Oδηγούμαστε στην “Νταλαροποίηση” του συγκεκεριμένου παίχτη. Σε λίγο θα πρέπει και να πληρώνουμε κάθε φορά που λέμε το όνομα του όπως είχε ζητηθεί από τον Νταλάρα στον Πανούση!
Σκατόγαυροι-απολίτιστοι, στο ΟΑΚΑ πετάνε μόνο αγιασμό και για να μπεις περνάς πρώτα από ΑΣΕΠ. :bleh:
:?:
Wtf. Πολύ σπασμένο τηλέφωνο τελευταία.
Τοξικέ ψιλοντεφορμέ σήμερα ε;
Μου τελειωσε η φυσουνα…
Θα παω στο Χάντζο να με συμβουλεύσει
Ξέρει ο Γιαννούλης…
Ουπς τι είπα…κι αυτό θάφτηκε, ε;
Έτσι σε θέλω.
Κάτι σαν τη βαρύτητα (και τη μούρλα του Τζόκερ - όχι του μικρού εδώ πέρα, του χαρακτήρα) είσαι κι εσύ.
Μπα φέτος δεν έχει τιμωρίες απ’ ότι φάνηκε και στο πρόσφατο ματς του ΟΑΚΑ όπου φωτοβολίδα αστόχησε κατά 5 εκατοστά από το να πετύχει κάποιον στον πάγκο του Ολυμπιακού.
Οπότε πουτάνα θα τα κάνουμε όλα πάλι και αυτή τη φορά θα είναι κανονικά και με τον νόμο.
παει κι ο Κιαμος για τουλαχιστον 1 μηνα
…την γκαντεμιά μου μέσα…τώρα που τους χρειαζόμαστε όλους#-o
:):!:
φέρτε χαινς πίσω
Παιδια να εχετε υποψη σας την περιπτωση Καιμακογλου.Μην ξαφνιαστειτε αν γινει κανενα τετοιο τρελο.
Δεσμεύεται από γερο συμβόλαιο. Ιδανική περίπτωση πάντως αν κι εφόσον… (δε νομίζω εκτός αν οι Αγγελόπουλοι αναθεωρησουν το πως ξοδεύουν εδώ και 2.5 χρόνια). Σαφώς πολύ λιγότερο εκρηκτικός κι αθλητικός από Petway αλλά ξέρει και παίζει καλύτερα τη θέση, είναι γερός, σκληροτράχηλος, έχει και σουτ + ότι είναι γαύρος αλλά παράλληλα κι σωστός επαγγελματίας όπως απέδειξε στον ΠΑΟ.
*Το ότι είναι γαύρος βέβαια μετράει λιγότερο από τον επαγγελματισμο του γιατί η ομάδα από το καλοκαίρι του 2011 και μετά μόνο τον Πριντεζη έχει δηλωμένο γαύρο και ντάξει καλά τα πήγε…
H πιθανη ανταλαγη ομως με Μπεγκιτς συν καποια λεφτα απο μας,μπορει να κανει πιο ευκολη την υποθεση.Συν οτι ουτως ή αλλως το καλοκαιρι μενει ελευθερος νομιζω,οποτε παιζει να τον χασουν τσαμπα.
πολυ δυσκολο να γινει αυτο που λες με την ανταλλαγη. συν οτι δεν παιζουν ιδια θεση.
τι να πω, να προωθηθει δηλαδη περισσοτερο καββαδας? ψιλοτρεμω λιγο στην ιδεα να σου πω.
Κατάχλωμο να γίνει κάτι με Καιμακόγλου…
Ανταλλαγές και τέτοια τα βλέπω λίγο άκαιρα τώρα…
Ο Καββαδάς ακομα και να ήξερε το μπάσκετ του Τσαρλς Μπάρκλεϊ, δεν αντεχει ούτε δεκαλεπτο…
καταραμενοι τραυματισμοι παντως γενικα. μακαρι να μας βγουν οι αλλαγες.
ενα ειναι σιγουρο παντως, οτι δεν μειναμε με αδεια χερια μολις τραυματιστηκε καποιος.
θα μπορουσαν να μεινουν και δεν το εκαναν.
Μετριος παικτης στο ΝΒΑ, γνωστος μονο για τα πολυ εντυπωσιακα καρφωματα του…
An athletic freak… Outstanding leaper… Very long… Pretty energetic… Not consistent… Shaky jump shot… Low basketball IQ… Tries to block every shot, which is not always the intelligent thing to do.
εχει παιξει και ευρωπη γιαννη, επαιζε στο Τοροντο… :lol:
Φημες λενε πως θα δεξιωθει την ΚΑΕ ο Πρεσβης των ΗΠΑ στην Ελλαδα για να την ευχαριστησει που σε τετοιες δυσκολες συγκυριες εχει δωσει δουλεια σε επτα Αμερικανους πολιτες:p
Ωραία και τώρα διώχτε Μπέγκιτς και πάρτε Μπάινουμ :!: