Ολυμπιακός

Σαφως και υπαρχουν καλυτερα πραγματα να διαβασει καποιος εκει εξω, ακομη και οπαδικου χαρακτηρα blogs/sites οπως για παραδειγμα το παρακατω που ειναι ερασιτεχνικου χαρακτηρα αλλα εχει μια πολυ καλη αναλυση για το τι παει στραβα επιθετικα στον Ολυμπιακο φετος και παροτι οπαδικο δεν ασχολειται με διαιτησιες κτλ οταν δεν υπαρχει λογος (και κακα τα ψεματα οποιος Ολυμπιακος φετος επικαλεστει διαιτησια για τα 3 μεχρι στιγμης ντερμπι η ασχετος ειναι η εντελως εμπαθης)

Το θεμα ειναι δεν ειναι η ποιοτητα στα γνωστα αντικειμενικα sites/εφημεριδες αλλα το ποσο πουστικα περνιουνται καποιες αποψεις για το ελληνικο μπασκετ και το πως δημιουργουν καποιο κλιμα υπο τον μανδυα μιας δηθεν ουδετεροτητας σε ενα μεγαλο μερος του κοινου. ΟΚ γινεται και στο ποδοσφαιρο αλλα εκει υπαρχει και αντιλογος.

–o--

Σε αλλα νεα:

“Atlanta Hawks @ATLHawks
Did you know: Pero Antic ranks in the Top 5 among NBA rookies in points and rebounds per game in 2014!”

:cry::blow:

Mιας και λεμε για αθλητικογραφους…

Ανυπόφορος στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Μίλαν Τόμιτς

Nαι, ναι επος:lol:

Εχουν βαλει κατι καλα μπασκετικα γενικα οπως πχ:

“Έχασε από 15χρονο Κινέζο την ΚΑΕ ΠΑΟ σε παρτίδα διαδικτυακού πόκερ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος”
“Σκάνδαλο Παναθηναϊκός ? Μακάμπι: όλη η αλήθεια για το σχέδιο εξόντωσης των «πρασίνων» από την Μοσάντ”
"«Όποια ομάδα παίρνει ριμπάουντ μετά έχει και επίθεση», επιβεβαιώνουν οι γκουρού του μπάσκετ"
"«Αν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα θα αφαιρέσω την ελιά από το πρόσωπο μου», αποκαλύπτει ο Δημήτρης Διαμαντίδης"
“Επειδή σκόραρε περισσότερους πόντους από τη Ρεάλ κέρδισε τον τελικό ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τους ειδικούς”
“Τρομοκρατική επίθεση κατά τη διάρκεια του Final 4 του Λονδίνου σχεδίαζε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος”
“Πνίγηκε από το δίκιο του τηλεοπτικός σχολιαστής μπάσκετ της ΕΡΤ”
"«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχω παντρευτεί μοντέλο», παραδέχεται ο Βασίλης Σπανούλης"
“Τον κανονισμό «μπει δεν μπει» καθιερώνει η Ευρωλίγκα”
“Στον 902 τα δικαιωμάτα της Α1”

μια χαρα αν γυρισει.

νταξ αυτα τα 3 εγραψαν, οπως και ενα αλλο αρθρακι με το γηπεδο της ΑΕΚ ειχε τρελο γελιο

Με αεκ το κορυφαιο ηταναυτο.

…ναι, μακράν η καλύτερη περίπτωση:):!:

θα μου βρειτε κ κατι αντιστοιχο για το ΝΒΑ.com?

E? E?

Ναι…

Εδω το hack ειναι να πατησεις το παρακατω link

1000 φορες καλυτερο το ESPN/NBA από την επισημη σελιδα του ΝΒΑ

Συμφωνώ. Παντως αν θες το ΝΒΑ.com πήγαινε στο ελληνικό του Σπορτ24, πάτα στο Αμερικάνικο πανω αριστερά και κάνε bookmark.

Δεν προτιμαω το ESPN γιατι θελει ακαουντ κ μαλακιες κ βαριεμαι να θυμαμαι κωδικους.

Επισης αυτο που λες για το αμερικανικο δεν παιζει, και μπουκμαρκ να το κανω παλι στο ελληνικο με βγαζει οταν κλικαρω.

Εγώ το έχω καιρό τώρα και “δουλεύει”. Όταν μπήκα μέσω του Ελληνικού με έβγαλε σε αυτό το λινκ http://www.nba.com/?59 , το οποίο αποθήκευσα και εκτοτε με βγάζει στο αμερικάνικο.

To ότι μας έχει πιάσει τέτοια τρελή χαρά που θα έρθει για δανεικός ο Μαρκάνο και μάλιστα για να παίξει στόπερ ( :lol: ) με ξεπερνάει πραγματικά.

Μόνο εγώ θα είχα δει εκείνο το ματς με την Άρσεναλ μου φαίνεται.

μωρε μια χαρα εειναι αντι του μπονγκ. εγω για αριστερα στα μπακ τον θελω οχι για στοπερ!! :stuck_out_tongue:

…ο Μαρκάνο ξέρει την ομάδα, μπορεί να βοηθήσει και σαν στόπερ και σαν αριστερός μπακ, με τα θετικά του και τα αρνητικά του, και μάλλον αυτή την στιγμή, που δεν έκατσαν οι καλύτερες λύσεις, αν όντως υπήρξαν αυτές, ο Μαρκάνο είναι η καλύτερη περίπτωση…αν έρθει κιαυτός:):!:

edit…ήρθε:):!:

ΟΚ άνετα ο Ολυμπιακός την Λαμποράλ τσαμπα άνοιξα στριμ για να δώ ήττα :). Άντε γειά πάω μα δω Μπομπ Σφουγγαράκης.

Γάμω τα μπάσκετακια παίζουνε απόψε τα παλικάρια

Lonesome rider

Tα τελευταια 2,5 χρονια είμαστε μακραν η πιο αρχιδάτη ομαδα της Ευρωπης που εχει εμφανιστεί εδώ και πάρα πολλα χρονια οποτε το σημερινο ηταν σχεδόν σιγουρο διπλο. Η ανασύνταξη δεν τελειώνει εδώ, οπως δεν θα τελειωνε και ο κοσμος αν χαναμε αποψε

Δεν προσφερεται για συμπερασματα το σημερινο λογω χαμηλης δυναμικοτητας του αντιπαλου, παροτι εχει και θετικα και αρνητικα (κι ομως) στοιχεια να σταθει καποιος. Κραταμε την οποια τονωση ηθικου μπορει να επιφερει μια τετοια ανετη νικη

4η σερί νίκη σε εκτός έδρας ματς που δεν βλέπω (μετά τα περσινά με Αρμάνι, Κίμκι, Φενέρ).

Η Κάχα πάντως μετά τη φυγή των Καουκένας, Κελάτι και Μπιέλιτσα έπεσε πολλά επίπεδα σε σχέση με την ομάδα της πρώτης φάσης.

Ηρεμία και απόλαυση, δεν ελπίζουμε σε τίποτα, δεν φοβόμαστε τίποτα, είμαστε λεύτεροι :!: