο που κανω εγω τωρα και οτι δεν εχει νοημα. Γιατι εγω θα σταματησω να '‘τσιμπαω’'΄οπως ειπε και ο τοξικος, τα περιττα ποστς ομως δεν θα σταματησουν :wink: (φανταζομαι)

Αποθέωσαν… λάθος ομάδα στο Σ.Ε.Φ.

Οι παίκτες με τις ερυθρόλευκες εμφανίσεις έκαναν την εμφάνισή τους, ο D.J. έβαλε τον ύμνο του Ολυμπιακού να παίζει, ο κόσμος χειροκρότησε, αλλά ήταν της Νέας Κηφισιάς.

Τα χρώματα της νεοφώτιστης ομάδος μπέρδεψαν τον D.J. του Σταδίου «Ειρήνης και Φιλίας», αλλά κι όλους όσοι φίλοι του Ολυμπιακού βρίσκονταν στις εξέδρες εκείνη την ώρα. Άπαντες στο φαληρικό στάδιο αποθέωσαν τη λάθος ομάδα και στη συνέχεια χρειάστηκε η… επανάληψη.

:lol::lol::lol::lol::lol:

Νέα όρια βλακείας κάθε φορά από τους …επιστήμονες.

Πάνω στην ώρα ήρθες που έψαχναν τα παδιά από πάνω έναν άνθρωπο να κάνουν σοβαρή συζήτηση. :lol:

Οταν μιλαει η πρασινη αρια φυλη εσυ να το βουλωνεις απογονε του στολου…

Αν το πιστεύουν πράγματι πως είμαστε τόσο χαζοί που δεν γνωρίζουμε τις φάτσες των παιχτών μας ας βάλουν και αυτοί ερυθρόλευκα όταν ξανάρθουν στο ΣΕΦ, να γλιτώσουν καμία ροχάλα! :roll:

You’re on τοξικέ

θα φάτε τιμωρία πάλι -2 και θα κλαίτε και θα πάνε κρίμα και οι ροχάλες. Ξέρεις τι ενέργεια σπαταλιέτε κατά την αναρρόφησή της

Κοκκίνισες Γράκχε ε; Μεγαλωμένος στο Madison Square Garden και το Staples Center δεν σου περνά από το μυαλό πως υπάρχουν γήπεδα στον κόσμο όπου συμβαίνουν τέτοια, ειδικά στο ΟΑΚΑ δεν έχουν συμβεί ποτέ…
Ο καφρο-Mule φταίει που τα γράφει…

Χαχαχα, όλοι μια οικογενεια είμαστε…

Αν και υπάρχει μια διαφορά μεταξύ του καφρου με τα κοκκινα-πρασινα που θα πήδαγε και τη μανα του πριν την καψει (ή και μετά) και του…ποιος είμαι εγώ που θα εκφέρω το όνομά του, ε, που ειναι μνημειο παγκοσμιας πολιτιστικης κληρονομιας…

Keep going…χαχα…