Ουδεμια αντιρρηση περι αυτου απο εμενα προσωπικα…
Σαν non call μου φάνηκε εμένα πάντως.
Mανωλα - Μαρκανο βλεπει για το κεντρο της αμυνας με Μαντσεστερ ο Μιτσελ συμφωνα με το σημερινο πρωτοσελιδο του Πρωταθλητη
…άντε να δείξει μέρσυ ο Φαν Πέρσυ:p πού καλοί παίκτες και οι δύο, αλλά σαυτό το ματς, χρειάζεται η πείρα του Αβραάμ:):!:
[B]Ο Ολυμπιακός πέρασε στην αντεπίθεση με αφορμή την πρόσληψη του Νίκου Καραούζα από την ΑΕΚ. Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί για τον Δημήτρη Μελισσανίδη. [/B]
Μετά την πρόσληψη του Νίκου Καραούζα από την ΑΕΚ και τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν τα τελευταία 24ωρα στον Ολυμπιακό σχολίαζαν πως «τα τελευταία 24ωρα παρακολουθούμε μια ακόμα κακοστημένη φαρσοκωμωδία με εμπνευστή τον Δημήτρη Μελισσανίδη που φαίνεται ότι είναι κολλημένος στη λογική του «σαλταδόρου» και του σαλτιμπάγκου, που είχε και έχει σε όλη την πορεία της ζωής του. Μια πορεία που είχε στάσεις σε φυλακές, σε δικαστήρια και είναι… διανθισμένη με εκβιασμούς, με λαθρεμπόριο, δωροδοκίες, συνεχείς απειλές κατά της ζωής ανθρώπων, ξυλοδαρμούς και πυροβολισμούς.
Αυτή την φορά και ο ίδιος ο κύριος Μελισσανίδης (τον οποίο δε βοηθούν ούτε ο χαρακτήρας του ούτε η μόρφωση του) και οι τριγύρω του, ξεπέρασαν και τα όρια της γελοιότητας, αφού παρουσιάζουν ως σπουδαία «μεταγραφή» και «αρπαγή» από τον Ολυμπιακό, την συνεργασία τους με ένα πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το οποίο είχε απολυθεί και αποζημιωθεί από τις 21 Ιανουαρίου! Το μόνο πράγμα που μπορεί να «αρπάξει» από τον Ολυμπιακό ο κύριος Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του, είναι τα σκουπίδια από τους κάδους που βρίσκονται έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έξω από το Καραϊσκάκη…».
Θεε μου σε παρακαλω, κανε να μπει και στην ΠΑΕ ΠΑΟ ο πρεζακιας να δεσει το γλυκο. Η σεζον 2015/16 προβλεπεται μυθικη:lol:
…ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα παραγόντων:p :!:
Η σεζον 2015/16 προβλεπεται μυθικη
Θελουμε κ δυνατο σαββιδη ομως ετσι…
Σήμερα τελειώνουν πολλά ψέματα. Όχι όλα, αλλά πολλά…
Και για τις δύο ομάδες…
Τελικά δεν ήταν.
Στα non-call οι διαιτητές επιβραβεύονται ενώ αυτός τιμωρήθηκε.
…απόψε ελπίζω να δούμε ένα καλό μπασκετικό θέαμα…φαβορί είναι ο Π.Α.Ο., αλλά ότι και να γίνει, δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι το φοβερό:):!:
Τι επίθεση είναι αυτή μωρέ
…τρίποντα και πάλι τρίποντα#-o
:):!:
Έπεφταν βροχή :lol:
Λίγα drill για τα παλικάρια στο shooting.
ΘΕΕ ΜΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΣΑΣ, ΒΑΛΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ
Ο πρεζέμπορας στο τέλος όλο σούξου μουξου ήταν. Αφού μπορούν να παίξουν γιατί δεν παίζουν και χαρίζουν τέτοιες νίκες στο βάζελο, ΓΙΑΤΙ;!
Γτ στο ΟΑΚΑ δεν βρίσκουμε ρυθμό ούτε με μαύρους στο μπάσο και στα τύμπανα. Ειναι τόσο εμφανες πλεον που οποια αναλυση περιττεύει
Τον έχει δεσει τον Μπαρτζω ο Πεδουλακης και ο προπονητής μας μαζί με τον Σπανουλη ΦΤΑΙΝΕ για αυτες τις ήττες αναλογικά, τόσο για το τεχνικό όσο και το αγωνιστικό μερος.
Στο ΣΕΦ μακαρι να ναι αλλη ιστορία και να παιξουν με τον ρυθμο τους, αλλα εγω προσωπικά δεν αντεχω να ξαναδω τετοιο πραμα
Ο Σπανούλης πιο πολλά σουτ έβαλε με το χρονόμετρο σταματημένο παρά στη διάρκεια του ματς. Απλά ελεεινός και εμετικός απόψε.
Μπαρτζωκας:
Ο θρυλος των παγκων, ο Ελλην γητευτης της Ευρωκουπας που καταφερε σημερα να χασει απο μια ΑΘΛΙΑ, ΑΣΤΕΙΑ ομαδα που δεν επαιξε καν καλυτερα, που εδω και δυο χρονια τη γλενταει ο καθε τελειωμενος εκτος απο τον Μπαρτζωκα.
Χειροτερο κοουτσαρισμα δεν πρεπει να εχει ξανακανει ο συγκεκριμενος, η ηττα ειναι ολη δικη του. Μπηκε για 2 λεπτα ο Begic αλλαξε το momentum του αγωνα και μετα… ΔΕΝ ξαναμπηκε. Ο Στρατης ο Περπερογλου on fire… ξεχασμενος στην ακρη του παγκου. Κατσιβελης ψυχραιμος με ωραιες αμυνες και οργανωση… εκτος παιχνιδιου. Πριντεζης να γυαλιζει το ματι του… εκτος κι αυτος.
Αντιθετως χορτασαμε Petway να κανει 5-6 λαθη ανοητα. Για Σπανουλη δεν λεω κατι γιατι πολυ απλα ΔΕΝ χρειαζοταν να παιξει καλα για να κερδισουμε σημερα, ηταν ενα ματς με εναν χαμηλου επιπεδου αντιπαλο που με σωστη διαχειριση αλλαγων και ΣΩΣΤΩΝ πενταδων, θα το κερδιζαμε ανετα.
Στο επομενο ας κατεβουν οι παικτες μονοι τους χωρις coach, το εχουν για πλακα, δεν υπαρχει ομαδα Παναθηναικος, τους εχει κανει Θεους ο Μπαρτζωκας, με ενα ξεσπασμα σημερα τους ειχαμε τελειωσει αλλα παιζει να μας χαλασε ΠΟΛΛΕΣ φορες το momentum ο τροπος που χειριστηκε το παιχνιδι. Οι αλλοι (πλην Λασμε) ηταν χεσμενοι, καμμια σχεση με τα ματς της Α1… Ο Διαμαντιδης σε καθε φαουλ που εκανε, κοιτουσε σα ζωον τον διαιτητη
Καλα τα λες αλλα οχι και να μην παιξει ο Σπανουλης. Αν τελειώσει ματς με τον ΠΑΟ με 10+ ποντους απλα εχουμε νικήσει. Μην τον αφήνουμε στην απέξω… Αλλα μαζί σου 100%
Ακόμα να κοιμηθώ με τους μαλακες . Ρε σεις , σας τα είπαμε και απο κοντά προχθές …ήμαρτον ρε .
Πάντως έγινε καλο ματσάκι ! Αντρικό !!!
Metalheart