Ολυμπιακός

…και πάλι Ολαιτάν…μεγάλωσε το σερί του:):!:

Mονο εμενα μου αρεσει τοσο πολυ ο Ολαιταν?Μου θυμιζει παρα πολυ τον Μιραλας στο στυλ.

Καλός είναι αλλά του έχουν πάει πολύ και τα ματς, τα περισσότερα από τα γκολ είναι στρωμένη μπάλα στο ένα μέτρο. Θέλει δουλεία και ωρίμανση ακόμα, αλλλά μικρός είναι, αυτοπεποίθηση έχει αποκτήσει οπότε στο χέρι του είναι όλα.

E ναι,δεν ειναι ακομα κανενας τρομερος σκορερ,αλλα για την ηλικια του,ειναι πολυ θετικες οι εμφανισεις του και ακομα και στην Ευρωπη οταν αγωνιστηκε δεν ηταν καθολου κακος.

Παντως με αμυνα σαν κι αυτη που βλεπουμε τελευταια,οποιαδηποτε συζητηση περι των επιθετικων μας προκειται να αποδειχθει αχρηστη με τη Μαντσεστερ.

ΑΡΙΕΛ ΙΜΠΑΓΑΣΑ . + -

Είναι δηλωμένος για Ευρώπη? :stuck_out_tongue:

ναι βασικα και εγω αυτο μπηκα να ποσταρω. Ασχετα απο το τι κανει αυτος ο θεος ομως, γενικα το αστειακι με Εντινγκα-Μανιατη να τελειωνει μη το λουστουμε και με Μαντσεστερ. Ο Εντινγκα ομως στα τελευταια 2 ματς δειχνει να εχει μαθει οτι υπαρχουν και πασες που γινονται προς τα μπρος, αρκετα μεγαλη προοδος.

εδιτ, ΡΟΝΤΕΟ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ, ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ

…βασικά έβρεξε γκολ στο β’…πάλι καλά, έγινε καλό παιχνίδι:):!:

Ο Ιμπαγασα δεν υπαρχει, ο ανθρωπος ειναι ενα επιπεδο πανω απ’ολους. Ο Μιχαλακης επισης εξελισσεται σε δυνατο χαρτι, μπραβο του γιατι ειναι δυναμικος, μαχητικος και ξερει καλη μπαλα.

…παικταράς ο Ιμπαγάσα, αλλά φέτος ή του χρόνου θα σταματήσει…πρέπει να βρούμε ένα παίκτη που θα έχει αυτή την προσωπικότητα, που τον κάνει τόσο πολύτιμο:):!:

Γαμω την τρελα μου… μπαινω και βλεπω σε αθλητικο σαιτ οτι χανουμε στο μπασκετ και ειμαι σε φαση “στα @@ μας, θα απολαυσουμε και σχολια ποδοσφαιρογαυρων στο FB μετα”…

…και μετα διαβαζω οτι ο Dunston εφυγε απο το ματς τραυματιας και δεν μπορουσε να πατησει το ποδι του… ΕΛΕΟΣ#-o. Αντι να τους προφυλασσουμε καποιους παικτες τους εχουμε να τσακιζονται σε αδιαφορα ματς με τον ΠΑΟΚ…

Τελικα το πηραν το ματσακι,με εμφανισαρα Μουν.
Ελπιζω ο τραυματισμος του Ντανστον να μην ειναι σοβαρος γιατι την εχουμε γαμησει.Μαλλον επιπολαιος ειναι και απλα τον βγαλαν για να προφυλαχτει.Επισης ο Κολλινς κακιστος για ακομη ενα ματς.Αν δεν μπορει να κανει τη διαφορα με τον ΠΑΟΚ,πως περιμενουμε να βοηθησει στην Ευρωλιγκα ως αντι-ΛΟ?Οι αλλοι πηραν χαμπαρι το προβλημα τους και παιρνουν Ραιτ,εμεις ετσι θα τη βγαλουμε.

Η τελευταία φάση πώς σου φάνηκε, εκεί στην παγίδα στον Κούπερ?

Nα σου πω την αληθεια την οποια αποψη σχηματισα για το ματς την εχω απο το ραδιοφωνο,γιατι δεν εχω NOVA.:stuck_out_tongue:
Ακουσα πως στην τελευταια φαση μπορει να υπαρχει φαουλ στο κλεψιμο στον Κουπερ,ομως δεν το εχω δει.

Α, νόμιζα έβλεπες το ματς επειδή είπες για τον Μουν, σόρυ. Απλά ήθελα και “αντίπαλη” άποψη γιατί ξεκάθαρο φάουλ μου φάνηκε.

Εγω που ακουγα αποσπασματικα γιατι διαβαζα ακουσα για μια χαρα εμφανιση εκανε ο Κολλινς. Φαουλ ο εκφωνητης ειπε οτι υπαρχει αρα μαλλον ετσι θα ειναι, επισης νομιζω το εκανε ο Ντανστον το φαουλ, οποτε αν επαιζε στην τελευταια φαση ποτε τραυματιστηκε? Και για τον Ραιτ που αναφερεις καπου διαβασα οτι δεν βαραει καθολου τριποντα, τωρα ποσο καλος ειναι στα υπολοιπα ωστε να το αναπληρωνει αυτο…

Ε με τριποντο και καρφωμα στο τελος σχεδον μονος του το πηρε,για αυτο το ειπα.

Θα αποφορτισει τον Διαμαντιδη στο κατεβασμα της μπαλας και κυριως στη δημιουργια,θα βγαλει ενεργεια που λειπει απο τον Παο και θα παιζει αμυνα.Ειναι καλος παικτης,οχι κατι ιδιαιτερο,αλλα θα βοηθησει.

Δεν εχει σημασια αν ηταν φαουλ η οχι αφου οι διαιτητικες αποφασεις δε διαμορφωνουν αποτελεσματα στο μπασκετ απ’οσο πληροφορουμαστε εδω και καποια χρονια.

Δεν την εχω δει τη φαση παντως ακομα

έτσι ξεπλένεται και το ποδόσφαιρο :slight_smile: