Ολυμπιακός

Οποιος σκέφτεται αλλαγή Μπαρτζώκα, ειτε τώρα είτε μετα, ας ξαναβαλει βιντεο του Κοκκαλη ε :stuck_out_tongue:

Η αισιόδοξη αποψη λέει ότι η ομάδα θα βρει τη φόρμα της (και ατομικά), αρκεί να μην υπάρχουν περαιτέρω τραυματισμοί… Η αλήθεια πάντως είναι ότι το ροτέισον και το βάθος του πάγκου έχουν μειωθεί επικίνδυνα, οι νέοι δεν μπαίνουν στα βαθιά, στο ΟΑΚΑ είμαστε ΚΟΤΕΣ ΛΕΙΡΑΤΕΣ με προεξάρχοντες τους Έλληνες…
Η ψυχραιμία εντός της ομάδας εξαφανιζεται πιο γρήγορα από την υπομονή του κόσμου πάντως, και αυτό είναι το κέρδος της ομάδας, που έγινε σημείο αναφοράς στο ευρωπαϊκό μπάσκετ την τελευταία διετία. Η υπομονή, όμως, δεν μπορεί να είναι παντοτινή…
Όσο για τις δηλώσεις των προέδρων, τι να πω; Πλέον πιο γραφικές κι από το χιονισμένο Μέτσοβο το Δεκέμβρη…

Δεν υπεισέρχομαι σε δικαιολογιες, ανάλυση τακτικών, παικτών και πάγκου…συμφωνώ πάντως με αρκετά που γράφτηκαν πιο πριν…πλην μιας και μόνης…Law IV…το παληκάρι μπορεί να μην ξαναπαίξει, αλλά από την αρχή ξέραμε τι παίρναμε…

Ο Κόλινς πάντως είναι μεγάλος αλήτης . Σφαλιαρίδι στον ΔΔ, σπρώξιμο στον Ματσιούλις, λίγο μπλαζέ, λίγο αξύριστος ,λίγο τσίχλα, λίγο άντιτς να μας βγει θα χει πλάκα :stuck_out_tongue:

Πάμε ωρέ παλικάρια να πάρουμε την Κάχα !

…η αλήθεια είναι πως πρέπει να την πάρουμε την Κάχα, και για βαθμολογικούς, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους:):!:

ντάξει, ο κόλινς είναι μεγάλος θεός! ο γκαφατζής της ζούγκλας είναι ο τύπος, τον λάτρεψα από την πρώτη φάση :smiley:

Αυτό το πράγμα με τον δημοσιογραφικό στρατό δεν υφίσταται. πλέον γράφουν παντού όλοι και οπαδικά, μια χαρά “στρατό” έχει και ο οσφπ τώρα.
Ναι, το γεγονός ότι πήγε κόσμος τότε στην προπόνηση σε μια απ’τις σπουδαιότερες στιγμές στήριξης ομάδας, στο δημοσιογραφικό στρατό οφείλεται.
Και μια χαρά αντιδρά απ’το 12 και ο κόσμος του οσφπ σε στραβές.
Αν δίνεις επιτυχίες στον κόσμο, ανταποδίδει.

Η ομάδα δε διαλύθηκε και το καλοκαίρι του 12 που έμειναν μόνο 2 παίκτες, ο αλβέρτης και οι φροντιστές/γυμναστές, έχοντας χάσει και το πρωτάθλημα.
Τότε ο δημοσιογραφικός στρατός μας έγραφε τα καλύτερα, όλοι τα θυμόμαστε.

Ξαμοληθηκαν δυο “αντικειμενικοι” και λενε σχεδον ευθεως για τον Collins οτι βαρεσε επιτηδες τον Διαμαντιδη… Ε ρε Woods που σας χρειαζεται ρε ΑΡΔακια…:lol:

Επιασε παντως. Έχει πέσει ήδη …(ανα)μάσημα. :roll:

Ρε συ “εντεταλμένε” Κόλινς, αστον τον Διαμαρτυρίδη, προσηλώσου αλλού αγόρι μου να ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές

[SPOILER] :papas: :p[/SPOILER]

To απογευμα βλεποντας αυτην την φωτο περασε αυτη η παρακατω απο το μυαλο μου:

Αγγελοπουλοι απαιτουμε αμεση προσληψη Radja στην ΚΑΕ σε ρολο Σαββα Θεοδωριδη…

πωπω πώς να βρει ηρεμία η ομάδα μετά από τέτοιο πόλεμο.

Στην μπασκετική δημοσιογραφία δεν υπάρχει στρατός ούτε του Παναθηναϊκού ούτε του Ολυμπιακού. Υπάρχει κάτι πολύ χειρότερο: Ο στρατός του Βασιλακόπουλου.

Ακριβώς επειδή ο Βασιλακό τα έχει καλά με τα πράσινα και όχι τόσο με τα κόκκινα, συνήθως στα διάφορα άρθρα γίνεται μια ας το πούμε πιο ευνοϊκή/“πάμε-δεν-πειράζει-είναι-νωρίς-ακόμα” μεταχείριση των κρίσεων του Παναθηναϊκού απ’ ότι αυτών του Ολυμπιακού.

Από την άλλη βέβαια, επειδή ο Βασιλακό με ορισμένους παίκτες της εθνικής έχει σχέσεις στοργής και προδέρμ, ο ίδιος στρατός μιλάει πάντα για τον “καλύτερο γκαρντ της ευρώπης” όταν ο Σπανούλης βάζει 20 πόντους και για τους “συμπαίκτες του που δεν τον βοήθησαν” όταν ο ίδιος έχει 1/10 σουτ και 5 λάθη.

Φταίνε οι ντεφορμέ Σλούκας & Λοτζέσκι, φταίνει ο Μπαρτζώκας που δεν έχει plan B στην επίθεση, φταίει ο Μπέγκιτς που δεν έχει αποδώσει τίποτα, αλλά ο Σπανούλης πάντα δικαιούται να έχει κακές βραδιές όπου θα πρέπει να τον βοηθάνε οι συμπαίκτες του,

Απο τα λεγομενα “αντικειμενικα” μεσα (εφημεριδες/site) ο μπασκετικος Ολυμπιακος εχει μια σωστη κι ιση μεταχειριση με Παναθηναικο μονο σε ΕΝΑ site οπου εχει τυχει και γραφουν τρεις μπασκετικοι δημοσιογραφοι που δεν εχουν κρυψει ποτε τη συμπαθεια τους δημοσιως για τον Ολυμπιακο (αλλα “φορανε και παντελονια” και γραφουν οτι πρεπει να γραψουν δεν ειναι ειναι γελοιοι σαν τον Νικολακοπουλο η υπουλοι σαν κατι κρυφοβαζελους ενος αλλου “αντικειμενικου” site…) συν ενας δημοσιογραφος μη Ολυμπιακος που ομως εχει στενη οικογενειακη σχεση με τον Μπαρτζωκα. Στην παρεα τους υπαρχει και ενα ατομο που οταν γραφει γελαει ο κοσμος απο την ασχετιλα που βγαζει, αλλα ειναι χρονια πλεον ατομο κολλητο των παραπανω δημοσιογραφων οποτε παει πακετο.

Επισης ο μπασκετικος Ολυμπιακος δεν εχει δικο του μεσο, να γραφει και να υπονοει οτι παπαρα θελει και δεν μπορει να πει ως ΚΑΕ επισημως.

Γενικα εχει διαμορφωθει ενα κλιμα στη μπασκετικη δημοσιογραφια (πλην οπαδικου τυπου), οπου κουβεντα για διαιτησια/παρασκηνιο σπανιως γινεται (σε αντιθεση με το ποδοσφαιρο) κι οταν αυτη γινεται αφορα κανα στραβο σφυριγμα στην Ευρωλιγκα η την “επισημη σφαλιαρισμενη”. Ενα κλιμα “απολαυστε μπασκετ και μην κολλατε σε λεπτομερειες” και οποτε γινεται καποια μαλακια “αμαν βρε αιωνιοι γιατι δεν τα βρισκετε μεταξυ σας?” + “κριμα που εχουν μεινει δυο ομαδες στην Ελλαδα” (το πλεον υποκριτικο)

Εμεις φταιμε που τους διαβαζουμε, σπανε τα νευρα μας και τους ανεβαζουμε τα κλικ. Εδω μεσα καλυτερες αναλυσεις διαβαζουμε απο ορισμενους. Χωρια οτι υπαρχουν κατι τυποι εκει εξω που γραφουν καθαρα μπασκετικα και ξερουν κανταρια(sic) μπασκετ. Γεωργιου για παραδειγμα, που αν και γενικα ειναι γραφικος και το στυλ γραφης ειναι τελειως προχειρο, κανεις δεν μπορει να του προσαψει τιποτα. Ο Σωτηριου ειναι καλος και ο Ντεντοπουλος γραφει καλα και αντικειμενικα. Γενικα καποιοι πρωην ΕΡΑσποριτες και τυπακια απο κατι basketblog ειναι αξιοι ‘‘αναγνωσης’’. Τα αλλα ειναι δημοσιοσχετιστικα και απορω γιατι τα παιρνουμε τοις μετρητοις.

Δεν ξέρω αν τα έχω καταλάβει λάθος, αλλά επειδή ψιλοβαριέμαι τα speculations, υποθέτω πως μιλάς για το Gazzetta και το Sport24.

Για μπάσκετ στο Gazzetta θα διαβάσω τον Παπαδογιάννη και τον Σκουντή. Δεν είμαι σίγουρος ποιος από τους 2 είναι βαλτός κι ως προς τι. Ο πρώτος δείχνει σημάδια συστημικού ανθρώπου, αλλά στην μπασκετική ανάλυση δεν βλέπω κάποιο φάουλ. Για τον 2ο δεν ξέρω πάλι τι να πω, περισσότερο ρετρό μου βγάζουν τα κείμενά του. Τους περιστασιακούς που θα γράψουν μια στο τόσο για μπάσκετ δεν τους διαβάζω καν.

Το sport24 που έχει πάρει και την επίσημη Ευρωλίγκα μου αρέσει που επενδύει στο μπάσκετ γενικά, αλλά δεν με έχει πείσει κανένας αρθρογράφος του ιδιαίτερα. Ελπίζω, πάντως, να μην βάζεις τον Διαμαντόπουλο στους “παντελονάτους” γιατί ο τύπος είναι ένα level πριν τον Νικολακόπουλο που επικαλείσαι.

Για περαιτερω κουβεντα ως προς συγκεκριμενα προσωπα καλυτερα ιδιαιτερως, δυο πραγματα μονο εδω:

1. Ο Σκουντης ειναι Κυριος με “Κ” κεφαλαιο.
  2. Ο Διαμαντοπουλος δε ξερω τι γραφει για μπαλα κτλ, αλλα στο μπασκετ ειναι γενικα μετρημενος

Καλά το 'μπασκετικό τμήμα" του sport24 είναι πάρτον ένα και βάρα τον άλλον.

Από Τριανταφύλλου που έχει αναγάγει σε Υψηλή Τέχνη το “πώς να κάνετε 123456789 κωλοτούμπες το χρόνο και να παριστάνετε ότι δε συμβαίνει τίποτα”, και από Μίχαλο που δεν ξέρει πού παν τα τέσσερα γενικώς, μέχρι Διαμαντόπουλο και Μπάκουλη που μπροστά τους η λατέρνα που είχανε ο Φωτόπουλος και ο Αυλωνίτης στη γνωστή ταινία μοιάζει με μεταμοντέρνο concept ντανταϊστικού avant garde.

Μόνο Φιλέρης (παραδόξως) και Ντεντόπουλος παλεύονται κάπως στα γραπτά τους, αν και τις περισσότερες φορές έτσι κι αλλιώς είναι εντελώς αδιάφορα.

Βέβαια ο μαλάκας μάλλον είμαι γω που ακόμα κάθομαι και κάνω κλικ. Αλλά είναι η πουτάνα η συνήθεια που τις περισσότερες φορές για αθλητικά το 24 θ’ ανοίξω.

Εμένα με διαολίζει ότι θέλω να μπω στο σαιτ της Euroleague και πέφτω πάνω στο σ24 κάθε φορά…
Απελπιστικά αδιάφορο για τα γούστα μου…

Βαζεις στα αγαπημενα σου αυτο το link και εισαι κομπλε
http://www.euroleague.net/?geoip=disabled

Φτιάξε το παρακάτω bookmark στον browser σου και είσαι κομπλέ:

http://www.euroleague.net/?geoip=disabled

Εδιτ: :’’’’’)

Φχαριστώ παιδιά…